Follow us

Π. Μαρινάκης: Η κυβέρνηση γνώριζε την παθογένεια του ΟΠΕΚΕΠΕ και έδρασε - Το πρόστιμο δεν θα το πληρώσουν οι πολίτες

Σε ό,τι αφορά στη διαχείριση του ποινικού σκέλους της υπόθεσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος γνωστοποίησε ότι "η συγκεκριμένη απόφαση θα ληφθεί, φαντάζομαι, τις επόμενες ημέρες"

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Την εν εξελίξει διαδικασία ανάκτησης των παράνομα καταβληθεισών αγροτικών επιδοτήσεων υπογράμμισε ως κεντρική προτεραιότητα στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, κατά την πρωινή του συνέντευξη στην τηλεόραση του Σκάι. Συγκεκριμένα, ο κ. Μαρινάκης τόνισε ότι ο έλεγχος ξεκινά από τις μεγαλύτερες επιδοτήσεις λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "έχει μεγαλύτερη αξία να το δεις, αν κάποιος έχει πάρει 100, 200, 300, 400, 500 χιλιάρικα αγροτικές επιδοτήσεις, κάτι πρέπει να δεις εκεί. Μπορεί να είναι ένας άνθρωπος με πολλές εκτάσεις και πολλά ζώα και δικαίως να τις πήρε, μπορεί και όχι. Εκεί, λοιπόν, με αυτοποιημένες διαδικασίες θα αναζητηθούν τα χρήματα, θα καταλογιστούν. Δεν είναι εύκολη διαδικασία".

Για το πρόστιμο, που έχει επιβληθεί στη χώρα μας από την ΕΕ σημείωσε ότι "θα κοιτάζουμε να μειωθεί το πρόστιμο αυτό, αλλά και να επιμηκυνθεί η αποπληρωμή του, ή τέλος πάντων σε συνεννόηση με την Ευρώπη, στο πλαίσιο του συμψηφισμού, όπως πολύ σωστά είπατε, ούτως ώστε να μην φανεί δηλαδή αυτό το κόστος με τις επιδοτήσεις".

Διαβάστε Επίσης

Σε ό,τι αφορά στη διαχείριση του ποινικού σκέλους της υπόθεσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος γνωστοποίησε ότι "η συγκεκριμένη απόφαση θα ληφθεί, φαντάζομαι, τις επόμενες ημέρες" και επανέλαβε ότι κατά την προσωπική του άποψη "ποινικά είναι δύσκολο να δω κάποιο επιβαρυντικό στοιχείο". Διευκρίνισε, δε, ότι "για τον κ. Βορίδη μένει να δούμε την πρόταση της αντιπολίτευσης, η παραίτησή του έχει να κάνει με το ότι ήθελε ο ίδιος να υπερασπιστεί τον εαυτό του και έγινε σεβαστό. Οι τρεις υφυπουργοί σίγουρα δεν εμπλέκονται γιατί ούτε καν ζητήθηκε η άρση της ασυλίας τους. 'Αρα, για να το κάνουμε σαφές στον κόσμο που μας βλέπει: Οι παραιτήσεις αυτές είχαν να κάνουν με πολιτικούς λόγους κι όχι με ποινικούς λόγους. Τώρα στο ποινικό σκέλος, η ποινική αξιολόγηση μιας υπόθεσης και μάλιστα επειδή μιλάμε για πρόσωπα, το ποινικό δεν συζητείται εν συνόλω, συζητείται ατομικά για την κάθε περίπτωση".

Ερωτηθείς σχετικώς ο κ. Μαρινάκης υπενθύμισε ότι "επί των ημερών του Κυριάκου Μητσοτάκη, με πρωτοβουλίες υπουργών του και υπουργών του και υφυπουργών του 5.200 φυσικά πρόσωπα οδηγήθηκαν στις αρχές, πολλά εκ των οποίων ήδη δικάζονται για σοβαρά αδικήματα", ενώ σε ό,τι αφορά τη γενικότερη κατάσταση στην Ευρώπη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επεσήμανε ότι "πάνω από 2.500 υποθέσεις και πάνω από τις μισές χώρες της Ευρώπης έχουν πολύ παραπάνω καταγγελίες. Και το ξαναλέω η καταγγελία δεν σημαίνει ότι είναι και ενοχή κάποιου, έτσι;".

Τέλος, έστρεψε τα βέλη της κριτικής του στην τακτική, που έχουν επιλέξει τα κόμματα της αντιπολίτευσης λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "για άλλη μια φορά η αντιπολίτευση πάνω σε ένα σοβαρό θέμα για το οποίο δίνουμε απαντήσεις, πάει να χτίσει, να παίξει έναν πολιτικό αντιπολιτευτικό, με όρους στείρας αντιπολίτευσης, παιχνίδι".

Συγκεκριμένα και σε ερώτηση του δημοσιογράφου για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ και τη στάση της αντιπολίτευσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, απήντησε ότι "για άλλη μια φορά η αντιπολίτευση πάνω σε ένα σοβαρό θέμα για το οποίο δίνουμε απαντήσεις, πάει να χτίσει, να παίξει έναν πολιτικό αντιπολιτευτικό, με όρους στείρας αντιπολίτευσης, παιχνίδι. Και υπάρχουν τρία ψέματα, Πρώτο ψέμα. Έξι χρόνια δεν κάνατε τίποτα συνολικά. Έξι χρόνια κλείσαμε όσες πληγές είχαν κλείσει ολόκληρες δεκαετίες. Έχουμε κλείσει πολλές πληγές, τις συντάξεις και όλα τα κυκλώματα γύρω από τις παράνομες συντάξεις, τις παράνομες συνταγογραφήσεις, τα τελωνεία, τις εφορίες, τις φυλακές, το λαθρεμπόριο καυσίμων. Πάρα πολλές υποθέσεις που σχετίζονταν ή είχαν άμεση εμπλοκή και δημόσιοι λειτουργοί και όλοι αυτοί έχουν οδηγηθεί στη δικαιοσύνη. Δεύτερο ψέμα σας έπιασαν για τον ΟΠΕΚΕΠΕ -που είναι μια πληγή που προφανώς δεν έχουμε κλείσει σε σχέση με αυτά που σας είπα, τα πολλά που έχουμε κλείσει- με τη "γίδα στην πλάτη" και "γνώριζε ο πρωθυπουργός" με αφορμή και αυτό το περιστατικό. Είναι ο πρωθυπουργός που όχι απλά γνώριζε την παθογένεια του ΟΠΕΚΕΠΕ, είχε το πολιτικό θάρρος και με πολλές παραδοχές να την αντιμετωπίσει. Και προφανώς έπρεπε να κάνουμε και περισσότερα. Γιατί το λέω αυτό; Επί των ημερών του Κυριάκου Μητσοτάκη, με πρωτοβουλίες υπουργών του και υπουργών του και υφυπουργών του 5.200 φυσικά πρόσωπα οδηγήθηκαν στις αρχές, πολλά εκ των οποίων ήδη δικάζονται για σοβαρά αδικήματα. Όχι απλά λοιπόν, γνώριζε η κυβέρνηση αυτή την παθογένεια 30 ετών για την οποία η Ελλάδα έχει πληρώσει [...] από το 96 μέχρι σήμερα, μηδενός εξαιρουμένου που έχει κυβερνήσει, 2,7 δισεκατομμύρια ευρώ. Γιατί ακούω και μια αντιπολίτευση η οποία έχει πέσει από τα σύννεφα. Σοκάρεται με τους διαλόγους. Δεν μπορεί το ΠΑΣΟΚ να πιστέψει…

Διαβάστε Επίσης

Και το τρίτο που θέλω να πω, για να απαντήσω και σε αυτό, επειδή κάποιοι λένε το εξής "έχει ουσιαστικά δημιουργηθεί η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, η οποία θα έπρεπε λέει να έχει γραφεία μόνο στην Ελλάδα και ψάχνει μόνο την Ελλάδα". Ξέρετε πόσες καταγγελίες από το 2021 που λειτουργεί μέχρι σήμερα σε όλη την Ευρώπη ερευνά η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, που δεν σημαίνει ότι είναι όλες; Πάνω από 2.500 υποθέσεις και πάνω από τις μισές χώρες της Ευρώπης έχουν πολύ παραπάνω καταγγελίες. Και το ξαναλέω η καταγγελία δεν σημαίνει ότι είναι και ενοχή κάποιου, έτσι;".

Επιπλέον, ο κ. Μαρινάκης σημείωσε ότι η κυβέρνηση πρέπει να ισορροπήσει "μεταξύ της ανάγκης της υποχρέωσης τους απατεώνες να τους πας στη δικαιοσύνη -και το έχουμε κάνει κατά πολύ μεγάλο ποσοστό, όχι με απόλυτη επιτυχία προφανώς, και πριν από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία- και της άλλης ανάγκης να πληρώσεις τη συντριπτική πλειονότητα που πρέπει να πληρωθούν. Όταν λοιπόν έρχεται κάποιος και σου λέει ότι είναι υπό έλεγχο 3, 6, 9.000 ΑΦΜ, η πρώτη σου αντίδραση προφανώς είναι να τα μπλοκάρεις. Και αυτό κάναμε. Στη συνέχεια όμως έχει μια υποχρέωση ο ΟΠΕΚΕΠΕ, όχι το υπουργείο, να ξεχωρίσει την ήρα από το στάρι".

Ακολούθως, κ. Μαρινάκης διαβεβαίωσε ότι "η δική μας ευθύνη είναι εκ του αποτελέσματος ότι ενώ έγιναν πολλές προσπάθειες κάθαρσης και σε επίπεδο αποστολής δικογραφιών στην δικαιοσύνη και σε επίπεδο μπλοκαρίσματος ΑΦΜ, και σε επίπεδο διαδικαστικό, παράδειγμα το Κτηματολόγιο, το οποίο καμία κυβέρνηση δεν είχε προχωρήσει και εμείς το ολοκληρώνουμε και ήταν βασική προϋπόθεση να αντιστραφεί αυτή η κατάσταση ή οι διασταυρωτικοί έλεγχοι. Είναι προφανές εκ του αποτελέσματος ότι οι προσπάθειες αυτές δεν ήταν αρκετές. 'Αρα, στη ζυγαριά που κάποιος πάει και ψηφίζει μέχρι τώρα -έχουμε άλλα δύο χρόνια μπροστά μας- στις επιτυχίες είναι όλα αυτά που σας είπα σε σχέση με τη νομιμότητα, τα πολλά. Στις επιτυχίες δεν είναι έως τώρα ο ΟΠΕΚΕΠΕ".

Επιπροσθέτως και σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το πώς η κυβέρνηση εξετάζει να διαχεριστεί το ποινικό σκέλος της υπόθεσης με δεδομένη την επικείμενη, όπως φαίνεται, πρόταση του ΠΑΣΟΚ για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής και στο φόντο της παραίτησης 4 κυβερνητικών στελεχών ο Παύλος Μαρινάκης τοποθετήθηκε ως εξής: "Για τον κ. Βορίδη μένει να δούμε την πρόταση της αντιπολίτευσης, η παραίτησή του έχει να κάνει με το ότι ήθελε ο ίδιος να υπερασπιστεί τον εαυτό του και έγινε σεβαστό. Οι τρεις υφυπουργοί σίγουρα δεν εμπλέκονται γιατί ούτε καν ζητήθηκε η άρση της ασυλίας τους. 'Αρα, για να το κάνουμε σαφές στον κόσμο που μας βλέπει: Οι παραιτήσεις αυτές είχαν να κάνουν με πολιτικούς λόγους κι όχι με ποινικούς λόγους. Και γι αυτό ακριβώς, όπως είχα πει και την επομένη των παραιτήσεων, ήταν μια ακαριαία αντίδραση της κυβέρνησης και προσωπικά του πρωθυπουργού με την παραίτηση των υφυπουργών για πολιτικούς λόγους και όχι για ποινικούς. Γι' αυτό και ήταν η πολιτική αξιολόγηση άμεση. Παράδειγμα είδα ένα διάλογο του κ. Κέλλα που βάλατε, όπως και ο ίδιος είπε σε άλλη εκπομπή του σταθμού σας, ότι αυτός ο διάλογος είναι μισός. Αν ακουστεί ο υπόλοιπος μισός διάλογος θα φανεί το αντίθετο. Τώρα στο ποινικό σκέλος, η ποινική αξιολόγηση μιας υπόθεσης και μάλιστα επειδή μιλάμε για πρόσωπα, το ποινικό δεν συζητείται εν συνόλω, συζητείται ατομικά για την κάθε περίπτωση. Θα εξετάσουμε όταν έρθουν μάλιστα και οι προτάσεις μέσα στις επόμενες ημέρες, τα στοιχεία". Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή, - είναι προσωπικό αυτό το ξαναλέω. Μην βγει κάποιος τίτλος "απόφαση της κυβέρνησης". Είναι όντως δύσκολη απόφαση. Εγώ θεωρώ ότι είναι μεγάλο θέμα πολιτικό, διαχρονικό, που έχουμε και εμείς την ευθύνη που όπως είπα μας αναλογεί και δεν την κρύβουμε. Ποινικά είναι πολύ δύσκολο να θεωρήσω ότι υπάρχουν στοιχεία. Η κυβέρνηση θέλει, επειδή η ποινική ή μη εμπλοκή ενός προσώπου είναι μια υψίστης σημασίας υπόθεση. Δηλαδή βάζεις έναν άνθρωπο στα μανταλάκια. Εμείς δεν είμαστε σαν κάποιους άλλους που στήνουμε παρα-υπουργεία Δικαιοσύνης, αυτό είναι αποδεδειγμένο από τη δικαιοσύνη και κρεμάμε ανθρώπους στα μανταλάκια μόνο και μόνο γιατί έτσι θέλουμε πολιτικά, έτσι;".

Επ' αυτού μάλιστα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παρέπεμψε τις τελικές αποφάσεις της κυβέρνησης στις επόμενες ημέρες λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "δεν έχει ληφθεί απόφαση ούτε από τον πρωθυπουργό. Είναι σαφές. Η απόφαση αυτή θα ληφθεί, φαντάζομαι, τις επόμενες ημέρες. Θα ληφθεί. 'Αρα, για να μην παρεξηγηθώ, εγώ μέχρι τώρα δεν βλέπω κάποιο στοιχείο επιβαρυντικό, ποινικό. Το ξαναλέω όχι πολιτικό, ποινικό. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μέχρι τελευταία στιγμή πραγματικά υπάρχουν πολλές μελέτες που γίνονται, νομικές επεξεργασίες. Είναι ανοιχτό, βεβαίως".

Σε επόμενη ερώτηση για το πώς η κυβέρνηση θα εντοπίσει και θα ανακτήσει τις παράνομα καταβληθείσες αποζημιώσεις, αλλά και το πώς θα διαχειριστεί το πρόστιμο που έχει επιβληθεί στη χώρα μας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι "εδώ υπάρχουν δύο ζητήματα: Το ένα ζήτημα είναι το πρόστιμο και το άλλο ζήτημα η αναζήτηση των χρημάτων. Το πρόστιμο, ξεκινάμε από το πρόστιμο. Το πρόστιμο δεν θα μπει στον προϋπολογισμό και εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, ώστε οι αγρότες μας να επιβαρυνθούν με τις μικρότερες δυνατές συνέπειες. Δύο κινήσεις θα κάνει η Ελλάδα, συν την αναζήτηση που θα σας απαντήσω ξεχωριστά, των χρημάτων, δύο συν μία. Η μία είναι, θα κοιτάζουμε να μειωθεί το πρόστιμο αυτό και η δεύτερη να επιμηκυνθεί η αποπληρωμή του, ή τέλος πάντων σε συνεννόηση με την Ευρώπη, στο πλαίσιο του συμψηφισμού, όπως πολύ σωστά είπατε, ούτως ώστε να μην φανεί δηλαδή αυτό το κόστος με τις επιδοτήσεις. Εμείς θα κάνουμε προσφυγή. Σίγουρα, δεν θα τον πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι εν συνόλω. Θα ξεκινήσουμε τους ελέγχους από τα μεγαλύτερα ποσά, που δεν σημαίνει ότι αυτός που πήρε πάρα πολλά είναι ένοχος. 'Αρα, όπως καταλαβαίνετε, έχει μεγαλύτερη αξία να το δεις, αν κάποιος έχει πάρει 100, 200, 300, 400, 500 χιλιάρικα αγροτικές επιδοτήσεις, κάτι πρέπει να δεις εκεί. Μπορεί να είναι ένας άνθρωπος με πολλές εκτάσεις και πολλά ζώα και δικαίως να τις πήρε, μπορεί και όχι. Εκεί, λοιπόν, με αυτοποιημένες διαδικασίες θα αναζητηθούν τα χρήματα, θα καταλογιστούν. Δεν είναι εύκολη διαδικασία".

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αυριανό ταξίδι του υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Γεραπετρίτη, στη Λιβύη ο κ. Μαρινάκης είπε τα εξής: "Για το τουρκολιβυκό μνημόνιο αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι πήγαν στράφι όλες αυτές οι προσπάθειες απαξίωσης της χώρας από τους καθ΄ έξιν στο πολιτικό σύστημα εντός συνόρων ανησυχούντες. Είναι ένα άκυρο μνημόνιο. Αυτό πλέον, για άλλη μια φορά, υιοθετήθηκε πλήρως από την ΕΕ, είδαμε και τη στάση της Αιγύπτου. 'Αρα, η ελληνική απομόνωση δεν ισχύει. Δεν έχει καμία νομική ισχύ έναντι τρίτων, δεν έχουν αντικείμενες ακτές η Τουρκία με τη Λιβύη και δεν το αναγνωρίζει καμία τρίτη χώρα, τελεία και παύλα. 'Αρα, δεν έχουμε κάτι να συζητήσουμε για κάτι ανυπόστατο και παράνομο. Και αυτό -το ξαναλέω- δεν είναι η ελληνική θέση μόνο, είναι η ευρωπαϊκή θέση και όχι μόνο.

Πάμε τώρα στο μεταναστευτικό. Αυτό είναι το μεγάλο ζήτημα. Παρένθεση: Η Ελλάδα με τη Λιβύη έχει αντικείμενες ακτές, άρα, επί τη βάσει του Διεθνούς Δικαίου, εμείς θέλουμε να προχωρήσει η συζήτηση. Θέλω να εξάρω τη δουλειά που κάνουν οι λιμενικοί που σώζουν κάθε μέρα, αλλά προστατεύουν και τα σύνορά μας, θα αντιμετωπίσουμε και το φαινόμενο των αυξημένων μεταναστευτικών ροών από τη Βόρειο Αφρική".

Τέλος, σε ερώτηση για το προ 10ετίας δημοψήφισμα από την τότε κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ο κ. Μαρινάκης σημείωσε ότι "πριν από δέκα χρόνια και εγώ ήμουν πιο νέος, ήμουν 27 ετών, 650.000 νέοι άνθρωποι έφυγαν από τη χώρα σε βάθος αυτών των ετών. Ήταν μέρες ντροπής ενός διχαστικού και επικίνδυνου δημοψηφίσματος, η Ελλάδα βρέθηκε στην απόλυτη απομόνωση διεθνώς. Έκλεισαν οι τράπεζες, είχαμε ουρές στα ΑΤΜ και έκλεισε και το Χρηματιστήριο. Οι περισσότεροι φίλοι μας έφυγαν έξω και όσοι μείναμε εδώ πληρώσαμε ένα τρίτο αχρείαστο μνημόνιο. Εγώ δεν τα λέω αυτά για να συμψηφίσω. Τα λέω αυτά γιατί εκπροσωπώ μια κυβέρνηση και έχω ένα καθήκον. Δέκα χρόνια μετά η Ελλάδα με τα πολλά που πρέπει να κάνει ακόμα και τα πολλά που πρέπει να διορθώσουμε, έχει 7,9% ανεργία, τη χαμηλότερη των τελευταίων 17 ετών, έχει δημιουργήσει πάνω από μισό εκατομμύριο, θέσεις εργασίας. Η Ελλάδα από τη διεθνή απομόνωση, στις μεγαλύτερες κρίσεις, γιατί εμείς είχαμε να διαχειριστούμε πραγματικές κρίσεις, πολέμους. Όχι, δεν δημιουργούσαμε, όπως ο κ. Τσίπρας, κρίσεις. Διαχειριζόμασταν κρίσεις, πολέμους, πανδημίες. Η Ελλάδα εξοπλίστηκε, επεκτάθηκε στο Ιόνιο στα 12 ναυτικά μίλια, υπέγραψε ΑΟΖ με την Ιταλία και με την Αίγυπτο. Η Ελλάδα κατάφερε και πρωταγωνίστησε στην πανδημία, στο να έρθουν πάνω από 40 δισ. και να μην κλείσουν οι επιχειρήσεις και να στηριχθούν οι εργαζόμενοι. Η Ελλάδα κατάφερε στο Ταμείο Ανάκαμψης να πάρει τα πιο πολλά χρήματα από οποιονδήποτε άλλον. Και πλέον, το ελληνικό Χρηματιστήριο από εκεί που έκλεισε, έχει πρόταση εξαγοράς από τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή Ένωση, τη Euronext, για να μπορέσει να έρθουν στην Ελλάδα πάνω από έξι τρισεκατομμύρια. Αυτό γιατί το λέω; Δεν γίναμε Ελβετία. Η Ελλάδα, για να κλείσω με αυτό, δεν πανηγυρίζω, έχει πολλές πληγές ακόμα να κλείσει και ο κόσμος, λόγω της ακρίβειας ειδικά, πέρασε και περνάει δύσκολα. Όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε για να μην τα ξαναζήσουμε".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

10 Ιαν 2026 | 16:11

Μητσοτάκης: Selfies και συζητήσεις με πολίτες στο Μοσχάτο - Τους πειραματισμούς με τον λαϊκισμό η χώρα τους πλήρωσε ακριβά

O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συγκέντρωση πολιτών στο Μοσχάτο, αμέσως μετά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων της ΝΔ

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 10 Ιαν 2026 | 14:23

Μητσοτάκης για τα 10 χρόνια ηγεσίας στη ΝΔ: Αλλάξαμε την Ελλάδα, θυμηθείτε πού ήταν το 2016 και πού είναι σήμερα

Εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων της Νέας Δημοκρατίας, παρουσία υπουργών, βουλευτών και στελεχών και φίλων του κόμματος

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 10 Ιαν 2026 | 10:36

Το βίντεο AI του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις κρίσιμες στιγμές των 10 ετών που ηγείται της ΝΔ

"Και συνεχίζουμε" καταλήγει το βίντεο που ανάρτησε ο πρωθυπουργός

ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ 10 Ιαν 2026 | 10:09

Η "κάθοδος" των αγροτών στην Αθήνα: Συνεδριάζουν για τη συνάντηση με Μητσοτάκη - "Πάμε με μικρό καλάθι"

Οι αγρότες αποφασίζουν για την αντιπροσωπεία και την ατζέντα σχετικά με την κρίσιμη συνάντηση με τον πρωθυπουργό

ΜΕ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ 10 Ιαν 2026 | 08:23

Πώς απαντά ο Μητσοτάκης στα "κόμματα" Καρυστιανού -Τσίπρα- Τα 10 χρόνια ηγεσίας στη ΝΔ και η κυβερνητική φθορά

Τα μηνύματα Μητσοτάκη στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΔ και τα 10 χρόνια του ίδιου στο τιμόνι του κόμματος

ΑΠΟ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ 09 Ιαν 2026 | 21:58

Πυρά Ανδρουλάκη σε κυβέρνηση: "Τους διακατέχει η νοοτροπία να θέλουν το κράτος ως λάφυρο"

Ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε ότι αυτή η συμπεριφορά είναι περιφρονητική στον ελληνικό λαό, δημιουργεί απογοήτευση στους πολίτες

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 09 Ιαν 2026 | 21:42

Αγρότες: Στο τραπέζι η "κάθοδος" στην Αθήνα με τρακτέρ για τη συνάντηση με Μητσοτάκη

Ο τρόπος διεξαγωγής του συλλαλητηρίου θα αποφασιστεί στην Πανελλαδική Σύσκεψη - Ποιοι δρόμοι άνοιξαν, πού υπάρχουν ακόμη μπλόκα

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ 09 Ιαν 2026 | 19:05

Μητσοτάκης: Περνάμε σε μία νέα εποχή - Το 2026 διεγράφησαν 308.000 φοιτητές-φαντάσματα

Το 2025 ήταν μία καλή χρονιά, το 2026 θα είναι ακόμα καλύτερη για τα δημόσια πανεπιστήμια, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο μήνυμά του

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 09 Ιαν 2026 | 16:01

Νίκος Ανδρουλάκης: Από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα Μητσοτάκη ο τρόπος που γίνεται η απολιγνιτοποίηση από τη ΝΔ

"Τις επιπτώσεις αυτών των επιλογών με το κόστος ζωής, τις βιώνει όλη η Ελλάδα", είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης από την Πτολεμαΐδα

ΠΑΣΟΚ 09 Ιαν 2026 | 10:42

Μιλένα Αποστολάκη: Η κυβέρνηση ανοίγει τον δρόμο για νέες αυθαίρετες αυξήσεις στα ασφάλιστρα υγείας

Χωρίς πλαίσιο προστασίας οι ασφαλισμένοι με απόλυτη ευθύνη της κυβέρνησης, τονίζει η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 08 Ιαν 2026 | 20:59

Αγρότες: Τα επόμενα βήματα μετά το "ναι" για συνάντηση με Μητσοτάκη - Ανοίγουν οι δρόμοι, αλλά δεν φεύγουν τα τρακτέρ

Οι αγρότες δηλώνουν ότι τάσσονται υπέρ του διαλόγου με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη - Συνεχίζεται ο αποκλεισμός των τελωνείων

"ΠΥΡΑ" ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 08 Ιαν 2026 | 19:26

Ανδρουλάκης για το νομοσχέδιο του υπουργείου Άμυνας: Δαιδαλώδες, που οδηγεί σε επικίνδυνα αδιέξοδα

"Αφήστε τα ψευδοδιλλήματα, ή δίνετε λύσεις ή είστε απολύτως υπεύθυνοι για την καταστροφή του πρωτογενούς τομέα", σημείωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ 08 Ιαν 2026 | 18:07

Επίσκεψη Μητσοτάκη στο νοσοκομείο "Αγιος Σάββας" για τα νέα υπερσύγχρονα χειρουργεία: "Το ΕΣΥ αλλάζει"

Ο πρωθυπουργός είδε τις πλήρως ανακαινισμένες, υπερσύγχρονες χειρουργικές αίθουσες και συνομίλησε με εργαζόμενους και ασθενείς

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ 08 Ιαν 2026 | 13:30

Συρίγος για τη δήλωση Μητσοτάκη για Βενεζουέλα: Δεν είχε πλήρη εικόνα - Δεν είναι καθηγητής διεθνούς δικαίου

"Όπως μια χώρα δεν πρέπει να φέρεται ως δικαστήριο, έτσι κι ένας πρωθυπουργός δεν πρέπει να φέρεται ως καθηγητής του διεθνούς δικαίου", σημείωσε ο καθηγητής Διεθνούς Δικαίου.

"ΜΕ ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ" 08 Ιαν 2026 | 13:27

Το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει τη ΔΕΗ ότι απαγορεύει στον Ανδρουλάκη να επισκεφθεί τη μονάδα "Πτολεμαΐδα V"

"Νομίζουν ότι θα φιμώσουν την αξιωματική αντιπολίτευση και θα εμποδίσουν την ανάδειξη των ζητημάτων και τη λογοδοσία ενώπιον του ελληνικού λαού", λέει το ΠΑΣΟΚ

«ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ» 08 Ιαν 2026 | 10:41

Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για "φθηνό ρεύμα για όλους με απλές, δίκαιες αλλαγές"

"Η ακρίβεια στο ρεύμα δεν είναι φυσικό φαινόμενο. Με απλές, δίκαιες αλλαγές μειώνουμε τους λογαριασμούς - "Η ακρίβεια στο ρεύμα δεν είναι φυσικό φαινόμενο".

ΝΤΟΜΙΝΟ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ 08 Ιαν 2026 | 09:51

Άρχισε το βραχυκύκλωμα στην αντιπολίτευση από το "κόμμα Καρυστιανού" - Πρώτο θύμα ο ΣΥΡΙΖΑ

Αιφνιδιασμός δεν υπήρξε αλλά τούτο δε σημαίνει πως δεν άρχισαν από πολύ νωρίς τα φαινόμενα αντιδράσεων και "φυγόκεντρων" δυνάμεων, με πρώτο θύμα τον "πολυτραυματία" ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 08 Ιαν 2026 | 09:42

Αφησαν την Τυχεροπούλου εκτός του νέου ΟΠΕΚΕΠΕ - Τι απαντά η ΑΑΔΕ στις καταγγελίες για "εκδικητική μετακίνηση"

"Δεν επιδρά στην επικαλούμενη συνεργασία της με την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία", διευκρινίζει η ΑΑΔΕ μετά τη δήλωση του δικηγόρου της Αντώνη Βαγιάνου.

ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ 07 Ιαν 2026 | 20:50

Απάντηση Μαξίμου στους αγρότες: "Ελάτε για διάλογο, αλλά τα μέτρα είναι αυτά, δεν υπάρχει κάτι περισσότερο"

Οποιοι εκπρόσωποι αγροτών επιθυμούν ξεχωριστές συναντήσεις, μπορούν με τους Κωστή Χατζηδάκη και Κώστα Τσιάρα, σημειώνει το Μαξίμου

ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 07 Ιαν 2026 | 18:14

ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση επιχείρησε να σερβίρει στους αγρότες "ξαναζεσταμένη σούπα"

Η κυβέρνηση παρουσιάζει "παλιά μέτρα, καθυστερημένες πληρωμές και λογιστικά τεχνάσματα ως δήθεν νέα στήριξη του αγροτικού εισοδήματος", αναφέρει το ΠΑΣΟΚ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ 07 Ιαν 2026 | 14:25

Ανδρουλάκης: Ο πρωθυπουργός επενδύει στην πόλωση, χωρίς διάθεση να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της παραγωγής

Κριτική προς τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, άσκησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

"ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΗ" 07 Ιαν 2026 | 11:08

Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για το αγροτικό ρεύμα: Ως 7 λεπτά η κιλοβατώρα, αφορολόγητο πετρέλαιο στην αντλία

"Η ενεργειακή αυτάρκεια του πρωτογενούς τομέα αποτελεί προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα της αγροτικής παραγωγής", τονίζει το ΠΑΣΟΚ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ 07 Ιαν 2026 | 09:19

ΠΑΣΟΚ: Ποδαρικό με καμπάνια για την ενέργεια - Οι προτάσεις για τους αγρότες

Στις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για την ενέργεια περιλαμβάνονται τα 7 λεπτά ανά κιλοβατώρα, το αφορολόγητο πετρέλαιο στην αντλία και οι ενεργειακές κοινότητες.

ΔΙΑΛΟΓΟΣ Η ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ 07 Ιαν 2026 | 08:40

Σημείο μηδέν για κυβέρνηση και αγροτικά μπλόκα - Οι προσδοκίες του Μαξίμου και όλα τα σενάρια

Αμέσως μετά τις κυβερνητικές ανακοινώσεις και την εξειδίκευση των παρεμβάσεων, το "μπαλάκι" θα περάσει και πάλι στην πλευρά των μπλόκων

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ 06 Ιαν 2026 | 19:29

Μητσοτάκης από το Παρίσι: Η Ελλάδα υποστηρίζει πλήρως την κοινή δήλωση για τη Γροιλανδία

"Δεν θα στείλουμε στρατιώτες στην Ουκρανία, θα συνδράμουμε με άλλους τρόπους", τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΣΟΚ 06 Ιαν 2026 | 14:54

Στο Φανάρι για τα Θεοφάνια ο Ανδρουλάκης: "Το 2026 να υπάρξουν πολλές θετικές αλλαγές"

"Το 2026 να πετύχουμε μια κοινωνία με λιγότερες ανισότητες, με περισσότερη κοινωνική δικαιοσύνη και μεγαλύτερη προοπτική".

ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ 06 Ιαν 2026 | 10:50

Μήνυμα Μητσοτάκη για τα Θεοφάνια: "Με σιγουριά, σχέδιο και προσπάθεια, τα καλύτερα είναι μπροστά μας"

"Στο ξεκίνημα του 2026, συνεπώς, χωρίς ν' αρνούμαστε τις δυσκολίες, μπορούμε να αισιοδοξούμε. Αρκεί να είμαστε ενωμένοι", τονίζει ο πρωθυπουργός.

ΣΗΜΕΡΑ 06 Ιαν 2026 | 09:27

Στο Παρίσι ο Μητσοτάκης για τη σύνοδο της "Συμμαχίας των Προθύμων" -Συμμετέχουν 35 ηγέτες για τη στήριξη της Ουκρανίας

Είκοσι επτά ηγέτες κρατών ή κυβερνήσεων, κυρίως από την Ευρώπη, αναμένονται στη γαλλική πρωτεύουσα για αυτήν τη νέα σύνοδο όπου θα εκπροσωπηθούν συνολικά 35 χώρες.

ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ 05 Ιαν 2026 | 15:05

Η πρώτη δημοσκόπηση του 2026: Δημοφιλέστερο πολιτικό πρόσωπο η Μαρία Καρυστιανού, ακολουθεί η Ζωή

Η Νέα Δημοκρατία, στην πρώτη δημοσκόπηση για τη νέα χρονιά, προηγείται μεν στην πρόθεση ψήφου, αλλά έχει απώλειες

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 05 Ιαν 2026 | 13:02

Καιρίδης για Βενεζουέλα: Ο πρωθυπουργός προφανώς αναγνωρίζει ότι υπάρχει ζήτημα νομιμότητας

"Από εκεί και πέρα, αποφασίζει ο πρωθυπουργός να προτάξει το ζήτημα της σύλληψης ενός στυγνού δικτάτορα, ο οποίος βύθισε τη Βενεζουέλα σε μία καταστροφή", δήλωσε ο κ. Καιρίδης.

"ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΙΣΧΥΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ" 05 Ιαν 2026 | 12:08
ΑΝΑΡΤΗΣΗ 04 Ιαν 2026 | 20:03

Μητσοτάκης για Παπαδάκη: "Θλίψη για την ξαφνική απώλεια - Σφράγισε την ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα"

ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, εξέφρασε την θλίψη του για τον θάνατου του αγαπημένου δημοσιογράφου Γιώργου Παπαδάκη

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΣΟΚ 04 Ιαν 2026 | 18:01

Ανδρουλάκης για Βενεζουέλα: H πολιτική αλλαγή σελίδας δεν έρχεται ποτέ με τα όπλα

Μαίνεται η κόντρα ΠΑΣΟΚ - Κυβέρνησης σε σχέση με το ζήτημα της Βενεζουέλας.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ 04 Ιαν 2026 | 16:45

Πυρά Σαμαρά σε Μητσοτάκη για τη Βενεζουέλα: Το Διεθνές Δίκαιο δεν είναι επιλεκτικό - Μας το θυμίζει η Κύπρος

"Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να γνωρίζει ότι οι αρχές του διεθνούς δικαίου δεν είναι επιλεκτικές", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Σαμαράς

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ 04 Ιαν 2026 | 14:44

ΝΔ: "Σοβαρή και υπεύθυνη στάση" προς τη Βενεζουέλα - Δριμύ κατηγορώ από το ΠΑΣΟΚ

Πυρ ομαδόν από την αξιωματική αντιπολίτευση για τη στάση Μητσοτάκη

ΥΠΟΠΤΕΣ ΛΗΨΕΙΣ 04 Ιαν 2026 | 08:13

ΟΠΕΚΕΠΕ: Τρεις "οικογένειες" είχαν στήσει κανονική βιομηχανία για να εισπράτουν παράνομες επιδοτήσεις

Υποπτες λήψεις επιδοτήσεων από τουλάχιστον δέκα παραγωγούς σε όλη τη χώρα

"ΒΑΝΑΥΣΗ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΔΟΥΡΟ" 03 Ιαν 2026 | 22:40

Μητσοτάκης για Βενεζουέλα: "Δεν είναι η στιγμή να σχολιάσουμε τη νομιμότητα των πρόσφατων ενεργειών"

Ιδιαίτερη έμφαση ο πρωθυπουργός δίνει στην ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών που βρίσκονται στη Βενεζουέλα

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ 03 Ιαν 2026 | 16:57

Οι αντιδράσεις των ελληνικών κομμάτων για την Βενεζουέλα: Ο λαός της χώρας θα αποφασίσει το μέλλον του

Στις 6.30 μ.μ., υπάρχει κάλεσμα από το ΚΚΕ και άλλες οργανώσεις της Αριστεράς, στο Μέγαρο Μουσικής, για παράσταση διαμαρτυρίας στην πρεσβεία των ΗΠΑ.

ΠΑΡΩΝ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 03 Ιαν 2026 | 09:06

Συνάντηση της Συμμαχίας των Προθύμων για το ουκρανικό την Τρίτη στο Παρίσι

Τη συνάντηση συγκαλεί ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν.

ΧΑΛΑΡΗ ΕΞΟΔΟΣ 03 Ιαν 2026 | 08:58

Κυριάκος Μητσοτάκης: Πήγε να δει τον "Καποδίστρια" του Γιάννη Σμαραγδή παρέα με τον γιο του [Εικόνα]

Ο πρωθυπουργός, πήγε στον Κινηματογράφο "Αθήναιον", όπου μαζί με τον γιο του παρακολούθησε την ταινία του Γιάννη Σμαραγδή "Καποδίστριας"

ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 02 Ιαν 2026 | 21:43

Βγήκαν τα πρώτα "μαχαίρια" για το 2026 ανάμεσα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ: Πόλεμος ανακοινώσεων για τους αγρότες

Το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι "βάφτισε το ψάρι κρέας" - Για δήλωση που συνδυάζει άγνοια και δημαγωγία κάνει λόγο ο Κωστής Χατζηδάκης

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 02 Ιαν 2026 | 19:19

ΟΠΕΚΕΠΕ: Έρχονται νέες συλλήψεις στο Ηράκλειο Κρήτης - Στο "κάδρο" δέκα άτομα για 400 χιλ. ευρώ

Η σύλληψη των εν λόγω ατόμων για είσπραξη παράνομων επιδοτήσεων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ θεωρείται θέμα χρόνου

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΤΒ 02 Ιαν 2026 | 13:57

Αιχμές ΠΑΣΟΚ κατά Νικήτα Κακλαμάνη για την επιλογή των μελών των Ανεξαρτήτων Αρχών

"Δεν μπορεί ο Ν. Ανδρουλάκης να λέει ότι δεν ψηφίζει με τη ΝΔ τον ορισμό των ανεξάρτητων αρχών ενώ ήταν δική του πρόταση", δήλωσε ο Ν. Κακλαμάνης

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ 02 Ιαν 2026 | 13:33

Mε εντυπωσιακό μονόπετρο της μητέρας του έκανε πρόταση γάμου ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στη Μαρία Σάκκαρη

Το ζευγάρι αναμένεται να επισφραγίσει τον έρωτά του το 2027 γεμίζοντας με περηφάνεια και συγκίνηση τα οικεία πρόσωπά του.

ΤΟ ΜΟΝΟΠΕΤΡΟ ΤΗΣ ΜΑΡΕΒΑΣ 01 Ιαν 2026 | 20:07

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης - Μαρία Σάκκαρη: Η αποκάλυψη του πρωθυπουργού για την πρόταση γάμου - "Πανέτοιμος" για παππούς

Ο πρωτοχρονιάτικος καφές του πρωθυπουργού με Τασούλα και Κακλαμάνη εβγάλε χαρμόσυνη είδηση: Ο γιος του έκανε πρόταση γάμου στη Μαρία Σάκκαρη.

ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΣΕ Ο Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ 01 Ιαν 2026 | 17:46

Μητσοτάκης: Πρωτοχρονιάτικη επίσκεψη στο Νοσοκομείο "Γεώργιος Γεννηματάς"

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε με ασθενείς και εργαζόμενους και αντάλλαξε ευχές στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Γεώργιος Γεννηματάς".

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΑΡΧΩΝ 01 Ιαν 2026 | 14:37

Μητσοτάκης: Τι ζήτησε για τις Ανεξάρτητες Αρχές απο τον Νικήτα Κακλαμάνη στον πρωτοχρονιάτικο καφέ

Ξανά στο τραπέζι η πρόθεση Μητσοτάκη να αναλάβει πρωτοβουλία συναίνεσης με το ΠΑΣΟΚ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ 31 Δεκ 2025 | 18:06

Νίκος Ανδρουλάκης: Το 2026 είναι η χρονιά που τελειώνουν οι αυταπάτες - Ολο και πιο δυνατό το αίτημα για δικαιοσύνη

"Μπορούμε όλοι μαζί να πετύχουμε τη μεγάλη πολιτική και κοινωνική αλλαγή, που έχει ανάγκη ο τόπος για να πάει μπροστά", τονίζει ο Ν. Ανδρουλάκης στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του.

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ 31 Δεκ 2025 | 17:43

Μήνυμα Μητσοτάκη για το 2026: Εχουμε ακόμη πολλές παθογένειες να νικήσουμε - "Χωρίς μπλόκα κατά της κοινωνίας"

"Χρόνια πολλά στις Ελληνίδες και στους Έλληνες. Υγεία και ευτυχία σε κάθε σπιτικό και περισσότερη ευημερία σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Καλή χρονιά!"

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 31 Δεκ 2025 | 13:55

Τέλος από την Πρωτοχρονιά ο ΟΠΕΚΕΠΕ: Ενσωματώνεται στην ΑΑΔΕ - Ποιες διευθύνσεις θα υπάρχουν

Το σύνολο των 624 υφιστάμενων οργανικών θέσεων του προσωπικού του ΟΠΕΚΕΠΕ μεταφέρεται στην ΑΑΔΕ.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ 31 Δεκ 2025 | 12:56

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Ανδρουλάκη - "Το 2026 να είναι χρονιά ευημερίας για όλο τον ελληνικό λαό" [εικόνες]

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής αντάλλαξε ευχές για υγεία, χαρά και καλή χρονιά, αλλά και δώρα με τα μέλη της αδελφότητας.

ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ 31 Δεκ 2025 | 12:17

Ο Μητσοτάκης άκουσε τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στο Μαξίμου μαζί με την κόρη του, Σοφία [εικόνες]

Τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς άκουσε από την Ένωση Λιοσιωτών Ιλίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο Μέγαρο Μαξίμου, το πρωί της Τετάρτης 31 Δεκεμβρίου.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ 31 Δεκ 2025 | 11:46

Τσουκαλάς: Το 2026 να αποτελέσει έτος ανατροπής και πολιτικής αλλαγής με αποχώρηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Για τους αγρότες ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι "η κυβέρνηση πρέπει το διάλογο να τον εννοεί και να μην είναι προσχηματικός".

ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ 31 Δεκ 2025 | 08:22

Ανακατεύει την πολιτική τράπουλα η Καρυστιανού -Το άρθρο 86, η δίκη των Τεμπών και η "δύσκολη" Β. Ελλάδα

Η κ. Καρυστιανού ποτέ δεν έκρυψε ότι προέρχεται από συντηρητική οικογένεια, με τη δικηγόρο της και στενή της συνεργάτιδα, να έχει επιχειρήσει την είσοδό της στην πολιτική με τη Νίκη το 2023.

Ο «ΤΣΟΛΙΑΣ» ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑΣ» 30 Δεκ 2025 | 21:13

Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης: "Ο Άδωνις στο φέρνει στο πιάτο, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι για να κάνεις σάτιρα. Όπως η Ζωή"

Ο γνωστός "τσολιάς" της "Ελληνοφρένειας" μίλησε για την τηλεόραση, λέγοντας πως αποφεύγει να πηγαίνει στις εκπομπές

ΑΓΡΟΤΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ 30 Δεκ 2025 | 15:07

Γιώργος Μπότας: Κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά για τη διαρροή για τα χωράφια - "Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα"

Ο αγροτοσυνδικαλιστής των Μαλγάρων ζητάει να αποδοθούν ποινικές ευθύνες για διαρροή των στοιχείων της έρευνας που διενεργείται για τον ίδιο

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ 30 Δεκ 2025 | 14:48

Χαμός στο Mega με Καραγκούνη και Τσουκαλά: "Τις πράσινες ακρίδες τις θυμάστε;" - "Είστε η παράταξη βαμπίρ"

Σφοδρή κόντρα στον αέρα του Mega ανάμεσα στον υφυπουργό Εργασίας, Κώστα Καραγκούνη, και τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Τσουκαλά

ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ 30 Δεκ 2025 | 14:37

Επίσκεψη Ανδρουλάκη στον Σύλλογο Φλόγα: Η Πολιτεία έχει χρέος να δίνει οξυγόνο και φτερά σε τέτοιες σπουδαίες πρωτοβουλίες

Τον ξενώνα του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια "Φλόγα" επισκέφτηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης

ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 30 Δεκ 2025 | 12:36

Μητσοτάκης και Αλαφούζος στον Βοτανικό: "Τον Μάιο του 2027 θα είναι έτοιμο το γήπεδο του Παναθηναϊκού"

O ιδιοκτήτης της "πράσινης" ΠΑΕ, ευχαρίστησε την κυβέρνηση κι όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την υλοποίηση ενός ονείρου δεκαετιών για τον Παναθηναϊκό.

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ 30 Δεκ 2025 | 12:00

Ποια αγροτικά μπλόκα άνοιξαν από σήμερα, πού συνεχίζονται οι αποκλεισμοί - "Δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ", διαμηνύει η κυβέρνηση

Σε κρίσιμη καμπή οι αγροτικές κινητοποιήσεις ανά την επικράτεια - Τα βλέμματα είναι στραμμένα στην πανελλαδική σύσκεψη του ερχόμενου Σαββάτου.

ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΑΛΟΓΟ 30 Δεκ 2025 | 09:13

Τι σκοπεύει να κάνει η κυβέρνηση με τα αγροτικά μπλόκα - Αυξάνεται η δυσφορία της κοινωνίας

Ουσιαστικά, τα τελευταία εικοσιτετράωρα η κυβερνητική έδρα προσκαλείται να ισορροπήσει επάνω σε μία λεπτή γραμμή.

30 Δεκ 2025 | 06:46

Εκλεισε τα σενάρια του ανασχηματισμού ο Μητσοτάκης - Τι ζητάει από τους αγρότες

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τελευταία του συνέντευξη για τη χρονιά που φεύγει, διέψευσε τα σενάρια για αλλαγές στο υπουργικό συμβούλιο.

"ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ" 29 Δεκ 2025 | 23:19

"Οχι" του ΠΑΣΟΚ σε ραντεβού Ανδρουλάκη - Μητσοτάκη για τις ανεξάρτητες Αρχές: "Τα λέμε στη Διάσκεψη των Προέδρων"

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ στέλνουν το μήνυμα για διαφάνεια στη διαδικασία επιλογής των επικεφαλής ανεξάρτητων Αρχών

29 Δεκ 2025 | 21:22

Κολωνάκι: Αύριο στον ανακριτή ο γιος της Ελένης Παπαδοπούλου για τη δολοφονία της

Ο 60χρονος γιος της "αρχόντισσας του Κολωνακίου", κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και εμπρησμό

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΗΓΗ 29 Δεκ 2025 | 20:55

Πρόταση Μητσοτάκη για συνάντηση με Ανδρουλάκη - Για τον ορισμό προέδρων στις ανεξάρτητες Αρχές

Ο πρωθυπουργός θα καλέσει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ σε συνάντηση συνεννόησης ώστε να οριστούν επιτέλους τα προεδρεία των Αρχών

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ 29 Δεκ 2025 | 20:47

Μητσοτάκης: Τραμπουκίζουν αγρότες που θέλουν διάλογο, στη λογική να μη σπάσει το μέτωπο

O Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε την κυβερνητική θέση για εξεύρεση λύσης μέσα από έναν ειλικρινή διάλογο.

ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ 29 Δεκ 2025 | 08:24

Πώς ο αγροτοσυνδικαλιστής Μπότας πήρε 126.000 ευρώ για 17 "αόρατα" χωράφια - Τι αναφέρει το πόρισμα

Για 17 "αόρατα" αγροτεμάχια, που μίσθωνε ο αγροτοσυνδικαλιστής των Μαλγάρων Γιώργος Μπότας, δεσμεύτηκαν οι τραπεζικοί του λογαριασμοί.

ΤΙ ΕΔΕΙΞΕ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ 28 Δεκ 2025 | 13:16

Γιώργος Μπότας: Οι αγροτικές ενισχύσεις 126.000 ευρώ σε 5 χρόνια και τα 17 χωράφια "φαντάσματα"

Θέση για τα αγροτεμάχια "φαντάσματα" που νοικιάζει πήρε ο αγροτοσυνδικαλιστής των Μαλγάρων λέγοντας ότι την ευθύνη την έχουν οι ιδιοκτήτες των χωραφιών

ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 27 Δεκ 2025 | 21:21

ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί του αγροτοσυνδικαλιστή Γιώργου Μπότα - Ελέγχεται για παράνομες επιδοτήσεις

Στο πλαίσιο των ερευνών από το ελληνικό FBI και την Οικονομική Αστυνομία για τις παράνομες εισπράξεις ενισχύσεων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ

ΠΩΣ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ 27 Δεκ 2025 | 20:32

Δολοφονία Ελένης Παπαδοπούλου: Το παρελθόν του μητροκτόνου - Από τα rave party στα Οινόφυτα έως το έγκλημα στο Κολωνάκι

Τη δεκαετία του 1990 ο γιος της Ελένης Παπαδοπούλου αποτελούσε έναν θρύλο της rave σκηνής στην Ελλάδα, διάσημος για τα πάρτι που διοργάνωνε

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ 27 Δεκ 2025 | 16:19

Κολωνάκι: Το σχέδιο τριών σταδίων για τη δολοφονία της Ελένης Παπαδοπούλου - Η μαρτυρία που "ξεκλείδωσε" την υπόθεση

Ο 60χρονος γιος που φέρεται να αφαίρεσε τη ζωή της μητέρας του, αναμένεται να απολογηθεί την Τρίτη.

Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 27 Δεκ 2025 | 12:49

Μαλέλης: Πρόσωπο της χρονιάς η Μαρία Καρυστιανού, θα ταρακουνήσει το σύστημα ο Τσίπρας

"Το μεγάλο πρόβλημα της αντιπολίτευσης είναι ότι η ΝΔ παραμένει πρώτο κόμμα στις δημοσκοπήσεις, παρά τα σκάνδαλα"

ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ 27 Δεκ 2025 | 12:09

Ο τσακωμός Βούλτεψη - Γιαννούλη on air και η αποχώρηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ [βίντεο]

Οι χειμερινές διακοπές του Κ. Μητσοτάκη εν μέσω αγροτικών μπλόκων, αποτέλεσαν το σημείο της αντιπαράθεσης μεταξύ του Χρ. Γιαννούλη και της Σ. Βούλτεψη

27 Δεκ 2025 | 11:27

Το αβέβαιο νέο έτος

Η αλήθεια είναι ότι όλες οι προβλέψεις έχουν μια σειρά από προβλήματα, άλλα μικρότερα και άλλα μεγαλύτερα. Μεταξύ αυτών και το ότι σπανίως πέφτουν μέσα. Και αυτό ισχύει και για τις προβλέψεις που μοιάζουν αυτονόητες, όπως ότι από τις επόμενες εκλογές δε θα προκύψει κυβέρνηση και η χώρα θα είναι "μη διακυβερνήσιμη"

ΕΙΧΕ ΟΦΕΙΛΕΣ 500.000 ΕΥΡΩ 27 Δεκ 2025 | 08:09

Κολωνάκι: Ο 60χρονος κλείδωνε τη μητέρα του στο σπίτι, οι καβγάδες και τα χρέη - Δεν πήγε ούτε στην κηδεία της

Χρειάστηκαν σχεδόν 4 χρόνια,για να αποδειχθεί ότι το… δυστύχημα από αναμμένο τσιγάρο που είχε στήσει ο 60χρονος γιος της, ήταν ένα φρικτό έγκλημα.

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ 26 Δεκ 2025 | 12:54

Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση έχασε το στοίχημα της εξόδου των Χριστουγέννων, ελπίζω να μην κάνει τα ίδια την Πρωτοχρονιά

"Η κυβέρνηση συγκρούστηκε με τους αγρότες χωρίς κανέναν λόγο διότι η ίδια δεν τους έδωσε καμία σημασία μέχρι να βγουν στα μπλόκα"

ΟΙ 50 ΦΑΚΕΛΟΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ 25 Δεκ 2025 | 15:18

Έτσι εντόπισε η ΑΑΔΕ τα οικόπεδα… Χουντίνι - Οι ιδιοκτήτες τους είχαν λάβει επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Τα στοιχεία που είχε στη διάθεσή της η ΑΑΔΕ συνδυάστηκαν με αυτά του ΟΠΕΚΕΠΕ και έβγαλαν... λαβράκια

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ 25 Δεκ 2025 | 14:18

Souvlaki, Frappe, Ouzaki: Ο ΟΠΕΚΕΠΕ έγινε ερώτηση σε χριστουγεννιάτικο κουίζ του Politico

Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ έχει πάρει ευρωπαϊκές διαστάσεις, όπως φαίνεται και από την επιλογή του Politico

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ 25 Δεκ 2025 | 13:50

Η (μεθ)επόμενη μέρα: Αναπτυξιακή βουτιά σε παραγωγικό κενό

Χωρίς επαναπροσδιορισμό προτεραιοτήτων και αλλαγή πολιτικής, η χώρα θα συνεχίσει να βαδίζει, μένοντας όμως ολοένα και πιο πίσω.

ΑΑΔΕ 24 Δεκ 2025 | 16:40

Στον Εισαγγελέα αγρότες που έγραφαν και έσβηναν χωράφια από το Ε9 - Λίστα με 3.000 "ιδιοκτήτες" για επιδοτήσεις

Όπως ανακοινώθηκε από την ΑΑΔΕ, οι ελεγκτές της εξετάζουν 3.000 περιπτώσεις ιδιοκτητών αγροτικών εκτάσεων

ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ ΑΚΡΙΤΑ 24 Δεκ 2025 | 15:28

Σύλβα Ακρίτα: Τη Δευτέρα το τελευταίο αντίο στο Α’ Νεκροταφείο - Η επιθυμία της οικογένειας

Η κηδεία θα τελεστεί στο Α' Νεκροταφείο, τη Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου

ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ 24 Δεκ 2025 | 12:30

Με στολή Άγιου Βασίλη ο Πίνατ - Άστραψαν τα φλας των φωτορεπόρτερ [εικόνες]

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, άκουσε τα κάλαντα στο Μέγαρο Μαξίμου και ο Πίνατ ήταν ντυμένος Άγιος Βασίλης

ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ 24 Δεκ 2025 | 11:36

Τα κάλαντα των Χριστουγέννων στον Πρωθυπουργό από το Μουσικό Σχολείο Αλίμου

Τα κάλαντα των Χριστουγέννων άκουσε ο Κ.Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ 24 Δεκ 2025 | 11:21

Συρεγγέλα: Ψευδείς ισχυρισμοί Κωνσταντοπούλου πως η Σεμερτζίδου εργαζόταν στο γραφείο μου – Θα προχωρήσω σε νομικές ενέργειες

"Πρόκειται για ψέμα", δήλωσε η κ. Συρεγγέλα, και πρόσθεσε πως δεν γνωρίζει καν προσωπικά την κ. Σεμερτζίδου.

ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 24 Δεκ 2025 | 06:50

Μητσοτάκης: Καμία σκέψη για εκλογές το 2026 - Προτεραιότητα η μάχη με την ακρίβεια και την στέγαση

Η μάχη της ακρίβειας στο επίκεντρο του Μεγάρου Μαξίμου με το βλέμμα στις κάλπες

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ 23 Δεκ 2025 | 23:39

Πέθανε η Σύλβα Ακρίτα σε ηλικία 97 ετών - Ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός

Η εκλιπούσα ήταν η πρώτη γυναίκα βουλευτής του ΠΑΣΟΚ - "Καλή αντάμωση μανούλα", έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook η Έλενα Ακρίτα

ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 23 Δεκ 2025 | 23:31

ΟΠΕΚΕΠΕ: Έρχεται δέσμευση περιουσιακών στοιχείων και για άλλους Κρητικούς - Διαμαρτυρία έξω από την Περιφέρεια

Οι αρμόδιες Αρχές "ξεκοκαλίζουν" το αρχείο του ΟΠΕΚΕΠΕ και να "σκανάρουν" όλες τις περιπτώσεις που εμφανίζονται ως ύποπτες

ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΑΛΕΦΑΝΤΗ 23 Δεκ 2025 | 20:13

Περιοδικό "Σχεδία": Στήριξη Μητσοτάκη στην υποψηφιότητα της Αθήνας για το Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων 2027

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον ιδρυτή του περιοδικού δρόμου "Σχεδία", Χρήστο Αλεφάντη

ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ 23 Δεκ 2025 | 14:34
ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 23 Δεκ 2025 | 13:45

Η πρόβλεψη Τσίπρα για Μητσοτάκη: "Δεν το βλέπω να έχει τρίτη τετραετία" - Το σχόλιο για όσους τους ασκεί κριτική

Με φοιτητές του Παντείου Πανεπιστημίου συνομίλησε ο Α.Τσίπρας για το βιβλίο του αλλά και για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 23 Δεκ 2025 | 11:42

Μητσοτάκης για αγρότες: Η κυβέρνηση δεν θα υποκύψει σε εκβιασμούς

"Η πολιτεία απάντησε με βάση τις αντοχές της οικονομίας στους αγρότες", τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΠΕΚΕΠΕ 23 Δεκ 2025 | 11:33

Ανεστίδης: "Αρνείται κάθε εμπλοκή, βρίσκεται στην τράπεζα για να ενημερωθεί για τη δέσμευση", λέει ο δικηγόρος του [βίντεο]

Τι δηλώνει ο δικηγόρος του αγροτοσυνδικαλιστή για την υπόθεση των επιδοτήσεων του ΟΠΕΚΕΠΕ.

ΣΤΟΧΟΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 23 Δεκ 2025 | 10:26

Ν. Ανδρουλάκης: Αγωνία της ΝΔ να παραμείνει στην εξουσία - Λειτουργεί με σκοτεινούς όρους [βίντεο]

"Επιθυμία μας είναι να κάνουν οι αγρότες Χριστούγεννα στο σπίτι τους με τις οικογένειές τους, αλλά το μαχαίρι και το πεπόνι είναι στα χέρια του πρωθυπουργού", δήλωσε ο Ν. Ανδρουλάκης

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 11:00 23 Δεκ 2025 | 07:57

Συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο υπό τον Μητσοτάκη – Η ατζέντα

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου.

ΟΠΕΚΕΠΕ 23 Δεκ 2025 | 07:18

Κώστας Ανεστίδης: Τι οδήγησε στη δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων του αγροτοσυνδικαλιστή – Τα ευρήματα της έρευνας

Στο μικροσκόπιο των αρχών ο αγροτοσυνδικαλιστής που την περίοδο 2019–2024 είχε λάβει ενισχύσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ άνω των 122.000 ευρώ.

ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 23 Δεκ 2025 | 00:14

ΟΠΕΚΕΠΕ: Σε λειτουργία από την 23η Δεκεμβρίου η ψηφιακή εφαρμογή για τα αγροτεμάχια

Αφορά αγροτεμάχια μικρότερης ή ίσης των 20 στρεμμάτων που δεν διαθέτουν έγκυρο ΚΑΕΚ ή και ΑΤΑΚ

ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ 22 Δεκ 2025 | 20:39

Τριμερής Ισραήλ - Ελλάδας - Κύπρου - Μήνυμα σε Τουρκία: "Οσοι φαντασιώνονται αυτοκρατορίες να το ξεχάσουν"

Οι κοινές δηλώσεις Μητσοτάκη - Νετανιάχου - Χριστοδουλίδη - "Η Ελλάδα αναδεικνύεται σε σημαντικό παίκτη στα ενεργειακά στην ανατολική Μεσόγειο"

ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ 22 Δεκ 2025 | 19:10

Συνάντηση Μητσοτάκη - Νετανιάχου στο Ισραήλ: "Θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε τις σχέσεις των δύο χωρών"

Οι κ. Μητσοτάκης και Νετανιάχου είχαν αρχικά κατ' ιδίαν συνάντηση, και στη συνέχεια διευρυμένη συνάντηση στην οποία συμμετείχαν οι υπουργοί Εξωτερικών