Παραιτήθηκε από τη ΔΗΜΑΡ η Νίκη Φούντα

Με επιστολή της προς τον πρόεδρο της Βουλής η Νίκη Φούντα ανακοίνωσε την παραίτησή της από την Κ.Ο. της ΔΗΜΑΡ. Δεν θα αλλάξει η στάση της στη σημερινή ψηφοφορία.

paraitithike-apo-ti-dimar-i-niki-founta
SHARE THIS
0
SHARES

Σαν έτοιμη από καιρό η πρώην πλέον βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Νίκη Φούντα, λίγες ώρες μετά τη συνεδρίαση της Κ.Ο. και της Ε.Ε.δημοσιοποίησε την επιστολή παραίτησή της από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, πριν από τη δεύτερη ψηφοφορία στη Βουλή για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Στην επιστολή της η κ. Φούντα μιλά για πολιτικές διαφωνίες με τη γραμμή του κόμματος -υπονοεί τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ- και εύχεται καλή συνέχεια στην Αγίου Κωνσταντίνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κ. Φούντα δεν πρόκειταιο να διαφοροποιήσει τη στάση της στη σημερινή ψηφοφορία επιμένοντας στο «παρών», ωστόσο είναι πολύ πιθανό να το κάνει στην τρίτη και πιο κρίσιμη ψηφοφορία την ερχόμενη Δευτέρα.  

Η επιστολή παραίτηση της Νίκης Φούντα:

«ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΝΙΚΗ ΦΟΥΝΤΑ

Βουλευτής Ν. Αιτωλοακαρνανίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιστολή της προς τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη η Βουλευτής Αιτωλ/νίας Νίκη Φούντα γνωστοποίησε την απόφασή της να ανεξαρτητοποιηθεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Η πολιτική στάση και θεώρηση της βουλευτού διαφοροποιείται σημαντικά, πάνω από ένα χρόνο τώρα, από την κεντρική γραμμή του κόμματος και πλέον δεν υπάρχουν πολλά σημεία ταύτισης.

Πρόκειται για μία δύσκολη αλλά αναγκαία απόφαση για λόγους πολιτικής και προσωπικής συνέπειας.

Η βουλευτής εύχεται κάθε επιτυχία όσον αφορά στις μελλοντικές επιδιώξεις της Δημοκρατικής Αριστεράς, σε έναν πολιτικό χώρο που με πολύ σεβασμό και η ίδια, με όλες της τις δυνάμεις, υπηρέτησε στην παρούσα κοινοβουλευτική περίοδο.

Πολιτικό Γραφείο Νίκης Φούντα

Βουλευτής Αιτωλίας και Ακαρνανίας»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook