Προειδοποιήσεις Παππά προς τους ιδιοκτήτες των νέων τηλεοπτικών αδειών

Προειδοποίηση προς τους ιδιοκτήτες των νέων τηλεοπτικών αδειών απεύθυνε ο Νίκος Παππάς λίγες μόνο ώρες μετά την σχετική απόφαση του ΕΣΡ.

proeidopoiiseis-pappa-pros-tous-idioktites-twn-newn-tileoptikwn-adeiwn
SHARE THIS
0
SHARES

Προειδοποίηση προς τους ιδιοκτήτες των νέων τηλεοπτικών αδειών απεύθυνε ο  Νίκος Παππάς λίγες μόνο ώρες μετά την σχετική απόφαση του ΕΣΡ.

Αναφερόμενος στο πέρας της διαδικασίας παρατήρησε ότι «η Πολιτεία επανακάμπτει με την αυτοπεποίθηση ότι πατά  στα πόδια της» και συμπλήρωσε ότι εάν δεν πληρούνται οι συνταγματικές πρόνοιες, η Πολιτεία όπως δίνει τις άδειες έτσι μπορεί να τις παίρνει. 

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής χαρακτήρισε την απόφαση του ΕΣΡ «πολύ σημαντική στιγμή» και παραδέχθηκε ότι το  θέμα της χορήγησης των αδειών αποτέλεσε «μάθημα υπομονής και αντοχών για την κυβερνητική πλειοψηφία. «Είχαμε δύσκολες στιγμές στην επίμονη αυτή πορεία αλλά είχαμε και την βοούσα πραγματικότητα το δίκιο και το σύνταγμα με το μέρος μας», είπε και συνέχισε: «Έχουμε πολλούς λόγους να χαμογελάμε και να είμαστε χαρούμενοι αν και υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν σε σχέση με την ποιότητα», 

Ο Νίκος Παππάς υποστήριξε ότι πρέπει να παρουσιάζονται ισότιμα διαφορετικές απόψεις» ενώ δεν παρέλειψε ακόμα να αναφερθεί και στο φαινόμενο των fake news, που όπως προέβλεψε θα πυκνώσει γιατί «κάποιοι έχουν αποφασίσει να αντιπολιτεύονται με αυτά».

Ανακοίνωσε τέλος ότι σύμφωνα με τα στοιχεία της ΑΑΔΕ το δημόσιο έχει εισπράξει από τις αρχές του 2015 έως σήμερα 148 εκατ. ευρώ από τέλη χρήσης συχνοτήτων και φόρο διαφήμισης. 

 

 

 

Φωτογραφία: Αρχείο EUROKINISSI

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook