Ψαριανός στη Βουλή:Που είναι τα σέντερ φορ του ΣΥΡΙΖΑ να μας πουν Νενέκους

Με το γνώριμο ύφος ο Γρ. Ψαριανός επιτίμησε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που δεν παίρνουν το λόγο στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό

psarianos-sti-boulipou-einai-ta-senter-for-tou-suriza-na-mas-poun-nenekous
SHARE THIS
0
SHARES

Παραισθησιογόνα μανιτάρια, αλλά και δράκους παραμυθιών περιλάμβανε η ομιλία του Γρηγόρη Ψαριανού στη Βουλή.

Και αφού κατά τον βουλευτή του Ποταμιού είχαν ακουστεί «όλα τα νούμερα και οι αριθμοί» επέλεξε να δώσει μια άλλη διάσταση στη έως τώρα διεξαχθείσα συζήτηση του προυπολογισμού.

«Έχουμε γευτεί κάθε είδους μανιτάρια. Μανιτάρια πράσινα, σκούρα με κόκκινες βούλες. Έχουμε φάει όλα τα μανιτάρια και όλα τα παραμύθια και δυσκολευόμαστε να πούμε ότι φάγαμε την παραμύθακαι την πατήσαμε» δήλωσε ο βουλευτής και υποστήριξε στους ίδιο ύφος συμπερασματικά: «θέλω να πω ότι αυτή η ιστορία με τα μανιτάρια και τα παραμύθια θα έπρεπε να είχε σταματήσει, αλλά δυστυχώς συνεχίζει».

Ο Γρηγόρης Ψαριανός δεν παρέλειψε να δώσει ρόλους στα παραμύθια αυτά.

Είναι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που όπως υπενθύμισε παλιότερα στριμώχνονταν για να μιλήσουν αλλά τώρα τους ψάχνει το Προεδρείο για να τοποθετηθούν.

«Σαράντα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από ολόκληρη την ΚΟ του κόμματος δεν μίλησαν διότι δεν έχουν να πουν τίποτα για τσολάκηδες, γερμανοτσολιάδες και Νενέκους για να αναπτύξουν ένα θερμοκήπιο μίσους για πουλημένα τομάρια» είπε ο βουλευτής.

Ο ίδιος εκτίμησε ότι τα επόμενα χρόνια η κατάσταση θα γίνει πολύ χειρότερη εάν δεν γίνουν θεσμικές μεταρρυθμίσεις εάν δεν εφαρμοστεί ένα δικαιότερο ασφαλιστικό σύστημα.

Και με αφορμή τις προτάσεις του αυτές ανέτρεξε στις δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την διερεύνηση των λιστών, για την πάταξη της διαφθοράς και του λαθρεμπορίου.

«Τι έγινε με τις λίστες Λαγκάρντ, που είναι ο Νικολούδης που είναι τα άλλα σέντερ φορ;» προκάλεσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

«Γνωρίσαμε τους δράκους, την κοκκινοσκουφίτσα, το Πέτρο με το λύκο, τη χιονάτη. Τώρα ακούμε για συναίνεση» ανέφερε και έκλεισε την τοποθέτηση με την ακόλουθη προειδοποίηση «όλα τα μανιτάρια τρώγονται αν και μερικά μόνο μια φορά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook