Πυρά κατά Πολάκη από ΝΔ και ΔΗΣΥ στη Βουλή

Πυρά κατά Παύλου Πολάκη από ΝΔ και ΔΗΣΥ στη Βουλή, με αφορμή την τηλεφωνική συνομιλία του υπουργού Υγείας με τον Γιάννη Στουρνάρα.

pura-kata-polaki-apo-nd-kai-disu-sti-bouli
|
SHARE THIS
0
SHARES

Πυρά κατά Παύλου Πολάκη από ΝΔ και ΔΗΣΥ στη Βουλή, με αφορμή την τηλεφωνική συνομιλία του υπουργού Υγείας με τον Γιάννη Στουρνάρα.

«Η πράξη του Παύλου Πολάκη δεν σχετίζεται με τα υπουργικά του καθήκοντα και έτσι δεν καλύπτεται από το νόμο περί ευθύνης υπουργών», δήλωσε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος (ΝΔ) και εξέφρασε την απορία του για την αδράνεια που έχει επιδείξει η Δικαιοσύνη, αλλά και την κυβέρνηση που, όπως είπε, καλύπτει πλήρως τις πράξεις του εκλεκτού στελεχου της.

Ο Θεόδωρος Παπαθεόδωρου (ΔΗΣΥ) από την πλευρά του αναρωτήθηκε σε ποια χώρα θα είχε γίνει μια τέτοιου συμβολισμού παράνομη πράξη χωρίς να υπάρχει από την πλευρά της Δικαιοσύνης αποδοκιμασία. «Από το πρωί αναμένω την αντίδραση της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου. Μόνο σε καθεστώτα Όρμπαν και Μαδούρο μπορεί να εκβιάζεται και να απειλείται ο κεντρικός τραπεζίτης», κατέληξε ο βουλευτής της ΔΗΣΥ.

Την ίδια ώρα, στην επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής όπου συζητείται νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας ο Ανδρέας Ξανθός σε μια αποστροφή της τοποθέτησης είπε με νόημα «εσάς που σας αρέσει να ψάχνετε ψάξτε...».

Στην συνεδρίαση πήρε μέρος και ο Παύλος Πολάκης που περιορίστηκε να μιλήσει μόνο για τις ρυθμίσεις που αφορούν το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ανέφερε ότι γίνονται, ώστε μετά από 15 χρόνια που θα φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ, να μην έχουν τη δυνατότητα οι άλλες κυβερνήσεις να κάνουν ότι έκαναν στο παρελθόν.

Και με αφορμή την ρύθμιση αυτή προέτρεψε εμμέσως πλην σαφώς την Δικαιοσύνη να ολοκληρώσει γρήγορα τα πορίσματα για τις υποθέσεις σκανδάλων που σχετίζονται με το χώρο της υγείας.

 

Φωτο: EUROKINISSI 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook