ΣΥΡΙΖΑ:Ο Τσίπρας «κόπηκε» από τη ΝΕΡΙΤ με παρέμβαση Σαμαρά

Τον Πρωθυπουργό κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ ότι κρύβεται πίσω από την απόφαση της ΝΕΡΙΤ να μη μεταδώσει την ομιλία Τσίπρα στη ΔΕΘ αύριο το απόγευμα.

surizao-tsipras-kopike-apo-ti-nerit-me-parembasi-samara
SHARE THIS
0
SHARES

Για «πρωτοφανή» για τα μεταπολιτευτικά χρονικά κυβερνητική μεθόδευση να μην μεταδοθεί από τη ΝΕΡΙΤ η καθιερωμένη ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη ΔΕΘ το Σάββατο το βράδυ, κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ και κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι βρίσκεται πίσω από την απόφαση.

Τους φοβίζει η ανάδειξη του εναλλακτικού πολιτικού μηνύματος ελπίδας και προοπτικής του ΣΥΡΙΖΑ

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ μιλά για «προκλητική» και «λογοκριτική πρακτική, «με παρέμβαση μάλιστα προσωπικά του ίδιου του πρωθυπουργού, που προκάλεσε την παραίτηση ακόμα και της διορισμένης από την κυβέρνηση διοίκησης της ΝΕΡΙΤ, του προέδρου της Αντώνη Μακρυδημήτρη και του αναπληρωτή Ρ. Μορώνη».

«Μπροστά στον πανικό λόγω των αδιεξόδων της πολιτικής της και της αποσύνθεσης της κυβερνητικής πλειοψηφίας, καταφεύγουν στο μόνο δρόμο που γνωρίζουν, τα πραξικοπήματα και τον αυταρχισμό, δίνοντας δείγματα το πώς επιδιώκουν να οργανώσουν την προεκλογική αντιπαράθεση.

Τους φοβίζει η ανάδειξη του εναλλακτικού πολιτικού μηνύματος ελπίδας και προοπτικής του ΣΥΡΙΖΑ που θα παρουσιαστεί με συγκεκριμένη κυβερνητική δέσμευση αύριο στο Βελλίδειο από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Ό,τι και αν επινοήσουν δεν σώζονται.

Τους καλούμε, έστω και την ύστατη στιγμή, να αναθεωρήσουν την πραξικοπηματική τους ενέργεια», σημειώνει στην ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook