Σφοδρή ήταν η σύγκρουση στη Βουλή, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε το λόγο και εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ εναντίον της κυβέρνησης για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.
Κατά τη διάρκεια της απάντησης του υπουργού Εργασίας, Γιώργου Κατρούγκαλου, ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς που καθόταν δίπλα του, φαίνεται να απευθύνεται σε έναν από τους βουλευτές της αντιπολίτευσης και να του λέει ολίγα γαλλικά: «Σιγά ρε πο@@»
Με μια κίνηση του χεριού του ο κ. Κατρούγκαλος, ο οποίος εκείνη τη στιγμή μιλά στο μικρόφωνο, κάνει νεύμα στον κ. Παππά να σταματήσει. Εμφανώς εκνευρισμένος, ο κ. Παππάς συνχίζει ωστόσο τα γαλλικά, τα οποία όμως δεν ακούγονται στο σχετικό βίντεο, καθότι καλύπτονται από την ομιλία Κατρούγκαλου.
Μυστήριο παραμένει ωστόσο ακόμη σε ποιον απευθυνόταν ο κ. Παππάς.
Ιδού και το σχετικό βίντεο:
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr