Χρυσαυγίτης στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για το δήμο Μυτιλήνης

Εκτός ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για το δήμο Μυτιλήνης τέθηκε ένας εκπαιδευτικός μετά την αποκάλυψη ότι ήταν στέλεχος και φανατικός υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής.

xrusaugitis-sto-psifodeltio-tou-suriza-gia-to-dimo-mutilinis
SHARE THIS
0
SHARES

Εκτός ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για το δήμο Μυτιλήνης τέθηκε ένας εκπαιδευτικός μετά την αποκάλυψη ότι ήταν στέλεχος και φανατικός υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής. 

Σε ανάρτησή της στο Facebook η υποψήφια δήμαρχος Μυτιλήνης Εριφύλη Χιωτέλλη ανέφερε ότι «σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Δημήτρης Κόρακας, δεν είναι πλέον υποψήφιος με τον συνδυασμό μας. Το πρόσφατο παρελθόν του κ. Κόρακα και η δράση που έχει αναπτύξει στα Γιάννενα, τα προηγούμενα χρόνια, με τίποτα δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες μας. Είναι ακριβώς στον αντίποδα!».

Σύμφωνα με το lesvospost.com, ο Δημήτρης Κόρακας κατάγεται μεν από την Λέσβο αλλά κατοικεί μόνιμα στα Γιάννενα, όπου μάλιστα διατηρεί και το δικό του φροντιστήριο.

Ο Δ. Κόρακας είναι ιδρυτικό μέλος της Χρυσής Αυγής στα Γιάννενα, συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις του κόμματος και μάλιστα ως ομιλητής, εμφανίζεται ως φανατικός οπαδός του Μιχαλολιάκου και της Χρυσής Αυγής ενώ το φροντιστήριο του έχει γίνει στόχος αναρχικών ομάδων.

Ο κ. Κόρακας μέχρι τις προηγούμενες εκλογές ήταν φανατικός υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής, με δεκάδες εμφανίσεις, ενώ πολλά άρθρα και κείμενα που τον αφορούν δημοσιεύονται σε ιστοσελίδες της περιοχής.

Τελευταία και μετά τις εκλογές επέστρεψε ξανά στην ΝΔ από όπου και είχε ξεκινήσει ως φοιτητής και τώρα εμφανίζεται να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της Εριφύλλης Χιωτέλλη και τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

 


Φωτο: Reuters

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook