Follow us

Ο πολιτικός κόσμος θρηνεί τη Φώφη Γεννηματά: "Βροχή" τα συλλυπητήρια μηνύματα

Αλλεπάληλα είναι τα συλλυπητήρια μηνύματα που στέλνει ο πολιτικός κόσμος της χώρας μετά τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ NDP

Σαν κεραυνός έπεσε η σοκαριστική είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά. Λίγα λεπτά μετά ξεκίνησαν τα συλλυπητήρια από πολιτικούς, φίλους και αντιπάλους, καθώς η Φώφη Γεννηματά ήταν ιδιαίτερα αγαπητή.

Το "αντίο" της Προέδρου της Δημοκρατίας: Ευγένεια ψυχής που θα λείψει σε όλους μας

"Υπηρέτησε με συνέπεια και πολιτικό ήθος τις αρχές της και τον δημόσιο βίο. Με μια ευγένεια ψυχής που θα λείψει σε όλους μας", αναφέρει σε μήνυμά της για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Ολόκληρο το μήνυμα Κ. Σακελλαροπούλου

Αποχαιρετάμε την Φώφη Γεννηματά με βαθιά αισθήματα συγκίνησης. Μια γενναία γυναίκα που έδωσε με αξιοπρέπεια όλες τις μάχες της ζωής της, τις πιο μικρές και τις πιο μεγάλες, χωρίς να χάσει ποτέ το φωτεινό της χαμόγελο. Υπηρέτησε με συνέπεια και πολιτικό ήθος τις αρχές της και τον δημόσιο βίο. Με μια ευγένεια ψυχής που θα λείψει σε όλους μας.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της, στους δικούς της ανθρώπους. Ο πόνος τους αυτές τις δύσκολες ώρες είναι και δικός μας.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Έμεινε όρθια ως το τέλος υπηρετώντας το καθήκον της

"Με θλίψη και συντριβή πληροφορήθηκα την απώλεια της Φώφης Γεννηματά. Την αποχαιρετώ με σεβασμό. Αλλά και πλημμυρισμένος από τις σκέψεις που προκαλεί ο τόσο άδικος και πρόωρος χαμός της. Γιατί η πολιτική υπάρχει για να είναι, πριν απ' όλα, ανθρώπινη", αναφέρει σε δήλωσή του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η Φώφη υπήρξε ένας μαχητής της ζωής, πολεμώντας με αξιοπρέπεια τις δυσκολίες της υγείας της και τον εχθρό που χτύπησε την οικογένειά της. Και έμεινε όρθια ως το τέλος, υπηρετώντας το καθήκον της. Έγινε, έτσι, σύμβολο θάρρους για όλες τις γυναίκες, αλλά και τους άνδρες που δοκιμάζονται από σοβαρές ασθένειες.

‘Κι έναν πόντο πιο ψηλά να πάτε άνθρωποι, ευχαριστώ θα σας πει ο Θεός', έγραψε ο αγαπημένος της ποιητής Οδυσσέας Ελύτης. Και η Φώφη ήταν ένας άνθρωπος που με τη δράση και το παράδειγμά της, πράγματι, ανέβηκε πολύ ψηλά.

Στα θερμά συλλυπητήρια όλων των Ελληνίδων και των Ελλήνων προς τα παιδιά, τον σύζυγο και τους δικούς της ανθρώπους, προσθέτω και τα δικά μου", καταλήγει η δήλωση του πρωθυπουργού.

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Αγωνίστρια της ζωής που δεν λύγισε μπροστά στις δυσκολίες

"Μια αληθινή αγωνίστρια της ζωής, μια γυναίκα που δεν λύγισε ποτέ μπροστά στις δυσκολίες, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο παλεύοντας μέχρι την τελευταία στιγμή και παραδίδοντας μαθήματα αξιοπρέπειας, γενναιότητας, δύναμης και ήθους", δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, όταν πληροφορήθηκε την αδόκητη απώλεια της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά. Ο Αρχιεπίσκοπος προσέθεσε και τα εξής:

"Όπως άλλωστε και σε ολόκληρη την πολιτική της διαδρομή, που διήνυσε, ταυτόχρονα, με ακλόνητη πίστη σε αρχές και αξίες και στις ιδέες της για μια πιο δίκαιη, ελεύθερη και ισότιμη κοινωνία. Το αποτύπωμά της θα παραμείνει ανεξίτηλο στην πολιτική ζωή της πατρίδας μας. Εύχομαι και προσεύχομαι ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της και να χαρίζει παρηγορία στους οικείους της".

Αντώνης Σαμαράς: Ο πολιτικός κόσμος είναι πιο φτωχός

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έκανε την εξής δήλωση για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά: "Πόσο κρίμα! Μερικές φορές δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσεις αυτό που νοιώθεις. Το να αποχαιρετήσω την Φώφη Γεννηματά, μια νέα γυναίκα, μητέρα, σύζυγο, συμπατριώτισα κι άξια πολιτικό, μου είναι εξαιρετικά δύσκολο. Η Φώφη έφυγε από τη ζωή όπως έζησε τη ζωή: έντιμη κι αγωνίστρια! Ο πολιτικός κόσμος είναι πιο φτωχός. Στους οικείους της εκφράζω τα ειλικρινή μου συλληπητήρια. Ήταν τιμή μου που γνώρισα και συνεργάστηκα με τον άνθρωπο και πολιτικό Φώφη Γεννηματα. Αιωνία της η μνήμη!".

Συντετριμμένος ο Γ. Παπανδρέου

Συγκλονισμένος εμφανίσθηκε στο περιστύλιο της Βουλής ο Γ. Παπανδρέου ο οποίος είπε σε εκπροσώπους των ΜΜΕ:

"Τι να πω, είμαι συντετριμμένος που έφυγε η Φώφη μας δίνοντας μια μάχη παλληκαρίσια".

Σημίτης: Έφυγε από τη ζωή πολύ πρόωρα όπως και ο πατέρας της

"Όλοι στο χώρο μας αισθάνονται προσωπικά και πολιτικά μεγάλη θλίψη για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά", αναφέρει σε δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης.

Ο πρώην πρωθυπουργός συμπλήρωσε ακόμη, ότι "έφυγε από τη ζωή πολύ πρόωρα, όπως κι ο πατέρας της Γιώργος Γεννηματάς. H παρουσία τους στην πολιτική ζωή του τόπου χαρακτηρίστηκε από ευπρέπεια, σοβαρότητα και προσφορά".

Κώστας Καραμανλής: Έδωσε με γενναιότητα την πιο μεγάλη μάχη

"Αποχαιρετούμε τη Φώφη Γεννηματά με σεβασμό στη συνεπή πορεία της, στην αξιοπρεπή πολιτική της διαδρομή, στη γενναιότητα με την οποία έδωσε την πιο δύσκολη μάχη της. Στην οικογένειά της εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου", ανέφερε στο συλλυπητήριο μήνυμα του για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά, ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.

Αλέξης Τσίπρας: Η απώλειά της αφήνει πιο φτωχή την πολιτική ζωή της χώρας

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας έγραψε στο Twitter:

Με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά. Έδωσε με πείσμα και αξιοπρέπεια τη μάχη για τη ζωή μέχρι το τέλος. Η απώλειά της αφήνει πιο φτωχή την πολιτική ζωή της χώρας. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συντρόφους της.

Κουτσούμπας: Αποχαιρετώ με μεγάλο σεβασμό για τη γενναιότητα με την οποία έδωσε τη μάχη

"Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για την πρόωρη απώλεια της Φώφης Γεννηματά, πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, την οποία αποχαιρετώ με μεγάλο σεβασμό για την εντιμότητα της, αλλά και τη γενναιότητα με την οποία έδωσε τη μάχη για τη ζωή. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια της και τα μέλη του ΚΙΝΑΛ" αναφέρει σε συλλυπητήριο μήνυμά του ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Βαρουφάκης: Μετανιώνω που δεν προσπάθησα να την γνωρίσω όσο ήταν μαζί μας

"Προσωπικά, μετανιώνω που δεν προσπάθησα να την γνωρίσω όσο ήταν μαζί μας" τονίζει σε δήλωσή του για τη Φώφη Γεννηματά , ο Γραμματέας του ΜεΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης. Στη δήλωσή του ο κ. Βαρουφάκης αναφέρει:

"Ο θάνατος της Φώφης μας στέρησε έναν άνθρωπο που δεν περίσσευε στην Βουλή, μια γυναίκα που έβαζε φρένο στην άκρατη ανδροκρατία της πολιτικής σκηνής, μια ακόμα ελπίδα επικράτησης στο ευάλωτο της ύπαρξής μας. Προσωπικά, μετανιώνω που δεν προσπάθησα να την γνωρίσω όσο ήταν μαζί μας".

Βελόπουλος: Θα την θυμόμαστε με σεβασμό

Ο Κυριάκος Βελόπουλος σε δήλωσή του αναφέρει:

"Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της Φώφης Γεννηματά. Έδωσε αυτή την μεγάλη μάχη με θάρρος και αξιοπρέπεια μέχρι την ύστατη στιγμή. Θα την θυμόμαστε με σεβασμό", αναφέρει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Νότης Μηταράκης: Αφήνει ένα μεγάλο κενό στην πολιτική ζωή του τόπου

Την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, αποχαιρετά με μήνυμά του στα κοινωνικά δίκτυα ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης.

Όπως σημειώνει, "η Φώφη Γεννηματά πάλεψε, με θάρρος και αξιοπρέπεια, απέναντι στην επάρατη νόσο. Αφήνει ένα μεγάλο κενό στην πολιτική ζωή του τόπου. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της".

Πλεύρης: Απεβίωσε μαχόμενη γενναία κατά της ασθένειας της

Ο υπουργός Υγείας μετά τον θάνατό της με ανάρτησή του στο Twitter συλλυπήθηκε την οικογένεια της Φώφης Γεννηματά, γράφοντας:

Δυστυχώς πριν από λίγο απεβίωσε η @FofiGennimata μαχόμενη γενναία κατά της ασθένειας της. Τα θερμά μου Συλλυπητήρια στην οικογένεια της.

Δένδιας: Συνεργαστήκαμε άψογα - θα τη θυμόμαστε για την αφοσίωση στις ιδέες της

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σημείωσε στο δικό του μήνυμα αναφέρθηκε στην αψογη συνεργασία που είχε με τη Φώφη Γεννηματά και αναφέρθηκε στη βαθιά θλίψη που προκάλεσε σε όλους.

"Ο θάνατος της Φώφης Γεννηματά, με την οποία είχαμε άψογη συνεργασία το διάστημα που διατέλεσε Αν. Υπουργός Εθν. Άμυνας, προκαλεί βαθιά θλίψη σε όλους μας. Θα τη θυμόμαστε για την αφοσίωση στις ιδέες της και τον πολιτικό της πολιτισμό. Ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους της."

Κικίλιας: Η Ελλάδα πενθεί

"Είμαι συγκλονισμένος με τον τρόπο που έφυγε η Φώφη Γεννηματά. Είχα την τιμή να τη γνωρίσω από κοντά και να εκτιμήσω την αξιοπρέπειά της, και την ευγένειά του χαρακτήρα της. Συλλυπητήρια στην οικογένειά της. Η Ελλάδα πενθεί". Αυτό τονίζει σε ανάρτηση του στο twitter ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας.

Δήλωση του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας

"Η Φώφη Γεννηματά υπηρέτησε την Παράταξή της και τον Δημόσιο Βίο εν γένει με υψηλό δημοκρατικό ήθος αλλά και με θαυμαστή αυταπάρνηση. Αιωνία η Μνήμη της" δήλωσε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά.

Λοβέρδος: Αντίο Φώφη μας

Με ανάρτησή του στο Twitter ο Ανδρέας Λοβέρδος τονίζει πως δεν βρίσκει λέξεις για να εκφράσει τον σπαραγμό του.

Νίκος Ανδρουλάκης: Μια γενναία πολιτικός με καθαρές και έντιμες θέσεις

"Η Φώφη Γεννηματά έδωσε πολλές μάχες στη ζωή της κερδίζοντας την εκτίμηση και το σεβασμό φίλων και αντιπάλων" αναφέρει στην ανακοίνωσή του για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά ο Ευρωβουλευτης του ΚΙΝΑΛ και υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης, με ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό στο instagram.

Συγκλονισμένος είναι και ο Χάρης Καστανίδης.

Χρηστίδης: Ένα κομμάτι της καρδιάς μου φεύγει σημερα

Σ ευχαριστώ για όλα όσα περάσαμε, για τα γέλια και τα ταξίδια μας. Ένα κομμάτι της καρδιάς μου φεύγει σημερα, γράφει ο Παύλος Χρηστίδης.

Βενιζέλος: Η Φώφη θα αναπαυτεί στην αγκαλιά των γονιών της

Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά και από τον τέως πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο.

"Η Φώφη Γεννηματά έδινε επί χρόνια, με αξιοπρέπεια, μια σκληρή προσωπική μάχη που δυστυχώς έχασε πρόωρα. Ο ελληνικός λαός ήταν δίπλα της στη μάχη αυτή", επεσήμανε ο κ. Βενιζέλος και πρόσθεσε:

"Τώρα θα αναπαυθεί στην αγκαλιά των γονιών της και στην καρδιά των παιδιών της και όλης της οικογένειάς της στην οποία εκφράζω τα συλλυπητήρια μου. Καλό της ταξίδι".

Μπακογιάννη: Η Φώφη ήταν μια μοναδική γυναίκα που πάλεψε με αξιοπρέπεια

Σε δική της ανάρτηση η Ντόρα Μπακογιάννη γράφει για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά:

Είμαι συγκλονισμένη. Η Φώφη ήταν μια μοναδική γυναίκα που πάλεψε με αξιοπρέπεια, δίνοντας δύναμη σε όλους. Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια και τους φίλους της.

Ο Γερουλάνος αναστέλλει την προεκλογική του εκστρατεία

Συγκλονισμένος από την είδηση του θανάτου δηλώνει ο Παύλος Γερουλάνος, ανακοινώνοντας ότι αναστέλλει την προεκλογική του εκστρατεία.

Έφυγε η αγαπημένη μας Φώφη, έγραψε ο Βασίλης Κεγκέρογλου

Κουμουτσάκος: Θλίψη βαθιά

Σήμερα η πολιτική σεμνότητα και αξιοπρέπεια είναι πολύ φτωχότερες. Θλίψη βαθιά για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά, γράφει ο Γ. Κουμουτσάκος.

Θερμά συλλυπητηρια απέστειλε μέσω Twitter και ο Γιώργος Κύρτσος.

Η αντοχή και η αξιοπρέπεια που έδειξε η Φώφη Γεννηματά στη μάχη με τον καρκίνο στέλνει κοινωνικά μηνύματα και δημιουργεί ένα κύμα συμπάθειας που μπορεί να αποτελέσει πολιτικό κεφάλαιο για το Κιν.Αλλ. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

Κυβερνητικός εκπρόσωπος: Σπουδαία πολιτική γυναίκα πιστή στη Δημοκρατία

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά:

Ήταν μία σπουδαία πολιτικός, μία σπουδαία γυναίκα, πιστή στη Δημοκρατία. Πάλεψε με γενναιότητα. Εκφράζουμε τη θλιψη και την οδύνη μας.

Εκφράζουμε τη θλίψη μας. Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στους οικείους της, στην οικογένειά της και στο ΚΙΝΑΛ.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προσγειώνεται σε λίγα λεπτά στη Σαουδική Αραβία. Έχει ήδη ενημερωθεί για την τραγική εξέλιξη και αναμένεται η τοποθέτησή του.

Νίκος Αναστασιάδης: Θλίψη για την αγαπημένη φίλη

Τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά εξέφρασε ο πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης.

Ο Νίκος Αναστασιάδης σε ανακοίνωσή του για το θάνατο της Φώφης Γεννηματά ανέφερε:

"Εκφράζω τη βαθύτατη λύπη μου για την απώλεια μιας διακεκριμένης πολιτικού, αλλά και αγαπημένης φίλης, της Φώφης Γεννήματα. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στον σύζυγο, στα παιδιά, στους δικούς της ανθρώπους και στο κίνημα του οποίου ηγείτο".

Ντέιβιντ Σασόλι: Μαχητής υπέρ της αλληλεγγύης

Με tweet του ο Ντέιβιντ Σασόλι, πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, εκφράζει τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά, την οποία ανέφερε ως μαχητή της αλληλεγγύης.

Μαργαρίτης Σχοινάς: Συνεισέφερε σε κρίσιμες στιγμές με αξιοπρέπεια, ήθος και εντιμότητα

H Φώφη Γεννηματά "συνεισέφερε σε κρίσιμες στιγμές για τον τόπο. Με αξιοπρέπεια, ήθος και εντιμότητα σε όλες τις μάχες" ανέφερε σε ανάρτησή του στο twitter, ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς. Ειδικότερα, ο κ. Σχοινάς σημείωσε:

"Η Φώφη Γεννηματά υπήρξε πάντα γενναία υπηρετώντας με αφοσίωση τη δημοκρατία και την εθνική συνεννόηση. Συνεισέφερε σε κρίσιμες στιγμές για τον τόπο. Με αξιοπρέπεια, ήθος και εντιμότητα σε όλες τις μάχες. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους οικείους της και το ΚΙΝΑΛ".

Τη θλίψη του για τον πρόωρο θάνατο της Φώφης Γεννηματά εξέφρασε και ο Πιερ Μοσκοβισί. Στο μήνυμά του επισημαίνει την ενεργητικότητα και την αυτοπεποίθηση της Φώφης Γεννηματά.

Μαρέβα Μητσοτάκη: Αποτέλεσε σύμβολο θάρρους και πίστης για πολλές γυναίκες

"Θα τη θυμόμαστε όρθια και γελαστή" έγραψε αποχαιρετώντας τη Φώφη Γεννηματά η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη.

"Η Φώφη με γενναιότητα και αξιοπρέπεια πορεύτηκε σε όλη της σταδιοδρομία. Με τον ίδιο τρόπο αντιμετώπισε και τις δοκιμασίες της υγείας της. Αποτέλεσε, έτσι, σύμβολο θάρρους και πίστης για πολλές γυναίκες. Θα την θυμόμαστε για πάντα έτσι όπως εκείνη ήθελε: όρθια και γελαστή. Συλλυπητήρια στην οικογένειά της".

Συλληπητήρια και από τους Σοσιαλδημοκράτες στην Ευρωβουλή

"Μια θαρραλέα γυναίκα, μια προοδευτική ηγέτης, έφυγε πολύ νωρίς", αναφέρει για το χαμό της Φώφης Γεννηματά η πρόεδρος της ομάδας των Σοσιαλδημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Ιράτσκε Γκαρσία Πέρεζ.

Με μήνυμά της στο twitter, η πρόεδρος των Σοσιαλδημοκρατών αναφέρει:

"Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια της Φώφης Γεννηματά και στους φίλους μας στην πολιτική ομάδα του ΚΙΝΑΛ. Μια θαρραλέα γυναίκα, μια προοδευτική ηγέτης, έφυγε πολύ νωρίς. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Ο ΛΟΓΟΣ 16 Μαϊ 2024 | 23:51

Περιπέτεια στον αέρα για την Όλγα Κεφαλογιάννη - Ακυρώθηκε η επίσκεψή της στην Κεφαλονιά

Το αεροσκάφος επέστρεψε στην Αθήνα, το ταξίδι θα προγραμματιστεί εκ νέου και οι ακριβείς ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΚΑΤΕΡΙΝΗ 16 Μαϊ 2024 | 23:30

Μητσοτάκης: "Δεν υπάρχει χριστιανόμετρο - Ο πατριωτισμός φαίνεται στην πράξη κι όχι στα λόγια"

Αύριο το πρωί θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το Ψηφιακό Σχολείο, στα Ριζώματα, ένα ορεινό χωριό της Ημαθίας.

Η ΕΙΚΟΝΑ 16 Μαϊ 2024 | 22:23

Ευρωεκλογές 2024: Κυριαρχία της ΝΔ, αλλά και αυξανόμενη δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση - Τι δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις

Σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, οι πολίτες βλέπουν την κάλπη των ευρωεκλογών ως μια ευκαιρία για ψήφο διαμαρτυρίας προς τη ΝΔ, η οποία όμως προηγείται σταθερά με ευρεία διαφορά από τα άλλα κόμματα

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ 16 Μαϊ 2024 | 21:28

Στέφανος Κασσελάκης: Η απάντησή του για το βίντεο όπου σκουπίζει τα χέρια του μετά από χειραψία με εργαζόμενη

Δημοσιεύματα επέκριναν τον Στέφανο Κασσελάκη για αυτή την κίνηση, με τον ίδιο να απαντά με ανάρτησή του στο Facebook

ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ 16 Μαϊ 2024 | 21:03

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε πρόταση νόμου για το Φορολογικό - Μείωση στον ΕΝΦΙΑ, φοροελαφρύνσεις σε ελεύθερους επαγγελματίες

Σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, με πρώτο υπογράφοντα τον Σωκράτη Φάμελο, κατέθεσε την πρόταση νόμου για το φορολογικό.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 16 Μαϊ 2024 | 20:55

Υποκλοπές: Ανδρουλάκης για την απάντηση της ΕΥΠ - "Περιμένω την επίσημη ανακοίνωση, θα συνεχίσω νομικά"

Ο Ανδρουλάκης ανακοίνωσε ότι θα στείλει επιστολή στον Πρωθυπουργό για "να μειώσει τον ΦΠΑ στα βασικά αγαθά στα πρότυπα της Ισπανίας για όσο διαρκεί η κρίση".

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤ1 16 Μαϊ 2024 | 20:35

Δημοσκόπηση Marc: Ξεκάθαρα δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ - Μοιράζονται τους ψηφοφόρους των Σπαρτιατών ο Βελόπουλος και η Λατινοπούλου

Μόλις 24 μέρες πριν τις ευρωεκλογές, το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας είναι υπερδιπλάσιο από αυτό του ΣΥΡΙΖΑ που δείχνει να κερδίζει τη μάχη με το ΠΑΣΟΚ για τη δεύτερη θέση

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024 16 Μαϊ 2024 | 19:51

Δημοσκόπηση Alco: Ανεβαίνει η ΝΔ, οριακή πτώση για ΠΑΣΟΚ - Μάχη ΚΚΕ - Ελληνικής Λύσης για την 4η θέση στις ευρωεκλογές

Προβάδισμα 14,2 μονάδων της ΝΔ από τον δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ - Ευκαιρία για ψήφο διαμαρτυρίας οι ευρωεκλογές.

ΤΙ ΕΙΠΕ 16 Μαϊ 2024 | 18:56

Μαρινάκης για τελικό Κυπέλλου χωρίς κόσμο: "Ανεξήγητη απόφαση, να προβληματίσει τους αρμόδιους" - Η απάντηση της ΕΠΟ

Κατά την ενημέρωση των συντακτών ο κ. Μαρινάκης ρωτήθηκε σχετικά και χαρακτήρισε "ανεξήγητη" την απόφαση της ΕΠΟ να ορίσει τον τελικό Παναθηναϊκού-Άρη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ 16 Μαϊ 2024 | 18:19

Νίκος Ανδρουλάκης: Η Δημοκρατική Παράταξη είναι η μόνη που μπορεί να ανοίξει την πόρτα εξόδου της ΝΔ

"Ψήφος αποδοκιμασίας στην κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη στις 9 Ιουνίου και στήριξη στη Δημοκρατική Παράταξη", τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ X 16 Μαϊ 2024 | 18:18

Έλενα Ακρίτα για γυναικοκτονία στο Μενίδι: "Αυτή την υπόσχεση δίνουμε πάνω από τα νεκρά σώματα των αδελφών μας"

Η αναφορά της Έλενας Ακρίτα στην ανάγκη ένταξης του όρου γυναικοκτονία στον ποινικό κώδικα.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 16 Μαϊ 2024 | 15:13

Κασσελάκης: Υπήρξε ένταση με τον Τάιλερ όταν ασχολήθηκα με την πολιτική - Δεν είχα χρόνο να είμαι δίπλα του

Ο Στέφανος Κασσελάκης φωτογραφήθηκε στο πολυτελές σπίτι του στη Νέα Υόρκη και μίλησε για τον γάμο του με τον Τάιλερ Μακμπέθ.

ΣΙΩΠΗ ΣΥΡΙΖΑ 16 Μαϊ 2024 | 13:09

Κοινή εκδήλωση Τσίπρα- Ζάεφ στην Αθήνα για τη Συμφωνία των Πρεσπών- Θα βραβεύσουν τον Νίμιτς

Κοινή εκδήλωση για την επέτειο της Συμφωνίας των Πρεσπών ετοιμάζουν οι δυο ηγέτες που την υπέγραψαν