
Τους προπηλακισμούς κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη στη Θεσσαλονίκη καταδίκασαν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, καθώς και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.
Ειδικότερα, ο Παύλος Μαρινάκης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε: "Εκφράζουμε την αυτονόητη και κατηγορηματική καταδίκη μας για τη φραστική επίθεση που δέχθηκε απόψε στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, καθώς και για τον τραυματισμό αστυνομικού. Οι ροπαλοφόροι και οι κουκουλοφόροι δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία".
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης καταδίκασε τα επεισόδια στη θεσσαλονίκη, χθες και σήμερα, σε ανακοίνωσή του.
"Τα αποψινά επεισόδια κουκουλοφόρων κατά διαδηλωτών και του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Σ. Κασσελάκη, που έρχονται σε συνέχεια της χθεσινής επίθεσης σε δυο πολίτες για τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό, είναι απολύτως καταδικαστέα", σημείωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.
"Πρωτίστως, όμως, είναι ανησυχητική η επανάληψη ακραία βίαιων και μισαλλόδοξων συμπεριφορών. Η ισότητα και ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι απαρέγκλιτες δημοκρατικές αρχές", κατέληξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωσή του.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr