Πολυτεχνείο: Ο Τσίπρας πανηγυρίζει για την ειρηνική διαδήλωση

Πολυτεχνείο: Ο Τσίπρας πανηγυρίζει για το οτι δεν έγιναν επεισόδια στην διαδήλωση

polutexneio-o-tsipras-panigurizei-gia-tin-eiriniki-diadilwsi
SHARE THIS
0
SHARES

Με ανάρτησή του στο facebook ο Αλέξης Τσίπρας πανηγυρίζει για την ειρηνική διαδήλωση στο Πολυτεχνείο. Αλλά δεν δίνει συγχαρητήρια στην κυβέρνηση για τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας, που απέτρεψαν τις γνωστές εκδηλώσεις των μπαχαλάκηδων... Οπως γράφει, η κυβέρνηση αιφνιδιάστηκε από την πρώτη μεγάλη και ειρηνική αντικυβερνητικά διαδήλωση, σε αντίθεση με το σκηνικό πολέμου που είχε στήσει με τους μπαχαλάκηδες. Και προσθέτει οτι όσοι είχαν υπολογίσει ότι με μια εκλογική νίκη θα ξεμπερδέψουν με τον ΣΥΡΙΖΑ θα διαψευστούν.

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα

Χθες πάνω από 40.000 πολίτες, στη πλειοψηφία τους νέοι, έδωσαν απάντηση στον αυταρχισμό, τη καταστολή αλλά και στην ολομέτωπη επίθεση των ιδεολογικών μηχανισμών του νέου «επιτελικού» κράτους στη δημοκρατική συλλογική μνήμη και συνείδηση του λαού μας.

Οι αντιδράσεις τους σήμερα, στις ανακοινώσεις και στα πρωτοσέλιδά τους, δείχνουν ότι ξαφνιάστηκαν και ενοχλήθηκαν. Ορθώς θα έλεγα, γιατί είχαν στήσει σκηνικό πολέμου με «μπαχαλάκηδες», αλλά ξαφνικά χθες τους προέκυψε η πρώτη μεγάλη μαζική και ειρηνική αντικυβερνητική διαδήλωση, τέσσερις μόλις μήνες μετά τις εκλογές.

Όσοι είχαν υπολογίσει ότι με μια εκλογική νίκη θα ξεμπερδέψουν με τον ΣΥΡΙΖΑ, την Αριστερά και τις δημοκρατικές παραδόσεις του λαού μας, ας το ξανασκεφτούν. Και ας είναι τουλάχιστον πιο ψύχραιμοι, γιατί όσο δείχνουν πόσο τους ενοχλεί τόσο μας επιβεβαιώνουν ότι πορευόμαστε σωστά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook