Στο Ηρώδειο βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής, πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους και ο Αλέξης Τσίπρας με τη σύζυγό του, Μπέττυ Μπαζιάνα, στην παράσταση "Λυσιστράτη - Μια ξεκαρδιστική όπερα", του Σταμάτη Κραουνάκη.
Παρά τον άστατο καιρό και τη βροχή, το Ωδείο Ηρώδου Αττικού κατακλύστηκε από κόσμο που βρέθηκε εκεί για να παρακολουθήσει το έργο.
Η "Λυσιστράτη - Μια ξεκαρδιστική όπερα", του Κραουνάκη, δεν είναι μία κλασική αναπαράσταση της αριστοφανικής κωμωδίας, αλλά μια τολμηρή, σύγχρονη μουσική "κραυγή", όπου το γέλιο μετατρέπεται σε πράξη αντίστασης και η κωμωδία γίνεται το πιο κομψό, αλλά και αιχμηρό σχόλιο για την εποχή μας.
Ο Αλέξης Τσίπρας και η Μπέττυ Μπαζιάνα, μετά το τέλος της παράστασης βρέθηκαν στα παρασκήνια για να συγχαρούν τον δημιουργό, και δεν έλειψαν οι φωτογραφίες, τα γέλια και οι αγκαλιές.
Ο Αλέξης Τσίπρας και η Μπέττυ Μπαζιάνα στο Ηρώδειο:







Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr