Follow us

ΣΥΡΙΖΑ: Ένα βήμα πριν από τη διαγραφή ο Πολάκης- Τον "ξύρισε" από τομεάρχη ο Τσίπρας

Την ερχόμενη Τρίτη 28/2 θα συνεδριάσει το Εκτελεστικό γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ σε διευρυμένη σύνθεση, όπου ο Αλέξης Τσίπρας θα ζητήσει τη παραπομπή του Παύλου Πολάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Με προσωπική απόφαση του Αλέξη Τσίπρα, ο Παύλος Πολάκης παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τη θέση του ως Τομεάρχη Διαφάνειας αναλαμβάνει ο Γιάννης Ραγκούσης.

Αυτό ανακοίνωσε επίσημα ο ΣΥΡΙΖΑ, το βράδυ της Κυριακής (26/2), συμπληρώνοντας πως "νερό στο μύλο του κ. Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του ουδείς δικαιούται να ρίχνει".

Φυσικά αφορμή γι αυτή την απόφαση αποτελεί η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook με φωτογραφίες δικαστών, δημοσιογράφων και τραπεζιτών και το "βαθύ κράτος" που πρέπει να "καθαριστεί".

Διαβάστε Επίσης

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

"Με απόφαση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία τη θέση του Παύλου Πολάκη ως Τομεάρχη Διαφάνειας αναλαμβάνει ο Γιάννης Ραγκούσης. Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος αναλαμβάνει ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Την ερχόμενη Τρίτη 28/2 θα συνεδριάσει το Εκτελεστικό γραφείο του κόμματος σε διευρυμένη σύνθεση, όπου ο Πρόεδρος θα ζητήσει τη παραπομπή του Παύλου Πολάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας αναφορικά με τη στάση της συστηματικής παραβίασης από πλευράς του των κανόνων συλλογικότητας και δημοκρατικής λειτουργίας του κόμματος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία πάντοτε λειτουργούσε συλλογικά και έτσι διαμόρφωνε και διαμορφώνει την πολιτική του. Η πολιτική σύγκρουση με το καθεστώς Μητσοτάκη και με όσους το εκπροσωπούν δεν γίνεται με όρους προσωπικής σταυροφορίας αλλά με σχέδιο, θεσμική σοβαρότητα και αποφασιστικότητα. Δεν είναι ατομική υπόθεση αλλά συλλογικό καθήκον και στρατηγική".

Ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία θέλει και μπορεί με ενότητα, σοβαρότητα και ψυχραιμία να διασφαλίσει το πρόσωπο και την καθαρότητα της πολιτικής του.

Νερό στο μύλο του κ. Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του ουδείς δικαιούται να ρίχνει και μάλιστα λίγες ημέρες πριν και την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

Διαβάστε Επίσης


Στα άκρα Πολάκης-ΣΥΡΙΖΑ

Νωρίτερα, με νέα ανάρτησή του, ο Παύλος Πολάκης είχε αφήσει… σπόντες, για την πρώτη επίσημη θέση του κόμματός του. Στάθηκε στο γεγονός ότι η θέση του ΣΥΡΙΖΑ, για την ανάρτησή του στο Facebook με φωτογραφίες δικαστών, δημοσιογράφων και τραπεζιτών ήρθε μέσω… πηγών του κόμματος.

Εκεί στάθηκε λοιπόν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από την Κρήτη, ο οποίος προχώρησε σε νέα ανάρτηση, την 3η κατά σειρά, τονίζοντας πως "θα τα πούμε όλα στην πολιτική γραμματεία και στην Κεντρική Επιτροπή.

Με "πηγές" δεν θα ανοίξω διάλογο.

Προφανώς υπάρχουν και διαδικασίες και όργανα στα οποία και συμμετείχα και εκλέχθηκα και μάλιστα με υψηλότατα ποσοστά.

Εκεί θα μιλήσουμε και θα διευκρινίσουμε ποιος έχει δίκιο".

Διαβάστε Επίσης

Η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ στην ανάρτηση

Σκληρή ήταν η αντίδραση της Κουμουνδούρου, μετά την -εκτός γραμμής- παραληρηματική ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, για το τι πρέπει να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ ώστε "την άλλη φορά να είναι αλλιώς", και προειδοποιεί ότι "όποιος πιστεύει ότι μπορεί να χαράζει την δική του πολιτική έχει προφανώς συνειδητά αποφασίσει να θέσει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης".

Ο Παύλος Πολάκης, στην ανάρτησή του, βλέπει "βαθύ κράτος" και βάζει στο στόχαστρο γνωστούς δημοσιογράφους, μέλη του δικαστικού σώματος, της διοίξησης της ΑΑΔΕ, αλλά και τραπεζικά στελέχη.

Συγκεκριμένα, πηγές του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν:

"Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα και πολιτική που έχουν εγκριθεί από το συνέδριό του.Έχει επίσης αρχές λειτουργίας που χαρακτηρίζονται από δημοκρατία, συλλογικότητα και προβλέπουν την υπεράσπιση και όχι την υπονόμευση της πολιτικής του από τα μέλη του και πολύ περισσότερο τα στελέχη της ηγεσίας. Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να χαράζει δική του πολιτική, να διαμορφώνει ψηφοδέλτια και να επιβάλλει την ιδιωτική ατζέντα που ο ίδιος προκρίνει, με συνεχείς δημοσιεύσεις και αγνοώντας τις αρχές και την πολιτική του κόμματος, έχει προφανώς συνειδητά αποφασίσει να θέσει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης".

Η ανάρτηση Πολάκη που προκάλεσε την οργή του ΣΥΡΙΖΑ

ΤΟ "ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ"…..(φωτο 1-2-3-4)
Αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ!!
Νομιζω κατάλαβαν οι περισσότεροι πλέον αυτά που φωνάζω από το 2016 …..
-Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων του Νόμου Παππα που κατάργησε η ΝΔ.Τέρμα στις Λίστες ΠΕΤΣΑ,τα λεφτά πίσω!!
-Εθελουσία στους δικαστές άνω των 60 ,δεύτερη σχολή δικαστων με παραγωγή 500 δικαστών το χρόνο για τα πρώτα 4 χρόνια ,ενοποίηση προανάκρισης με κυρια ανάκριση για υποθέσεις διασπάθισης δημοσίου χρήματος ,όπως και μέγιστη αναβολή ενός μηνός σε κάθε βαθμό εκδίκασης για αυτές τις υποθέσεις.
-Κατάργηση ΑΑΔΕ από ανεξάρτητη αρχή ,ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΙΤΣΙΛΗ και επαναφορά της είσπραξης των φόρων στο Υπουργείο Οικονομικων και στις εφορείες!
-ΥΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΛΕΓΧΟ τουλάχιστον μια από τις 4 συστημικές Τραπεζες ,με καταργηση του ΤΧΣ και πέρασμα των μετοχών του στο Υπουργείο Οικονομικων !
Καταργηση πτωχευτικού Μητσοτακη,νέος νόμος Κατσέλη με προστασία της πρώτης κατοικίας και ρύθμιση εξόφλησης με δόσεις που αντέχουν οι δανειολήπτες ,με μετατροπή των κόκκινων δανείων σε ΧΡΕΩΛΥΤΙΚΑ
Όχι στις διαγραφές των δανείων των μεγαλομπαταχτσηδων και μεγαλοοφειλετων (εφοπλιστές δάνεια ΜΜΕ οπως πρώτο Φλεμα κλπλκλπ)
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ/ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ!!
ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!!

Διαγραφή του Παύλου Πολάκη ζητάει η ΝΔ

"Οι χυδαιότητες, οι απειλές και οι προγραφές κατά δημοσιογράφων, δικαστών και κρατικών λειτουργών από τον κ. Πολάκη δεν μπορούν να καλύπτονται με διαρροές από τον ΣΥΡΙΖΑ περί αποπομπής από τα ψηφοδέλτια. Σε κάθε δημοκρατικό κόμμα θα ήταν αυτονόητη η διαγραφή του και αυτό απαιτούμε να κάνει ο κ. Τσίπρας που μέχρι σήμερα τον κάλυπτε. Επίσης, αυτονόητη θεωρούμε την αποπομπή από τα ψηφοδέλτια του ομόφωνα καταδικασμένου Νίκου Παππα", είναι η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ στην ανάρτηση του βουλευτή Χανίων, Παύλου Πολάκη.

Η τροχιά ρήξης Τσίπρα-Πολάκη

Υπενθυμίζεται ότι ο Πολάκης βρίσκεται σε τροχιά ρήξης με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ μετά τον εκβιασμό που επιχείρησε στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή ο ψηφοδέλτιο των Χανίων.

Ο βουλευτής Χανίων επιχειρώντας να αποκτήσει πλήρη έλεγχο στα Χανιά, εκβίαζε την Κουμουνδούρου πως εάν δεν συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο ο φίλος του Μ. Χαιρετάκης, προκειμένου να κόψει ψήφους από τον πρώην υπουργό Γιώργο Σταθάκη που κατεβαίνει στον ίδιο νομό, θα αποχωρήσει.

Ο Αλέξης Τσίπρας του είχε απαντήσει grosso modo: "Στο καλό", όπερ και πράττει σήμερα.

Τσίπρας Πολάκης

ΠΑΣΟΚ για Πολάκη: Η στοχοποίηση και οι απειλές δεν έχουν σχέση με τη Δημοκρατία

Καυστική ανακοίνωση για την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη εξέδωσε και το ΠΑΣΟΚ.

Μεταξύ άλλων αναφέρει: ""Η προσωπική στοχοποίηση και οι απειλές προγραφών δημοσιογράφων και δικαστών από τον ομοτράπεζο και ομογάλακτο του κ. Τσίπρα, Παύλο Πολάκη, δεν έχουν σχέση ούτε με τη Δημοκρατία ούτε με το κράτος δικαίου [...] Για άλλη μια φορά, η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύεται όχι απλά χορηγός αλλά μέγας ευεργέτης της Νέας Δημοκρατίας".

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:

"Η προσωπική στοχοποίηση και οι απειλές προγραφών δημοσιογράφων και δικαστών από τον ομοτράπεζο και ομογάλακτο του κ. Τσίπρα, Παύλο Πολάκη, δεν έχουν σχέση ούτε με τη Δημοκρατία ούτε με το κράτος δικαίου.

Έρχονται, δε, σε συνέχεια δηλώσεων και άλλων ηγετικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για το πως θα είναι η επόμενη φορά "είτε με το καλό είτε με το άγριο", αλλά και της πλήρους κάλυψης στον ομόφωνα καταδικασμένο από την ελληνική Δικαιοσύνη, Νίκο Παππά, τον οποίον η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε το ηθικό σθένος να θέσει εκτός ψηφοδελτίων.

Ο κ. Τσίπρας, που στην τελευταία συνέντευξη του εμφανίστηκε δήθεν μετανοημένος για τη χειραγώγηση των θεσμών που συνειδητά επιχειρήθηκε επί διακυβέρνησής του, όσο και αν προσπαθεί να ρίξει στάχτη στα μάτια ότι τάχα θα κόψει τον ομφάλιο λώρο με τον κ. Πολάκη, δεν πείθει κανέναν.

Σε οποιοδήποτε ευρωπαϊκό κόμμα που σέβεται το κράτος δικαίου, πρόσωπα που είτε έχουν καταδικαστεί από τη Δικαιοσύνη είτε παραληρούν κατά των θεσμών και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, θα ήταν ήδη εκτός κόμματος. Για άλλη μια φορά, η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύεται όχι απλά χορηγός αλλά μέγας ευεργέτης της Νέας Δημοκρατίας. Ο τόπος χρειάζεται μια πραγματικά εναλλακτική προοδευτική πρόταση εξουσίας για να κλείσει ο κύκλος της οδυνηρής για το δημόσιο συμφέρον διακυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη".

Επανήλθε με νέα ανάρτηση ο Παύλος Πολάκης

Σε μια νέα ανάρτηση προέβη ο Παύλος Πολάκης, λίγη ώρα μετά το ξεκάθαρο μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ ότι ο ίδιος ''επέλεξε να θέσει τον εαυτό του εκτός ψηφοδελτίων και εκτός κόμματος''.

Ο βουλευτής, ο οποίος βρίσκεται στα Σφακιά για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook μία αιχμηρή ανάρτηση συνοδευόμενη από φωτογραφίες με τη σύζυγό του Δώρα.

Διαβάστε Επίσης

"Βόλτα στα Σφακιά σήμερα, στην Ανωπολη με τη Δώρα. Σε τόπους με απεριόριστους ορίζοντες, καθαρό αέρα και λεβέντες ανθρώπους (χωριό της μάνας μου) Θυμήθηκα πολλά ανεβαίνοντας απ' αυτά που έγιναν εδώ το 2010-14", έγραψε στο Facebook.

Ο Παύλος Πολάκης φαίνεται πως υπαινίσσεται ότι οι σύντροφοί του δεν του φέρθηκαν όπως συμπεριφέρονται οι λεβέντες άνθρωποι και του περιορίζουν τους ορίζοντες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Τελικά, αξίζει να δούμε το νέο "Avatar: Φωτιά και Στάχτη";

Με αφορμή την πρεμιέρα της τρίτης ταινίας του μπλε franchise επιστημονικής φαντασίας, εξερευνούμε τον αντι-αποικιοκρατικό (;) κόσμο του Τζέιμς Κάμερον.

ΤΙ ΑΝΕΦΕΡΕ 18 Δεκ 2025 | 16:39

Γιαννόπουλος για επίθεση Παππά: Μου έστελνε μηνύματα να τα βρούμε - Κάποια στιγμή πρέπει να τελειώνουμε μ' αυτά

Ο δημοσιογράφος αφηγήθηκε όσα έγιναν τη νύχτα της Τρίτης 16/12 στο Στρασβούργο, όταν του επιτέθηκε ο Νίκος Παππάς

ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ 18 Δεκ 2025 | 16:16

Νίκος Παππάς: Πληροφορίες ότι βρίσκεται στην Αθήνα - Φυγαδεύτηκε μέσω Γερμανίας για να γλιτώσει το αυτόφωρο

Ο Νίκος Παππάς διαφεύγει τη σύλληψη για τη βίαιη επίθεση στον δημοσιογράφο Νίκο Γιαννόπουλο.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ 18 Δεκ 2025 | 13:54

Πιερρακάκης για ΕΛΤΑ: Δεν προβλέπεται κλείσιμο, αλλά μετασχηματισμός των 158 καταστημάτων

"Το νέο σχέδιο μετασχηματισμού των ΕΛΤΑ διασφαλίζει καθολική πρόσβαση, βιωσιμότητα και ισχυρή παρουσία σε όλη τη χώρα"

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 18 Δεκ 2025 | 12:26

Καρφιά Σακελλαρίδη σε Τσίπρα για τον "νταή" Νίκο Παππά: Τον ήθελε και υποψήφιο για Δήμαρχο της Αθήνας...

"Αυτή η "μεμονωμένη" ψηφίδα αποτελεί ένα κομμάτι της συνολικότερης εικόνας του προβλήματος της απαξίωσης της Αριστεράς, που σήμερα δεν πείθει και δεν εμπνέει, παρά τα φτιασιδώματα και τις επιστροφές".

ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ 18 Δεκ 2025 | 10:28

Άφαντος ο νταής Νίκος Παππάς μετά τις μπουνιές κατά δημοσιογράφου - Διαφωνεί με τη διαγραφή του ο Πολάκης

Ο Π. Πολάκης πρότεινε να επανεξεταστεί το ενδεχόμενο της διαγραφής του Νίκου Παππά - Τα μηνύματα που έστειλε "στην ηγεσία της Κουμουνδούρου".

"ΑΝΑΙΤΙΟ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ" 17 Δεκ 2025 | 23:51

Γιαννόπουλος για Παππά: Δεν θέλω να με πλησιάσει ξανά, είναι επικίνδυνος - Θα πάω μέχρι τέλους τον νομικό αγώνα [βίντεο]

"Ο Νίκος Παππάς "δεν μπορεί να κουμαντάρει τον θυμό και την οργή του - Θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι παιδί", σχολίασε ο δημοσιογράφος

ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΚΑΙ 17 Δεκ 2025 | 22:42

Δημοσκόπηση Pulse: Μικρές απώλειες για ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και... κόμμα Τσίπρα - Στον ΟΠΕΚΕΠΕ όλα τα βλέμματα

Η πλειοψηφία των ερωτηθέντων στη δημοσκόπηση συμφωνεί με τα αιτήματα των αγροτών, αλλά και με τα μπλόκα

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ VIRAL 17 Δεκ 2025 | 22:14

"Εργα και ημέρες" του Νίκου Παππά: Οι βρισιές σε δημοσιογράφους, η επίθεση σε διαιτητή και οι χυδαιότητες

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νίκος Παππάς πρωταγωνιστεί αρνητικά σε επεισόδιο, αφού το... βιογραφικό του είναι γεμάτο από ύβρεις, επιθέσεις και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς

ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 17 Δεκ 2025 | 20:41

Προκλητικός ο Παππάς για τον ξυλοδαρμό δημοσιογράφου: "Δεν θα αναλύσω σε ποια κατάσταση ήταν - Αντέδρασα λάθος"

"Από σεβασμό στο γεγονός ότι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος είναι πατέρας δύο παιδιών, δεν θα αναλύσω δημόσια τουλάχιστον το τι έγινε", έγραψε ο Νίκος Παππάς

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ 17 Δεκ 2025 | 20:22

MRB: Οκτώ στους 10 στηρίζουν τους αγρότες και καταδικάζουν την κυβέρνηση για ΟΠΕΚΕΠΕ - Τι λένε για Τσίπρα, Καρυστιανού

Η ΝΔ διατηρεί το προβάδισμα, ενώ οι πολίτες δίνουν τις απαντήσεις τους για τα πιθανά κόμματα Τσίπρα, Σαμαρά και Καρυστιανού

ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 17 Δεκ 2025 | 20:18

Ο Άδωνις "καρφώνει" τον Παππά για τον ξυλοδαρμό δημοσιογράφου: "Γενναίο παλικάρι, κρύβεται μην τον συλλάβουν"

"Τον βρήκε ο Αλέξης Τσίπρας, τον έβαλαν στο ψηφοδέλτιο και τον ψήφισαν χιλιάδες διότι λέει "τους άρεσε η μαγκιά του", έγραψε μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Νίκο Παππά

ΟΠΕΚΕΠΕ 17 Δεκ 2025 | 19:39

Πυρά ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για κατάθεση Μυλωνάκη: "Εκθέτει το Μαξίμου - Επιμένει στον κανόνα της σιωπής"

Πηγές της Χαριλάου Τρικούπη και της Κουμουνδούρου εξέφρασαν την οργή τους κατηγορώντας ευθέως το Μαξίμου για προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 17 Δεκ 2025 | 19:30

Αυτός είναι ο δημοσιογράφος που γρονθοκόπησε ο Παππάς: "Πώς να μη σε χτυπήσω έτσι όπως είσαι;"

Η πρώτη αντίδραση του δημοσιογράφου που χτύπησε ο Νίκος Παππάς - Πώς έγινε το επεισόδιο, τι του είπε ο ευρωβουλευτής

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ 17 Δεκ 2025 | 18:41

Π. Μαρινάκης για το περιστατικό βίας του Ν. Παππά και τη διαγραφή του από ΣΥΡΙΖΑ: "Είναι αργά για… δάκρυα"

"Έπρεπε να χειροδικήσει για να αναγκαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ να τον διαγράψει", σημειώνει ακόμη ο κ. Μαρινάκης και προσθέτει: "Τώρα, όμως, είναι αργά για… δάκρυα"

ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΠΑΠΑΧΕΛΑ 17 Δεκ 2025 | 17:29

ΣΥΡΙΖΑ: Ανιστόρητη, αμετροεπής, προσβλητική και συκοφαντική η τοποθέτηση του Μαρινάκη για το κόμμα μας

"Η χώρα δεν ξεκίνησε το 2015. Η κυβέρνηση Σαμαρά παρέδωσε μια χώρα με άδεια ταμεία", αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του για τις δηλώσεις Παύλου Μαρινάκη

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 17 Δεκ 2025 | 17:18

Εκτός Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Παππάς: Γρονθοκόπησε Ελληνα δημοσιογράφο στο Στρασβούργο

Ο Νίκος Παππάς χτύπησε δημοσιογράφο σε μπαρ στο Στρασβούργο και αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου

ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ 17 Δεκ 2025 | 17:06

Συγκινητική ανάρτηση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Πώς ένας σεφ έσωσε τακτικό πελάτη του που ξαφνικά σταμάτησε να εμφανίζεται

Ρεπορτάζ για το πώς σώθηκε η ζωή ενός ηλικιωμένου χάρη στην καλοσύνη του σεφ του εστιατορίου στο οποίο ήταν τακτικός πελάτης επί 10 χρόνια

ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 17 Δεκ 2025 | 11:36

Τάσεις MRB: ΝΔ 22,6%, ΠΑΣΟΚ 10,9% και 9,1% ο Βελόπουλος - Τα τρία αρνητικά συναισθήματα που κυριαρχούν

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι λέξεις που εκφράζουν περισσότερο τους πολίτες για το παρόν και το μέλλον της χώρας στην έρευνα της MRB.

ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ 17 Δεκ 2025 | 10:14
ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΗΣ "ΙΘΑΚΗΣ" 16 Δεκ 2025 | 23:14

Τσίπρας: Κοινωνική και εθνική ανάγκη η πολιτική αλλαγή - Απαιτείται πειστική εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης

"Σήμερα υπάρχει επείγουσα ανάγκη επανίδρυσης της δημοκρατικής - προοδευτικής παράταξης", τόνισε από την Πάτρα ο Αλέξης Τσίπρας

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 16 Δεκ 2025 | 19:23

Βιβλίο του... Ολυμπιακού στα χέρια του "πράσινου" Τσίπρα πριν από την παρουσίαση της "Ιθάκης" στην Πάτρα

Ο πρώην πρωθυπουργός περπάτησε στην Πάτρα συνομίλησε με κόσμο σε χαλαρό κλίμα και αντάλλαξε απόψεις

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ 16 Δεκ 2025 | 18:51

Φάμελλος: Η χώρα έχει ανάγκη από αλλαγή κυβέρνησης - Τρίο της λεηλασίας Μητσοτάκης, Χατζηδάκης, Πιερρακάκης

Κοινωνικά άδικος και αντιαναπτυξιακός, χαρακτηρίστηκε από τον Σωράτη Φάμελλο ο κρατικός προϋπολογισμός του 2026

ΤΟ Β' ΜΕΡΟΣ 16 Δεκ 2025 | 12:03

Δημοσκόπηση GPO: Πρόωρες εκλογές ζητά το 52,2% - Στο 26% οι θετικές γνώμες για τον Τσίπρα

Στο β' μέρος της έρευνας της GPO, καταγράφεται η θετική απάντηση για πρόωρες κάλπες και από ψηφοφόρους της ΝΔ.

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ 16 Δεκ 2025 | 11:14

Ο Παρασκευαΐδης επιρρίπτει ευθύνες και στο ΠΑΣΟΚ για τη χρεοκοπία - "Μπορεί και να πήγαινα στον Τσίπρα"

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ προκαλεί ξανά πονοκέφαλο στη Χαριλάου Τρικούπη αφήνοντας αιχμές με τις δηλώσεις του

ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ 16 Δεκ 2025 | 10:43

"Το φάντασμα της Ιθάκης πάνω από το καθεστώς τους": Νέο μανιφέστο Τσίπρα από την Πάτρα, πριν την ομιλία Μητσοτάκη

Ανεβάζει τα αντικυβερνητικά ντεσιμπέλ από την Πάτρα ο Αλ. Τσίπρας την ώρα που ψηφίζεται ο προϋπολογισμός.

ΓΙΑ ΤΟΝ ALPHA 15 Δεκ 2025 | 21:01

Δημοσκόπηση Alco: Στο πλευρό των αγροτών το 78% των πολιτών - Στο 20,9% εκτοξεύτηκαν οι αναποφάσιστοι

Το 61% δηλώνει ότι δεν έχει βοηθηθεί καθόλου από τις παροχές της κυβέρνησης - Τα ίδια επαναλαμβάνει ο Τσίπρας, σύμφωνα με το 68%

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ 15 Δεκ 2025 | 17:57

Παύλος Μαρινάκης: Αμετανόητοι οι σύμβουλοι του Τσίπρα και το Ινστιτούτο του

"Ευτυχώς που υπάρχουν κι αυτά για να ελαφρύνει και λίγο το κλίμα και να γελάμε και λίγο", είπε ο Παύλος Μαρινάκης

ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΣΟΚ 15 Δεκ 2025 | 12:36

Βενιζέλος: Η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να είναι συνεργασίας - Το ΠΑΣΟΚ να είναι πρώτη δύναμη στην κεντροαριστερά

Η χώρα είναι μη διακυβερνήσιμη γιατί δεν υπάρχει το κοινωνικό συμβόλαιο, δεν υπάρχουν συναινέσεις,

ΑΝΑΛΥΣΗ 15 Δεκ 2025 | 11:15

Έρευνα Ινστιτούτου Αλέξη Τσίπρα: "Καταρρίπτεται το κυβερνητικό success story για την ελληνική οικονομία"

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα της έρευνας, οι επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας δεν επιβεβαιώνουν το αφήγημα ενός κυβερνητικού success story κατά την τελευταία πενταετία.

ΒΟΥΛΗ 14 Δεκ 2025 | 12:04

"Εσείς χειροκροτούσατε Βαρουφάκη, εμείς Πιερρακάκη": Η απάντηση Παπαθανάση στη νέα επίθεση Πολάκη

Η συνεδρίαση στη Βουλή ξεκίνησε με έντονη αντιπαράθεση μεταξύ, του Νίκου Παπαθανάση και του Παύλου Πολάκη

ΣΦΟΔΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ 14 Δεκ 2025 | 10:50

Γ. Βαρουφάκης: Το μεγαλύτερο ατού του Μητσοτάκη είναι ο Τσίπρας - Δειλός, καθαρά εκμεταλλευτικός ο προϋπολογισμός

Εξαπέλυσε αιχμές κατά του Αλέξη Τσίπρα σημειώνοντας ότι είναι "το μεγαλύτερο ατού του Μητσοτάκη"

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ 13 Δεκ 2025 | 19:30

Κινητοποιήσεις αγροτών: "Προσχηματικό" χαρακτηρίζει η αντιπολίτευση τον διάλογο που πρότεινε η κυβέρνηση

Αντιδράσεις της αντιπολίτευσης στην πρόσκληση για διάλογο του πρωθυπουργού στους αγρότες.

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ 12 Δεκ 2025 | 22:56

Σκληρή κόντρα Πιερρακάκη - Φάμελλου: "Έχετε το μονοπώλιο της τοξικότητας" - "Δεν πρέπει να χαίρεστε αλλά να ντρέπεστε"

"Εμείς είχαμε 1,76 δισεκατομμύρια. Αν είχαμε 1,77, μαντέψτε: θα το δίναμε. Εκτός αν πας να φορολογήσεις κάποιους", είπε προς τον κ. Φάμελλο

ΣΚΛΗΡΗ ΓΛΩΣΣΑ 12 Δεκ 2025 | 17:44

Επίθεση Πολάκη σε Πιερρακάκη: "Από την αυλή του Σημίτη, τακίμιασε με τον Μητσοτάκη - Πρέπει να αποτύχει στο έργο του"

Ο Παύλος Πολάκης εκφράζει τη διαφωνία του και με τον Δημήτρη Λιάκο, πρώην υπουργό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος χαρακτήρισε "επιτυχία" την εκλογή Πιερρακάκη

ΟΠΕΚΕΠΕ 12 Δεκ 2025 | 16:09

ΣΥΡΙΖΑ: Ο πανικός του κ. Μητσοτάκη αποκαλύφθηκε πλήρως στην ΚΟ της ΝΔ

Για τακτικισμούς και ψέματα κατηγορεί τον Κ.Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ 11 Δεκ 2025 | 19:17

Τσίπρας: "Εγκληματίες είναι όσοι ενορχήστρωσαν το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ όχι οι αγρότες"

Ο πρώην πρωθυπουργός επεσήμανε ότι εγκληματίες δεν είναι όσοι έχουν υποστεί αδικίες, αλλά εκείνοι που ενορχήστρωσαν το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΟΧΕΙΑ 11 Δεκ 2025 | 11:19

Δημοσκόπηση RealPolls: Μικρή πτώση για την (πρώτη) ΝΔ, ανεβαίνει το ΠΑΣΟΚ στο 17% με άλλο πρόεδρο εκτός Ανδρουλάκη

Τι απαντούν οι ερωτηθέντες για ενδεχόμενη συνεργασία του ΠΑΣΟΚ είτε με τη ΝΔ είτε με το ενδεχόμενο κόμμα Τσίπρα.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ 10 Δεκ 2025 | 10:49

"Ιθάκη": Στην Πάτρα η επόμενη παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Τσίπρα - Οι λόγοι που επέλεξε την πόλη

Ο πρώην πρωθυπουργός θα παρουσιάσει το βιβλίο του στην Πάτρα την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου - Πού θα πραγματοποιηθεί η πρώτη παρουσίαση της "Ιθάκης" το 2026.

ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 09 Δεκ 2025 | 13:23

Καλπάκης για τα έκτροπα των αγροτών στην Κρήτη: "Δεν μπορώ να τους πω να δείξουν τακτ"

Ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση, σχολιάζοντας τις κινητοποιήσεις των αγροτών.

ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΥΡΜΕΛΙΔΗΣ 09 Δεκ 2025 | 11:09

Επιμένει για το "βίοι παράλληλοι" ο πρώην διευθυντής της Αυγής: "Ούτε με άδειασε κανένας, ούτε άδειασα κανέναν"

Για την παραίτησή του από τη θέση του διευθυντή της εφημερίδας "Η Αυγή", λόγω του κυριακάτικου πρωτοσέλιδου, μίλησε ο δημοσιογράφος Σπύρος Σουρμελίδης.

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ INTERVIEW 09 Δεκ 2025 | 10:42

Δημοσκόπηση Interview: Στο 30,8% η ΝΔ, ο διχασμός για τα αγροτικά μπλόκα και η απάντηση στο "Τσίπρας ή Καρυστιανού"

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Interview, στο ερώτημα ποιον "εμπιστεύεστε περισσότερο για τη διακυβέρνηση της χώρας", προηγείται ο κανένας με 33,4%.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΦΑΜΕΛΛΟΣ 08 Δεκ 2025 | 18:07

Φάμελλος: Το μείζον είναι η ανασύνθεση του προοδευτικού χώρου και η ενότητα

"Ο κ. Μητσοτάκης εξαπατά τους αγρότες", τόνισε μεταξύ άλλων ο Σωκράτης Φάμελλος

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ ΣΥΡΙΖΑ 08 Δεκ 2025 | 13:23

Γ. Μπουλέκος για πρωτοσέλιδο Αυγής: Δεν παραιτούμαι - Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί το άρθρο μου ερμηνεύτηκε ως μομφή σε Τσίπρα

Τι είπε ο υπεύθυνος για τα Μέσα του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπουλέκος, με αφορμή το πρωτοσέλιδο της Κυριακάτικης Αυγής και την παραίτηση του διευθυντή της εφημερίδας

ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ 08 Δεκ 2025 | 09:45

Νέος εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ λόγω Τσίπρα: Το παρασκήνιο της παραίτησης του διευθυντή της "Αυγής"

Η ηγεσία της Κουμουνδούρου αναζήτησε εκτόνωση στην απομάκρυνση του Σπ. Σουρμελίδη και τη διαρροή πως δεν απηχεί το πρωτοσέλιδο τη γραμμή του κόμματος.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΕ ΠΑΣΟΚ 08 Δεκ 2025 | 09:23

Ανδρέας Σπυρόπουλος: Δεν καλούμε κανέναν Τσίπρα - Η στρατηγική του απέτυχε παταγωδώς

Όπως υπογράμμισε ο κ. Σπυρόπουλος "δεν καλούμε κανέναν Αλέξη Τσίπρα. Δεν αφορά τη συζήτηση του ΠΑΣΟΚ τι θα κάνει ο πρώην πρωθυπουργός".

ΣΦΟΔΡΑ ΠΥΡΑ 08 Δεκ 2025 | 08:32

Λαφαζάνης: Ο Τσίπρας δεν έχει καμία αξιοπιστία - Στο Παλλάς έκανε τον επικήδειο του ΣΥΡΙΖΑ

"Μόνο που θα σταθώ δίπλα στον Τσίπρα, θα πάθει συγκοπή. Γιατί ξέρει ότι είναι ένοχος", είπε ο Παναγιωτης Λαφαζάνης.

08 Δεκ 2025 | 07:47

Μήπως αδικούμε τον Αλέξη Τσίπρα;

Από όλες τις κριτικές που διάβασα για το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, δυο βρήκα τις πιο ενδιαφέρουσες και πρωτότυπες.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 07 Δεκ 2025 | 16:51

Πηγές Τσίπρα: Η "Ιθάκη" έβαλε τέλος στη στασιμότητα - Ανοίγει η συζήτηση για μια νέα μεταπολίτευση

Όπως λένε, η "πέτρα" που έριξε ο Τσίπρας έβαλε τέλος στη στασιμότητα του πολιτικού βάλτου

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ 07 Δεκ 2025 | 16:33

Π. Καμμένος: Δεν μετάνιωσα από τη συγκυβέρνηση με Τσίπρα - Αν ο χώρος δεν καλύπτεται, θα επιστρέψω στην πολιτική

"Η Ελλάδα μετατρέπεται σε Κατάρ - Τύχη για την Ελλάδα η άφιξη της Γκίλφοϊλ"

ΑΙΧΜΕΣ ΓΙΑ «ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ» ΔΡΟΜΟΥΣ 07 Δεκ 2025 | 16:07

Παραιτήθηκε ο διευθυντής της "Αυγής", μετά το πρωτοσέλιδο για τον Τσίπρα: "Δεν απηχεί τις απόψεις μας" απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ

Παραιτήθηκε από τη θέση του διευθυντή της Αυγής ο Σπύρος Σουρμελίδης, λόγω του σημερινού κυριακάτικου πρωτοσέλιδου

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ 07 Δεκ 2025 | 12:26

Νίκος Μουρατίδης: "Η Ζωή συμπεριφέρεται κυκλοθυμικά και παλαβά, έχει εμμονές"

"Θα μπορούσε να είναι χρήσιμη η Κωνσταντοπούλου αλλά συμπεριφέρεται τόσο κυκλοθυμικά και παλαβά. Έχει εμμονές""

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 07 Δεκ 2025 | 08:32

Αιμίλιος Χειλάκης στο TheTOC: "Στην Ιθάκη ο Τσίπρας αναλαμβάνει την ευθύνη και ζητά συγγνώμη πεντακάθαρα"

Ο Αιμίλιος Χειλάκης μιλά για το βιβλίο του Τσίπρα, τη φιλία τους και την αφήγηση - "Θα ήθελα πάρα πολύ να δω κάποια στιγμή ένα βιβλίο του κ. Μητσοτάκη για τις υποκλοπές, τον ΟΠΕΚΕΠΕ, τα Τέμπη"

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ 06 Δεκ 2025 | 13:04

Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα: "Θα έπρεπε να είναι στη φυλακή για το Μάτι, τον κάλυψε ο Μητσοτάκης"

"Όσο περνά από το χέρι μου, δεν θα μείνει κανένας υπεύθυνος ατιμώρητος" σχολίασε για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ - Τι είπε για Καραναστάση

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΤΙΚΤΟΚ 06 Δεκ 2025 | 12:09

Ο Κοντογιαννίδης τα χώνει στον Τσίπρα: "Η ντροπή ντροπή δεν έχει - Η "λαϊκίστικη παπ...ά" που είπε στην παρουσίαση

"Δεν έχεις το δικαίωμα στην παρουσίαση να παρουσιάζεις μόνο εσύ" λέει για τον Αλέξη Τσίπρα ο Παύλος Κοντογιαννίδης

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ 05 Δεκ 2025 | 16:03

"Καρφιά" Χαρίτση για Τσίπρα: Στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, στη μεταπολίτευση, στον εξώστη ήταν όσοι ασκούσαν αυστηρή κριτική

Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης ασκεί σαφή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ 05 Δεκ 2025 | 13:13

Το ειρωνικό σχόλιο Πολάκη για την παρουσίαση του Τσίπρα: Δεν πήγα λόγω υψοφοβίας σε εξέδρες και θεωρεία

"Εγώ θα μείνω ΣΥΡΙΖΑ", απάντησε σε ενδεχόμενο συμπόρευσης με τον Αλέξη Τσίπρα - Τι είπε για Μητσοτάκη

ΑΙΧΜΗΡΟΣ 05 Δεκ 2025 | 09:57

Νέες βολές Αλαβάνου κατά Τσίπρα: "Να γονατίσει και να πει συγγνώμη, είναι ντροπή για την Αριστερά"

Νέες βολές κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέκος Αλαβάνος.

05 Δεκ 2025 | 06:26

Ανασύνταξη στο Μαξίμου ενόψει του νέου κόμματος Τσίπρα - Δεν είναι όλα "μαύρα", μίζερη η αντιπολίτευση

Ο Κ. Μητσοτάκης έδωσε το σύνθημα στα στελέχη της ΝΔ για την υπεράσπιση των πεπραγμένων της κυβέρνησης

Η ΑΙΧΜΗΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 04 Δεκ 2025 | 21:00

Πυρά Βαξεβάνη για τη "χωροταξική απομόνωση" των πρώην συντρόφων του Τσίπρα στο Παλλάς: Η "κυβέρνηση του θεωρείου"

Αιχμηρός ο Κώστας Βαξεβάνης για τους πρώην συντρόφους του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του βιβλίου του

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ 04 Δεκ 2025 | 16:51

Τσουκαλάς για Τσίπρα: Αντί να πει ότι το πρόβλημα είναι η κυβέρνηση, κατηγόρησε την αντιπολίτευση

Ο κ. Τσουκαλάς είπε ότι του έκανε αρνητική εντύπωση "το ότι ο πρώην πρωθυπουργός αγκάλιασε και ταυτίστηκε με τη γραμμή της ΝΔ

ΔΙΠΛΑΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ 04 Δεκ 2025 | 14:08

Τσίπρας και Κωνσταντοπούλου πήγαν στο ίδιο wine bar μετά την παρουσίαση, δεν αντάλλαξαν ούτε λέξη

Η αποκάλυψη για την τυχαία συνάντηση Αλέξη Τσίπρα - Ζωής Κωνσταντοπούλου σε wine bar

ΙΘΑΚΗ 04 Δεκ 2025 | 12:50

Μαραντζίδης για Τσίπρα: "Θα ηττηθεί όσες φορές χρειάζεται, μέχρι να κερδίσει, γιατί είναι η προοπτική και η ελπίδα"

Όπως ανέφερε, σε μια περίοδο πολιτικής "ξηρασίας" ιδεών και εναλλακτικών προτάσεων στην κεντροαριστερά, ο Τσίπρας εμφανίζεται για ένα μέρος της κοινωνίας ως "βροχή".

ΙΘΑΚΗ 04 Δεκ 2025 | 11:36

Σκέρτσος για Τσίπρα: "Μας είπε ότι είναι περήφανος για όσα έκανε - Θα ήταν λάθος να μην τον πιστέψουμε"

Το σχόλιο του Σκέρτσου καταλήγει με μια ρητορική ερώτηση: "Πόσες ευκαιρίες ακριβώς χρειάζεται ο Αλέξης Τσίπρας για να μας αποδείξει ότι δεν μπορεί να αλλάξει;",

Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ 04 Δεκ 2025 | 11:36

Πόπη Τσαπανίδου: Με ανδρόγυνο look στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Τσίπρα

Η Πόπη Τσαπανίδου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πόζαρε χαμογελαστή στον φωτογραφικό φακό.

"ΙΘΑΚΗ" 04 Δεκ 2025 | 11:18

Γεωργιάδης: Πήγε ο μέγας ηγέτης Σαντάμ Τσίπρας, τους είπε "είστε μηδέν" και αυτοί χαμογελούσαν από τον εξώστη

Ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης προχώρησε ακόμη περισσότερο, εκτιμώντας ότι στις επόμενες εκλογές "ο μόνος που θα κατέβει με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Πολάκης.

ΣΥΝΟΔΕΥΣΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ «ΙΘΑΚΗΣ» 04 Δεκ 2025 | 11:17

Μπέττυ Μπαζιάνα: Με one shoulder βελούδινη δημιουργία στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα

Η κομψή εμφάνιση της Μπέττυς Μπαζιάνα στην παρουσίαση του βιβλίου του συζύγου της, Αλέξη Τσίπρα, το απόγευμα της Τετάρτης στο θέατρο Παλλάς.

ΙΘΑΚΗ 04 Δεκ 2025 | 10:04

Αντίστροφη μέτρηση για το κόμμα Τσίπρα: Εστειλε Φάμελλο και Χαρίτση στον εξώστη - "Ρεζερβέ α' θέση για κανέναν"

Η επανίδρυση της Δημοκρατικής Παράταξης που οραματίζεται, προφανέστατα δεν ξεκίνησε χθες από το Παλλάς.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 04 Δεκ 2025 | 09:20

Γεωργιάδης για παρουσίαση βιβλίου Τσίπρα: Ο μόνος που έλειπε ήταν ο Πολάκης

"Χρειάζονταν τόση φασαρία για να απαλλαγούν από τον Παύλο;", έγραψε σε ανάρτησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης.

"ΙΘΑΚΗ" 04 Δεκ 2025 | 09:03

Βαρουφάκης για την παρουσίαση του βιβλίου Τσίπρα: "Εκανε οντισιόν στην ολιγαρχία με τον θίασο που διέλυσε"

"Ήταν μια θεατρική σκηνή με το ίδιο συνάφι από κάτω. Έμαθα ότι ήταν όλος ο θίασος που διέλυσε ο Τσίπρας.

"ΙΘΑΚΗ" 04 Δεκ 2025 | 08:35

Επεισόδιο με την Ελένη Λουκά στην ομιλία Τσίπρα στο Παλλάς: Φώναζε "προδότη", τη "μάζεψε" η Αστυνομία

Αστυνομικοί επενέβησαν και απομάκρυναν την Ελένη Λουκά, ενώ η εκδήλωση συνεχίστηκε κανονικά χωρίς περαιτέρω προβλήματα

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΛΛΑΣ 04 Δεκ 2025 | 07:33

O Τσίπρας ζητά "σοκ δημοκρατίας" και ο Μητσοτάκης παίζει το χαρτί της σταθερότητας - "Μας γυρίζει στο 2015"

Πώς θα αντιμετωπίσει η Νέα Δημοκρατία το rebranding του πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ 04 Δεκ 2025 | 07:30

Καρφιά ΠΑΣΟΚ για Τσίπρα: "Επιστρέφει αγκαλιά με τα συμφέροντα παίζοντας το παιχνίδι του κ.Μητσοτάκη"

Σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ, οι επιλογές Τσίπρα συνέβαλαν ουσιαστικά στη διαδοχική επικράτηση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη στις τελευταίες εκλογές.

ΚΑΥΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ 03 Δεκ 2025 | 21:43

Μαρινάκης για Τσίπρα: "Σαν να μην πέρασε μια μέρα - Αμετροεπής, αμετανόητος, αλαζόνας"

Ο κ. Μαρινάκης ανέφερε ότι ο πρώην πρωθυπουργός, "αντί να μπει σε όλο αυτόν τον κόπο, θα μπορούσε κάλλιστα να συγκαλέσει κοινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και των διασπάσεών του"

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ 03 Δεκ 2025 | 20:27

Αλέξης Τσίπρας: Υπέγραψε την "Ιθάκη" στον πρώτο αναγνώστη που την αγόρασε - Η αφιέρωση στο βιβλίο [βίντεο]

"Πιστεύω ο Αλέξης ήθελε να μας πει για την επιστροφή του. Πανηγυρίζουμε...", ανέφερε ο άνθρωπος που αγόρασε πρώτος το βιβλίο Τσίπρα

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ 03 Δεκ 2025 | 19:00

Τσίπρας: "Δεν έχουμε κυβέρνηση που κάνει λάθος, έχουμε λάθος κυβέρνηση - Απογοητευτική η εικόνα της Αριστεράς"

Γέμισε το "Παλλάς" από κόσμο και τους παλιούς συντρόφους του Αλέξη Τσίπρα για την παρουσίαση του βιβλίου του - Τα μηνύματα που έστειλε

ΧΑΜΟΣ 03 Δεκ 2025 | 17:53

Αλέξης Τσίπρας: Ουρές από τις 16:30 έξω από το θέατρο "Παλλάς" για την "Ιθάκη" [βίντεο]

Έξω από το θέατρο "Παλλάς" σχηματίστηκαν ουρές από δεκάδες πολίτες, 2,5 ώρες πριν από την ώρα έναρξης της παρουσίασης

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 03 Δεκ 2025 | 15:18
03 Δεκ 2025 | 12:09

Ο Τσίπρας και τα "σκληρά παιδιά"

Μένω έκπληκτος διαβάζοντας (παρά τα νεύρα μου) το βιβλίο του πρώην, και διαπιστώνοντας πόσο δεν έμαθε τίποτα απολύτως από την κρίση

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 03 Δεκ 2025 | 10:49

Κωνσταντοπούλου: Πήρα το βιβλίο του Τσίπρα να δω τι γράφει για το Μάτι - Πολιτικός απατεώνας που μαζεύει χρήματα

Κριτική στον Αλέξη Τσίπρα τον οποίο χαρακτήρισε "πολιτικό απατεώνα", άσκησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

ΣΤΟ ΠΑΛΛΑΣ 03 Δεκ 2025 | 08:31

Σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας παρουσιάζει την "Ιθάκη" του με σφορδή επίθεση κατά της κυβέρνησης - Τι θα πει στην ομιλία του

Σήμερα το απόγευμα στις 19.00 στο θέατρο Παλλάς η παρουσίαση του βιβλίου του πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ 02 Δεκ 2025 | 16:55

Συγγενείς θυμάτων στο Μάτι κατά Τσίπρα: Δεν ανεχόμαστε τη χρήση της τραγωδίας για προσωπική αποκατάσταση

"Δεν ανεχόμαστε τη χρήση της τραγωδίας μας ως εργαλείο προσωπικής αποκατάστασης", αναφέρει ο Σύλλογος σε ανακοίνωση

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ 02 Δεκ 2025 | 10:57

Χάρης Δούκας: "Το ΠΑΣΟΚ έχει πρόεδρο και είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης" - Τι είπε για συνεργασία με Τσίπρα

Στο ερώτημα για το ποιος θα ηγηθεί ενός τέτοιου εγχειρήματος, ο Χάρης Δούκας ξεκαθάρισε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει ήδη επικεφαλής.

ΣΤΗΝ ΕΡΤ3 02 Δεκ 2025 | 10:31

Κασσελάκης: Ο Τσίπρας υπονόμευσε τον ΣΥΡΙΖΑ για να επανέλθει ως κεντρώος

Ο κ. Κασσελάκης αναφέρθηκε εκτενώς στις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, επί προεδρίας του, εξαπολύοντας "βολές" κατά του πρώην προέδρου Αλέξη Τσίπρα.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 02 Δεκ 2025 | 08:11

Λαφαζάνης: "Δεν είναι δίλημμα το Μητσοτάκης ή Τσίπρας - Είμαι καταζητούμενος στην Ουκρανία"

Ο κ. Λαφαζάνης αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα έκανε λόγο για "πολιτική αλητεία"

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 01 Δεκ 2025 | 16:30
ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ 01 Δεκ 2025 | 10:45

Καταγγελία ΣΥΡΙΖΑ για το Ιδρυμα Νεολαίας: Εδιναν 180.000 ευρώ για ανύπαρκτα γεύματα εν μέσω lockdown

Δημοσίευμα του tvxs αναφέρει ότι εν μέσω καθολικού lockdown, το ΙΝΕΔΙΒΙΜ κατέβαλε χιλιάδες ευρώ σε εταιρεία catering για παροχή γευμάτων σε φοιτητική εστία.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ 01 Δεκ 2025 | 10:39

Μητσοτάκης για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS: Η γνώση είναι η πιο αποτελεσματική πρόληψη

Ο πρωθυπουργός εκφράζει τη στήριξή του στους ανθρώπους που ζουν με HIV.

ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ 01 Δεκ 2025 | 09:46

Τσακαλώτος: Δεν θα πάω στην παρουσίαση του βιβλίου του Τσίπρα - Προσωπικά δεν θεωρώ ότι με αδικεί

"Προσωπικά δεν θεωρώ ότι με αδικεί το βιβλίο, δεν είμαι εκνευρισμένος ή θυμωμένος με όσα αναφέρει για μένα", λέει χαρακτηριστικά.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ 01 Δεκ 2025 | 08:10

Ποια είναι τα έσοδα του Αλέξη Τσίπρα από το βιβλίο "Ιθάκη" - Η αμοιβή του πρώην πρωθυπουργού

Τα ποσό που εκτιμάται ότι θα αποκομίσει ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από την πώληση του βιβλίου "Ιθάκη".

01 Δεκ 2025 | 07:17

Ο κανακάρης

Το γεγονός ότι ο Τσίπρας έγινε στα 40 του πρωθυπουργός και στα 51 του επιδιώκει, με αξιώσεις, την ολική επαναφορά του, θα έπρεπε να μας προβληματίσει όχι για τον ίδιο. Μα για την κοινωνία μας.

ΤΑ ΝΕΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ 30 Νοε 2025 | 14:06
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ 30 Νοε 2025 | 13:16

Θανάσης Λάλας: "Προσωπικό ξεκαθάρισμα το βιβλίο του Τσίπρα - Σε σύγκρουση το θυμικό του και η εξουσία"

"Αυτό που συνέβη με τον Τσίπρα και τους συνεργάτες του ήταν ότι ήταν από διαφορετικούς χώρους..."

ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 30 Νοε 2025 | 08:46

Τσακαλώτος στο TheTOC: Δεν έπρεπε να συμβάλουμε στο να πέσει η κυβέρνηση Σαμαρά λόγω Προέδρου Δημοκρατίας

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μιλάει για το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, αλλά και για το αν θα πήγαινε σε ένα νέο κόμμα του πρώην πρωθυπουργού.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ 29 Νοε 2025 | 11:43

Ντόρα Μπακογιάννη: "Ο κόσμος είναι κουρασμένος, από τα μεγαλύτερα λάθη μας η υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ"

Το βιβλίο της Ντόρας Μπακογιάννη, όπως αποκάλυψε η ίδια, αναμένεται το Πάσχα.

29 Νοε 2025 | 09:43

Η Μποφίλιου, ο Χατζιδάκης και το "ηθικό πλεονέκτημα" Τσίπρα

Έτσι είναι άμα είσαι με τον Άνθρωπο (το διόρθωσα σε Α κεφαλαίο για να ταιριάζει με το ύφος της Μποφίλιου) και παλεύεις για τα ιδανικά της αριστεράς.

ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ 28 Νοε 2025 | 20:12

Αλέξης Τσίπρας: Αυτοί θα είναι οι ομιλητές στην παρουσίαση της "Ιθάκης" - Ποιοι δημοσιογράφοι θα συντονίσουν

Ο Αλέξης Τσίπρας θα εκφωνήσει τη δική του ομιλία κατά το δεύτερο μέρος της παρουσίασης του βιβλίου "Ιθάκη"

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΣΠΟΤ 28 Νοε 2025 | 14:51

Τα Jumbo τρολάρουν τον Τσίπρα στη νέα διαφήμιση: "Η Ιθάκη των Χριστουγέννων, αδειάστε τα όλα χωρίς τσίπα"

Τα Jumbo "καρφώνουν" τον Αλέξη Τσίπρα και το βιβλίο του "Ιθάκη", στο νέο διαφημιστικό σποτ τους για το ραδιόφωνο ενόψει Χριστουγέννων

ΣΥΡΙΖΑ 28 Νοε 2025 | 08:09

Η Αχτσιόγλου επιβεβαίωσε την πρόταση Τσίπρα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ: "Δεν συμφώνησα με την παραίτησή του"

Η πρώην υπουργός Εργασίας εξήγησε ότι δεν αποδέχθηκε την πρόταση, καθώς θεωρούσε πως ο Τσίπρας δεν έπρεπε να παραιτηθεί εκείνη τη χρονική στιγμή.