Follow us

Folli Follie: Μήνυση από Φλαμπουράρη, Χαρίτση, Αραχωβίτη κατά στελέχους της επιχείρησης

Μηνυτήρια αναφορά από τρία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Νικολάου Σάκκου της Folli Follie.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Μήνυση

Τα πολιτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Φλαμπουράρης, Αλέξης Χαρίτσης και Σταύρος Αραχωβίτης προσήλθαν σήμερα στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα και κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά κατά του στελέχους της Folli Follie, Νικολάου Σάκκου, και κατά παντός υπευθύνου για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση.

Μετά την κατάθεση της μήνυσης, ο κ. Φλαμπουράρης δήλωσε:

"Καταθέσαμε μια μήνυση για να λάμψει η αλήθεια. Να αποδειχθεί ότι η προσπάθεια, η οποία γίνεται, κατασυκοφάντησης και των προσώπων μας και για να θίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ, μιας προσπάθειας η οποία κατά την εκτίμησή μου γίνεται και νομίζω και όλου του κόσμου, σε συνεργασία της κυβέρνησης ΝΔ με κύκλους είτε σκοτεινούς είτε φανερούς στον στόχο που έχουν βάλει. Δηλαδή να πιέσουν και να συκοφαντησουν τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνησή του επί 45 χρόνια. Η γνώμη μου και η εκτίμησή μου είναι ότι αυτό και από εδώ θα απορριφθεί και θα πέσει στο κενό η προσπάθεια που κάνουν αυτοί οι σκοτεινοί κύκλοι. Θέλανε να βρούνε 3-4 άτομα. Εμείς είμαστε οι πιο επώνυμοι και τότε με ισχυρή θέση στο Μαξίμου. Δεν με προσέγγισε κανείς από τη Folli Follie, όσοι έρχονταν στο Μαξίμου καταγράφονταν".

Folli Follie: Μήνυση από Φλαμπουράρη, Χαρίτση, Αραχωβίτη κατά στελέχους της επιχείρησης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο κ. Χαρίτσης ανέφερε: "Όπως είχα προαναγγείλει, κατέθεσα σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου μηνυτήρια αναφορά κατά του προσώπου που φέρεται να εμπλέκει το πρόσωπό μου σε μια υπόθεση κατά την οποία ουδέποτε είχα την παραμικρή σχέση. Είναι πάγια αρχή μου να απαντώ σε πολιτικές κατηγορίες με πολιτικό τρόπο. Όταν όμως θίγεται τιμή και η υπόληψή μου είναι υποχρέωση και δικαίωμά μου, όπως κάθε πολίτη, να χρησιμοποιεί όλα τα νόμιμα μέσα για να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Με αυτήν την έννοια, όποιος από εδώ και πέρα υιοθετεί τέτοιες χυδαίες συκοφαντίες θα αντιμετωπίζει τις συνέπειες του νόμου".

Φλαμπουράρης Αραχωβίτης Χαρίτσης

Από την πλευρά του, ο κ. Αραχωβίτης σημείωσε: Είμαστε εδώ, στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, να καταθέσουμε τη μήνυση, όπως είπαμε από την αρχή, γιατί η συκοφαντία και η εμπλοκή του ονόματός μου δεν θα μείνει αναπάντητη. Σε όλη αυτήν την ιστορία, όπως έχω δηλώσει από την πρώτη στιγμή, δεν έχω καμία εμπλοκή ούτε εκ της θεσμικής μου θέσεως ούτε της ιδιότητας μου, οπότε όλες οι συκοφαντίες θα απαντηθούν. Παρακαλώ και προκαλώ να μην αναπαράγονται ανυπόστατες φήμες, οι οποίες ήδη ερευνώνται από τη δικαιοσύνη. Αυτά είναι φανταστικά, πληροφόρηση που δεν ξέρω από πού προκύπτει από τον εναγόμενο. Θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη για αυτά που λέει".

Αλέκος Φλαμπουράρης 2

Μηνυτήρια αναφορά

Στη μηνυτήρια αναφορά, αφού παρατίθενται αποσπάσματα από την ενδιάμεση έκθεση έκτακτου διαχειριστικού ελέγχου της Folli Follie, επισημαίνεται ότι με το επίμαχο στέλεχος της εταιρείας "ουδεμία ανάμειξη, θεσμική ή άλλη, δεν είχα στις υποθέσεις της "FolliFollie", αλλά και ουδέποτε συνάντησα ή επικοινώνησαν οι ίδιοι ή έστω μέσω συνεργάτη τους με τον μηνυόμενο. Ακόμη, τόνισαν ότι πρόκεται για άθλιες συκοφαντίες".

Ειδικότερα, στη μήνυση σημειώνεται:

"Από δημοσιεύματα που προηγήθηκαν αλλά και έπονται της δημοσιοποίησης της παραπάνω έκθεσης, προκύπτει ότι το αναφερόμενο σ' αυτήν με τα αρχικά [Α.Φ.] πρόσωπο είμαι εγώ, ο οποίος στο επίμαχο email της 11.05.2028 (DOC000000669) αναφέρομαι ονομαστικά "Φλαμπουράρης". Θα πρέπει, επίσης, να σημειωθεί η επισήμανση των ελεγκτών (σελ.182):

"Επισημαίνεται ότι οι επικοινωνίες παρατίθενται για λόγους πληρότητας της επεξεργασίας των στοιχείων που μας δόθηκαν, αλλά δεν ήταν δυνατόν να επιβεβαιώσουμε την ακρίβειά τους ούτε εάν τα όσα γεγονότα περιγράφονται πραγματικά έλαβαν χώρα ή αν ήταν ενέργειες που συζητήθηκαν και ο αποστολέας των επικοινωνιών αναφέρει ως πραγματοποιηθέντα...".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ελεγκτική εταιρεία αμφιβάλλει, συνεπώς, για την ακρίβεια των γραφομένων και την αξιοπιστία του γράφοντος. Εγώ, όμως, ο οποίος είμαι εντελώς ανέπαφος με την όλη υπόθεση, δικαιούμαι να ζητώ την καταδίκη του άθλιου συκοφάντη μου. Επειδή ουδεμία ανάμειξη, θεσμική ή άλλη, δεν είχα στις υποθέσεις της "FolliFollie" ούτε χειρίστηκα στα πλαίσια των υπουργικών μου αρμοδιοτήτων οποιαδήποτε πτυχή των υποθέσεων αυτών, των ελέγχων και των εν γένει θεμάτων του εν λόγω ομίλου. Επειδή ουδέποτε συνάντησα ή επικοινώνησα με οιονδήποτε από τους ιδιοκτήτες ή τα στελέχη της "FFGROUP", δεν έχω δε καταγράψει στη μνήμη μου ούτε καν κάποια συμπτωματική κοινωνική συνεύρεση μαζί τους.

Επειδή ουδέποτε συνάντησα ή επικοινώνησα ο ίδιος ή έστω μέσω συνεργάτη μου τον μηνυόμενο. Επειδή ο μηνυόμενος ΓΝΩΡΙΖΕΙ την παντελή έλλειψη συμμετοχής μου στις υποθέσεις των εργοδοτών του καθώς και την απουσία παραμικρής επαφής τόσο με τον ίδιο όσο και με τους εργοδότες του, αυτονοήτως η αναφορά του ονόματός μου στους φερόμενους "ισχυρούς συμμάχους" του ομίλου "FF", προκειμένου να επηρεαστεί ο έλεγχος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αλλά και να ευνοηθεί με την νομοθετική ρύθμιση των Κέντρων Αφορολογήτων Ειδών (τροπολογία που ψηφίστηκε διακομματικά και που επαναψηφίστηκε αυτούσια πρόσφατα από την παρούσα κυβέρνηση ΝΔ), είναι ποινικά κολάσιμη, ως απολύτως ψευδής, άκρως συκοφαντική, δυσφημιστική, άθλια και χυδαία. Επειδή ο μηνυόμενος συνειδητά και εν γνώσει του ψεύδους του με εντάσσει απροκάλυπτα στην κατηγορία των συναλλασσόμενων διεφθαρμένων πολιτικών, πρακτική που συνιστά ευθεία προσβολή της προσωπικότητας, της τιμής και της αξιοπρέπειάς μου και προφανώς της πολιτικής μου πορείας. Και ενώ οι άθλιες συκοφαντίες αυτές φαίνεται να είχαν αρχικό αποδέκτη τα αφεντικά του μηνυομένου, προς εντυπωσιασμό του και προφανώς για τον προσπορισμό ιδίου υλικού ή άλλου οφέλους, το θράσος που ο μηνυόμενος επιδεικνύει δεν αφήνει αμφιβολίες για παράλληλες δυσφημιστικές αναφορές στο πρόσωπό μου. Βεβαίως, ανεξαρτήτως των προθέσεων, οι χυδαίες αυτές αιτιάσεις εκ του αποτελέσματος διαχύθηκαν στο Πανελλήνιο και δεν αποκλείεται να με οδηγήσουν σε σοβαρότατες κοινοβουλευτικές και δικαστικές περιπέτειες. Επειδή τα παραπάνω καθολικού ψεύδους και υπερβάλλουσας κακοήθειας και θράσους γραφόμενα εξαντλούν καταφανώς τα όρια της συκοφαντικής δυσφήμισης αλλά και της εξύβρισης. Επειδή ο μηνυόμενος από τις 21 Δεκεμβρίου 2020 παρακολουθεί τα άθλια ψεύδη του να αναπαράγονται στη δημόσια σφαίρα ως "σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων", σε ουδεμία πράξη προέβη για την αποκατάσταση της αλήθειας, γεγονός που καθιστά την εγκληματική του συμπεριφορά παρούσα σήμερα αλλά και εξακολουθητική".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Στη Νέα Ερυθραία για μια από τις ομορφότερες αυλές των βορείων προαστίων

Το all-day στέκι με κοσμοπολίτικο αέρα και ανεμελιά έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και συνεχίζει να το κάνει και το φθινόπωρο.

ΣΝΟΜΠΑΡΕΙ 04 Σεπ 2025 | 13:08
ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ 04 Σεπ 2025 | 07:10

Σκιές στην επανεμφάνιση Τσίπρα από τις συνομιλίες του "συγκυβερνήτη" Καμμένου με τον αρχιμαφιόζο της Κρήτης

"Δώρο" χαρακτηρίζουν κυβερνητικά στελέχη τους σχεδιασμούς του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος φαίνεται ότι βρίσκεται προ των πυλών της επανόδου του στην πολιτική σκηνή.

ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ 02 Σεπ 2025 | 19:01

Νέα επίθεση Τσίπρα στην κυβέρνηση: Μιλάει πάλι για "βαλκανοποίηση" της χώρας [βίντεο]

Ο πρώην πρωθυπουργός δημοσίευσε τμήμα της ομιλίας του στη 2η Διεθνή Διάσκεψη για τη Δημοκρατία και την Κοινωνική Δικαιοσύνη, στο οποίο αναφέρεται σ’ αυτό που ο ίδιος ονόμασε "βαλκανοποίηση" της χώρας

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 01 Σεπ 2025 | 20:35

Σκληρή απάντηση της ΝΔ στο ΠΑΣΟΚ: "Η Μαύρη Βίβλος των ψεμάτων"

Δεν θριαμβολογούμε, όταν οι πολίτες αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, τα οποία οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε υλοποιώντας πλήρως το πρόγραμμά μας, αλλά απαντούμε στην καταστροφολογία και στις ισοπεδωτικές λογικές της αξιωματικής αντιπολίτευσης", αναφέρει η ΝΔ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ 01 Σεπ 2025 | 11:36

Σε 48ωρη απεργία οι ταξιτζήδες στην Αθήνα - Αντιδρούν για τις μεταφορές επιβατών με βανάκια

Ο Θύμιος Λυμπερόπουλος γνωστοποίησε ότι τα ταξί θα προχωρήσουν σε 48ωρη προειδοποιητική απεργία.

ΣΤΑ 53 ΤΗΣ 01 Σεπ 2025 | 10:44

Πέθανε η δημοσιογράφος Κατερίνα Ζαχαράκη – Κόρη πρώην βουλευτή της ΝΔ

Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση για τον θάνατο της Κατερίνας Ζαχαράκη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 53 ετών, ύστερα από μάχη με τον καρκίνο.

ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ 01 Σεπ 2025 | 09:12

Η νέα κόντρα για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια: Πρύτανης ο πρώην Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Παιδείας

Ο πρώην Γ.Γ. του υπουργείου Παιδείας, Οδυσσέας Ζώρας, εμφανίζεται ως πρύτανης στο University of Keele, το οποίο θα μπορεί να λειτουργεί στην Αθήνα από το νέο διδακτικό έτος.

Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 30 Αυγ 2025 | 08:27

Οι... σιωπηρές νίκες και οι παροχές με μέτρο στη ΔΕΘ - Στο επίκεντρο οικογένεια και δημογραφικό

Χαμόγελα στο υπουργικό συμβούλιο για τις "σιωπηρές νίκες" της κυβέρνησης και αισιοδοξία για αύξηση των ποσοστών στις δημοσκοπήσεις - Ουσιαστικές παρεμβάσεις αλλά με μέτρο, το "μότο" ενόψει ΔΕΘ

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 28 Αυγ 2025 | 22:45
28 Αυγ 2025 | 06:50

Ο Μητσοτάκης ονειρεύεται αυτοδυναμία και αναβιώνει τον "μπαμπούλα" του Τσίπρα για να μαζέψει τους αναποφάσιστους

Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου βλέπουν μία προσπάθεια "ξεπλύματος" του πρώην Πρωθυπουργού, κάνοντας το μαύρο-άσπρο.

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 27 Αυγ 2025 | 22:54

Μεταναστευτικό νομοσχέδιο: Συντονισμένα πυρά από την αντιπολίτευση στη Βουλή

Οι μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη μετά το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου παρουσίασαν μείωση κατά 80%, οπότε και ψηφίστηκε η τροπολογία για αναστολή ασύλου, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ 27 ΛΕΕΙ 27 Αυγ 2025 | 21:16

Αναποφάσιστοι: Αυτοί θα κρίνουν τις εκλογές- Εφθασαν στο 15% του εκλογικού σώματος

Ολοι τους διεκδικούν αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα προσέλθουν στις κάλπες και θα ψηφίσουν

ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 91 ΕΤΩΝ 27 Αυγ 2025 | 16:47

Κώστας Πυλαρινός: Πέθανε ο παλιός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στα 91 του χρόνια - Το αντίο του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο Κώστας Πυλαρινός είχε διατελέσει βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας

ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 27 Αυγ 2025 | 06:40

ΔΕΘ: "Παροχές στη μεσαία τάξη μέσα στις αντοχές της οικονομίας", λέει η κυβέρνηση - "13ο μισθό και σύνταξη", η αντιπολίτευση

Το συμμάζεμα της οικονομίας και τις δημοσιονομικές της υποχρεώσεις της χώρας βάζει μπροστά στο αφήγημά της η κυβέρνηση.

ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ 26 Αυγ 2025 | 19:14

Πολιτικό αδιέξοδο στη Γαλλία: Η κυβέρνηση Μπαϊρού πέφτει, οι αγορές καταρρέουν και στο βάθος... ΔΝΤ

Κρίσιμες ημέρες για την επιβίωση της κυβέρνησης στη Γαλλία - Στις 8 Σεπτεμβρίου η ψήφος εμπιστοσύνης για τον Μπαϊρού, όμως τα μαθηματικά είναι εναντίον του - Παρέμβαση Μακρόν

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΚΟΝΤΡΑ 26 Αυγ 2025 | 17:46

Φάμελλος για την επίθεση της κυβέρνησης στον Τσίπρα και τα σενάρια για νέο κόμμα: "Είναι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ"

"Πρέπει να ομολογήσω ότι η χθεσινή τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου ήταν ακραία τοξική, όπου έκανε συσχετισμό της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα με αποφυλακίσεις και με εγκληματίες", είπε

ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ 26 Αυγ 2025 | 11:47

ΣΥΡΙΖΑ: Η χώρα επί κυβέρνησης Μητσοτάκη έχει γίνει ο καλύτερος πελάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας

Με αφορμή δημοσίευμα του Politico που "αποκαλύπτει ότι η ευρωπαϊκή εισαγγελία έχει ανοίξει νέο φάκελο για την Ελλάδα και συγκεκριμένα για τα γνωστά "σπιτάκια ανακύκλωσης" σε Αττική, Πελοπόννησο και Κρήτη".

ΑΙΣΘΗΤΗ ΠΤΩΣΗ 26 Αυγ 2025 | 10:32

Δημοσκόπηση Interview: Απώλειες για τη ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ - Πόσοι θεωρούν καταλληλότερο για πρωθυπουργό τον Τσίπρα

Παρά το προβάδισμα, η ΝΔ καταγράφει πτώση στην πρόθεση ψήφου, σε σύγκριση με τη μέτρηση του Ιουνίου. Εδραιώνεται στη δεύτερη θέση το ΠΑΣΟΚ.

ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΔΕΘ 26 Αυγ 2025 | 10:20

Ανάλυση: Γιατί η κυβέρνηση ρίχνει "όλα τα λεφτά" στη νέα φορολογική κλίμακα

To πακέτο της ΔΕΘ έχει κλειδώσει. Ύστερα από εκατοντάδες ασκήσεις επί χάρτου που έτρεξαν το τελευταίο διάστημα, ελήφθησαν αποφάσεις.

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ 26 Αυγ 2025 | 08:10

Θανάσης Λιούτας: Δημοσίευμα εμπλέκει την οικογένειά του στο σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ - Διαψεύδει ο βουλευτής Τρικάλων

Ο κ. Λιούτας έκανε λόγο για κατευθυνόμενο δημοσίευμα, από ανθρώπους που δεν θέλουν να τον βλέπουν στην πολιτική και πως θα καταθέσει εξώδικο μιας και το θεωρεί ψευδές.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ 25 Αυγ 2025 | 22:14

Γαλλία: Προς κατάρρευση η κυβέρνηση μετά την ψήφο εμπιστοσύνης που ανακοίνωσε ο Μπαϊρού - "Οχι" από την αντιπολίτευση

Ο ηγέτης του ακροδεξιού κόμματος Εθνικός Συναγερμός, Ζορντάν Μπαρντελά δήλωσε ότι το κόμμα "δεν θα δώσει ποτέ ψήφο εμπιστοσύνης σε μία κυβέρνηση οι επιλογές της οποίας προκαλούν δεινά στον γαλλικό λαό".

ΠΥΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΔ 25 Αυγ 2025 | 20:47

Ο Αλέξης Τσίπρας απαντά στην κυβέρνηση: "Επί ημερών μου μειώθηκαν οι ανισότητες"

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα έρχεται μερικές ώρες μετά τη σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε στον πρώην πρωθυπουργό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης

ΣΚΛΗΡΗ ΓΛΩΣΣΑ 25 Αυγ 2025 | 18:02

Απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ στον Μαρινάκη για το σχόλιο για τον Τσίπρα: "Χυδαίος και τοξικός"

Στην ανακοίνωση αναφέρει: "Η σημερινή τοποθέτηση του κ. Μαρινάκη δίνει νέα διάσταση στον ορισμό του υπερθετικού βαθμού της χυδαιότητας και της τοξικότητας

24 Αυγ 2025 | 18:12

Νέα κόντρα κυβέρνησης-ΠΑΣΟΚ: "Πήρατε τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ στο τιμόνι της πολιτικής εξαπάτησης" - "Ξεμείνατε από επιχειρήματα"

Κυβερνητικές πηγές σχολιάζουν ότι το ΠΑΣΟΚ άφησε τρία αναπάντητα ερωτήματα μετά τη (μη) απάντησή του.

24 Αυγ 2025 | 14:09

Σκέρτσος κατά ΣΥΡΙΖΑ: Όταν αντιπολιτεύονται ακόμη και το ηλιοβασίλεμα τερματίζουν την πολιτική φαιδρότητα και τοξικότητα

Ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος απάντησε στο σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις καλοκαιρινές διακοπές του. "Παντελής απουσία κοινωνικής ενσυναίσθησης και ευαισθησίας", τόνισε ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΝΕΟ «ΠΑΚΕΤΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ» 23 Αυγ 2025 | 15:22

Κατώτατος μισθός: Πώς 550.000 εργαζόμενοι θα δουν 500€ επιπλέον στην τσέπη τους το 2026

Περίπου 550.000 εργαζόμενοι θα δουν μέσα στη χρονιά περισσότερα από 500 ευρώ επιπλέον στο πορτοφόλι τους, χάρη στον συνδυασμό δύο -πιθανώς και τριών- μέτρων

ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ 23 Αυγ 2025 | 13:12

Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο στον Απόστολο Βεσυρόπουλο - Ποιοι έδωσαν το παρών [εικόνες]

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην κηδεία του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Απόστολου Βεσυρόπουλου, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

23 Αυγ 2025 | 12:14

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για δημοσίευμα Βloomberg: Διπλωματική ήττα της χώρας στη Λιβύη

Το δημοσιεύμα του Bloomberg ανέφερε ότι η Βουλή της ανατολικής Λιβύης υπό την ηγεσία του Χαφτάρ είναι έτοιμη να επιτρέψει στην Τουρκία να προχωρήσει σε έρευνες στα ύδατα της χώρας.

ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ 23 Αυγ 2025 | 11:03

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης το τελευταίο αντίο στον Απόστολο Βεσυρόπουλο – Τυλιγμένο με την ελληνική σημαία το φέρετρό του

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης τελέστηκε στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας η κηδεία του Απόστολου Βεσυρόπουλου.

ΣΤΙΣ 12 23 Αυγ 2025 | 08:55

Απόστολος Βεσυρόπουλος: Η επιθυμία της οικογένειάς του για ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων

Στις 12:00 στην Ημαθία η κηδεία του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολου Βεσυρόπουλου.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ 23 Αυγ 2025 | 08:21

Δεν κάνει πίσω η κυβέρνηση στο μεταναστευτικό - Φυλάκιση έως 5 χρόνια για όσους δεν παίρνουν άσυλο και αρνούνται να φύγουν

Φυλάκιση έως 5 χρόνια σε μετανάστες που έχει απορριφθεί το αίτημα ασύλου τους, αλλά αρνούνται να φύγουν, προβλέπει το νέο σχέδιο νόμου. Πώς θα ελέγχεται η ενηλικότητά τους.

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 22 Αυγ 2025 | 09:14

Απόστολος Βεσυρόπουλος: "Φώναζαν βοήθεια" - Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας για τις δραματικές στιγμές μετά την ανακοπή

Δραματικά ήταν τα τελευταία λεπτά του βουλευτή Ημαθίας και πρώην υφυπουργού Οικονομικών Απόστολου Βεσυρόπουλου.

ΘΛΙΨΗ 22 Αυγ 2025 | 07:51

Απόστολος Βεσυρόπουλος: Πέθανε χωρίς απινιδωτή ο άνθρωπος που συνέβαλε στην αύξησή τους - Το Σάββατο το "τελευταίο αντίο"

Πέθανε από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 59 ετών ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Απόστολος Βεσυρόπουλος. Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας.

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ 21 Αυγ 2025 | 19:55

Επικοινωνία Φάμελλου με τους αρχηγούς των κομμάτων της "προοδευτικής αντιπολίτευσης" για τη Γάζα

Με στόχο την κοινή τους δράση προς την κυβέρνηση, για το θέμα της Γάζας.

ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 98 ΕΤΩΝ 20 Αυγ 2025 | 08:27

Πέθανε ο πανεπιστημιακός και φιλόσοφος Ευτύχης Μπιτσάκης

Πέθανε σε ηλικία 98 ετών ο γνωστός πανεπιστημιακός και φιλόσοφος, Ευτύχης Μπιτσάκης.

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΗΣ ΔΕΘ 18 Αυγ 2025 | 10:41

Έρχεται διπλό κίνητρο για επενδύσεις σε κατοικίες: Νέα κλίμακα και φορολογικά "δώρα"

Τα κίνητρα για το άνοιγμα κλειστών ακινήτων αναμένεται να γίνουν πιο ελκυστικά για όσους θα αποφασίσουν να διαθέσουν τα ακίνητά τους για μακροχρόνια μίσθωση.

15 Αυγ 2025 | 12:37

Φάμελλος: Η σκέψη μας αυτόν τον Δεκαπενταύγουστο είναι σε όσους αντιμετώπισαν τον όλεθρο των πυρκαγιών

"Γιορτή ομόνοιας και αγάπης, αφιερωμένη στη μητρική φροντίδα και προστασία, άρρηκτα συνδεδεμένη με την ελληνική παράδοση", αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ 13 Αυγ 2025 | 19:31

Πακέτο στήριξης των πυρόπληκτων αποφάσισε η κυβέρνηση - Εξαίρεση από τον ΕΝΦΙΑ και χρηματικές ενισχύσεις

Τα μέτρα αφορούν τις πληγείσες περιοχές στις Περιφέρειες Αττικής, Βορείου Αιγαίου, Δυτικής Ελλάδας, Ηπείρου, Κρήτης, Ιονίων Νήσων και Στερεάς Ελλάδας

ΕΞΕΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΩΝ ΤΗΣ 12 Αυγ 2025 | 17:41

Οι Μακρόν προσέλαβαν ντετέκτιβ για την influencer που ισχυρίζεται ότι η Μπριζίτ γεννήθηκε άνδρας

Η έρευνα φέρνει στο φως της δημοσιότητας νέες λεπτομέρειες για την influencer Κάντας Όουενς.

ΙΣΧΥΡΟ "ΠΑΚΕΤΟ" 12 Αυγ 2025 | 08:42

Σε… ρότα ΔΕΘ το Μαξίμου: Ξεκινούν μετά τον Δεκαπενταύγουστο οι συσκέψεις του Κυριάκου Μητσοτάκη

Μέγαρο Μαξίμου και οικονομικό επιτελείο θα αξιοποιήσουν, στο μέγιστο βαθμό, το δημοσιονομικό χώρο που δημιουργήθηκε από την υπεραπόδοση της οικονομίας.

ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ 10 Αυγ 2025 | 16:45

ΣΥΡΙΖΑ: Nα αποσυρθεί η εθνική ομάδα μπάσκετ από τον φιλικό αγώνα με το Ισραήλ

"Είναι η ώρα για άμεσες κυρώσεις, σε όλα τα επίπεδα, για κατάπαυση του πυρός, ειρήνη και αναγνώριση του Ανεξάρτητου Παλαιστινιακού κράτους", αναφέρει

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 08 Αυγ 2025 | 11:12

Τα συλλυπητήρια της ΝΔ για τον θάνατο της Λένας Σαμαρά

"Μπροστά σε μια τόσο τραγική απώλεια, τα λόγια είναι φτωχά" αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 07 Αυγ 2025 | 10:13

Αρειος Πάγος: Υποχρεωτική παράδοση κινητών τηλεφώνων κατά την είσοδο στα ανακριτικά γραφεία

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Αρείου Πάγου, το περιοριστικό αυτό μέτρο αφορά τους δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς και τους γραμματείς.

ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 06 Αυγ 2025 | 17:33

Η Ακρίτα θέλει να κλείσει το θέμα μετά τον σάλο με την επίθεση σε δημοσιογράφο: "Κουράσαμε"

Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκλήθηκαν, η βουλευτής προσπαθεί να κατεβάσει τους τόνους με νέα της ανάρτηση

ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΥΨΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ 06 Αυγ 2025 | 14:44

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: "Πυρά" κατά κυβέρνησης και Μητσοτάκη από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για το άρθρο του Politico

ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ επιτίθενται στην κυβέρνηση σχολιάζοντας το άρθρο του Politico

"ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ" 06 Αυγ 2025 | 14:32

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Σκληρή κριτική Politico στην κυβέρνηση Μητσοτάκη - "Μπλοκάρει" την έρευνα για δύο υπουργούς

Ο Μητσοτάκης "χρησιμοποιεί την κοινοβουλευτική του πλειοψηφία για να αποτρέψει πλήρους κλίμακας έρευνα σε βάρος υπουργών", γράφει το Politico.

ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ 06 Αυγ 2025 | 13:20

"Σφαγή" στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση Ακρίτα σε δημοσιογράφο του Documento: Την "αδειάζουν" Αρβανίτης και Φαραντούρης

Οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης και Νικόλας Φαραντούρης πήραν σαφείς αποστάσεις από την επικριτική ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα.

06 Αυγ 2025 | 10:51

Θεσσαλονίκη: Απορρίφθηκε η μήνυση της Γεωργίας Μπίκα κατά αστυνομικών και ιατροδικαστών

Η Γεωργία Μπίκα δεν έπεισε την εισαγγελία πρωτοδικών στη Θεσσαλονίκη και η μήνυσή της απορρίφθηκε.

ΕΔΩΣΕ ΑΤΑΚΕΣ 05 Σεπ 2025 | 22:25

"Πηγαδάκια" Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: Τι είπε για μέτρα ελάφρυνσης, Τσίπρα και Καμμένο

Στα λεγόμενα "πηγαδάκια" μετά την εκδήλωση της Παρασκευής, όπου μίλησε για την Τεχνητή Νοημοσύνη και την Παιδεία, ο πρωθυπουργός έδωσε μερικές ατάκες στους δημοσιογράφους που καλύπτουν την ΔΕΘ

"ΚΑΡΦΙ" 05 Σεπ 2025 | 20:35

Πηγές ΠΑΣΟΚ: Κάποτε ο Τσίπρας μιμούνταν τη φωνή του Ανδρέα, τώρα έφτιαξε ομιλία με ατάκες από δελτία Τύπου του κόμματος

Αιχμές για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη άφησαν πηγές της Χαριλάου Τρικούπη

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ 05 Σεπ 2025 | 19:31

Κυβερνητικές πηγές για ομιλία Τσίπρα: "Ενώ σε όλη την Ευρώπη "έβρεχε" ανάπτυξη, ο ίδιος κρατούσε ομπρέλα"

"Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Η χώρα πηγαίνει μπροστά", αναφέρουν κυβερνητικές πηγές για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο συνέδριο του Economist

ΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝ 05 Σεπ 2025 | 19:20

Αλέξης Τσίπρας: Στο πλευρό του η Μπέτυ Μπαζιάνα - Ποιοι βουλευτές έδωσαν το "παρών" στην ομιλία του [βίντεο - εικόνες]

Με ενδιαφέρον αναμενόταν και το ποιοι βουλευτές θα έδιναν το "παρών" στην ομιλία Τσίπρα στο Συνέδριο του Economist

5Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 05 Σεπ 2025 | 18:39

Γεωργιάδης στο Συνέδριο του Economist: "Η ελληνική κοινωνία δεν ασχολείται με τα μεγάλα αλλά μόνο με τα μικρά"

Ο υπουργός Υγείας έκανε λόγο για χιλιάδες νέες καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας, σημαντική προσέλκυση ταλέντων στην επιστήμη και στην καινοτομία, που αντί να φύγουν από την Ελλάδα, μένουν εδώ

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ 05 Σεπ 2025 | 18:25

Πλεύρης από δομές της Βόρειας Ελλάδας: "Κανείς χωρίς δικαίωμα ασύλου δεν θα παραμένει στη χώρα"

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεών του, ο κ. Πλεύρης ενημερώθηκε για τη λειτουργία των δομών, ενώ είχε συναντήσεις με τους διοικητές και τους εργαζόμενους, επισημαίνοντας τον καθοριστικό ρόλο τους στη διαχείριση του μεταναστευτικού

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ SAM ALTMAN 05 Σεπ 2025 | 18:25

Μητσοτάκης: Είμαστε σε θέση να υποστηρίξουμε πολλές νεοφυείς επιχειρήσεις της τεχνητής νοημοσύνης [βίντεο]

Eκδήλωση για την παρουσίαση της συνεργασίας της Ελληνικής Κυβέρνησης με την OpenAI με θέμα "AI in Schools".

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 05 Σεπ 2025 | 18:12

Γεωργιάδης: Γεννήθηκα δεξιός, δεν θα μπορούσα να είμαι αριστερός - Λάθος η εμπλοκή μου με το βιβλίο του Πλεύρη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη "επαγγελματία", ενώ για τον Αλέξη Τσίπρα είπε: "Προσεύχομαι να κάνει κόμμα".

9 ΑΞΟΝΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΤΑΞΗΣ 05 Σεπ 2025 | 18:08

Τσίπρας στο συνέδριο του Economist: Να υπάρξουν αποφάσεις, τώρα, γιατί οδηγούμαστε στα βράχια αν δεν αλλάξουμε ρότα

Ο Αλέξης Τσίπρας πρότεινε, μεταξύ άλλων, ένα Ταμείο για στήριξη των Νέων Γενεών μέσα από μια Πατριωτική Εισφορά στα πολύ υψηλά εισοδήματα.

ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 05 Σεπ 2025 | 17:00

"Ξαναχτυπά" ο Τσακαλώτος για τον Τσίπρα: "Με προβληματίζει πολύ όταν μιλάει για δημοκρατικό καπιταλισμό"

"Σε δύσκολες συνθήκες κάναμε αρκετά καλά πράγματα, αλλά κάναμε και πράγματα που δεν είμαι περήφανος" είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, για τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

ΥΠΕΞ 05 Σεπ 2025 | 17:00

Επιμένει ο Γεραπετρίτης: Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου δεν θα σταματήσει επειδή αντιδρά η Τουρκία

Ο κ. Γεραπετρίτης είπε ότι η οικονομική βιωσιμότητα είναι προαπαιτούμενο του έργου και επιδίωξη της ελληνικής κυβέρνησης είναι αυτά να ξεκαθαριστούν.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΣΟΚ 05 Σεπ 2025 | 15:49

Κριτική Ανδρουλάκη σε ΝΔ αλλά και Καμμένο: Σοκαριστικό ότι είχαμε υπουργό Εθνικής Άμυνας που είχε σχέσεις με τον υπόκοσμο

Ο Νίκος Ανδρουλάκης επιτέθηκε στην κυβέρνηση και για τους χειρισμούς της σε κρίσιμα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής, όπως το καλώδιο με την Κύπρο.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ 05 Σεπ 2025 | 14:43

Επίθεση Σκέρτσου σε Τσίπρα: Οι πολιτικοί λωτοφάγοι είναι οι πιο επικίνδυνοι των αδιόρθωτων λαοπλάνων πολιτικών

"Όλοι έχουμε δικαίωμα στο λάθος. Αν δεν θέλουμε όμως να επαναληφθεί, πρέπει να συνοδεύεται από αυστηρή, ειλικρινή αυτοκριτική και έμπρακτη μεταμέλεια" σχολιάζει ο κ. Σκέρτσος.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ 05 Σεπ 2025 | 13:15

Στήριξη Τσουκαλά σε Δούκα: Η κυβέρνηση βάζει εμπόδια στο πρόγραμμά του - Δεν έχουν χωνέψει ότι έχασαν τον Δήμο

"Κάθε δήμαρχος κρίνεται στο τέλος της θητείας του, αρκεί να του επιτραπεί να ολοκληρώσει το έργο του", είπε ο Κώστας Τσουκαλάς.

«ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ» 05 Σεπ 2025 | 12:44

Ο Καμμένος για τους νέους διαλόγους με τον αρχιμαφιόζο της Κρήτης: "Εκανα πλάκα - Αν συνεχίσουν θα κατέβω στην πολιτική"

Ο Πάνος Καμμένος κάνει λόγο για δολοφονία χαρακτήρα και "επιλεκτική διαρροή" συνομιλιών από την δικογραφία της υπόθεσης της μαφίας της Κρήτης.

05 Σεπ 2025 | 12:16

"6 χρόνια ΝΔ: Αποτύχατε!": Συνέντευξη Τύπου του ΠΑΣΟΚ για την ποιότητα της δημοκρατίας και των θεσμών

Η "Μαύρη Βίβλος" της εξαετούς διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, υπό τον γενικό τίτλο: "6 χρόνια Νέα Δημοκρατία| Αποτύχατε. Να η Ελλάδα που παραδίδετε".

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ECONOMIST 05 Σεπ 2025 | 11:24

Βαγγέλης Μαρινάκης: Δεν βλέπω τρίτη θητεία της κυβέρνησης εκτός και εάν δούμε κάποια σημαντική αλλαγή

Αυστηρή κριτική στην κυβέρνηση και αμφιβολίες αν θα έχει και 3η θητεία διατύπωσε στην ομιλία του στο συνέδριο του Economist ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ 05 Σεπ 2025 | 09:32

Αιχμηρός Κασσελάκης για Τσίπρα: Πάνω από το πτώμα μου συμπόρευση, δεν μπλέκω με τον βάλτο - Θα πάει καλά γιατί με αντιγράφει

Ερωτώμενος εάν υπάρχει πιθανότητα συμπόρευσης με τον κ. Τσίπρα, απάντησε "πάνω από το πτώμα μου. Το λέω ξεκάθαρα. Με τον βάλτο εγώ δεν μπλέκω".

ΣΤΟ ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ 05 Σεπ 2025 | 08:34

Τι θα πει ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στο συνέδριο του Economist: Κριτική αλλά και όραμα για την Ελλάδα του 2030

Αυστηρή κριτική στην κυβέρνηση για την κατάσταση της οικονομίας και της χώρας αλλά και το όραμα του για την Ελλάδα του 2030 θα αναπτύξει o Αλέξης Τσίπρας στο συνέδριο του Economist.

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 05 Σεπ 2025 | 07:39

ΔΕΘ: Με τρεις εκπλήξεις οι εξαγγελίες Μητσοτάκη - "Η μεγαλύτερη φορολογική μεταρρύθμιση που έγινε ποτέ"

Όπως τονίζουν κυβερνητικά στελέχη, στη ΔΕΘ "θα εξαγγελθεί η μεγαλύτερη φορολογική μεταρρύθμιση που έγινε ποτέ".

ΑΠΑΝΤΗΣΗ 04 Σεπ 2025 | 23:47

Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας: "Άνθρακας το νέο αφήγημα της Μαύρης Βίβλου του ΠΑΣΟΚ"

"Το νέο αφήγημα της "μαύρης βίβλου του ΠΑΣΟΚ" αποδείχθηκε άνθρακας και καταρρίπτεται στην πράξη", σημειώνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση επισημαίνοντας αναλυτικά 11 δράσεις/πολιτικές του υπουργείο

ΤΙ ΛΕΝΕ 04 Σεπ 2025 | 20:05

Μαφία Κρήτης: Νέες συνομιλίες Καμμένου με τον "αρχηγό" - "Το έδωσα στο επιτελείο του Τραμπ, μη σε νοιάζει τίποτα" [βίντεο]

Σε νέους ηχογραφημένους διαλόγους ο Πάνος Καμμένος ακούγεται να έχει οικειότητα με τον αρχιμαφιόζο και να τον διαβεβαιώνει ότι μεσολάβησε για την προώθηση του Μελχισεδέκ για τη θέση του Μητροπολίτη

ΤΟΥΡΚΙΑ 04 Σεπ 2025 | 16:44

Η Άγκυρα διαψεύδει την παραβίαση του FIR Αθηνών και κατηγορεί την Ελλάδα: "Έστειλαν οπλισμένα F-16 στο άοπλο αεροσκάφος μας"

Οι πηγές του τουρκικού ΥΠΑΜ σημειώνουν ότι μετά το περιστατικό, ενημερώθηκαν οι αρχές του ΝΑΤΟ.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 04 Σεπ 2025 | 16:00

Κομισιόν για καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: Θα κάνουμε ό,τι είναι εντός των δυνατοτήτων μας για να διασφαλίσουμε ότι θα υλοποιηθεί

Εκπρόσωπος της Κομισιόν επιβεβαίωσε ότι η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το έργο, γεγονός που έκανε γνωστό και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

«ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ» 04 Σεπ 2025 | 15:56

ΠΑΣΟΚ: Η "Μαύρη Βίβλος" της διακυβέρνησης ΝΔ για την πολιτική προστασία, την κλιματική κρίση και το περιβάλλον

Ο κ. Τσουκαλάς προανήγγειλε ότι το ΠΑΣΟΚ θα καταθέσει ένα ενιαίο σύγχρονο εθνικό σχέδιο Πολιτικής Προστασίας.

ΧΟΡΕΨΕ ΤΗΝ «ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ» 04 Σεπ 2025 | 15:36

Ο Τσουκαλάς χόρεψε ζεϊμπέκικο στα 51 χρόνια του ΠΑΣΟΚ στο Ζάππειο: Τον χειροκροτούσε ο Ανδρουλάκης [βίντεο]

Μετά από παρότρυνση του Νίκου Ανδρουλάκη, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Κώστας Τσουκαλάς άρχισε να χορεύει ζεϊμπέκικο, μετατρέποντας τον χώρο σε πίστα.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ 04 Σεπ 2025 | 14:53

Σωκράτης Φάμελλος: Ο Μητσοτάκης εξαπάτησε και απέτυχε - Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα για μια προοδευτική Ελλάδα

"Χρειαζόμαστε άλλο παραγωγικό μοντέλο και άλλη οικονομική πολιτική που να στηρίζει την κοινωνία και την οικονομία", τόνισε ο Σωκράτης Φάμελλος

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ... 04 Σεπ 2025 | 14:33

Μιχάλης Ιγνατίου: Διαψεύδει η Γκίλφοϊλ ότι συνάντησε και συζήτησε με τον Πάνο Καμμένο οποιοδήποτε θέμα

Ο Πάνος Καμμένος υπερηφανευόταν ότι ελέγχει τους Αμερικανούς και θα καθαρίσει…

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 04 Σεπ 2025 | 13:14

Χατζηδάκης: Οταν το Bloomberg λέει ότι πετύχαμε σημαντική μείωση της φοροδιαφυγής…. είναι απλώς Τετάρτη

Το δημοσίευμα του Bloomberg αναφερόταν στη μείωση της φοροδιαφυγής στη χώρα μας.

ΣΝΟΜΠΑΡΕΙ 04 Σεπ 2025 | 13:08
ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 04 Σεπ 2025 | 10:59

Ο Γεωργιάδης ακύρωσε επίσκεψη στο νοσοκομείο Δράμας: "Απειλούν ότι θα με πυροβολήσουν, έσκισαν πουκάμισο αστυνομικού"

Στην ακύρωση της προγραμματισμένης επίσκεψής του στο νοσοκομείο Δράμας προχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, επικαλούμενος κλίμα έντασης και απειλητικά σχόλια σε βάρος του.

ΑΙΧΜΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ 04 Σεπ 2025 | 10:34

Συντροφικά μαχαιρώματα στα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ: Το καρφί Γερουλάνου σε Δούκα και η απάντηση του δημάρχου

Υπενθυμίζεται ότι τόσο ο Π. Γερουλάνος όσο και ο Χ. Δούκας ήταν διεκδικητές της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ το φθινόπωρο του 2024.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ 04 Σεπ 2025 | 09:22

Ζαχαράκη: Περίπου 700 σχολεία κάθε χρόνο μένουν κλειστά, επειδή δεν έχουν μαθητές

Η υπουργός Παιδείας υπενθύμισε ότι η αξιολόγηση είναι απαραίτητο βήμα για τη μονιμοποίηση των εκπαιδευτικών.

ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ 04 Σεπ 2025 | 07:53

Στο 1,7 δισ. ευρώ ανεβαίνει το πακέτο της ΔΕΘ: Οικογένειες με παιδιά και ένστολοι οι μεγάλοι κερδισμένοι

Στα 1,7 δισ. ευρώ πρόκειται να ανέλθει τελικώς το κόστος του "πακέτου" της ΔΕΘ, σπάζοντας το "φράγμα" του 1,5 δισ., όπως αρχικώς είχε σχεδιαστεί με τη μεσαία τάξη.

ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ 04 Σεπ 2025 | 07:10

Σκιές στην επανεμφάνιση Τσίπρα από τις συνομιλίες του "συγκυβερνήτη" Καμμένου με τον αρχιμαφιόζο της Κρήτης

"Δώρο" χαρακτηρίζουν κυβερνητικά στελέχη τους σχεδιασμούς του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος φαίνεται ότι βρίσκεται προ των πυλών της επανόδου του στην πολιτική σκηνή.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ 04 Σεπ 2025 | 06:40

Μονή Σινά: Το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων καλεί τον Δαμιανό να δώσει εξηγήσεις για τα τελευταία γεγονότα

Να ανοίξει τις πύλες της μονής Σινά και να απομακρύνει όσους δεν έχουν σχέση με το μοναστήρι ζητά το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων από τον Αρχιεπίσκοπο Δαμιανό.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ 03 Σεπ 2025 | 22:23

Παπασταύρου για καλώδιο διασύνδεσης με την Κύπρο: Να ξεκαθαρίσει η Λευκωσία τη θέση της

Ο κ. Παπασταύρου επεσήμανε ότι δημιουργούνται εύλογα ερωτηματικά, "ιδιαίτερα όταν το έργο αυτό είναι στρατηγικής σημασίας για την Κύπρο

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ" 03 Σεπ 2025 | 21:48

Ανδρουλάκης στα 51α γενέθλια του ΠΑΣΟΚ: Ηρθε η ώρα της μεγάλης πολιτικής αλλαγής [εικόνες]

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παρουσίασε τις προτάσεις του κόμματός του με επίκεντρο το δημογραφικό, κάνοντας λόγο για μείωση του ΕΝΦΙΑ στις οικογένειες με παιδιά, ενώ κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν το κόμμα του για την "πολιτική αλλαγή"

"ΒΟΜΒΑ" 03 Σεπ 2025 | 21:34

Χριστοδουλίδης: Ποινική έρευνα της Ευρωπαϊκής εισαγγελίας για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Κύπρου

Σε ερώτηση είπε ότι "δεν υπάρχουν διαφορές με την ελληνική κυβέρνηση. Υπάρχουν υποχρεώσεις που έχει αναλάβει ο ΑΔΜΗΕ και για να είναι βιώσιμο το έργο αυτές τις υποχρεώσεις πρέπει να τις υλοποιήσει"

ΣΤΟ ACTION 24 03 Σεπ 2025 | 19:35

Νέο παραλήρημα της Λατινοπούλου κατά των Ρομά: "Γύφτοι είναι και γύφτους θα τους λέω" [βίντεο]

Συγκεκριμένα, η Αφροδίτη Λατινοπούλου ήταν καλεσμένη σε εκπομπή του Action 24 το πρωί της Τετάρτης και αναφερόμενη στην εγκληματικότητα επέμεινε να αποκαλεί τους Ρομά "γύφτους"

03 Σεπ 2025 | 18:35

LIVE η εκδήλωση στο Ζάππειο για τα 51 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με ομιλία του Τάσου Γιαννίτση, ενώ η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη είναι προγραμματισμένη για τις 19:30.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 03 Σεπ 2025 | 15:47

Με παλαιστινιακή μαντίλα στη Βουλή η Ζωή Κωνσταντοπούλου: Παιδιά από τη Γάζα στα θεωρεία [εικόνες-βίντεο]

Τα παιδιά από την Γάζα υποδέχθηκε νωρίτερα ο πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, προσφέροντάς τους δώρα και καλωσορίζοντάς τα στο Κοινοβούλιο.

ΑΛΛΟΥ 03 Σεπ 2025 | 14:29

Το ΠΑΣΟΚ γιορτάζει αλλά ο Γιώργος Παπανδρέου λείπει… στην Κίνα- Το αιχμηρό σχόλιο στην εφημερίδα "Τα Νέα"

Το καρφί του Μιχάλη Μητσού στα Νέα για την απουσία από τις εκδηλώσεις για την επέτειο του ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ

ΔΕΘ 03 Σεπ 2025 | 13:41

Bloomberg: Ο Μητσοτάκης προχωρά σε φοροελαφρύνσεις για τη μεσαία τάξη - Παράθυρο για νέα μέτρα και τον Απρίλιο

Tο πρακτορείο σημειώνει ότι η ελληνική κυβέρνηση θα προχωρήσει σε φοροελαφρύνσεις για τη μεσαία τάξη, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για περισσότερα μέτρα ελάφρυνσης τον Απρίλιο.

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 03 Σεπ 2025 | 13:24

Χατζηδάκης: Η κυπριακή κυβέρνηση θα πρέπει να αποσαφηνίσει τη στάση της για το καλώδιο

Ο Κωστής Χατζηδάκης έκανε λόγο για ένα έργο το οποίο είναι ενταγμένο στον ευρωπαϊκό ενεργειακό σχεδιασμό, από το οποίο κυρίως ωφελημένη θα είναι η Κύπρος.

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ 03 Σεπ 2025 | 13:08

Μαρινάκης κατά Τσίπρα για τους διαλόγους Καμμένου με τη μαφία της Κρήτης: "Ο ορισμός του rebranding"

"Ο κ. Καμμένος ήταν εταίρος σε κυβέρνηση, κάποιος τον επέλεξε", είπε με νόημα ο κ. Μαρινάκης

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ 03 Σεπ 2025 | 12:46

Νέα κόντρα Μπακογιάννη - Δούκα για το υπνωτήριο των Γιατρών του Κόσμου

Ο κ. Μπακογιάννης σημειώνει ότι με το κλείσιμο του υπνωτηρίου, 50 άστεγοι θα βρεθούν και πάλι στον δρόμο. Για "ψεύδη" κάνει λόγο ο Χάρης Δούκας.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ 03 Σεπ 2025 | 12:35

Απάντηση ΠΑΣΟΚ σε Πιερρακάκη: Τον διαψεύδουν οι αριθμοί και η αμείλικτη πραγματικότητα εκατομμυρίων Ελλήνων

Το ΠΑΣΟΚ απάντησε στον Κυριάκο Πιερρακάκη, ο οποίος προηγουμένως είχε κατηγορήσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για "άγνοια, σκόπιμη διαστρέβλωση και παραποίηση των αριθμών".

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ 03 Σεπ 2025 | 11:54

Δόμνα Μιχαηλίδου: Θα γίνουν εξαγγελίες για το δημογραφικό στη ΔΕΘ - "Ο κόσμος δεν θέλει να ζει με επιδόματα"

Στα προγράμματα μετεγκατάστασης σε ακριτικές περιοχές, την κοινωνική αντιπαροχή, τα ενοίκια, το δημογραφικό και τους τρίτεκνους αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Δόμνα Μιχαηλίδου.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ 03 Σεπ 2025 | 11:19

Χρυσοχοΐδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ερευνα για συνεργούς και για εγκληματική οργάνωση

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αναφέρθηκε και στη συνέχεια των ερευνών για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ.