Ο Τσακαλώτος, οι Μπαχάμες και οι διαρροές από τις Βρυξέλλες

Να διασκεδάσει την κριτική των εταίρων για τις παροχές της κυβέρνησης επιχείρησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

o-tsakalwtos-oi-mpaxames-kai-oi-diarroes-apo-tis-brukselles
|
SHARE THIS
0
SHARES

Να διασκεδάσει την κριτική των εταίρων για τις παροχές της κυβέρνησης επιχείρησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, κλείνοντας τη συζήτηση για την ψήφιση των θετικών μέτρων στη Βουλή. 

Ο υπουργός Οικονομικών ανέφερε χαριτολογώντας: «αν κέρδιζα ένα ευρώ κάθε φορά που ένας Ευρωπαίος αξιωματούχος εκφράζεται off-the-record εκφράζοντας επιφυλάξεις θα πήγαινα δέκα μέρες μ’ έναν φίλο του στη Σαντορίνη. Κι αν έπαιρνα ένα ευρώ για κάθε φορά που είχαμε αναπαραγωγή μιας τέτοιας είδησης θα μπορούσα να πάω για έναν χρόνο στις Μπαχάμες».

Ο υπουργός Οικονομικών υποστήριξε ότι η κυβέρνηση δεν λειτουργεί υπό το βάρος των επικείμενων εκλογών τονίζοντας ότι υπάρχει ένα κοστολογημένο σχέδιο και πρόγραμμα για την ανάπτυξη.

Απαντώντας στην κριτική της αντιπολίτευσης είπε ότι εκείνος δεν πιστεύει στην πρόοδο έξω από την ιστορία και την κοινωνία «Δεν το πιστεύω γιατί η ιστορία έχει και πισωγυρίσματα γιατί η πρόοδος ποτέ δεν έγινε αυτόματα από τις τεχνολογίες ή τους άξιους, αλλά από τις συγκρούσεις και τα πιστεύω».

Και συνέχισε «για αυτό και ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε συμφωνίες με ανθρώπους που είχαν ιδεολογικές διαφορές και έκανε ανοίγματα στην προοδευτική συμμαχία. Για αυτό και έχουμε ένα όνομα και αναγνώριση στην Ευρώπη. Αυτό το όνομα το έχουμε ως αριστερά και σαν αριστερά θα κατέβουμε στις εκλογές και σαν αριστερά θα κερδίσουμε» κατέληξε.​

 

Φωτογραφία: INTIMENEWS

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook