
Για τη δύσκολη σχέση του με τον Νίκο Ανδρουλάκη μίλησε στη συνέντευξη τύπου στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Όπως είπε ο πρωθυπουργός, από την πρώτη στιγμή επεδίωξε να συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ αλλά εκείνος το απέφυγε επιμελώς. Ακολούθησαν είπε οι δηλώσεις του ότι δεν τον δέχεται ως πρωθυπουργό, ακόμα και αν η Νέα Δημοκρατία είναι πρώτο κόμμα.
Και συνέχισε λέγοντας ότι η υπόθεση των υποκλοπών ήταν βούτυρο στο ψωμί του Νίκου Ανδρουλάκη που είναι σε γραμμή ρήξης με τη Νέα Δημοκρατία. Αν και διερωτήθηκε αν συμβαδίζει με τα όσα πιστεύουν και θέλουν οι οπαδοί και οι ψηφοφόροι του Κινήματος.
"Αυτό το σφάλμα που έγινε (σσ. υποκλοπές) ήταν βούτυρο στο ψωμί του κ Ανδρουλάκη, να μείνει σε γραμμή ρήξης με τη ΝΔ. Ακολουθεί πολιτική που τον φέρνει σε απόσταση από το δικό του κοινό και ο ίδιος θα απαντήσει πως αντιλαμβάνεται το δικό του ρόλο και πως θα απαντήσει στα διλήμματα μετά τις επόμενες εκλογές", πρόσθεσε.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr