
Η μεγάλη διακλαδική άσκηση Παρμενίων 2016 βρίσκεται σε εξέλιξη και ήταν μια ακόμη ευκαιρία για τον πρωθυπουργό να μεταβεί στο Πεντάγωνο όπου τον ανέμενε ο κυβερνητικός του εταίρος και υπουργός Αμυνας Π.Καμμένος.
Ο πρωθυπουργός από Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ απηύθυνε απήθυνε χαιρετισμό στα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων
Ακόμη και σε δύσκολες περιόδους για τη χώρα μας, όπως αυτή που διανύουμε, το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων εγγυάται την εθνική ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας.

Ο πρωθυπουργός ανέφερε τα εξής:
«Παρακολούθησα με μεγάλο ενδιαφέρον την εξέλιξη της Διακλαδικής Άσκησης «Παρμενίων 2016». Θέλω να σας συγχαρώ και να σας ευχαριστήσω όλους εσάς τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, άνδρες και γυναίκες, αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και στρατεύσιμους όλων των κλάδων, για το υψηλό αίσθημα ευθύνης, με το οποίο ανταποκρίνεστε στα καθήκοντά σας και εκπληρώνετε επιτυχώς την αποστολή σας.
Ακόμη και σε δύσκολες περιόδους για τη χώρα μας, όπως αυτή που διανύουμε, το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων εγγυάται την εθνική ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας.
Τόσο, εμείς, η πολιτική ηγεσία όσο και η φυσική σας ηγεσία έχουμε πλήρη συνείδηση της ευθύνης που μας αναλογεί απέναντί σας, και μαζί με την ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας μεριμνούμε κάθε στιγμή προκειμένου να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις προσδοκίες σας.
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά και να σας ευχηθώ καλή συνέχεια και καλή επιτυχία».

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr