Χαμηλά ήταν τα νούμερα τηλεθέασης που συγκέντρωσε το debate ανάμεσα στους υποψηφίους προέδρου του ΚΙΝΑΛ που έδειξε χθες η ΕΡΤ.
Συγκεκριμένα στο σύνολο των τηλεθεατών, το debate συγκέντρωσε ποσοστό 8,2%, ενώ στις ηλικίες 18-54, δηλαδή στο δυναμικό κοινό, η τηλεθέαση βρέθηκε μόλις στο 4,4%.
Η τηλεθέαση είναι χαμηλή αλλά πρέπει να υπολογιστεί ότι το προηγούμενο debate είχε ακόμα πιο χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης, αφού ήταν κάτω από 3%, ενώ η εκπομπή της ΕΡΤ είχε απέναντί της τα πιο δημοφιλή σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης. Δαλαδή τον Σασμό και τη Γη της Ελιάς, καθώς επίσης και το Ράδιο Αρβύλα και τις Αγριες Μέλισσες.
Στο δυναμικό κοινό, ο Σασμός σημείωσε μέσο όρο 25,8% και ακολούθησε το Ράδιο Αρβύλα με 25,3%. Την ίδια ώρα, η Γη της Ελιάς βρέθηκε στο 19,5% και οι Άγριες Μέλισσες στο 16,3%.