Το υπ. Εργασίας «δίνει» τους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ για το επίδομα

Το υπ.Εργασίας ενημερώνει ότι οι βουλευτές που πήραν το έκτακτο επίδομα τα Χριστούγεννα τα επέστρεψαν. Μόνο που άθελά του δίνει στεγνά τους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ!

to-up-ergasias-dinei-tous-bouleutes-suriza-gia-to-epidoma
SHARE THIS
0
SHARES

Η καταβολή της έκτακτης οικονομικής παροχής, τον Δεκέμβριο, σε περιορισμένο αριθμό βουλευτών, οφείλεται στην αυτοματοποιημένη διαδικασία χορήγησής της και βουλευτές οι οποίοι διαπίστωσαν την κατάθεση τέτοιων ποσών στους λογαριασμούς τους, τα επανακατέθεσαν σε λογαριασμούς του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ).

Αυτό διευκρινίζει το υπουργείο Εργασίας, επισημαίνοντας ότι, «ενώ η οικονομική αποδοτικότητα και η επίτευξη πλεονασμάτων του ΕΦΚΑ ενισχύουν τη βιώσιμη προοπτική της κοινωνικής ασφάλισης και τούτο αποτελεί την κυρίαρχη είδηση των ημερών, κάποιοι επιχείρησαν να θέσουν στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης την καταβολή του βοηθήματος του Δεκεμβρίου σε βουλευτές και, μάλιστα, εν αγνοία τους, σαν να επρόκειτο για σκανδαλώδη ευνοϊκή μεταχείρισή τους. Όσοι επέλεξαν να μην ψηφίσουν υπέρ της ενίσχυσης των συνταξιούχων και, ειδικά, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επιχειρούν ανά διαστήματα ανεπιτυχώς να απαξιώσουν την κοινωνική σημασία της παροχής αυτής».

Οι δυο βουλευτές που είτε διέρρευσε είτε ομολόγησαν ότι πήραν το βοήθημα ήταν ο Μ. Μπαλαούρας και ο Τρ. Μηταφίδης του ΣΥΡΙΖΑ ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν και ποιοι άλλοι πήραν το βοήθημα χωρίς να το δικαιούνται. Ωστόσο η επίθεση στη ΝΔ μάλλον οδηγεί στο συμπέρασμα πως είτε δεν έψαξαν, είτε δεν βρέθηκαν βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης να έχουν λάβει το επίδομα.  

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook