Ο Γκλέτσος κατεβαίνει σε απεργία πείνας για σοβαρό λόγο

«Δραστικά» μέτρα λαμβάνει ο Απόστολος Γκλέτσος για να πετύχει την επαναλειτουργία του εξεταστικού κέντρου των πανελλαδικών στο Γενικό Λύκειο Πελασγίας

o-gkletsos-katebainei-se-apergia-peinas-gia-sobaro-logo
SHARE THIS
0
SHARES

«Δραστικά» μέτρα λαμβάνει ο Απόστολος Γκλέτσος για να πετύχει την  επαναλειτουργία του εξεταστικού κέντρου των πανελλαδικών στο Γενικό Λύκειο Πελασγίας, που αποφασίστηκε προ 15νθημέρου από το Υπουργείο Παιδείας να «καταργηθεί».   

 Τότε ο δήμαρχος έσπευσε να πάρει την διαβεβαίωση του υπουργείου  ότι το εξεταστικό κέντρο θα λειτουργήσει κανονικά στην Πελασγία.

Μόλις την Πέμπτη όμως, ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Στερεάς, ανακοίνωσε την απόφαση του , η οποία συνεχίζει να προβλέπει την κατάργηση του εξεταστικού κέντρου Πελασγίας. Και οι υποψήφιοι μαθητές πρέπει να μετακινούνται καθημερινά 60 και πλέον χλμ. 

 

Ετσι ο δήμαρχος κατεβαίνει σε απεργία πείνας δηλώνοντας «Καμία Τρόικα και κανένα Μνημόνιο δεν θα πατήσει πάνω στα παιδιά που αγωνίζονται για το μέλλον τους» . Διαβεβαιώνει «θα συνεχίσω  την απεργία μέχρι ή να πάρουν πίσω την απόφαση ή να με πάρουν σηκωτό για το νοσοκομείο και το νεκροταφείο», 

 

 

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook