
"Κόκκινο" έχει χτυπήσει η προεκλογική αντιπαράθεση μεταξύ Νίκου Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα, μόλις 10 ημέρες πριν από τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ και μόνο δυο 24ωρα μετά την αντιπαράθεσή τους στο debate.
"Το ποτήρι ξεχείλισε. Εδώ και πάρα πολύ καιρό στενοί συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη μου επιτίθενται με τη ρητορική της δεξιάς και της ακροδεξιάς", σημειώνει ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, σε ανάρτησή του.
"Κανένας στενός συνεργάτης του κ. Ανδρουλάκη δεν έχει καταφερθεί με ανάρμοστο τρόπο εναντίον κανενός υποψηφίου", σπεύδει να απαντήσει το περιβάλλον του Νίκου Ανδρουλάκη. "Ας μην ψάχνουν κάποιοι σωσίβιο σε μια τεχνητή πόλωση", σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.
Χάρης Δούκας: Αναπαράγουν αυτούσια τη λάσπη που τροφοδοτεί το Μαξίμου σε βάρος μου
Ειδικότερα, με ανάρτησή του στο "Χ" ο δήμαρχος Αθηναίων, ο Χάρης Δούκας, καταγγέλλει επιθέσεις σε βάρος του από στενούς συνεργάτες του κ. Ανδρουλάκη, οι οποίες – όπως αναφέρει έχουν μετατραπεί σε "ακραία εργολαβία δολοφονίας χαρακτήρα", με αναπαραγωγή "της λάσπης που τροφοδοτεί το Μαξίμου" προς το πρόσωπό του.
"Το ποτήρι ξεχείλισε. Εδώ και πάρα πολύ καιρό στενοί συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη μου επιτίθενται με τη ρητορική της δεξιάς και της ακροδεξιάς. Καταλαβαίνω ότι ενόχλησα, ειδικά μετά το debate, γιατί απάντησα σε όλες τις επιθέσεις που δέχθηκα και κατέθεσα συγκεκριμένες προγραμματικές προτάσεις. Η επίθεσή τους έκτοτε μετατράπηκε σε μία ακραία εργολαβία δολοφονίας χαρακτήρα. Έφτασαν στο σημείο να αναπαράγουν αυτούσια τη λάσπη που τροφοδοτεί το Μαξίμου σε βάρος μου", αναφέρει συγκεκριμένα ο κ. Δούκας.

"Το δηλητήριο πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα"
Καλεί, μάλιστα, τον Νίκο Ανδρουλάκη να πάρει θέση, δηλώνοντας πως σε διαφορετική περίπτωση θα είναι συνυπεύθυνος. "Το δηλητήριο πρέπει να σταματήσει, εδώ και τώρα, γιατί υπονομεύει την αναγκαία ενότητα του ΠΑΣΟΚ. Ο Νίκος Ανδρουλάκης οφείλει να πάρει θέση, αλλιώς θα είναι συνυπεύθυνος".
"Όσο με αφορά εγώ θα συνεχίσω τον αγώνα μου μαζί με τους προοδευτικούς και δημοκράτες πολίτες για την προοπτική νίκης του ΠΑΣΟΚ και της δημοκρατικής παράταξης, χωρίς να καταφεύγω σε παρόμοιες τακτικές, όπως έπραξα μέχρι σήμερα" καταλήγει ο κ. Δούκας.
Η πλήρης ανάρτηση του Χάρη Δούκα:
"Το ποτήρι ξεχείλισε. Εδώ και πάρα πολύ καιρό στενοί συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη μου επιτίθενται με τη ρητορική της δεξιάς και της ακροδεξιάς. Καταλαβαίνω ότι ενόχλησα, ειδικά μετά το debate, γιατί απάντησα σε όλες τις επιθέσεις που δέχθηκα και κατέθεσα συγκεκριμένες προγραμματικές προτάσεις. Η επίθεσή τους έκτοτε μετατράπηκε σε μία ακραία εργολαβία δολοφονίας χαρακτήρα.
Έφτασαν στο σημείο να αναπαράγουν αυτούσια τη λάσπη που τροφοδοτεί το Μαξίμου σε βάρος μου. Το δηλητήριο πρέπει να σταματήσει, εδώ και τώρα, γιατί υπονομεύει την αναγκαία ενότητα του ΠΑΣΟΚ. Ο Νίκος Ανδρουλάκης οφείλει να πάρει θέση, αλλιώς θα είναι συνυπεύθυνος. Όσο με αφορά εγώ θα συνεχίσω τον αγώνα μου μαζί με τους προοδευτικούς και δημοκράτες πολίτες για την προοπτική νίκης του ΠΑΣΟΚ και της δημοκρατικής παράταξης, χωρίς να καταφεύγω σε παρόμοιες τακτικές, όπως έπραξα μέχρι σήμερα"
Το ποτήρι ξεχείλισε.
— Haris Doukas (@h_doukas) September 26, 2024
Εδώ και πάρα πολύ καιρό στενοί συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη μου επιτίθενται με τη ρητορική της δεξιάς και της ακροδεξιάς.
Καταλαβαίνω ότι ενόχλησα, ειδικά μετά το debate, γιατί απάντησα σε όλες τις επιθέσεις που δέχθηκα και κατέθεσα συγκεκριμένες…
Η απάντηση του επιτελείου του Νίκου Ανδρουλάκη
"Κανένας στενός συνεργάτης του κ. Ανδρουλάκη δεν έχει καταφερθεί με ανάρμοστο τρόπο εναντίον κανενός υποψηφίου", αναφέρεται σε ανακοίνωση του επιτελείου του Νίκου Ανδρουλάκη, απαντώντας στην ανάρτηση του Χάρη Δούκα.
"Καλό θα είναι να περιφρουρήσουμε όλοι μας ανεξαιρέτως μια διαδικασία, που οι πάντες αναγνωρίζουν ότι εξελίσσεται σε κλίμα πολιτικού πολιτισμού. Ας μην ψάχνουν κάποιοι σωσίβιο σε μια τεχνητή πόλωση", καταλήγει η ανακοίνωση της πλευράς Νίκου Ανδρουλάκη.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr