
Στη συνεδρίαση της Ειδικής Συμβουλευτικής Επιτροπής για το Κέντρο Πολίτισμού Σταύρος Νιάρχος παρευρέθη ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έκανε λόγο για επισγράφιση της καλής συνεργασίας του δημοσίου με το Ιδρυμα.
Είναι για μας στοίχημα, να κάνουμε όσα χρειάζονται για να μπορέσει το έργο να αποδώσει τα πραγματικά οφέλη που μπορεί, στην κοινωνία. 4/4
— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) 31 Αυγούστου 2016
Ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι «το Δημόσιο θα χειριστεί με υπεύθυνο τρόπο ένα σημαντικό χώρο για την παιδεία, το περιβάλλον και τον πολιτισμό», ενώ επισήμανε ότι με την μεταφορά της Εθνικής Βιβλιοθήκης και της Λυρικής Σκηνής και τη λειτουργία του πάρκου «θα διατεθούν άμεσα υψηλού επιπέδου υπηρεσίας».
Με τη μεταφορά της Εθν. Βιβλιοθήκης και της Λυρικής Σκηνής και τη λειτουργία του πάρκου θα διατεθούν άμεσα υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. 3/4
— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) 31 Αυγούστου 2016
Τέλος, ο πρωθυπουργός τόνιοσε ότι «είναι για εμάς στοίχημα να κάνουμε όσα χρειάζονται για να μπορέσει το έργο να αποδώσει τα πραγματικά οφέλη που μπορεί στην κοινωνία».
Το Δημόσιο θα διαχειριστεί με υπεύθυνο τρόπο ένα σημαντικό χώρο για την παιδεία, το περιβάλλον και τον πολιτισμό 2/4 pic.twitter.com/6T67caLbU6
— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) 31 Αυγούστου 2016
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr