
To αποτέλεσμα των ολλανδικών εκλογών σχολίασαν τόσο η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης όσο και το Ποτάμι.
Το σχόλιο Φώφης Γεννηματά, Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, στα social media:
«Τα αποτελέσματα των ολλανδικών εκλογών αποτελούν νίκη για την Ευρώπη, νίκη για τη Δημοκρατία. Η ήττα του ακροδεξιού εθνολαϊκισμού σε όλη την Ευρώπη αποτελεί προτεραιότητα. Η ενδυνάμωση των προοδευτικών δυνάμεων αναγκαιότητα».

Το σχόλιο του Ποταμιού:
«Οι Ολλανδοί χθες έστειλαν ένα ελπιδοφόρο μήνυμα σε αυτούς που πιστεύουν στην ενωμένη Ευρώπη. H ήττα της ακροδεξιάς ελπίζουμε να σηματοδοτεί την αντιστροφή του ευρωσκεπτικιστικού κύματος των τελευταίων χρόνων. Αυτό προσδοκούμε ότι θα δείξουν οι κάλπες και σε Γαλλία και Γερμανία. Η κατάσταση όμως δεν επιτρέπει πανηγυρισμούς. Οι ηγέτες της Ευρώπης πρέπει να ξαναδούν τι πήγε λάθος τα προηγούμενα χρόνια και να προχωρήσουν με πιο αποφασιστικά βήματα στην κατεύθυνση της ενοποίησης. Η απάντηση στην περιχαράκωση που ζητούν οι κάθε είδους εξτρεμιστές, είναι η περισσότερη Ευρώπη».
Οι Ολλανδοί δεν πίστεψαν ότι είναι όλοι ίδιοι. Η αποχή κινητοποιήθηκε για να υπερασπιστεί την ανοιχτή κοινωνία απέναντι στους ακροδεξιούς
— Stavros Theodorakis (@St_Theodorakis) March 16, 2017
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr