
Την λειτουργία παρακρατικών μηχανισμών καταγγέλει σε δηλώσεις του στο TheTOC.gr ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε χτες το βράδυ από ομάδα κουκουλοφόρων στα Εξάρχεια.
Ο κ. Οικονόμου αφήνει να εννοηθεί ότι υπάρχει σύνδεση των κουκουλοφόρων με στελέχη του κυβερνώντος κόμματος. «Φοβούμαι ότι οι καταγγελίες του πρώην υπουργού Δημόσιας Τάξης Γ. Πανούση για την ύπαρξη παρακράτους αποδεικνύονται προφητικές», δηλώνει στο TheTOC.gr και συμπληρώνει: «η κυβέρνηση πρέπει να διασφαλίσει το δικαίωμα στην ασφάλεια κάθε πολίτη σε αυτήν την χώρα. Δεν μπορεί να υπάρχουν άβατα στην Αθήνα και στην Ελλάδα που να δρούν ανεξέλεγκτα συμμορίες και τραμπούκοι».
Ο κ. Οικονόμου σε πρωινές δηλώσεις του είχε διερωτηθεί: ««Δεν μπορώ να καταλάβω, ο κ. Τσίπρας νομοθετεί και η αντιπολίτευση τρώει ξύλο. Μια ο Κουμουτσάκος, τώρα εγώ, τι να πω, αυτοί παίρνουν τις αποφάσεις για τα μνημόνια, η αντιπολίτευση γρονθοκοπείται».
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr