Στον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή "Σήμερα" στον ΣΚΑΪ.
Μεταξύ άλλων, ο πρώην πρωθυπουργός ρωτήθηκε από τον Δημήτρη Οικονόμου για την αγαπημένη του ομάδα και την προσπάθειά της να κατακτήσει το ελληνικό πρωτάθλημα μετά από 17 χρόνια.
Ο Αλέξης Τσίπρας έδειξε την αισιοδοξία του για την κατάκτηση της κορυφής στη Superleague μετά το... 2010, όμως κράτησε και μια "πισινή".
"Είμαι στη δύσκολη θέση να κάθομαι ανάμεσα σε δύο Παναθηναϊκούς και μάλιστα ακόμα χειρότερα με τον Παναθηναϊκό που πάει καλά", είπε αρχικά ο Οικονόμου, με τον πρόεδρο της ΕΛΑΣ να απαντάει: "Ε, δεν ξέρω πώς επιβιώνετε σε αυτό το κανάλι (σ.σ.: ιδιοκτησίας Γιάννη Αλαφούζου, μεγαλομετόχου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός".
Ακολούθησε έτσι η ερώτηση "Θα το πάρετε φέτος;", με τον πρώην πρωθυπουργό να λέει τα εξής: "Ε, αν δεν το πάρουμε και φέτος! Θα πρέπει να αρχίσουμε να προβληματιζόμαστε. Πάντως έχουμε καλή ομάδα".
Ο Αλέξης Τσίπρας είναι γνωστός για τα παναθηναϊκά του αισθήματα και μάλιστα δεν χάνει ευκαιρία να παρακολουθεί από κοντά τους αγώνες του "τριφυλλιού", τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
![Τσίπρας για Παναθηναϊκό και πρωτάθλημα: "Αν δεν το πάρουμε και φέτος..." - Ο διάλογος με τον Ολυμπιακό Οικονόμου [βίντεο]](/Content/ImagesDatabase/p/300x200/crop/both/1c/1c5f92b67a8d464c9595ad21d455c15e.jpg?anchor=topcenter)