Follow us

Π. Μαρινάκης: Η κυβέρνηση γνώριζε την παθογένεια του ΟΠΕΚΕΠΕ και έδρασε - Το πρόστιμο δεν θα το πληρώσουν οι πολίτες

Σε ό,τι αφορά στη διαχείριση του ποινικού σκέλους της υπόθεσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος γνωστοποίησε ότι "η συγκεκριμένη απόφαση θα ληφθεί, φαντάζομαι, τις επόμενες ημέρες"

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Την εν εξελίξει διαδικασία ανάκτησης των παράνομα καταβληθεισών αγροτικών επιδοτήσεων υπογράμμισε ως κεντρική προτεραιότητα στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, κατά την πρωινή του συνέντευξη στην τηλεόραση του Σκάι. Συγκεκριμένα, ο κ. Μαρινάκης τόνισε ότι ο έλεγχος ξεκινά από τις μεγαλύτερες επιδοτήσεις λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "έχει μεγαλύτερη αξία να το δεις, αν κάποιος έχει πάρει 100, 200, 300, 400, 500 χιλιάρικα αγροτικές επιδοτήσεις, κάτι πρέπει να δεις εκεί. Μπορεί να είναι ένας άνθρωπος με πολλές εκτάσεις και πολλά ζώα και δικαίως να τις πήρε, μπορεί και όχι. Εκεί, λοιπόν, με αυτοποιημένες διαδικασίες θα αναζητηθούν τα χρήματα, θα καταλογιστούν. Δεν είναι εύκολη διαδικασία".

Για το πρόστιμο, που έχει επιβληθεί στη χώρα μας από την ΕΕ σημείωσε ότι "θα κοιτάζουμε να μειωθεί το πρόστιμο αυτό, αλλά και να επιμηκυνθεί η αποπληρωμή του, ή τέλος πάντων σε συνεννόηση με την Ευρώπη, στο πλαίσιο του συμψηφισμού, όπως πολύ σωστά είπατε, ούτως ώστε να μην φανεί δηλαδή αυτό το κόστος με τις επιδοτήσεις".

Διαβάστε Επίσης

Σε ό,τι αφορά στη διαχείριση του ποινικού σκέλους της υπόθεσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος γνωστοποίησε ότι "η συγκεκριμένη απόφαση θα ληφθεί, φαντάζομαι, τις επόμενες ημέρες" και επανέλαβε ότι κατά την προσωπική του άποψη "ποινικά είναι δύσκολο να δω κάποιο επιβαρυντικό στοιχείο". Διευκρίνισε, δε, ότι "για τον κ. Βορίδη μένει να δούμε την πρόταση της αντιπολίτευσης, η παραίτησή του έχει να κάνει με το ότι ήθελε ο ίδιος να υπερασπιστεί τον εαυτό του και έγινε σεβαστό. Οι τρεις υφυπουργοί σίγουρα δεν εμπλέκονται γιατί ούτε καν ζητήθηκε η άρση της ασυλίας τους. 'Αρα, για να το κάνουμε σαφές στον κόσμο που μας βλέπει: Οι παραιτήσεις αυτές είχαν να κάνουν με πολιτικούς λόγους κι όχι με ποινικούς λόγους. Τώρα στο ποινικό σκέλος, η ποινική αξιολόγηση μιας υπόθεσης και μάλιστα επειδή μιλάμε για πρόσωπα, το ποινικό δεν συζητείται εν συνόλω, συζητείται ατομικά για την κάθε περίπτωση".

Ερωτηθείς σχετικώς ο κ. Μαρινάκης υπενθύμισε ότι "επί των ημερών του Κυριάκου Μητσοτάκη, με πρωτοβουλίες υπουργών του και υπουργών του και υφυπουργών του 5.200 φυσικά πρόσωπα οδηγήθηκαν στις αρχές, πολλά εκ των οποίων ήδη δικάζονται για σοβαρά αδικήματα", ενώ σε ό,τι αφορά τη γενικότερη κατάσταση στην Ευρώπη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επεσήμανε ότι "πάνω από 2.500 υποθέσεις και πάνω από τις μισές χώρες της Ευρώπης έχουν πολύ παραπάνω καταγγελίες. Και το ξαναλέω η καταγγελία δεν σημαίνει ότι είναι και ενοχή κάποιου, έτσι;".

Τέλος, έστρεψε τα βέλη της κριτικής του στην τακτική, που έχουν επιλέξει τα κόμματα της αντιπολίτευσης λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "για άλλη μια φορά η αντιπολίτευση πάνω σε ένα σοβαρό θέμα για το οποίο δίνουμε απαντήσεις, πάει να χτίσει, να παίξει έναν πολιτικό αντιπολιτευτικό, με όρους στείρας αντιπολίτευσης, παιχνίδι".

Συγκεκριμένα και σε ερώτηση του δημοσιογράφου για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ και τη στάση της αντιπολίτευσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, απήντησε ότι "για άλλη μια φορά η αντιπολίτευση πάνω σε ένα σοβαρό θέμα για το οποίο δίνουμε απαντήσεις, πάει να χτίσει, να παίξει έναν πολιτικό αντιπολιτευτικό, με όρους στείρας αντιπολίτευσης, παιχνίδι. Και υπάρχουν τρία ψέματα, Πρώτο ψέμα. Έξι χρόνια δεν κάνατε τίποτα συνολικά. Έξι χρόνια κλείσαμε όσες πληγές είχαν κλείσει ολόκληρες δεκαετίες. Έχουμε κλείσει πολλές πληγές, τις συντάξεις και όλα τα κυκλώματα γύρω από τις παράνομες συντάξεις, τις παράνομες συνταγογραφήσεις, τα τελωνεία, τις εφορίες, τις φυλακές, το λαθρεμπόριο καυσίμων. Πάρα πολλές υποθέσεις που σχετίζονταν ή είχαν άμεση εμπλοκή και δημόσιοι λειτουργοί και όλοι αυτοί έχουν οδηγηθεί στη δικαιοσύνη. Δεύτερο ψέμα σας έπιασαν για τον ΟΠΕΚΕΠΕ -που είναι μια πληγή που προφανώς δεν έχουμε κλείσει σε σχέση με αυτά που σας είπα, τα πολλά που έχουμε κλείσει- με τη "γίδα στην πλάτη" και "γνώριζε ο πρωθυπουργός" με αφορμή και αυτό το περιστατικό. Είναι ο πρωθυπουργός που όχι απλά γνώριζε την παθογένεια του ΟΠΕΚΕΠΕ, είχε το πολιτικό θάρρος και με πολλές παραδοχές να την αντιμετωπίσει. Και προφανώς έπρεπε να κάνουμε και περισσότερα. Γιατί το λέω αυτό; Επί των ημερών του Κυριάκου Μητσοτάκη, με πρωτοβουλίες υπουργών του και υπουργών του και υφυπουργών του 5.200 φυσικά πρόσωπα οδηγήθηκαν στις αρχές, πολλά εκ των οποίων ήδη δικάζονται για σοβαρά αδικήματα. Όχι απλά λοιπόν, γνώριζε η κυβέρνηση αυτή την παθογένεια 30 ετών για την οποία η Ελλάδα έχει πληρώσει [...] από το 96 μέχρι σήμερα, μηδενός εξαιρουμένου που έχει κυβερνήσει, 2,7 δισεκατομμύρια ευρώ. Γιατί ακούω και μια αντιπολίτευση η οποία έχει πέσει από τα σύννεφα. Σοκάρεται με τους διαλόγους. Δεν μπορεί το ΠΑΣΟΚ να πιστέψει…

Διαβάστε Επίσης

Και το τρίτο που θέλω να πω, για να απαντήσω και σε αυτό, επειδή κάποιοι λένε το εξής "έχει ουσιαστικά δημιουργηθεί η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, η οποία θα έπρεπε λέει να έχει γραφεία μόνο στην Ελλάδα και ψάχνει μόνο την Ελλάδα". Ξέρετε πόσες καταγγελίες από το 2021 που λειτουργεί μέχρι σήμερα σε όλη την Ευρώπη ερευνά η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, που δεν σημαίνει ότι είναι όλες; Πάνω από 2.500 υποθέσεις και πάνω από τις μισές χώρες της Ευρώπης έχουν πολύ παραπάνω καταγγελίες. Και το ξαναλέω η καταγγελία δεν σημαίνει ότι είναι και ενοχή κάποιου, έτσι;".

Επιπλέον, ο κ. Μαρινάκης σημείωσε ότι η κυβέρνηση πρέπει να ισορροπήσει "μεταξύ της ανάγκης της υποχρέωσης τους απατεώνες να τους πας στη δικαιοσύνη -και το έχουμε κάνει κατά πολύ μεγάλο ποσοστό, όχι με απόλυτη επιτυχία προφανώς, και πριν από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία- και της άλλης ανάγκης να πληρώσεις τη συντριπτική πλειονότητα που πρέπει να πληρωθούν. Όταν λοιπόν έρχεται κάποιος και σου λέει ότι είναι υπό έλεγχο 3, 6, 9.000 ΑΦΜ, η πρώτη σου αντίδραση προφανώς είναι να τα μπλοκάρεις. Και αυτό κάναμε. Στη συνέχεια όμως έχει μια υποχρέωση ο ΟΠΕΚΕΠΕ, όχι το υπουργείο, να ξεχωρίσει την ήρα από το στάρι".

Ακολούθως, κ. Μαρινάκης διαβεβαίωσε ότι "η δική μας ευθύνη είναι εκ του αποτελέσματος ότι ενώ έγιναν πολλές προσπάθειες κάθαρσης και σε επίπεδο αποστολής δικογραφιών στην δικαιοσύνη και σε επίπεδο μπλοκαρίσματος ΑΦΜ, και σε επίπεδο διαδικαστικό, παράδειγμα το Κτηματολόγιο, το οποίο καμία κυβέρνηση δεν είχε προχωρήσει και εμείς το ολοκληρώνουμε και ήταν βασική προϋπόθεση να αντιστραφεί αυτή η κατάσταση ή οι διασταυρωτικοί έλεγχοι. Είναι προφανές εκ του αποτελέσματος ότι οι προσπάθειες αυτές δεν ήταν αρκετές. 'Αρα, στη ζυγαριά που κάποιος πάει και ψηφίζει μέχρι τώρα -έχουμε άλλα δύο χρόνια μπροστά μας- στις επιτυχίες είναι όλα αυτά που σας είπα σε σχέση με τη νομιμότητα, τα πολλά. Στις επιτυχίες δεν είναι έως τώρα ο ΟΠΕΚΕΠΕ".

Επιπροσθέτως και σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το πώς η κυβέρνηση εξετάζει να διαχεριστεί το ποινικό σκέλος της υπόθεσης με δεδομένη την επικείμενη, όπως φαίνεται, πρόταση του ΠΑΣΟΚ για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής και στο φόντο της παραίτησης 4 κυβερνητικών στελεχών ο Παύλος Μαρινάκης τοποθετήθηκε ως εξής: "Για τον κ. Βορίδη μένει να δούμε την πρόταση της αντιπολίτευσης, η παραίτησή του έχει να κάνει με το ότι ήθελε ο ίδιος να υπερασπιστεί τον εαυτό του και έγινε σεβαστό. Οι τρεις υφυπουργοί σίγουρα δεν εμπλέκονται γιατί ούτε καν ζητήθηκε η άρση της ασυλίας τους. 'Αρα, για να το κάνουμε σαφές στον κόσμο που μας βλέπει: Οι παραιτήσεις αυτές είχαν να κάνουν με πολιτικούς λόγους κι όχι με ποινικούς λόγους. Και γι αυτό ακριβώς, όπως είχα πει και την επομένη των παραιτήσεων, ήταν μια ακαριαία αντίδραση της κυβέρνησης και προσωπικά του πρωθυπουργού με την παραίτηση των υφυπουργών για πολιτικούς λόγους και όχι για ποινικούς. Γι' αυτό και ήταν η πολιτική αξιολόγηση άμεση. Παράδειγμα είδα ένα διάλογο του κ. Κέλλα που βάλατε, όπως και ο ίδιος είπε σε άλλη εκπομπή του σταθμού σας, ότι αυτός ο διάλογος είναι μισός. Αν ακουστεί ο υπόλοιπος μισός διάλογος θα φανεί το αντίθετο. Τώρα στο ποινικό σκέλος, η ποινική αξιολόγηση μιας υπόθεσης και μάλιστα επειδή μιλάμε για πρόσωπα, το ποινικό δεν συζητείται εν συνόλω, συζητείται ατομικά για την κάθε περίπτωση. Θα εξετάσουμε όταν έρθουν μάλιστα και οι προτάσεις μέσα στις επόμενες ημέρες, τα στοιχεία". Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή, - είναι προσωπικό αυτό το ξαναλέω. Μην βγει κάποιος τίτλος "απόφαση της κυβέρνησης". Είναι όντως δύσκολη απόφαση. Εγώ θεωρώ ότι είναι μεγάλο θέμα πολιτικό, διαχρονικό, που έχουμε και εμείς την ευθύνη που όπως είπα μας αναλογεί και δεν την κρύβουμε. Ποινικά είναι πολύ δύσκολο να θεωρήσω ότι υπάρχουν στοιχεία. Η κυβέρνηση θέλει, επειδή η ποινική ή μη εμπλοκή ενός προσώπου είναι μια υψίστης σημασίας υπόθεση. Δηλαδή βάζεις έναν άνθρωπο στα μανταλάκια. Εμείς δεν είμαστε σαν κάποιους άλλους που στήνουμε παρα-υπουργεία Δικαιοσύνης, αυτό είναι αποδεδειγμένο από τη δικαιοσύνη και κρεμάμε ανθρώπους στα μανταλάκια μόνο και μόνο γιατί έτσι θέλουμε πολιτικά, έτσι;".

Επ' αυτού μάλιστα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παρέπεμψε τις τελικές αποφάσεις της κυβέρνησης στις επόμενες ημέρες λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "δεν έχει ληφθεί απόφαση ούτε από τον πρωθυπουργό. Είναι σαφές. Η απόφαση αυτή θα ληφθεί, φαντάζομαι, τις επόμενες ημέρες. Θα ληφθεί. 'Αρα, για να μην παρεξηγηθώ, εγώ μέχρι τώρα δεν βλέπω κάποιο στοιχείο επιβαρυντικό, ποινικό. Το ξαναλέω όχι πολιτικό, ποινικό. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μέχρι τελευταία στιγμή πραγματικά υπάρχουν πολλές μελέτες που γίνονται, νομικές επεξεργασίες. Είναι ανοιχτό, βεβαίως".

Σε επόμενη ερώτηση για το πώς η κυβέρνηση θα εντοπίσει και θα ανακτήσει τις παράνομα καταβληθείσες αποζημιώσεις, αλλά και το πώς θα διαχειριστεί το πρόστιμο που έχει επιβληθεί στη χώρα μας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι "εδώ υπάρχουν δύο ζητήματα: Το ένα ζήτημα είναι το πρόστιμο και το άλλο ζήτημα η αναζήτηση των χρημάτων. Το πρόστιμο, ξεκινάμε από το πρόστιμο. Το πρόστιμο δεν θα μπει στον προϋπολογισμό και εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, ώστε οι αγρότες μας να επιβαρυνθούν με τις μικρότερες δυνατές συνέπειες. Δύο κινήσεις θα κάνει η Ελλάδα, συν την αναζήτηση που θα σας απαντήσω ξεχωριστά, των χρημάτων, δύο συν μία. Η μία είναι, θα κοιτάζουμε να μειωθεί το πρόστιμο αυτό και η δεύτερη να επιμηκυνθεί η αποπληρωμή του, ή τέλος πάντων σε συνεννόηση με την Ευρώπη, στο πλαίσιο του συμψηφισμού, όπως πολύ σωστά είπατε, ούτως ώστε να μην φανεί δηλαδή αυτό το κόστος με τις επιδοτήσεις. Εμείς θα κάνουμε προσφυγή. Σίγουρα, δεν θα τον πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι εν συνόλω. Θα ξεκινήσουμε τους ελέγχους από τα μεγαλύτερα ποσά, που δεν σημαίνει ότι αυτός που πήρε πάρα πολλά είναι ένοχος. 'Αρα, όπως καταλαβαίνετε, έχει μεγαλύτερη αξία να το δεις, αν κάποιος έχει πάρει 100, 200, 300, 400, 500 χιλιάρικα αγροτικές επιδοτήσεις, κάτι πρέπει να δεις εκεί. Μπορεί να είναι ένας άνθρωπος με πολλές εκτάσεις και πολλά ζώα και δικαίως να τις πήρε, μπορεί και όχι. Εκεί, λοιπόν, με αυτοποιημένες διαδικασίες θα αναζητηθούν τα χρήματα, θα καταλογιστούν. Δεν είναι εύκολη διαδικασία".

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αυριανό ταξίδι του υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Γεραπετρίτη, στη Λιβύη ο κ. Μαρινάκης είπε τα εξής: "Για το τουρκολιβυκό μνημόνιο αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι πήγαν στράφι όλες αυτές οι προσπάθειες απαξίωσης της χώρας από τους καθ΄ έξιν στο πολιτικό σύστημα εντός συνόρων ανησυχούντες. Είναι ένα άκυρο μνημόνιο. Αυτό πλέον, για άλλη μια φορά, υιοθετήθηκε πλήρως από την ΕΕ, είδαμε και τη στάση της Αιγύπτου. 'Αρα, η ελληνική απομόνωση δεν ισχύει. Δεν έχει καμία νομική ισχύ έναντι τρίτων, δεν έχουν αντικείμενες ακτές η Τουρκία με τη Λιβύη και δεν το αναγνωρίζει καμία τρίτη χώρα, τελεία και παύλα. 'Αρα, δεν έχουμε κάτι να συζητήσουμε για κάτι ανυπόστατο και παράνομο. Και αυτό -το ξαναλέω- δεν είναι η ελληνική θέση μόνο, είναι η ευρωπαϊκή θέση και όχι μόνο.

Πάμε τώρα στο μεταναστευτικό. Αυτό είναι το μεγάλο ζήτημα. Παρένθεση: Η Ελλάδα με τη Λιβύη έχει αντικείμενες ακτές, άρα, επί τη βάσει του Διεθνούς Δικαίου, εμείς θέλουμε να προχωρήσει η συζήτηση. Θέλω να εξάρω τη δουλειά που κάνουν οι λιμενικοί που σώζουν κάθε μέρα, αλλά προστατεύουν και τα σύνορά μας, θα αντιμετωπίσουμε και το φαινόμενο των αυξημένων μεταναστευτικών ροών από τη Βόρειο Αφρική".

Τέλος, σε ερώτηση για το προ 10ετίας δημοψήφισμα από την τότε κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ο κ. Μαρινάκης σημείωσε ότι "πριν από δέκα χρόνια και εγώ ήμουν πιο νέος, ήμουν 27 ετών, 650.000 νέοι άνθρωποι έφυγαν από τη χώρα σε βάθος αυτών των ετών. Ήταν μέρες ντροπής ενός διχαστικού και επικίνδυνου δημοψηφίσματος, η Ελλάδα βρέθηκε στην απόλυτη απομόνωση διεθνώς. Έκλεισαν οι τράπεζες, είχαμε ουρές στα ΑΤΜ και έκλεισε και το Χρηματιστήριο. Οι περισσότεροι φίλοι μας έφυγαν έξω και όσοι μείναμε εδώ πληρώσαμε ένα τρίτο αχρείαστο μνημόνιο. Εγώ δεν τα λέω αυτά για να συμψηφίσω. Τα λέω αυτά γιατί εκπροσωπώ μια κυβέρνηση και έχω ένα καθήκον. Δέκα χρόνια μετά η Ελλάδα με τα πολλά που πρέπει να κάνει ακόμα και τα πολλά που πρέπει να διορθώσουμε, έχει 7,9% ανεργία, τη χαμηλότερη των τελευταίων 17 ετών, έχει δημιουργήσει πάνω από μισό εκατομμύριο, θέσεις εργασίας. Η Ελλάδα από τη διεθνή απομόνωση, στις μεγαλύτερες κρίσεις, γιατί εμείς είχαμε να διαχειριστούμε πραγματικές κρίσεις, πολέμους. Όχι, δεν δημιουργούσαμε, όπως ο κ. Τσίπρας, κρίσεις. Διαχειριζόμασταν κρίσεις, πολέμους, πανδημίες. Η Ελλάδα εξοπλίστηκε, επεκτάθηκε στο Ιόνιο στα 12 ναυτικά μίλια, υπέγραψε ΑΟΖ με την Ιταλία και με την Αίγυπτο. Η Ελλάδα κατάφερε και πρωταγωνίστησε στην πανδημία, στο να έρθουν πάνω από 40 δισ. και να μην κλείσουν οι επιχειρήσεις και να στηριχθούν οι εργαζόμενοι. Η Ελλάδα κατάφερε στο Ταμείο Ανάκαμψης να πάρει τα πιο πολλά χρήματα από οποιονδήποτε άλλον. Και πλέον, το ελληνικό Χρηματιστήριο από εκεί που έκλεισε, έχει πρόταση εξαγοράς από τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή Ένωση, τη Euronext, για να μπορέσει να έρθουν στην Ελλάδα πάνω από έξι τρισεκατομμύρια. Αυτό γιατί το λέω; Δεν γίναμε Ελβετία. Η Ελλάδα, για να κλείσω με αυτό, δεν πανηγυρίζω, έχει πολλές πληγές ακόμα να κλείσει και ο κόσμος, λόγω της ακρίβειας ειδικά, πέρασε και περνάει δύσκολα. Όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε για να μην τα ξαναζήσουμε".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Λένε πως αυτό το ιταλικό εστιατόριο στα νότια προάστια θα το λάτρευε ο Αντρέα Μποτσέλι

Η αυλή του που θυμίζει piazza στη Ρώμη και η κομψή σάλα φτιάχνουν ένα σκηνικό που αποπνέει ηρεμία και ιταλική φινέτσα.

1O ΣΥΝΕΔΡΙΟ NEWSAUTO TALKS 11 Νοε 2025 | 12:30

Μητσοτάκης: Οδική ασφάλεια δεν είναι μόνο τα πρόστιμα - Δεν είναι τυχαία η σταθερή μείωση των θυμάτων

"Η κυβέρνηση έχει θέσει την οδική ασφάλεια ως βασική κοινωνική προτεραιότητα, με πρώτη απόδειξη τον νέο Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας", είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 11 Νοε 2025 | 10:08

Αλεξανδρούπολη: Μπλόκο αγροτών με τρακτέρ για την άφιξη Μητσοτάκη - Στην Αθήνα πανελλαδικό συλλαλητήριο στις 12:00

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν σήμερα στις 12:00 αγρότες και κτηνοτρόφοι, από όλη τη χώρα, έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ 11 Νοε 2025 | 10:06

Δημοσκόπηση Interview: Η ΝΔ χάνει σε 4 περιφέρειες - "Πρασινίζουν" Κρήτη, Πελοπόννησος, Δυτική Ελλάδα και Ήπειρος

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση η ΝΔ "χάνει" τέσσερις από τις 13 περιφέρειες, καθώς το ΠΑΣΟΚ περνά μπροστά σε Κρήτη, Πελοπόννησο, Δυτική Ελλάδα και Ήπειρο.

ΠΑΣΟΚ 11 Νοε 2025 | 09:15

Ο Τσίπρας διχάζει και τη Νέα Αριστερά - Την Παρασκευή η μονομαχία Μητσοτάκη με Ανδρουλάκη στη Βουλή

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να αξιοποιήσει το εναπομείναν ατού του, το μόνο που διαθέτει σε επίπεδο επικοινωνίας: Τα τετ α τετ στη Βουλή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 11 Νοε 2025 | 07:53

Στη Ροδόπη σήμερα ο Μητσοτάκης - Θα επισκεφθεί τον Σταθμό Συμπίεσης Φυσικού Αερίου της ΔΕΣΦΑ

Ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί και στην Κομοτηνή, όπου θα επισκεφθεί το Μουσικό Σχολείο Κομοτηνής και το Μουσείο Καραθεοδωρή και στη συνέχεια θα συναντηθεί με νέους της περιοχής.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 11 Νοε 2025 | 06:28

Γιατί όλα δείχνουν ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα κάνει κόμμα - Τι εκτιμούν συνομιλητές του για το πότε

Η δίωρη συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά στον Αντέννα, εκτός από συζητήσεις έχει προκαλέσει και απορίες αλλά και προβληματισμό.

ΝΕΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ 10 Νοε 2025 | 22:42

Αλεξανδρούπολη: Αγρότες με δεκάδες τρακτέρ έξω από το αεροδρόμιο - "Να μην έρθει ο Μητσοτάκης" [βίντεο]

Ο πρωθυπουργός πρόκειται να μεταβεί στην Κομοτηνή μέσω Αλεξανδρούπολης και οι αγρότες του Έβρου αντέδρασαν

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 10 Νοε 2025 | 22:08

Μητσοτάκης στην Ένωση Εφοπλιστών: "Υποχρέωσή μας να στεκόμαστε κοντά στους συμπολίτες μας όταν μας έχουν ανάγκη"

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι, αν και "δεν έχουν κλείσει ακόμα οι πληγές της Θεσσαλίας", έχουν σημειωθεί σημαντικές πρόοδοι στα έργα αποκατάστασης

ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 10 Νοε 2025 | 20:37

Ανδρουλάκης: "Μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να διαδεχτεί τη ΝΔ - Η κυβέρνηση τα έχει κάνει μπάχαλο"

"Είμαστε στρατηγικοί αντίπαλοι με το "σύστημα Μαξίμου", όπως ήμασταν με τη κυβέρνηση Τσίπρα", ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΓΑ 10 Νοε 2025 | 19:21

Χρ. Κέλλας: Εντός Νοεμβρίου τα 600 εκατ. ευρώ της Βασικής Ενίσχυσης στους παραγωγούς

Σύμφωνα με τον κ. Κέλλα, δεκαπέντε μέρες μετά τη Βασική Ενίσχυση, θα δοθεί προκαταβολή από τον ΕΛΓΑ ύψους 100 εκατ. ευρώ

ΠΗΓΕΣ 10 Νοε 2025 | 18:27

ΝΔ για κατάθεση Λιβανού στην Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Ανακτήσαμε 70 εκατ. ευρώ από αχρεωστήτως καταβληθείσες επιδοτήσεις

Παρουσίασε με σαφήνεια το έργο που επιτελέστηκε επί των ημερών του στο υπουργείο, με στόχο την εξυγίανση του ΟΠΕΚΕΠΕ, ανέφεραν πηγές της ΝΔ για την κατάθεση Λιβανού

ΚΑΤΑΘΕΣΗ 10 Νοε 2025 | 17:45

Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: "Δέχθηκα λοιδορίες και απειλές λόγω των ελέγχων" κατέθεσε ο Σπήλιος Λιβανός

Ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιος Λιβανός, κατέθεσε ότι στην προσπάθειά του να αντιμετωπίσει την "επιδοματοφαγία" στον ΟΠΕΚΕΠΕ, λοιδορήθηκε και απειλήθηκε

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΣΟΚ 10 Νοε 2025 | 13:15

Ανδρουλάκης στη σύσκεψη για τα Βορίζια: Μη συγχέουν την κρητική λεβεντιά με την ανοχή στην ανομία

Σε ό,τι αφορά τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο κ. Ανδρουλάκης επεσήμανε ότι η Νέα Δημοκρατία κατέφυγε στην πεπατημένη, που είναι η αυστηροποίηση των ποινών.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ 10 Νοε 2025 | 07:21

Πόσο πιο κοντά στην ίδρυση του κόμματος είναι ο Αντώνης Σαμαράς, μετά τη συνέντευξη- διάγγελμα στον Αντέννα

Ο Αντώνης Σαμαράς παρουσίασε την δική του πολιτική πλατφόρμα, με πατριωτικό πρόσημο και φιλελεύθερα χαρακτηριστικά στην οικονομία, με παρέμβαση του κράτους, η οποία όπως είπε, είναι αναγκαία.

ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 09 Νοε 2025 | 16:07

Σαμαράς για Μητσοτάκη και νέο κόμμα: Ανήθικος στα Τέμπη - Πώς δεν ήξερε για τον ΟΠΕΚΕΠΕ; - Σταθμίζω και κρίνω με ψυχραιμία

Εντονη κριτική στον πρωθυπουργό από τον Σαμαρά - Τι λέει για τη διαγραφή του από τη ΝΔ - "Χωρίς ψυχή η προσέγγιση της κυβέρνησης στα Τέμπη, τεράστιο λάθος η ενεργειακή μας πολιτική"

ΤΙ ΕΓΙΝΕ 09 Νοε 2025 | 12:50

Κόντρα ΠΑΣΟΚ - ΝΔ για Μητσοτάκη:: "Είναι πρωθυπουργός υπό αποχώρηση" - "Κόλλησε η βελόνα..."

Το ΠΑΣΟΚ εγκαλεί τον πρωθυπουργό γιατί δεν πήγε στη Βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης των φορολογικών μέτρων που εξήγγειλε στη ΔΕΘ - Η απάντηση Μαρινάκη

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 09 Νοε 2025 | 10:22

Μητσοτάκης για Βορίζια: "Οι βεντέτες είναι απόβλητα περασμένων καιρών - Δεν είναι μαγκιά να πυροβολείς"

τ"Τα όπλα τους οι Κρητικοί τα φύλαγαν πάντα για να αμυνθούν στον εισβολέα στο νησί - Όχι για να τα στρέψουν κατά του συντοπίτη τους" αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

"ΔΕΝ ΧΩΝΕΥΕΙ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" 08 Νοε 2025 | 21:01

Επίθεση Σαμαρά στον Μητσοτάκη: Με διέγραψε άρον άρον - Για τον "Φραπέ", τον "Χασάπη", πήρε εβδομάδες για να αποφασίσουν

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς εξαπέλυσε ιδιαίτερα σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ 08 Νοε 2025 | 18:24

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στον τελικό του Νόβακ Τζόκοβιτς στο Hellenic Championship ATP 250

Η Αθήνα φιλοξενεί στο Telecom Center το πρώτο τουρνουά της ATP στην Ελλάδα μετά από 30 χρόνια

ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ 08 Νοε 2025 | 17:07

Θρίλερ στα Μετέωρα με άντρα που τον αναζητούσαν οι αρχές για υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ

Ο άντρας έξω από τη Μονή Αγίου Στεφάνου Μετεώρων ζήτησε από ζευγάρι που βρίσκονταν εκεί το τηλέφωνο για να επικοινωνήσει με τους δικούς του.

42ΟΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 08 Νοε 2025 | 14:08

Κ. Μητσοτάκης με μαραθωνοδρόμους:"Το βασικότερο μήνυμα είναι η διά βίου άθληση και η απόφαση να σηκωθείς από τον καναπέ"

"Κάθε φορά που σκέφτομαι πόσο δύσκολο είναι να τρέχεις σπρώχνοντας και ένα αμαξίδιο, πραγματικά υποκλίνομαι"

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ 08 Νοε 2025 | 10:46

Μητσοτάκης για γιορτή Πολεμικής Αεροπορίας: "Σήμερα τα ελληνικά φτερά είναι ισχυρότερα από ποτέ"

"Καθημερινή ασπίδα προστασίας της πατρίδας μας. Εγγύηση για την ειρήνη και την ασφάλεια στην περιοχή" αναφέρει ο πρωθυπουργός

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 08 Νοε 2025 | 09:33

Πηγές ΝΔ για ΟΠΕΚΕΠΕ: "Κανένα γαλάζιο σκάνδαλο - Το ΠΑΣΟΚ συντήρησε τις συνθήκες αδιαφάνειας"

"Η συνεργασία της εταιρείας Neuropublic με τον ΟΠΕΚΕΠΕ δεν ξεκίνησε επί Νέας Δημοκρατίας, αλλά επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ - και μάλιστα με πολιτική υπογραφή" αναφέρουν πηγές της ΝΔ

ΑΛΛΑΓΗ ΑΤΖΕΝΤΑΣ 08 Νοε 2025 | 08:11

"Ρεβάνς" Μητσοτάκη το... αμερικανικό διήμερο στο Ζάππειο - Οι σημαντικές συμφωνίες και η απάντηση στους "ψευτοπατριώτες"

Οι συμφωνίες που υπογράφηκαν για τη μεταφορά αμερικανικού LNG πιστοποιούν τον κρίσιμο γεωπολιτικό ρόλο της χώρας μας, σύμφωνα με πηγές του Μαξίμου

ΠΗΓΕ ΟΑΚΑ 07 Νοε 2025 | 18:23

Στο ATP 250 της Αθήνας ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Για τον αγώνα του Τζόκοβιτς [εικόνες]

Ο πρωθυπουργός είδε από κοντά τον ημιτελικό του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Γερμανό Γιάνικ Χάνφμαν, για το ATP 250 της Αθήνας

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 07 Νοε 2025 | 17:32

Εγκληματική οργάνωση στον ΟΠΕΚΕΠΕ: Δύο νέα πρόσωπα στη δικογραφία - Πήραν 15.000 και 500 ευρώ ως μισθωτές εκτάσεων

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν άντρα και μία γυναίκα, που εισέπραξαν παράνομες επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ εμφανιζόμενοι ως μισθωτές εκτάσεων.

ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ 07 Νοε 2025 | 16:38

Επίθεση της αντιπολίτευσης στον Χρυσοχοΐδη για τις "μπαλωθιές": Τώρα έμαθε το υπουργείο ότι υπάρχουν νταήδες;

"Τώρα έμαθε το υπουργείο ότι υπάρχουν νταήδες; Έπρεπε να συμβεί το μακελειό στα Βορίζια για να αντιληφθεί την ανάγκη παρουσίας ισχυρής αστυνομικής δύναμης;", αναφέρει το ΠΑΣΟΚ

ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ 07 Νοε 2025 | 15:42

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ στο Μέγαρο Μαξίμου

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Μάικλ Ρήγας, έγινε επισκόπηση των εξαιρετικών ελληνοαμερικανικών σχέσεων

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ 07 Νοε 2025 | 15:03

ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ΝΔ φέρνει "Χασάπη", "Φραπέ" και Σεμερτζίδου στην Εξεταστική - Ποιους καλεί το ΠΑΣΟΚ

Η λίστα της ΝΔ περιλαμβάνει επίσης τους Άκη Σκέρτσο, Σταύρο Παπασταύρου, Γιώργο Μυλωνάκη, Γιάννη Μπρατάκο και Χρήστο Μπουκώρο.

"ΠΟΙΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ"; 07 Νοε 2025 | 14:47

ΣΥΡΙΖΑ στην Εξεταστική: Ο γνωστός σε όλους "Μάκης" έκανε κουμάντο στον ΟΠΕΚΕΠΕ

Ο κ. Βορίδης παραδέχθηκε τις αποκλειστικές ευθύνες της ΝΔ για τη μη ολοκλήρωση των Διαχειριστικών Σχεδίων Βόσκησης, σημειώνουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ 07 Νοε 2025 | 14:24

Πηγές ΝΔ: "Επί ημερών Μιλένας Αποστολάκη στο Υπουργείο μπήκε η Neuropublic στον ΟΠΕΚΕΠΕ"

Πηγές ΝΔ υποστηρίζουν ότι η εταιρεία Neuropublic συνεργάζεται με τον ΟΠΕΚΕΠΕ από το 2010 και μάλιστα η πρώτη σύμβαση υπεγράφη επί Μιλένας Αποστολάκη ως υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

ΣΤΟ ΣΟΥΦΛΙ 07 Νοε 2025 | 14:17
ΟΛΟΣ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ 07 Νοε 2025 | 13:47

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Γεωργίας στο Μαξίμου για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Στη συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα του χαρτοφυλακίου του κ. Hansen με έμφαση στην αναμόρφωση του συστήματος αγροτικών ενισχύσεων και τη μεταφορά του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ.

ΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 07 Νοε 2025 | 12:46

Βορίδης στην Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αιχμές για Βάρρα - "Mε στοχοποιεί η αντιπολίτευση"

Ο Μάκης Βορίδης εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ζήτησε την παραίτηση του τότε επικεφαλής του Οργανισμού, Γρηγόρη Βάρρα.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ 07 Νοε 2025 | 12:22

Φάμελλος για ενεργειακά: Τυφλή στήριξη των συμφερόντων Τραμπ - Κυβέρνηση του καρτέλ των ορυκτών καυσίμων

"Χωρίς στρατηγική ενεργητικής εξωτερικής πολιτικής και με λάθος ενεργειακή στρατηγική, τα συμφέροντα της χώρας δεν εξυπηρετούνται", λέει ο κ. Φάμελλος.

07 Νοε 2025 | 11:03

Το νέο τετ α τετ Μητσοτάκη - Γκίλφοϊλ στη διάσκεψη για την ενέργεια στο Ζάππειο [εικόνες - βίντεο]

Ο πρωθυπουργός, πριν ανέβει στο βήμα για την ομιλία του, είχε έναν σύντομο διάλογο με τη νέα πρέσβη των ΗΠΑ, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ 07 Νοε 2025 | 09:48

Αιχμές ΠΑΣΟΚ για τα ΜΜΕ και το "θάψιμο" της πρωτοβουλία Ανδρουλάκη για τα Βορίζια - Βίντεο της Στεφανίας Μουρελάτου

Την πρωτοβουλία του Νίκου Ανδρουλάκη σχετικά με τη βεντέτα στα Βορίζια σχολίασε η διευθύντρια επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Στεφανία Μουρελάτου.

ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ 07 Νοε 2025 | 09:16

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα πάροχος ενεργειακής ασφάλειας - Να μην εισάγουμε ρωσικό φυσικό αέριο στην Ευρώπη μέσω Τουρκίας

Ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι η Ελλάδα μετατρέπεται σε βασικό ενεργειακό κόμβο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ 06 Νοε 2025 | 17:17

"Σφάχτηκαν" Γιαννούλης και Παππάς: "Σαλτιμπάγκος και ορτινάντσα του Κασσελάκη" - "Παρακαλάς στα 4 τον Τσίπρα"

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Πέτρος Παππάς, ξέφυγαν στον αέρα του Mega News, όταν ο δεύτερος έκανε κριτική στο Ινστιτούτο Τσίπρα

ΓΚΑΛΟΠ 06 Νοε 2025 | 16:25

Σε μόνιμη "νευρική κρίση" η ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας- Το ξέσπασμα Χατζηδάκη και οι 11 αντάρτες

Το φιάσκο με τα ΕΛΤΑ προκάλεσε την εξέγερση των βουλευτών της επαρχίας

ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ 06 Νοε 2025 | 16:22

Βάσια Αναστασίου για τη... μακάβρια δήλωση: Το χιούμορ μου είναι βρετανικό και πολλές φορές παρεξηγείται

Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Βάσια Αναστασίου, απέδωσε τη δήλωση ότι απέχει έναν θάνατο από τη Βουλή στο... dark χιούμορ της, διότι έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη Μεγάλη Βρετανία

ΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 06 Νοε 2025 | 15:39

Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: "Δεν προχώρησε ποτέ ο πειθαρχικός έλεγχος που ζήτησα" κατέθεσε ο Γεωργαντάς

Για τις λεγόμενες "κυκλικές μισθώσεις", εκτάσεων, που κάθε επόμενη χρονιά τις δήλωναν άλλοι, ο κ. Γεωργαντάς υπογράμμισε: "Πόσο τραγικό, απαράδεκτο και υποτιμητικό ήταν αυτό"

«ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ» 06 Νοε 2025 | 14:46

Μητσοτάκης για τη συμμετοχή της ExxonMobil στο Ιόνιο: Νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή ιστορία της Ελλάδας

Αναφερόμενος στη συμμετοχή της ExxonMobil στην παραχώρηση του Block 2 στο Ιόνιο Πέλαγος, ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για "ιστορική στιγμή".

ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ 06 Νοε 2025 | 13:48

Κωμωδία και εξευτελισμός στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: "Ποιος είναι ο Μάκης κ. μάρτυρα; Ελα ντε, ποιος είναι;"

Οι διάλογοι των βουλευτών με τους μάρτυρες για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, πιστοποιούν ότι δεν θα βγει κανένα συμπέρασμα και η υπόθεση θα "κουκουλωθεί".

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 06 Νοε 2025 | 13:44

Γεωργιάδης υπέρ της οπλοκατοχής: "Μου αρέσει το αμερικανικό μοντέλο - Οι άνθρωποι να είναι αξιόμαχοι" [βίντεο]

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι αυτό αποτελεί προσωπική του γνώμη και όχι θέση της κυβέρνησης.

ΜΕΤΑ ΤΑ ΒΟΡΙΖΙΑ 06 Νοε 2025 | 07:41

Ερχονται μέτρα για την οπλοκατοχή – Τι περιλαμβάνει το πλαίσιο που θα ανακοινώσει ο Μητσοτάκης

Με αφορμή το μακελειό στα Βορίζια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να εξαγγείλει άμεσα μέτρα για την αυστηροποίηση του πλαισίου οπλοκατοχής.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 06 Νοε 2025 | 07:36

Γιατί η Ελλάδα είναι απαραίτητος "κρίκος" για το αμερικανικό φυσικό αέριο LNG - Σύνοδος 25 υπουργών στο Ζάππειο

Στόχος της Αθήνας αλλά και των ΗΠΑ είναι η ολοκλήρωση του κάθετου διαδρόμου, από την Ουκρανία μέχρι την Ελλάδα, από όπου θα περνάει το φυσικό αέριο.

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ 06 Νοε 2025 | 07:18

Η Ελλάδα στο επίκεντρο της διεθνούς ενεργειακής σκακιέρας – Σύνοδος Διατλαντικής συνεργασίας για την ενέργεια στο Ζάππειο

Σύμφωνα με το κυβερνητικό σχέδιο, στόχος είναι η σταδιακή μετατροπή της Ελλάδας σε ενεργειακό κόμβο για τα Βαλκάνια και την Ανατολική Ευρώπη.

ΤΙ ΕΙΠΑΝ 05 Νοε 2025 | 21:06

Συνάντηση Μητσοτάκη με Γκίλφοϊλ και υπουργούς των ΗΠΑ: Φυσική πύλη για το αμερικανικό LNG η Ελλάδα

"Η Ελλάδα αποτελεί τη φυσική πύλη εισόδου του αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου στην Ευρώπη" ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

"AΠΑΝΤΗΣΕΙΣ" 05 Νοε 2025 | 20:24

ΝΔ για κατάθεση Αυγενάκη: Στο κενό η προσπάθεια στοχοποίησης από την αντιπολίτευση

"Δεν ήρθα να κρύψω τα προβλήματα του ΟΠΕΚΕΠΕ - ήρθα να τα λύσω. Και τα άγγιξα όλα" τόνισε ο κ. Αυγενάκης, όπως αναφέρουν οι πηγές της ΝΔ

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΑ ΒΟΡΙΖΙΑ 05 Νοε 2025 | 19:33

Μέτρα για την οπλοκατοχή θα ανακοινώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Τι προανήγγειλε ο Παύλος Μαρινάκης

Σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις από το πρωθυπουργό για την οπλοκατοχή, για τον τρόπο που δίνονται οι άδειες αλλά και για τους ελέγχους

ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡ. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 05 Νοε 2025 | 17:47

Αυγενάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ως μάρτυρας όχι ως κατηγορούμενος καταθέτω.- Καμία πίεση μου για αποδέσμευση ΑΦΜ

"Απολύτως κανένα ΑΦΜ δεν ζήτησα να πληρωθεί. Ποτέ δεν έστειλα καμία γραπτή πίεση ή έγγραφο για αποδέσμευση κανενός ΑΦΜ", είπε ο Λευτέρης Αυγενάκης

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 05 Νοε 2025 | 16:04

Κατατέθηκε το Σχέδιο Δράσης για τη λειτουργία του ΟΠΕΚΕΠΕ

Τι δήλωσαν για το θέμα Χατζηδάκης, Τσιάρας και Πιτσιλός.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ 05 Νοε 2025 | 15:39

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ έκανε ανάρτηση για τη συνάντησή της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Ηταν φανταστική

Ενθουσιασμένη με την συνάντησή της με τον Ελληνα πρωθυπουργό η Αμερικανή πρέσβης

ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ 05 Νοε 2025 | 15:11

Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Συνάντησε μαθητές έξω από το Μαξίμου και τους χαιρέτησε όλους με χειραψία [βίντεο]

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ συναντήθηκε με μαθητές μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τους χαιρέτησαν με θέρμη

"ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ Η ΠΙΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ;" 05 Νοε 2025 | 14:33

Επίθεση της Νέας Δημοκρατίας σε Τυχεροπούλου για το ΟΠΕΚΕΠΕ: Παίζει παιχνίδια εντυπώσεων

Σύμφωνα με τις πηγές της ΝΔ η πραγματικότητα διαψεύδει την κ. Τυχεροπούλου.

"ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΒΑΒΕΛ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΦΙΛΟΔΟΞΙΩΝ" 05 Νοε 2025 | 13:27

ΠΑΣΟΚ: Η οργισμένη δήλωση Χατζηδάκη αποδεικνύει ότι το Μαξίμου γνώριζε τον σχεδιασμό για τα ΕΛΤΑ

"Μετά τον ΟΣΕ, τον ΟΠΕΚΕΠΕ και τώρα τα ΕΛΤΑ, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αποδεικνύει ότι έχει αποτύχει σε κάθε μεγάλη πρόκληση", σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΑΣΟΚ 05 Νοε 2025 | 13:21

Τσουκαλάς: Απαιτείται άμεσος διαχειριστικός έλεγχος στα ΕΛΤΑ - Η κυβέρνηση τα απαξίωσε συνειδητά

Σχετικά με το ζήτημα των ΕΛΤΑ, ο Κώστας Τσουκαλάς τόνισε ότι "μετά τον ΟΣΕ, τον ΟΠΕΚΕΠΕ, η κυβέρνηση αποδεικνύει ότι έχει αποτύχει παντού".

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 05 Νοε 2025 | 13:05

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη - Νετανιάχου για τη Γάζα

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας συζητήθηκε η πορεία εφαρμογής της πρώτης φάσης της Ειρηνευτικής Συμφωνίας για τη Γάζα.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΣΟΚ 05 Νοε 2025 | 12:47

Πρωτοβουλία Ανδρουλάκη για τα Βορίζια: Θα συγκαλέσω τη Δευτέρα ευρεία σύσκεψη των τοπικών αρχών στο Ηράκλειο

Πρωτοβουλία για σύγκληση ευρείας σύσκεψης των τοπικών αρχών και φορέων στο Ηράκλειο τη Δευτέρα, στον απόηχο του τραγικού περιστατικού στα Βορίζια.

ΒΟΥΛΗ 05 Νοε 2025 | 12:24

Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Σύγκρουση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ για την κλήση των μαρτύρων

"Η λίστα μαρτύρων που έχει καταθέσει το ΠΑΣΟΚ εδώ και μήνες περιλαμβάνει ρητά τον κ. Κουφουδάκη από την Cognitera, το όνομα του οποίου δεν υπάρχει στην λίστα της Νέας Δημοκρατίας" απάντησαν οι πηγές του ΠΑΣΟΚ.

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΠΕΚΕΠΕ 05 Νοε 2025 | 11:59

Ο Αυγενάκης αρνείται ότι έκανε παρέμβαση στον ΟΠΕΚΕΠΕ υπέρ των γαλάζιων κτηνοτρόφων και "ορκίζεται" στη διαφάνεια

Όπως είπε ο κ. Αυγενάκης, "Δεν φοβήθηκα ποτέ τη διαφάνεια. Την επέβαλα", "Δεν παρενέβην στη Διοίκηση. Τη διόρθωσα".

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ 05 Νοε 2025 | 10:14

Μητσοτάκης: Πύλη εισόδου για το LNG η Ελλάδα - Γκιλφόιλ: Σε νέα ύψη οι σχέσεις μας [εικόνες]

Με την πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλυ Γκίλφοϊλ, συναντήθηκε ο πρωθυπουργός, στο Μέγαρο Μαξίμου.

ΠΑΣΟΚ 05 Νοε 2025 | 10:11

"Δεν θα πεθάνουμε ποτέ, κουφάλα νεκροθάφτη" - Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης τρολάρει τη Βάσια Αναστασίου

Απάντηση στη... viral δήλωση της Βάσιας Αναστασίου, η οποία είπε ότι "είμαι έναν θάνατο μακριά από την έδρα", έδωσε ο Μανώλης Χριστοδουλάκης.

ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ 04 Νοε 2025 | 20:14

Δημοσκόπηση Alco: Το 62% δεν εμπιστεύεται καθόλου τον Τσίπρα - Από ποια κόμματα αντλεί ψηφοφόρους

Οι πολίτες ρωτήθηκαν συγκεκριμένα "πόσο εμπιστεύονται" τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

ΠΗΓΕΣ 04 Νοε 2025 | 18:25

Κατάθεση Τσιάρα για ΟΠΕΚΕΠΕ: "Σχέδιο και διαφάνεια" βλέπει η κυβέρνηση, "τα έκανε σαλάτα" λέει η αντιπολίτευση

"Η πραγματικότητα είναι ότι για πρώτη φορά, ο ΟΠΕΚΕΠΕ μπαίνει σε τροχιά διαφάνειας, αξιοπιστίας και θεσμικής ανασυγκρότησης", αναφέρουν πηγές της ΝΔ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ 04 Νοε 2025 | 15:24

Ανδρουλάκης: Η παραίτηση του Σκλήκα αποτελεί ομολογία για το φιάσκο της ΝΔ στο ζήτημα των ΕΛΤΑ

"Ο πολίτης στην περιφέρεια θέλει το κράτος δίπλα του, αλλά η ΝΔ απαξίωσε τα ΕΛΤΑ και τα χρησιμοποίησε για αναθέσεις σε κολλητούς", τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

ΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 04 Νοε 2025 | 14:52

ΟΠΕΚΕΠΕ: "Οι αριθμοί που βρήκα ξεπερνούσαν κάθε όριο" κατέθεσε ο Τσιάρας - Τι είπε για τον Σαλάτα

"Ο έλεγχος που έγινε κατέδειξε χιλιάδες δικαιούχους με παράνομα πλαστά πιστοποιητικά" κατέθεσε στην Εξεταστική ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Τσιάρας

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 04 Νοε 2025 | 13:51

Τσιάρας σε Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Μέχρι τέλη του Νοεμβρίου οι πληρωμές προς τους αγρότες

Τι δήλωσε ο Κώστας Τσιάρας, κατά την κατάθεσή του στην Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ.

H ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ 04 Νοε 2025 | 13:40

Μαρέβα Μητσοτάκη: Η απάντηση στα σχόλια για το φόρεμα που επέλεξε στα εγκαίνια του Grand Egyptian Museum

Η Μαρέβα Μητσοτάκη για την περίσταση είχε επιλέξει να φορέσει ένα maxi φόρεμα Zeus+Δione συνδυασμένο με κομψές γόβες.

ΠΥΡΑ ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ 04 Νοε 2025 | 13:31

Εντονες αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για την αναβολή της συνεδρίασης στη Βουλή για τα ΕΛΤΑ

Αντιδράσεις από την αντιπολίτευση για την αναβολή της συνεδρίασης για τα ΕΛΤΑ στη Βουλή.

ΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 04 Νοε 2025 | 12:59

Τσακίρης σε Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Τεχνοκρατική η επιλογή μου - Λάθος η υπαγωγή του Οργανισμού στην ΑΑΔΕ

Ο κ. Τσακίρης ανέφερε ότι η επιλογή του έγινε με καθαρά τεχνοκρατικά κριτήρια.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ 04 Νοε 2025 | 12:33

Τσουκαλάς: Οι δηλώσεις Σαλάτα καταδεικνύουν τον κεντρικό ρόλο Μυλωνάκη στη διαχείριση του ΟΠΕΚΕΠΕ

"Πλέον η κυβέρνηση δεν μπορεί να παίζει καθυστερήσεις" ανέφερε ο Κώστας Τσουκαλάς

ΕΛΤΑ 04 Νοε 2025 | 12:25

Τέλος από CEO των ΕΛΤΑ ο Γρηγόρης Σκλήκας - Η επιστολή παραίτησης με αιχμές για τους βουλευτές

Η απόφαση να μπει λουκέτο σε 204 καταστήματα των ΕΛΤΑ έφερε αναταράξεις στο εσωτερικό της γαλάζιας Κ.Ο.

ΒΑΡΥ ΚΛΙΜΑ 04 Νοε 2025 | 11:30

Στο τραπέζι η παραίτηση του CEO των ΕΛΤΑ - Πυρετός συσκέψεων στο Μαξίμου - Ανακοινώσεις το μεσημέρι

Η προγραμματισμένη για τις 13:00 συνεδρίαση των Επιτροπών Οικονομικών και Παραγωγής και Εμπορίου φέρεται να είναι στον "αέρα".

ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ 04 Νοε 2025 | 07:24

Οργισμένο ξέσπασμα των "γαλάζιων" βουλευτών για τα ξαφνικά λουκέτα στα ΕΛΤΑ - Σε δύσκολη θέση η κυβέρνηση και ο CEO

Μετά τον ΟΠΕΚΕΠΕ, όπου οι βουλευτές τα…ακούνε από τους αγρότες, σειρά έχουν τα ΕΛΤΑ που συσσωρεύουν την αντίδραση των τοπικών κοινωνιών της περιφέρειας.

“ΚΡΟΥΕΤΕ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΘΥΡΕΣ" 03 Νοε 2025 | 18:54

Σκέρτσος: Ανοιχτός στο να κληθεί στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - "Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται"

"Κρούετε ανοικτές θύρες, καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται", τόνισε ο υπουργός Επικρατείας, κάνοντας λόγο για παρανόηση των δηλώσεών του που σκοπίμως αναπαράγονται και ανακυκλώνονται

Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ 03 Νοε 2025 | 18:47

Στρατάκος για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο "Φραπές" δεν εννοούσε τα περί δολοφονίας της Τυχεροπούλου - Δεν τα έπαιρνα στα σοβαρά

"Ο διάλογος είναι καθ’ υπερβολήν - Συνεχώς έλεγε διάφορα. Τα περισσότερα δεν τα εκλάμβανα ως σοβαρά", τόνισε ο Γιώργος Στρατάκος στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ "ΕΝΑ ΘΑΝΑΤΟ" ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΔΡΑ 03 Νοε 2025 | 17:46

"Ξαναχτύπησε" η Βάσια Αναστασίου του ΠΑΣΟΚ: "Έχουμε στελεχάρες και προγραμματάρα" [βίντεο]

Συγκεκριμένα, η κ. Αναστασίου κάλεσε τους συναδέλφους της στο ΠΑΣΟΚ να σταματήσουν τη γκρίνια, σχολιάζοντας τα περί "κολλημένης βελόνας"

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ 03 Νοε 2025 | 17:00

Καρφιά Ανδρουλάκη για πολυφωνία από κορυφαία στελέχη: Δεν αξίζει στον κόσμο του ΠΑΣΟΚ να γίνονται λάθος δηλώσεις

Ο Ν. Ανδρουλάκης αναγνώρισε πως το ΠΑΣΟΚ δυσκολεύεται στην εισαγωγική τοποθέτησή του στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας της ΚΟΕΣ

ΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 03 Νοε 2025 | 15:56

ΟΠΕΚΕΠΕ: "Ουδέποτε άσκησα πίεση για έκνομες πράξεις", κατέθεσε ο πρώην γ. γ. του υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης

"Για τις επισυνδέσεις, που αναφέρεται το όνομά μου είμαι σίγουρος ότι θα ερωτηθώ και θα τα συζητήσουμε στη συνέχεια" είπε ο κ. Στρατάκος στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ 03 Νοε 2025 | 12:52

Το ΠΑΣΟΚ ζητά την αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Η πρωτοβουλία έχει ως στόχο να αποκαταστήσει την αδικία εις βάρος των πληγέντων και να εξασφαλίσει την ίση αντιμετώπιση όλων των θυμάτων εθνικών τραγωδιών.

ΤΕΜΠΗ 03 Νοε 2025 | 12:25

Καρυστιανού: "Ο Μητσοτάκης είναι το χάος - H λύση ετοιμάζεται πολύ γοργά, θα βγάλει και τον ηγέτη της"

"Αυτή η κυβέρνηση είναι το χειρότερο που μας έχει συμβεί" είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Καρυστιανού.

ΠΙΕΣΗ 03 Νοε 2025 | 06:30

Στην πρέσα μεταξύ ΕΛΤΑ & ΟΠΕΚΕΠΕ η κυβέρνηση - Ξεσηκώθηκαν και βουλευτές της ΝΔ για το κλείσιμο των ταχυδρομείων

Μεταξύ σφύρας και άκμονος βρίσκεται η κυβέρνηση, με τις υποθέσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ και των ΕΛΤΑ.

ΣΤΟΝ ΡΙΖΟΜΥΛΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 02 Νοε 2025 | 15:14

Ανδρουλάκης: Ο πρωθυπουργός είναι ο πρωταγωνιστής της καταστροφής του πρωτογενούς τομέα

"Με ευθύνη Μητσοτάκη σας χρωστούν μισό δισ. ευρώ φέτος και η ‘γαλάζια’ συμμορία κατάκλεψε τον ΟΠΕΚΕΠΕ"

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 02 Νοε 2025 | 13:48

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στην Κύπρο για το μνημόσυνο του Γλαύκου Κληρίδη – "Αγαπήθηκε και ενέπνευσε"

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε το "παρών" στο 12ο ετήσιο μνημόσυνο του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και ιδρυτή του Δημοκρατικού Συναγερμού, Γλαύκου Κληρίδη.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 02 Νοε 2025 | 11:07

Κυρ. Μητσοτάκης: Η μεταρρύθμιση του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι η πιο δύσκολη που μπορώ να θυμηθώ - Προτεραιότητα οι ένστολοι

Μπαίνουμε στον Νοέμβριο με έργα σε εξέλιξη, σημειώνει στην εβδομαδιαία ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΝΔ 01 Νοε 2025 | 23:59

Ανδρουλάκης από Λάρισα: Η κυβέρνηση οδηγεί τους αγρότες σε μνημόνια

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε ευθέως τη Νέα Δημοκρατία ότι χειρίζεται τα κοινωνικά προβλήματα με διχασμό και πελατειακές λογικές

ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ 01 Νοε 2025 | 20:00

Τα μεγαλοπρεπή εγκαίνια του Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου στη Γκίζα - Παρόντες Μητσοτάκης και Μαρέβα [εικόνες - βίντεο]

Στην τελετή βρέθηκε πλήθος ηγετών και προσωπικοτήτων από όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

ΓΙΑ ΕΛΤΑ 01 Νοε 2025 | 12:56

Χατζηδάκης: Ποτέ δεν αρνήθηκα δύσκολες μεταρρυθμίσεις, αλλά δεν μπορεί να συνδέεται με εμένα ό,τι προκαλεί αντιδράσεις

Ο Κωστής Χατζηδάκης, με αφορμή τις ανακοινώσεις της διοίκησης των ΕΛΤΑ για κλείσιμο καταστημάτων και τις αντιδράσεις που ακολούθησαν.

ΜΠΡΡΡΡ 31 Οκτ 2025 | 15:12

Βάσια Αναστασίου: Η επιλαχούσα βουλευτής που είπε ότι είναι "ένα θάνατο" πριν να καταλάβει την έδρα…

Αρνητικά σχόλια για την υποψήφια βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Βάσια Αναστασίου

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ 31 Οκτ 2025 | 13:20

Δούκας: Eμπιστεύομαι τον Ανδρουλάκη αλλά να είναι καθαρό, μέσω συνεδρίου, ότι δεν θα συγκυβερνήσουμε με τη ΝΔ

Ο Χάρης Δούκας είπε ότι εμπιστεύεται τον Νίκο Ανδρουλάκη, τόνισε όμως παράλληλα ότι λείπει ένα μεγάλο, ανοιχτό συνέδριο.

ΟΡΙΣΤΙΚΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ 31 Οκτ 2025 | 12:04

Εντονες αντιδράσεις για το λουκέτο 204 καταστημάτων των ΕΛΤΑ - Τι θα γίνει με τις συντάξεις στην επαρχία

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο των ΕΛΤΑ, το επιστολικό έργο έχει μειωθεί κατά 90% την τελευταία δεκαετία, γεγονός που καθιστά μη βιώσιμη τη διατήρηση τόσων φυσικών καταστημάτων.

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ 31 Οκτ 2025 | 11:56

Διαγραφή Βούλτεψη ζητά το ΠΑΣΟΚ - Είπε "να πάει πίσω στη χώρα της η Ευρωπαία Εισαγγελέας"

Επίθεση ΠΑΣΟΚ στη Σοφία Βούλτεψη για δηλώσεις της για την Ευρωπαία Εισαγγελέα Λάουρα Κοβέσι.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ 31 Οκτ 2025 | 11:29

ΠΑΣΟΚ σε γραμμή... Ντόρας για την απομάκρυνση του Λιμενάρχη Χανίων: Αλαζονεία και αυταρχισμός Κικίλια

Το ΠΑΣΟΚ καλεί τον Βασίλη Κικίλια να ενημερώσει τη Βουλή αν η απόφασή του να απομακρύνει τον Λιμενάρχη Χανίων ελήφθη σύμφωνα με τις αρμόζουσες διατάξεις.

ΟΠΕΚΕΠΕ 31 Οκτ 2025 | 10:16

Ο Φεύγας της ΝΔ για τους αγρότες της Κρήτης: "Γιατί ξεσηκώνονται μόνο αυτοί;" - Οργή από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ

"Ποιος μας το λέει ότι είναι πραγματικοί οι αγρότες που βγήκαν στα μπλόκα στην Κρήτη;" σχολίασε ο Βασίλης Φεύγας της ΝΔ σχετικά με τις αγροτικές κινητοποιήσεις.

ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ 31 Οκτ 2025 | 09:24

Πώς ο Τσίπρας "χτίζει" κόμμα με τους 41 τεχνοκράτες - Επανέρχεται η εσωστρέφεια στο ΠΑΣΟΚ με γκρίνιες και αιχμές

Το ΠΑΣΟΚ ανησυχεί για την επαναδραστηριοποίηση του πρώην πρωθυπουργού, από την εποχή ήδη που το "κόμμα Τσίπρα" δεν ήταν παρά ένα σενάριο.