Follow us

Ο Τάσος Τέλλογλου μιλάει στο TheTOC: Το κινητό του Τσίπρα ελέγχθηκε για υποκλοπή, αλλά δεν βρέθηκε τίποτα...

Ο Τάσος Τέλλογλου μιλάει για πρώτη φορά στο TheToc για όλα όσα έμαθε και όσα ξέρει γύρω από το θέμα των παρακολουθήσεων

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΤΑΚΗς
τελλογλου

Ο Τάσος Τέλλογλου είναι ένας από τους πιο σημαντικούς δημοσιογράφους της ερευνητικής δημοσιογραφίας. Έχει δουλέψει σε όλα τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης της χώρας και έχει κερδίσει πολλές φορές βραβεία και διακρίσεις. Μέσα από το site insidestory.gr έφερε για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας τον Απρίλιο του 2022 την παρακολούθηση του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη.

Έκτοτε το θέμα των παρακολουθήσεων νόμιμων και παράνομων πήρε πολύ μεγάλες διαστάσεις ενώ στην πορεία αποκαλύφθηκε ότι και ο ίδιος ο Τάσος Τέλλογλου παρακολουθείτο τόσο μέσω νόμιμης επισύνδεσης όσο και μέσω φυσικής παρακολούθησης.

Σήμερα μιλάει για πρώτη φορά στο TheToc για όλα όσα έμαθε και όσα ξέρει γύρω από το θέμα των παρακολουθήσεων για το πότε και από ποιους παρακολουθήθηκε ο νυν πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, για το πότε ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ελλάδα το παράνομο λογισμικό predator, και φυσικά για το τι γίνεται με το υλικό των παρακολουθήσεων και αν θα αποτελέσει προϊόν πιέσεων και εκβιασμών προεκλογικά.

Ερώτηση: Τελικά από πότε αρχίζουν στην Ελλάδα οι παρακολουθήσεις μέσα από το παράνομο λογισμικό;

Απάντηση: Οι πρώτες αποστολές συνδέσμων, link δηλαδή που χρειάζονταν για να ενεργοποιηθεί το λογισμικό αυτό γίνονται δοκιμαστικά την περίοδο από τον Σεπτέμβριο του 2019. Όμως το προϊόν είναι σχετικά νέο. Και η πρώτη μαζική χρήση του λογισμικού αυτού συμπίπτει με την ελληνο-τουρκική κρίση του Αυγούστου του 2020 που χρησιμοποιείται και για στόχους οι οποίοι δικαιολογούνται με βάση την εθνική ασφάλεια. Μέσα όμως σε αυτούς τους στόχους υπάρχουν και στόχοι που δεν θα έπρεπε να πάρουν αυτό το σύνδεσμο καιν τον λαμβάνουν συνειδητά. Κατά συνέπεια στην ελληνοτουρκική κρίση του Αυγούστου το παράνομο λογισμικό έπαιξε ρόλο. Ξέρω ότι χρησιμοποιήθηκε και ξέρω ότι ήταν αποτελεσματικό.

Τον Σεπτέμβριο του 2020 βρίσκουμε εμείς στο insidestory μαζική αποστολή συνδέσμων, 11 συνδέσμων που είναι και ο μεγαλύτερος αριθμός συνδέσμων που έχει φτιαχτεί σε ένα μήνα.

Ερώτηση: Επειδή λες ότι οι πρώτες αποστολές συνδέσμων με παράνομο λογισμικό γίνονται το 2019 η αναφορά που έχεις κάνει για παρακολούθηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει να κάνει με παράνομο λογισμικό ή με νόμιμη επισύνδεση;

Απάντηση: Όχι η παρακολούθηση του συνίσταται σε νόμιμη συνακρόαση.

Ερώτηση: Άρα η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη;

Απάντηση: Δε νομίζω ότι ήταν η ΕΥΠ ήταν άλλη υπηρεσία του υπουργείου Δημόσιας τάξης.

Διαβάστε Επίσης

Ερώτηση: Γιατί όμως κάποια άλλη υπηρεσία και όχι η ΕΥΠ;

Απάντηση: Αυτό έχει σχέση με την ανθρωπογεωγραφία της ελληνικής αστυνομίας και με το γεγονός ότι στην ελληνική αστυνομία υπήρχε μία μεγαλύτερη δυνατότητα να γίνονται παρακολουθήσεις οι οποίες μπορούσαν να βγουν πιο εύκολα εκτός πλαισίου. Θυμίζω ότι τότε η ΕΥΠ χρειαζόταν δύο υπογραφές εισαγγελέων.

Ερώτηση: Ξέρουμε το διάστημα που παρακολουθείτο ο νυν πρωθυπουργός;

Απάντηση: Όχι και αυτό οφείλεται και σε αυτόν γιατί δεν χρησιμοποίησε ποτέ τον θεσμικό του ρόλο για να μάθει γιατί παρακολουθείτο. (σ.σ. Η υπόθεση αφορά την περίοδο που ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με κυβέρνηση δηλαδή ΣΥΡΙΖΑ).

Ερώτηση: Εκτός από την περίπτωση Μητσοτάκη υπήρχαν κι άλλες παρακολουθήσεις πολιτικών εκείνη την περίοδο;

Απάντηση: Εγώ δεν έχω υπόψη μου κάτι άλλο, ξέρω όμως ότι για την περίπτωση της Ζακύνθου με το Κατάρ (σ.σ. η ιστορία της παρακολούθησης Στέργιου Πιτσιόρλα), χρησιμοποιήθηκαν τέτοια τεχνικά μέσα από την ΕΥΠ της Πάτρας Σε σταθερές γραμμές κυρίως και σε κάποια κινητά τηλέφωνα.

Ερώτηση: Τι γίνεται λοιπόν όταν έρχεται το παράνομο λογισμικό στην Ελλάδα;

Απάντηση: Καταρχάς να ξεκαθαρίσμουμε κάποια πράγματα γιατί υπάρχουν αρκετοί μύθοι γύρω από τα παράνομα λογισμικά . Δεν είναι ένα προϊόν που παράγεται μαζικά είναι ένα προϊόν που δοκιμάζεται πρώτα γίνονται αρκετές δοκιμαστικές αποστολές. Υπάρχει μια εντυπωσιακή ιστορία. Κάποια στιγμή μια ισραηλινή εταιρεία έρχεται εδώ να διαφημίσει κάτι (σ.σ. λογισμικό αλλά όχι το predator) στην ελληνική αστυνομία που το χρειάζεται και ζητάνε από την ελληνική αστυνομία να τους δώσει κάποιο στόχο την ώρα της επίδειξης.

Οι αστυνομικοί είναι μπερδεμένοι γιατί δεν ξέρουν πιο στόχο να τους δώσουν. Η δοκιμή έπρεπε να είναι μέσα σε 3 λεπτά. Πετάγεται κάποιος από την ομήγυρη και λέει Σώρρας και ξαφνικά στο video wall υπάρχουν τα πάντα, τα mail, τα τηλέφωνα, όλη η ψηφιακή ύπαρξη του Σώρρα, για 3 λεπτά.

Ερώτηση: Είναι αλήθεια ότι όλα τα λογισμικά που μπορεί να αγοράσει ένας ιδιώτης, μια εταιρεία, ένα κράτος χρειάζονται ένα ετήσιο upgrade από την μητρική εταιρεία;

Απάντηση: Χρειάζονται ναι.

Ερώτηση: Άρα η μητρική εταιρεία ξέρει που έχει δώσει τα λογισμικά;

Απάντηση: Φυσικά ξέρει;

Ερώτηση: Μπορεί η εταιρία να ξέρει και το τι παρακολουθεί το κάθε λογισμικό;

Απάντηση: Ναι μπορεί.

Διαβάστε Επίσης

Ερώτηση: Άρα η ελληνική κυβέρνηση με την χώρα στην οποία βρίσκονται οι μητρικές εταιρείες θα μπορούσε να έχει όλα τα στοιχεία;

Απάντηση: Φυσικά θα μπορούσε σε συνεργασία με την χώρα στην οποία βρίσκεται η εταιρεία.

Ερώτηση: Γίνεται πολύ μεγάλη συζήτηση για την συνεργασία νόμιμης και παράνομης παρακολούθησης . Η κυβέρνηση λέει πως δεν υπάρχει καμία σχέση της ΕΥΠ με το παράνομο λογισμικό. Η αντιπολίτευση λέει ότι αλληλοσυμπληρώνονται. Τι ισχύει;

Απάντηση: Η αλήθεια είναι ότι αυτά τα δύο συστήματα παρακολούθησης δρούσαν συμπληρωματικά. Διότι τυπικά η ΕΥΠ δεν έχει σύστημα παρακολούθησης των εφαρμογών ομιλίας και μηνυμάτων στα κινητά.

Εδώ θα πρέπει να πούμε και κάτι άλλο. Η χρήση της φωνής μέσα από μία εφαρμογή στο τηλέφωνο είναι πιο δύσκολο να παρακολουθηθεί σε σχέση με τα μηνύματα που πιάνονται σχεδόν όλα.

Ερώτηση: Άρα σε μια εφαρμογή τύπου WhatsApp ή viber είναι πιο ασφαλές κανείς να μιλάει παρά να στέλνει μηνύματα;

Ναι.

Ερώτηση: Υπάρχει κάποια εφαρμογή που είναι σήμερα πιο ασφαλής όσον αφορά την παρακολούθηση;

Απάντηση: Αν μπουν μέσα στο τηλέφωνό σου δεν υπάρχει καμία. Παραδείγματος χάρη με το Pegasus και το zero click δε χρειάζεται να πατήσεις link προκειμένου να ενεργοποιηθεί η παρακολούθηση. Αρκεί να σου σταλεί ένα μήνυμα είτε ως SMS είτε σε εφαρμογή.

Ερώτηση: Γιατί τότε δεν χρησιμοποιήθηκε το σύστημα pegasus που είναι πιο απλό και δεν χρειάζεται η ενεργοποίηση μέσω του link;

Απάντηση: Γιατί απαιτούσε η ισραηλινή κυβέρνηση, η διοίκηση της NSO συμφωνία κυβέρνησης με κυβέρνηση. Επίσης είναι πολύ μεγάλο το κόστος 50 εκατομμύρια για πέντε χρόνια. Και επίσης από τη στιγμή που εγκαθίσταται το σύστημα θα έπρεπε να δουλεύεται μόνο μέσω Μοσάντ και ΕΥΠ.

Τελικά επελέγει κάποιος άλλος δρόμος με τη χρήση του pretador.

Ερώτηση: Η παρακολούθηση Ανδρουλάκη μέσω predator και ΕΥΠ είναι συμπληρωματική παρακολούθηση;

Απάντηση: Ο Ανδρουλάκης δεν πάτησε το link για να παγιδευτεί το κινητό του. Άρα αν κάποιοι ήθελαν να τον ακούσουν θα έπρεπε να βρουν ένα συμπληρωματικό τρόπο για να τον ακούσουν και βρήκαν τον τρόπο της νόμιμης συνακρόασης. Φυσικά είναι συμπληρωματική.

Σας θυμίζω ότι ο Κουκάκης και ο Ανδρουλάκης έχουν πάρει τον ίδιο ακριβώς σύνδεσμο από το predator ο οποίος στελνόταν κατά κόρον το 2021.

Ακόμα πρέπει να ξέρετε ότι η δημιουργία των link χρειάζεται μια ψηφιακή μηχανή και πιο πριν να ξέρουμε για τον καθένα τι του αρέσει και με βάση τις επιλογές του στέλνονται τα link. Άρα αρχικά επιστρατεύονταν η κανονική παρακολούθηση μαζεύονταν οι πληροφορίες φτιαχνόταν το link και μετά παγιδευόταν το κινητό μέσω του παράνομου λογισμικού.

Ερώτηση: Αφού υπάρχει η δυνατότητα τότε της νόμιμης παρακολούθησης γιατί κάποιος πρέπει να κινητοποιήσει και το παράνομο λογισμικό;

Απάντηση: Γιατί κάποιος στο τηλέφωνο του μπορεί να μιλάει πάρα πολύ λίγο. Εάν όμως παγίδευσις το τηλέφωνο του με το predator εκτός από αυτά που λέει μπορείς να ακούσεις και με ποιούς μιλάει σε ένα τραπέζι ή ένα δωμάτιο ή να ανοίξεις την κάμερα του κινητού. Είναι απείρως περισσότερη και κρισιμότερη η πληροφορία που μαζεύεται με το παράνομο λογισμικό από την νόμιμη επισύνδεση. Είναι άλλη πίστα.

Ερώτηση: Το predator πόσους μπορεί να παρακολουθήσει ταυτοχρόνως;

Απάντηση: Πιθανότατα γύρω στα 10 με 20 τηλέφωνα το μήνα. Συνολικά κατά τη διάρκεια χρησιμοποίησης του pretador πρέπει να παρακολουθήθηκαν γύρω στα 200 τηλέφωνα.

Μέσα στο ημερολογιακό έτος 2021

Ερώτηση: Τώρα έχει σταματήσει να λειτουργεί το pretador;

Απάντηση: Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που λένε ότι έχουν ενδείξεις ότι μπορεί να λειτουργεί ακόμα. Εγώ δεν έχω δει αποδείξεις όμως. Υπάρχουν κάποιοι σύνδεσμοι που πηγαίνουν σε ανθρώπους, σύνδεσμοι που είναι προβληματικοί όμως δεν έχουμε βρει κάποια απόδειξη ότι έχει μολυνθεί τηλέφωνο μετά τον Μάιο του 2022.

Ερώτηση: Υπάρχει ένα ερώτημα που το έθεσε και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το υλικό των παρακολουθήσεων υπάρχει; Εχει καταστραφεί ή διατηρείται κάπου;

Απάντηση: Εγώ ούτε έχω δει ούτε έχω ακούσει υλικό παρακολουθήσεων. Θεωρώ όμως παραπάνω από βέβαιο ότι αυτό το υλικό έχει διασωθεί. Το υλικό αυτό το χειρίζοταν ένας πολύ μικρός αριθμός ανθρώπων. Αρκετοί από αυτούς έχουν την νοοτροπία ότι το υλικό αυτό είναι μια ασφάλεια ζωής και δεν την καις την ασφάλεια ζωής.

Ερώτηση: Μόνο ασφάλεια ζωής ή και αντικείμενο συναλλαγής;

Απάντηση: Όπως το πάρει κανείς. Αν μπορεί να εκβιάσει κάποιος κάποιον για να τον προστατεύσει σε μια κρίσιμη φάση εξακολουθεί και το αντιμετωπίζει έτσι.

Ερώτηση: Επειδή μιλάμε για εκβιασμό και είναι και της μόδας η λέξη με αφορμή τα όσα είπε για το ΠΑΣΟΚ για τον Νίκο Ανδρουλάκη ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και προεκλογικά αυτό το υλικό;

Απάντηση: Ναι μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο για αρχηγούς αλλά και για βουλευτές και για συνυποψηφίους στο ίδιο κόμμα.

Μπορεί να γίνει προσπάθεια από αυτούς που μάζευαν το υλικό να χρησιμοποιηθεί για ένα τέτοιο λόγο.

Ερώτηση: Στη δική σου περίπτωση επειδή έχεις καταγγέλλει πολλές φορές παρακολούθηση και τώρα και στο παρελθόν τι κρατάς ως καταστάλαγμα; Εχει τελικά αποτέλεσμα η παρακολούθηση; Αποτρέπει κάποιον να κάνει τη δουλειά του;

Απάντηση: Υπάρχουν άνθρωποι που τους φοβίζει εγώ είδα και συναδέλφους μας που φοβήθηκαν. Μάλιστα ο τρόπος που γινόταν η φυσική μου παρακολούθηση τον Μάιο και τον Ιούνιο γινόταν εμφανώς και έπαιρνε και τον χαρακτήρα μπούλινγκ.

Για να καταλάβεις τι εννοώ ξέρω ότι διοικητής οργανισμού εκλήθη από εκείνους που λειτουργούσαν το σύστημα παρακολούθησης και του διάβασαν τι είχε πει το προηγούμενο βράδυ. Αυτό γίνονταν για να υπάρχει ψυχολογικά η αίσθηση ότι ελέγχεσαι.

Θα σου πω ένα προσωπικό παράδειγμα. Ο πατέρας μου ήταν γενικός διευθυντής της Philips. Όταν ο Τόμπρας στην πρώτη περίοδο του ΠΑΣΟΚ έκανε παρακολουθήσεις. Όταν έγραψα για τις παρακολουθήσεις η πρώτη δουλειά του Τόμπρα ήταν να ακυρώσει την σύμβαση που είχε πάρει η Philips με τον ΟΤΕ. Ο πατέρας μου πότε δεν κατάλαβε γιατί του ακύρωσαν τη δουλειά εγώ όμως το είχα καταλάβει. Ήταν η τηλεφωνική ζεύξη με σταθερά Αθήνας Θεσσαλονίκης το 1989.

Ερώτηση: Από το ρεπορτάζ που έχεις κάνει εκτός από εσένα και τον Κουκάκη πόσοι άλλοι δημοσιογράφοι πιστεύεις ότι έχουν παρακολουθηθεί αυτό το διάστημα;

Απάντηση: Ξέρουμε τα ονόματα που έχουν δημοσιευθεί θεωρώ ότι οι διευθυντές των μεγάλων μέσων έχουν παρακολουθηθεί. Εμείς είχαμε τη δυνατότητα να κοιτάξουμε αρκετά τηλέφωνα δημοσιογράφων που πίστευαν ότι παρακολουθούνται αλλά τελικά δεν είχαν παρακολουθηθεί. Εδώ να πούμε κάτι ότι το Android είναι πιο δύσκολο να φιξάρει την διείσδυση παράνομου λογισμικου σε σχέση με το iOS. Το IOS είναι πιο εύκολο να παρακολουθηθεί αλλά και πιο εύκολο να δεις ότι παρακολουθείται . Στην Ελλάδα λοιπόν ένα πρόβλημα είναι ότι πάρα πολλοί συνάδελφοι μας έχουν Android.

Ο αριθμός των δημοσιογράφων που έχουν παρακολουθηθεί είναι σίγουρα 10 με 15. Και είναι απ’όλα τα ρεπορτάζ.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε εάν παρακολουθείτο ο Γιώργος Καραιβάζ. Ξέρω ότι το τηλέφωνο του είναι ακόμα στα εργαστήρια.

Παρακολουθούνταν σίγουρα οι διευθυντές των εφημερίδων γιατί είναι κομβικά πρόσωπα εκεί μαζεύεται πολλή πληροφορία και έτσι δε χρειάζεται να παρακολουθείς επιμέρους.

Εγώ παρακολουθήθηκα κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών. Ήταν η μεγαλύτερη κυβερνητική κρίση πριν τις υποκλοπές και παρακολουθήθηκα από την ΕΥΠ για λόγους εθνικής ασφάλειας.

Ερώτηση: Εσύ πως το έμαθες τότε;

Απάντηση: Εγώ το έμαθα από μία διαρροή που μου έγινε από την κυβέρνηση και είχα και αρκετά περιστατικά που συμπέρανα ότι πρέπει να έχω τεθεί επί παρακολούθηση. Άλλωστε με συνέλαβε η πυροσβεστική ως υποψήφιο εμπρηστή γιατί ήμουνα πολύ κοντά στην εστία της φωτιάς στα Βίλια . Κάπου εκεί άνοιξε το τηλέφωνο μου και παρακολουθήθηκε όχι νομός για πολύ καιρό.

Ερώτηση: Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι ο πρωθυπουργός ήταν ενορχηστρωτής όλης αυτής της υπόθεσης, ήξερε τα πάντα. Τι πιστεύεις εσύ για την εμπλοκή του πρωθυπουργού σε όλη αυτή την ιστορία;

Απάντηση: Εγώ πιστεύω ότι ήξερε κάποια πράγματα. Πόσα πράγματα δεν μπορώ να το πω. Όμως η διαχείριση μέχρι τώρα της υπόθεσης των υποκλοπών είναι φοβική. Ήταν μία αχρείαστη ιστορία για τον Κυριάκο Μητσοτάκη όλο αυτό δεν το χρειαζόταν. Η διαχείριση είναι χειρότερη από την ίδια την ιστορία. Είναι φοβική με στόχο να κερδίσουμε χρόνο και όχι να λυθεί το πρόβλημα.

Δεν βλέπω ότι την επόμενη μέρα των επόμενων εκλογών αυτό το θέμα θα έχει λυθεί. Αυτή ιστορία δεν είναι εύκολο να κλείσει νομικά ακόμα κι αν τεθεί στο αρχείο. Δεν υπάρχει αποσβεστική προθεσμία για τους πρωταγωνιστές της υπόθεσης. Και αν αυτά που έχουν κάνει είναι κακουργήματα που παραγράφονται σε 20 χρόνια είναι τόσο απλωμένος ο τραχανάς ώστε μπορεί στο μεσοπρόθεσμο μέλλον να προκύψουν κάποια πράγματα που θα ξαναβάλουν το θέμα επί τάπητος ασχέτως εκλογικού αποτελέσματος.

Ερώτηση: Γιατί κανείς δεν μπήκε στη διαδικασία να παρακολουθήσει τον Αλέξη Τσίπρα;

Απάντηση: Δεν το ξέρω αυτό και επίσης δεν είμαι σίγουρος ότι ξέρουμε το σύνολο των ανθρώπων που έχουν παρακολουθηθεί με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. Παραδείγματος χάριν από τις τράπεζες δεν παρακολουθήθηκε κάνεις; Υπάρχουν ονόματα οικονομικών παραγόντων που λείπουν και βγάζουν μάτι. Υπάρχουν ονόματα δικαστικών που λείπουν. Δεν υπήρχαν μεγάλες υποθέσεις που ενδιέφεραν; Κρατάω μικρό καλάθι λοιπόν μέχρι τώρα. Φέτα φέτα αποκαλύπτονται κάποια πράγματα. Δεν έχουμε όλη την εικόνα υποψιαζόμαστε ότι η εικόνα είναι μεγαλύτερη αλλά δεν ξέρουμε ποια είναι.

Κατά συνέπεια δεν μπορώ να πω ποιοι παρακολουθήθηκαν από την αξιωματική αντιπολίτευση και γιατί. Ξέρω ότι ελέγχθηκαν κάποια τηλέφωνα. Δεν ήταν τα πρώτα τηλέφωνα αυτά τα έξι που ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ πρόσφατα να ελεγχθούν. Πιο πριν είχαν ζητηθεί αλλά έξι τηλέφωνα να ελεγχθούν και εκεί δε βρέθηκε τίποτα. Τότε γιατί δε φώναξε η κυβέρνηση; Είχε ζητηθεί ξανά από την ΑΔΑΕ ο έλεγχος τηλεφώνων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και δε βρέθηκε απολύτως τίποτα. Τότε ούτε η κυβέρνηση είπε τίποτα ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ είπε τίποτα. Ανάμεσα τους ήταν τα τηλέφωνα των κ. Τσίπρα, Καλογήρου, Φαραντούρη κλπ και δεν είχε βρεθεί ότι παρακολουθούνται.

Ερώτηση: Θα είναι αυτές οι εκλογές, εκλογές υποκλοπών;

Απάντηση: Δε νομίζω γιατί ο περισσότερος κόσμος θεωρεί ότι είναι μακριά από το πρόβλημα αυτό. Έχω δει και ανθρώπους που άλλαξαν στάση όταν κατάλαβαν ότι αφορούσε το δικό τους τηλέφωνο αυτή η ιστορία. Μέχρι να αφορά το δικό σου τηλέφωνο σου είναι πολύ απομακρυσμένο πρόβλημα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Στη Νέα Ερυθραία για μια από τις ομορφότερες αυλές των βορείων προαστίων

Το all-day στέκι με κοσμοπολίτικο αέρα και ανεμελιά έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και συνεχίζει να το κάνει και το φθινόπωρο.

ΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝ 05 Σεπ 2025 | 19:20

Αλέξης Τσίπρας: Στο πλευρό του η Μπέτυ Μπαζιάνα - Ποιοι βουλευτές έδωσαν το "παρών" στην ομιλία του [βίντεο - εικόνες]

Με ενδιαφέρον αναμενόταν και το ποιοι βουλευτές θα έδιναν το "παρών" στην ομιλία Τσίπρα στο Συνέδριο του Economist

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ SAM ALTMAN 05 Σεπ 2025 | 18:25

Μητσοτάκης: Είμαστε σε θέση να υποστηρίξουμε πολλές νεοφυείς επιχειρήσεις της τεχνητής νοημοσύνης [βίντεο]

Eκδήλωση για την παρουσίαση της συνεργασίας της Ελληνικής Κυβέρνησης με την OpenAI με θέμα "AI in Schools".

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 05 Σεπ 2025 | 18:12

Γεωργιάδης: Γεννήθηκα δεξιός, δεν θα μπορούσα να είμαι αριστερός - Λάθος η εμπλοκή μου με το βιβλίο του Πλεύρη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη "επαγγελματία", ενώ για τον Αλέξη Τσίπρα είπε: "Προσεύχομαι να κάνει κόμμα".

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΣΟΚ 05 Σεπ 2025 | 15:49

Κριτική Ανδρουλάκη σε ΝΔ αλλά και Καμμένο: Σοκαριστικό ότι είχαμε υπουργό Εθνικής Άμυνας που είχε σχέσεις με τον υπόκοσμο

Ο Νίκος Ανδρουλάκης επιτέθηκε στην κυβέρνηση και για τους χειρισμούς της σε κρίσιμα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής, όπως το καλώδιο με την Κύπρο.

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 05 Σεπ 2025 | 07:39

ΔΕΘ: Με τρεις εκπλήξεις οι εξαγγελίες Μητσοτάκη - "Η μεγαλύτερη φορολογική μεταρρύθμιση που έγινε ποτέ"

Όπως τονίζουν κυβερνητικά στελέχη, στη ΔΕΘ "θα εξαγγελθεί η μεγαλύτερη φορολογική μεταρρύθμιση που έγινε ποτέ".

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ 04 Σεπ 2025 | 14:53

Σωκράτης Φάμελλος: Ο Μητσοτάκης εξαπάτησε και απέτυχε - Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα για μια προοδευτική Ελλάδα

"Χρειαζόμαστε άλλο παραγωγικό μοντέλο και άλλη οικονομική πολιτική που να στηρίζει την κοινωνία και την οικονομία", τόνισε ο Σωκράτης Φάμελλος

ΣΝΟΜΠΑΡΕΙ 04 Σεπ 2025 | 13:08
ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ 04 Σεπ 2025 | 07:53

Στο 1,7 δισ. ευρώ ανεβαίνει το πακέτο της ΔΕΘ: Οικογένειες με παιδιά και ένστολοι οι μεγάλοι κερδισμένοι

Στα 1,7 δισ. ευρώ πρόκειται να ανέλθει τελικώς το κόστος του "πακέτου" της ΔΕΘ, σπάζοντας το "φράγμα" του 1,5 δισ., όπως αρχικώς είχε σχεδιαστεί με τη μεσαία τάξη.

ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ 04 Σεπ 2025 | 07:10

Σκιές στην επανεμφάνιση Τσίπρα από τις συνομιλίες του "συγκυβερνήτη" Καμμένου με τον αρχιμαφιόζο της Κρήτης

"Δώρο" χαρακτηρίζουν κυβερνητικά στελέχη τους σχεδιασμούς του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος φαίνεται ότι βρίσκεται προ των πυλών της επανόδου του στην πολιτική σκηνή.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ" 03 Σεπ 2025 | 21:48

Ανδρουλάκης στα 51α γενέθλια του ΠΑΣΟΚ: Ηρθε η ώρα της μεγάλης πολιτικής αλλαγής [εικόνες]

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παρουσίασε τις προτάσεις του κόμματός του με επίκεντρο το δημογραφικό, κάνοντας λόγο για μείωση του ΕΝΦΙΑ στις οικογένειες με παιδιά, ενώ κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν το κόμμα του για την "πολιτική αλλαγή"

03 Σεπ 2025 | 18:35

LIVE η εκδήλωση στο Ζάππειο για τα 51 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με ομιλία του Τάσου Γιαννίτση, ενώ η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη είναι προγραμματισμένη για τις 19:30.

ΔΕΘ 03 Σεπ 2025 | 13:41

Bloomberg: Ο Μητσοτάκης προχωρά σε φοροελαφρύνσεις για τη μεσαία τάξη - Παράθυρο για νέα μέτρα και τον Απρίλιο

Tο πρακτορείο σημειώνει ότι η ελληνική κυβέρνηση θα προχωρήσει σε φοροελαφρύνσεις για τη μεσαία τάξη, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για περισσότερα μέτρα ελάφρυνσης τον Απρίλιο.

ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ 03 Σεπ 2025 | 08:32

51 χρόνια ΠΑΣΟΚ: Σήμερα η εκδήλωση της 3ης Σεπτέμβρη με συναυλία του Κώστα Μακεδόνα - Απών ο Γ. Παπανδρέου

Στο Ζάππειο θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου η εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ για τον εορτασμό των 51 χρόνων από την διακήρυξη της 3ης Σεπτεμβρίου.

ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ 02 Σεπ 2025 | 21:34

Σάλος στη Βόρεια Μακεδονία: Οι μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούσαν τον πρωθυπουργό Χρίστιαν Μιτσκόσκι

Ο Χρίστιαν Μίτσκοσκι είναι ο ηγέτης του κόμματος VMRO-DPMNE, το οποίο είναι το κύριο συντηρητικό κόμμα στη Βόρεια Μακεδονία

Η ΟΜΙΛΙΑ 02 Σεπ 2025 | 20:03

Μητσοτάκης: "Δυνατό Λιμενικό Σώμα σημαίνει δυνατή θαλάσσια άμυνα για όλο το ευρωπαϊκό οικοδόμημα"

Στην εκδήλωση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για την παραλαβή και ένταξη πέντε Ταχύπλοων Περιπολικών Σκαφών στο Λιμενικό Σώμα και την Ελληνική Ακτοφυλακή μίλησε ο πρωθυπουργός

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 02 Σεπ 2025 | 11:47

89η ΔΕΘ: Στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί – Το πρόγραμμά τους

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα εγκαινιάσει τη λειτουργία της 89ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ 02 Σεπ 2025 | 10:46

Ανδρουλάκης: Αν θέλουμε πολιτική αλλαγή, πρέπει το ΠΑΣΟΚ να είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές

"Στη ΔΕΘ θα παρουσιάσουμε ένα συνολικό πρόγραμμα που μπορεί να βελτιώσει τη ζωή των πολιτών", τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

ΦΟΥΛ ΟΙ "ΜΗΧΑΝΕΣ" 02 Σεπ 2025 | 07:35

ΠΑΣΟΚ: Εβδομάδα "Μαύρης Βίβλου" για τα 6 χρόνια ΝΔ - Κυβερνητικό πρόγραμμα ανακοινώνει ο Ανδρουλάκης στη ΔΕΘ

Σειρά έχει σήμερα το κόστος διαβίωσης όπου Μ. Αποστολάκη, Γ. Νικητιάδης, Π. Χρηστίδης, Φ. Παρασύρης, Ι. Τσίμαρης ξεδιπλώνουν την Μαύρη Βίβλο στο ιδιωτικό χρέος, την ακρίβεια, τα τιμολόγια του ρεύματος, την υγεία.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ 02 Σεπ 2025 | 06:56

Γεραπετρίτης: Θα υπάρξει συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν το επόμενο διάστημα και δεν θα είναι "εθιμοτυπική"

Επιβεβαίωσε ότι θα υπάρξει συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού και του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ 650 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ 01 Σεπ 2025 | 17:53

Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνάντηση με την Ελληνική Ένωση Τραπεζών για το πρόγραμμα "Μαριέττα Γιαννάκου"

Μεγάλη αύξηση του προϋπολογισμού του προγράμματος "Μαριέττα Γιαννάκου" για την ανακαίνιση και αναβάθμιση των δημόσιων σχολείων

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ 01 Σεπ 2025 | 10:14

Φλωρίδης: "Κίνηση απελπισίας η επιστροφή Τσίπρα, ασυζητητί τον υποστηρίζει η διαπλοκή"

Ο Γιώργος Φλωρίδης χαρακτήρισε ως "μεγάλο δώρο" για τον Κυριάκο Μητσοτάκη την επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα.

ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ 01 Σεπ 2025 | 06:41

Η κυβέρνηση αντιμέτωπη με γενικευμένη δυσφορία λόγω ακρίβειας - Νέος σκόπελος το κόμμα Σαμαρά

Η χθεσινή ανάρτηση του πρωθυπουργού για κρατική παρέμβαση, αν δεν περάσει η μείωση των τιμών της χονδρικής στα τιμολόγια των καταναλωτών, δεν ήταν τυχαία.

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 31 Αυγ 2025 | 15:16

Κωστής Χατζηδάκης: Μέτρα για ευάλωτους και τη μεσαία τάξη

Η κυβέρνηση αυτή έχει μειώσει 72 διαφορετικούς φόρους και τις ασφαλιστικές εισφορές κατά 5,4 ποσοστιαίες μονάδες

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ 31 Αυγ 2025 | 14:30

Κώστας Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επέβαλλε ένα τέταρτο μνημόνιο στον κόσμο της εργασίας

"Η κυβέρνηση είναι σε αποδρομή και έχει βουλιάξει στα σκάνδαλα. Επιλέγει τη τοξικότητα, τις προσωπικές επιθέσεις και τον διχασμό", τόνισε ο Κώστας Τσουκαλάς

Η ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 31 Αυγ 2025 | 10:49

Μητσοτάκης: Θα παρέμβουμε αν δεν πέσουν οι τιμές ενέργειας - Ούτε καταργείται το 8ωρο ούτε καθιερώνεται το 13ωρο

Τι αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την ενεργειακή μετάβαση και τη μείωση τιμών για τους πολίτες, τις εργασιακές ρυθμίσεις που προστατεύουν τους εργαζόμενους, την ενίσχυση της δημόσιας υγείας και της παιδείας

ΤΙ ΘΑ ΕΞΑΓΓΕΙΛΕΙ Ο ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 31 Αυγ 2025 | 10:09

"Κλειδώνει" το πακέτο μέτρων της ΔΕΘ: Ελαφρύνσεις στη μεσαία τάξη, ενισχύσεις σε ένστολους και συνταξιούχους και στεγαστικό

Το πακέτο μέτρων θα κυμαίνεται στα επίπεδα του 1,5 δισ. ευρώ και είναι το αποτέλεσμα των επιπλέον εσόδων που φέρνουν στον προϋπολογισμό οι ισχυροί ρυθμοί ανάπτυξης της οικονομίας και η πολιτική περιορισμού της φοροδιαφυγής.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 30 Αυγ 2025 | 12:34

Άδωνις Γεωργιάδης: Τρία ψέματα και μισή αλήθεια για το ΕΣΥ - Πολιτικά-οικονομικά συμφέροντα επιθυμούν την πτώση Μητσοτάκη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κάνει λόγο για προπαγάνδα σε βάρος του ΕΣΥ από πολιτικά-οικονομικά συμφέροντα, με στόχο να πλήξουν τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΣΟΚ 30 Αυγ 2025 | 11:49

Νίκος Ανδρουλάκης για τα 51 χρόνια ΠΑΣΟΚ: Η πολιτική αλλαγή είναι στο χέρι μας

"Το ΠΑΣΟΚ προσφέρει ελπίδα και διαθέτει σχέδιο για μια Ελλάδα πιο δίκαιη, πιο ισχυρή, πιο ανθρώπινη", τονίζει ο Νίκος Ανδρουλάκης

Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 30 Αυγ 2025 | 08:27

Οι... σιωπηρές νίκες και οι παροχές με μέτρο στη ΔΕΘ - Στο επίκεντρο οικογένεια και δημογραφικό

Χαμόγελα στο υπουργικό συμβούλιο για τις "σιωπηρές νίκες" της κυβέρνησης και αισιοδοξία για αύξηση των ποσοστών στις δημοσκοπήσεις - Ουσιαστικές παρεμβάσεις αλλά με μέτρο, το "μότο" ενόψει ΔΕΘ

Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ 29 Αυγ 2025 | 11:15

Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο: Τέσσερα μη κερδοσκοπικά Πανεπιστήμια θα λειτουργήσουν φέτος στην Ελλάδα

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι φέτος υποδεχόμαστε τα 12 πρώτα Ωνάσεια Γυμνάσια και Λύκεια ως πρότυπες δημόσιες μονάδες, ενώ αναφέρθηκε και στην λειτουργία των πρώτων 4 μη κερδοσκοπικών Πανεπιστημίων.

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 29 Αυγ 2025 | 07:23

"Βλέπετε τι γίνεται στη Γαλλία": Το επιχείρημα Μητσοτάκη για πολιτική σταθερότητα και αυτοδυναμία

O Μητσοτάκης δείχνει τη Γαλλία και ζητεί ξανά αυτοδυναμία. Τι θα πει στη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός.

ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΛΑ ΓΑΛΛΙΚΑ 28 Αυγ 2025 | 15:29

Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: Στη Γαλλία έρχεται λιτότητα, εμείς μειώνουμε φόρους και αυξάνουμε δαπάνες

Το παράδειγμα της Γαλλίας χρησιμοποίησε ο πρωθυπουργός για να τονίσει και την ανάγκη της πολιτικής σταθερότητας

ΟΛΟΜΕΤΩΠΗ ΕΠΙΘΕΣΗ 28 Αυγ 2025 | 14:22

Κωνσταντοπούλου: Το κόμμα του Τσίπρα θα λέγεται "Λαγούμι" - Δεν έχει μιλήσει 2 χρόνια στη Βουλή, κάνει ζωάρα

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιτέθηκε και στον Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με τα σενάρια αλλαγής του εκλογικού νόμου, λέγοντας ότι "φοβάται την αντιπολίτευση".

28 Αυγ 2025 | 10:54

Σύσκεψη Μητσοτάκη με βουλευτές Θεσσαλονίκης της ΝΔ ενόψει ΔΕΘ

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρίσκονται τα θέματα της Θεσσαλονίκης και η προετοιμασία για την επίσκεψη του πρωθυπουργού την επόμενη εβδομάδα για τα εγκαίνια της 89ης ΔΕΘ το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου.

28 Αυγ 2025 | 06:50

Ο Μητσοτάκης ονειρεύεται αυτοδυναμία και αναβιώνει τον "μπαμπούλα" του Τσίπρα για να μαζέψει τους αναποφάσιστους

Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου βλέπουν μία προσπάθεια "ξεπλύματος" του πρώην Πρωθυπουργού, κάνοντας το μαύρο-άσπρο.

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 27 Αυγ 2025 | 22:54

Μεταναστευτικό νομοσχέδιο: Συντονισμένα πυρά από την αντιπολίτευση στη Βουλή

Οι μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη μετά το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου παρουσίασαν μείωση κατά 80%, οπότε και ψηφίστηκε η τροπολογία για αναστολή ασύλου, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 27 Αυγ 2025 | 14:34

Σφοδρή αντιπαράθεση Ανδρουλάκη - Μαρινάκη: "Ψεύτης και συκοφάντης" - "Να αποσύρει τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς"

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τον Παύλο Μαρινάκη ότι ισχυρίστηκε πως το κόμμα του "συνυπέγραψε κείμενο για εσχάτη προδοσία με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου".

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ 27 Αυγ 2025 | 13:32

Μητσοτάκης για εφαρμογή MyStreet: Θα βάλει τάξη στους δρόμους και στις πλατείες μας

"Όπως ακριβώς έγινε και με το MyCoast, έτσι είμαι σίγουρος ότι και το MyStreet θα βάλει τάξη στους δρόμους και στις πλατείες μας" ανέφερε ο πρωθυπουργός.

ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 27 Αυγ 2025 | 06:40

ΔΕΘ: "Παροχές στη μεσαία τάξη μέσα στις αντοχές της οικονομίας", λέει η κυβέρνηση - "13ο μισθό και σύνταξη", η αντιπολίτευση

Το συμμάζεμα της οικονομίας και τις δημοσιονομικές της υποχρεώσεις της χώρας βάζει μπροστά στο αφήγημά της η κυβέρνηση.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΚΟΝΤΡΑ 26 Αυγ 2025 | 17:46

Φάμελλος για την επίθεση της κυβέρνησης στον Τσίπρα και τα σενάρια για νέο κόμμα: "Είναι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ"

"Πρέπει να ομολογήσω ότι η χθεσινή τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου ήταν ακραία τοξική, όπου έκανε συσχετισμό της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα με αποφυλακίσεις και με εγκληματίες", είπε

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ 26 Αυγ 2025 | 12:41

Στο Ιπποκράτειο ο Μητσοτάκης: Επιθεώρησε τις εργασίες αναβάθμισης και μίλησε με γιατρούς και ασθενείς

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με ασθενείς και εργαζόμενους του Ιπποκρατείου, ακούγοντας τις ανάγκες τους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ 26 Αυγ 2025 | 11:47

ΣΥΡΙΖΑ: Η χώρα επί κυβέρνησης Μητσοτάκη έχει γίνει ο καλύτερος πελάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας

Με αφορμή δημοσίευμα του Politico που "αποκαλύπτει ότι η ευρωπαϊκή εισαγγελία έχει ανοίξει νέο φάκελο για την Ελλάδα και συγκεκριμένα για τα γνωστά "σπιτάκια ανακύκλωσης" σε Αττική, Πελοπόννησο και Κρήτη".

ΑΙΣΘΗΤΗ ΠΤΩΣΗ 26 Αυγ 2025 | 10:32

Δημοσκόπηση Interview: Απώλειες για τη ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ - Πόσοι θεωρούν καταλληλότερο για πρωθυπουργό τον Τσίπρα

Παρά το προβάδισμα, η ΝΔ καταγράφει πτώση στην πρόθεση ψήφου, σε σύγκριση με τη μέτρηση του Ιουνίου. Εδραιώνεται στη δεύτερη θέση το ΠΑΣΟΚ.

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο Π. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ 26 Αυγ 2025 | 10:18

Το πακέτο της ΔΕΘ θα περιλαμβάνει μέτρα στήριξης της οικογένειας - Εμφαση στο δημογραφικό

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από τη Θεσσαλονίκη.

ΦΟΡΟ-ΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ 26 Αυγ 2025 | 06:49

"Φρένο" σε υπερβολικές ελπίδες για τη ΔΕΘ βάζει η κυβέρνηση - Μοιράζει 1,5 δις, ούτε ευρώ παραπάνω

Όλα τα κυβερνητικά στελέχη στις εμφανίσεις τους, προέταξαν τη μέριμνα που θα δοθεί στη μεσαία τάξη μέσω των φοροελαφρύνσεων που επίκεινται από τις ανακοινώσεις της ΔΕΘ.

ΠΥΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΔ 25 Αυγ 2025 | 20:47

Ο Αλέξης Τσίπρας απαντά στην κυβέρνηση: "Επί ημερών μου μειώθηκαν οι ανισότητες"

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα έρχεται μερικές ώρες μετά τη σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε στον πρώην πρωθυπουργό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης

ΣΚΛΗΡΗ ΓΛΩΣΣΑ 25 Αυγ 2025 | 18:02

Απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ στον Μαρινάκη για το σχόλιο για τον Τσίπρα: "Χυδαίος και τοξικός"

Στην ανακοίνωση αναφέρει: "Η σημερινή τοποθέτηση του κ. Μαρινάκη δίνει νέα διάσταση στον ορισμό του υπερθετικού βαθμού της χυδαιότητας και της τοξικότητας

ΤΙ ΑΝΕΦΕΡΕ 25 Αυγ 2025 | 15:30

Επίθεση Μαρινάκη στο ΠΑΣΟΚ για το πρωτογενές πλεόνασμα: "Είτε πιάστηκαν αδιάβαστοι, είτε εξαπατούν συνειδητά"

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγόρησε "το ΠΑΣΟΚ του Νίκου Ανδρουλάκη για πολιτική εξαπάτηση ή πολιτική ασχετοσύνη" σχετικά με ανακοίνωση του κόμματος για το πρωτογενές πλεόνασμα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ 25 Αυγ 2025 | 12:39

Μητσοτάκης από το 3ο Γυμνάσιο Ζωγράφου: Έως τις αρχές Σεπτεμβρίου θα έχουν ανακαινιστεί 431 σχολεία σε όλη τη χώρα

431 σχολεία σε ολόκληρη την επικράτεια θα έχουν ανακαινιστεί μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το 3ο γυμνάσιο Ζωγράφου

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ 25 Αυγ 2025 | 11:21

Ο Ανδρουλάκης ζητά με επιστολή αναγνώριση του Κράτους της Παλαιστίνης - "Μικροκομματικά παιχνίδια", λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ζητά παράλληλα την ανάληψη κάθε δυνατής διπλωματικής προσπάθειας για την άμεση έναρξη απευθείας ειρηνευτικών συνομιλιών.

ΟΛΗ Η ΝΔ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 25 Αυγ 2025 | 06:33

Ανακοινώσεις για μόνιμα μέτρα στη ΔΕΘ - Δεν αποκλείεται δεύτερο "πακέτο" παροχών τον Απρίλιο

Πρόθεση της κυβέρνησης είναι οι ανακοινώσεις μόνιμων μέτρων, "ξορκίζοντας" τα επιδόματα, για τα οποία άλλωστε έχει κατηγορηθεί από την αντιπολίτευση.

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 24 Αυγ 2025 | 23:06

Ανδρουλάκης: Ζητά συνεδρίαση της Βουλής για την αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους

Την πρωτοβουλία αυτή είχε ανακοινώσει ο Νίκος Ανδρουλάκης στη συνεδρίαση της Ολομέλειας πριν τη διακοπή των εργασιών.

24 Αυγ 2025 | 14:09

Σκέρτσος κατά ΣΥΡΙΖΑ: Όταν αντιπολιτεύονται ακόμη και το ηλιοβασίλεμα τερματίζουν την πολιτική φαιδρότητα και τοξικότητα

Ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος απάντησε στο σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις καλοκαιρινές διακοπές του. "Παντελής απουσία κοινωνικής ενσυναίσθησης και ευαισθησίας", τόνισε ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ 24 Αυγ 2025 | 11:12

Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη φιλοξένησαν τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου και τη σύζυγό του [εικόνες]

Τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου, Λυκ Φρίντεν μαζί με την σύζυγό του υποδέχτηκαν στο σπίτι τους στην Τήνο, ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη.

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 24 Αυγ 2025 | 10:41

Μητσοτάκης: Υψηλότερο κατά 1,2 δισ. ευρώ το πλεόνασμα -Κάθε διαθέσιμος πόρος θα επιστρέφεται στους πολίτες

"Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ ξανά η Ελλάδα να βρεθεί στο περιθώριο" τόνισε ο πρωθυπουργός. Τι αναφέρει για τις πυρκαγιές, την Υγεία, τα σχολεία και το μεταναστευτικό.

ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ 23 Αυγ 2025 | 13:10

Απόστολος Βεσυρόπουλος: "Έφυγε το καλύτερο παιδί - Ψηλέ, θα μας λείψεις" είπε ο Μητσοτάκης στον επικήδειο

Στον επικήδειο που εκφώνησε, ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για μεγάλο κενό που θα αφήσει πίσω του ο Απόστολος Βεσυρόπουλος.

23 Αυγ 2025 | 12:14

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για δημοσίευμα Βloomberg: Διπλωματική ήττα της χώρας στη Λιβύη

Το δημοσιεύμα του Bloomberg ανέφερε ότι η Βουλή της ανατολικής Λιβύης υπό την ηγεσία του Χαφτάρ είναι έτοιμη να επιτρέψει στην Τουρκία να προχωρήσει σε έρευνες στα ύδατα της χώρας.

22 Αυγ 2025 | 09:26
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ 21 Αυγ 2025 | 19:55

Επικοινωνία Φάμελλου με τους αρχηγούς των κομμάτων της "προοδευτικής αντιπολίτευσης" για τη Γάζα

Με στόχο την κοινή τους δράση προς την κυβέρνηση, για το θέμα της Γάζας.

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ 21 Αυγ 2025 | 17:10

Επίσκεψη Ανδρουλάκη στις πυρόπληκτες περιοχές της Αχαΐας: Εξοργιστική η αλαζονεία και η αναποτελεσματικότητα της κυβέρνησης της ΝΔ

"Γιατί άραγε πανηγυρίζουν; Που απεντάχθηκαν από το Ταμείο Ανάκαμψης τα 13 Περιφερειακά Κέντρα Πολιτικής Προστασίας;", διερωτήθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 21 Αυγ 2025 | 11:52

Τηλεδιάσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον δήμαρχο Αμοργού για την πρωτοβουλία "Αμοργόραμα"

Η πρωτοβουλία "Αμοργόραμα" αποσκοπεί στην προστασία του θαλάσσιου οικοσυστήματος του νησιού μέσω του περιορισμού της αλιείας στην παράκτια ζώνη της Αμοργού.

ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ 20 Αυγ 2025 | 19:27

Τηλεφωνική επικοινωνία του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι

Ο Έλληνας πρωθυπουργός χαιρέτισε τις προσπάθειες και την τελευταία πρόταση της Αιγύπτου για την επίτευξη εκεχειρίας στη Γάζα

ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ TIKTOK 20 Αυγ 2025 | 18:16

Μητσοτάκης για εμπρηστές: Τέλος η ατιμωρησία - Κανείς δεν μπορεί να παίζει με τις ζωές και τις περιουσίες των συμπολιτών μας

"Η Πολιτεία δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να παίζει με τις ζωές και τις περιουσίες των συμπολιτών μας"

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΝΑ 20 Αυγ 2025 | 15:39

Μαρέβα Μητσοτάκη: Σε παραδοσιακό καφενείο σε χωριό του Ρεθύμνου στην Κρήτη - "Το καλύτερο φαγητό"

Τις ομορφιές της Κρήτης απολαμβάνει η Μαρέβα Μητσοτάκη - Η εξόρμηση της σε γραφικό χωριό του Ρεθύμνου

ΣΕΝΑΡΙΑ 20 Αυγ 2025 | 13:17

Και ξαφνικά…σενάρια για αλλαγή του εκλογικού νόμου- Αφού η αυτοδυναμία είναι "'άπιαστο όνειρο" και κανείς δεν συνεργάζεται με κανέναν

Ο πρωθυπουργός πάντως μέχρι στιγμής επιμένει ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της 4ετίας και με το ισχύον εκλογικό σύστημα

20 Αυγ 2025 | 11:08

Πώς διαβάζει η Αθήνα τις εξελίξεις στο Ουκρανικό μετά τις συναντήσεις στην Ουάσιγκτον

Η Αθήνα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις, με την ελληνική διπλωματία να παραμένει ενεργή σε όλα τα επίπεδα.

ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 98 ΕΤΩΝ 20 Αυγ 2025 | 08:27

Πέθανε ο πανεπιστημιακός και φιλόσοφος Ευτύχης Μπιτσάκης

Πέθανε σε ηλικία 98 ετών ο γνωστός πανεπιστημιακός και φιλόσοφος, Ευτύχης Μπιτσάκης.

19 Αυγ 2025 | 19:51

Ο Ν. Ανδρουλάκης στις πυρόπληκτες περιοχές της Αχαΐας την Πέμπτη

Περιοχές που επλήγησαν από την πρόσφατη πυρκαγιά της Αχαΐας θα επισκεφθεί την Πέμπτη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε 19 Αυγ 2025 | 16:56

Κυρ. Μητσοτάκης στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για την Ουκρανία: "Ανάγκη για άμεση εκεχειρία"

Την πάγια θέση του για το απαραβίαστο των συνόρων επανέλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τηλεδιάσκεψη των ηγετών της Ε.Ε.

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 19 Αυγ 2025 | 10:16

ΔΕΘ 2025: Αυξήσεις μισθών και συντάξεων, μειώσεις φόρων και εισφορών - Το σχέδιο για περισσότερες καθαρές αποδοχές το 2026

Το πακέτο της ΔΕΘ θα χρησιμοποιηθεί κατά κύριο λόγο για να μειωθούν οι κρατήσεις από τους μισθούς και τις συντάξεις.

19 Αυγ 2025 | 10:08

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συμμετάσχει σε τηλεδιάσκεψη Ευρωπαίων ηγετών για την Ουκρανία

Ο πρωθυπουργός θα συμμετάσχει στην τηλεδιάσκεψη των Ευρωπαίων ηγετών για ενημέρωση και αποτίμηση των χθεσινών συναντήσεων για την Ουκρανία στην Ουάσιγκτον.

19 Αυγ 2025 | 07:16

Τα "κλειδιά" της ΔΕΘ - Το μέτρο έκπληξη και το πολιτικό μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη

Παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη θα γίνει σήμερα ο πρωϊνός καφές στο Μέγαρο Μαξίμου, με το κυβερνητικό επιτελείο να παίρνει... θέση ενόψει της ΔΕΘ και των ανακοινώσεων του πρωθυπουργού.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ 18 Αυγ 2025 | 11:47

Μητσοτάκης: Το ΕΣΥ γίνεται πιο ανθρώπινο και αποτελεσματικό - Ανακαινίζονται νοσοκομεία, αναβαθμίζονται οι αμοιβές γιατρών

Ανάρτηση με αφορμή τα πρώτα αποτελέσματα από τα ερωτηματολόγια που εστάλησαν σε ασθενείς που νοσηλεύτηκαν σε δημόσια νοσοκομεία έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΨΗΛΑ 18 Αυγ 2025 | 07:28

Restart στη ΔΕΘ επιχειρεί το Μαξίμου: Τα μέτρα στήριξης σε οικογένειες και μεσαία τάξη και το "φάντασμα" του Τσίπρα

Η καλή πορεία της οικονομίας θα είναι σύμμαχος στην προσπάθεια του Μεγάρου Μαξίμου να ξαναπάρει "κεφάλι".

ΣΤΑΘΕΡΗ Η ΕΛΛΑΔ 17 Αυγ 2025 | 18:24

Μητσοτάκης στην τηλεδιάσκεψη Ευρωπαίων ηγετών: Μόνο η Ουκρανία μπορεί να λάβει αποφάσεις για την εδαφική της ακεραιότητας

Η Ελλάδα μένει σταθερή στις πάγιες θέσεις της για την ανάγκη άμεσης εκεχειρίας, τόνισε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός.

15 Αυγ 2025 | 12:37

Φάμελλος: Η σκέψη μας αυτόν τον Δεκαπενταύγουστο είναι σε όσους αντιμετώπισαν τον όλεθρο των πυρκαγιών

"Γιορτή ομόνοιας και αγάπης, αφιερωμένη στη μητρική φροντίδα και προστασία, άρρηκτα συνδεδεμένη με την ελληνική παράδοση", αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ 15 Αυγ 2025 | 11:46

Ανδρουλάκης: Ας δυναμώσουμε την πίστη μας σε μία Ελλάδα που στέκεται ισχυρή απέναντι στις μεγάλες γεωπολιτικές προκλήσεις

"Χρόνια πολλά στις Ελληνίδες και τους Έλληνες απανταχού της γης. Με ευημερία, υγεία και ειρήνη" τονίζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΚΙΕΣ 15 Αυγ 2025 | 10:19
ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΡΑΜΠ-ΖΕΛΕΝΣΚΙ-ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ 13 Αυγ 2025 | 19:34

Μητσοτάκης στην τηλεδιάσκεψη για την Ουκρανία: "Τα σύνορα δεν αλλάζουν διά της βίας - Προτεραιότητα η κατάπαυση του πυρός"

O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκη στην παρέμβασή του τόνισε ότι τα σύνορα δεν αλλάζουν δια της βίας.

13 Αυγ 2025 | 12:51

Στο Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο για τη Διαχείριση Κρίσεων ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Σύσκεψη για τις πυρκαγιές

Ο πρωθυπουργός προήδρευσε σε διυπουργική και διακλαδική σύσκεψη για την πορεία αντιμετώπισης των πυρκαγιών που είναι σε εξέλιξη σε όλη τη χώρα.

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ 13 Αυγ 2025 | 10:34

Επιστρέφει στην Αθήνα ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Θα μεταβεί στο κέντρο της Πολιτικής Προστασίας

Ο πρωθυπουργός θα συμμετάσχει και στην τηλεδιάσκεψη των Ευρωπαίων ηγετών με αντικείμενο τις διπλωματικές διεργασίες για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΜΙΛΛΕΤ» 12 Αυγ 2025 | 11:39

Προκλητικό δημοσίευμα μειονοτικής εφημερίδας κατά Ανδρουλάκη: Τον κατηγορεί για "χιτλερικές εμμονές" επειδή πήγε στην Τένεδο

Το άρθρο κατηγορεί τον Νίκο Ανδρουλάκη ως "μια προσωπικότητα που φαίνεται να κουβαλάει ένα σκίτσο της Μεγάλης Ιδέας στην τσέπη του πουκαμίσου του".

ΙΣΧΥΡΟ "ΠΑΚΕΤΟ" 12 Αυγ 2025 | 08:42

Σε… ρότα ΔΕΘ το Μαξίμου: Ξεκινούν μετά τον Δεκαπενταύγουστο οι συσκέψεις του Κυριάκου Μητσοτάκη

Μέγαρο Μαξίμου και οικονομικό επιτελείο θα αξιοποιήσουν, στο μέγιστο βαθμό, το δημοσιονομικό χώρο που δημιουργήθηκε από την υπεραπόδοση της οικονομίας.

ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 11 Αυγ 2025 | 08:41

Χανιά: Λαμπερές σε πάρτι γενεθλίων Μαρέβα και Δάφνη Μητσοτάκη - Το εκλεκτό μενού και ο Νίκος Βέρτης [εικόνες]

Σε πάρτι για τα 62α γενέθλια του διακεκριμένου Χανιώτη νομικού Γιώργου Μυλωνογιάννη παρευρέθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με τη σύζυγό του Μαρέβα και την κόρη τους Δάφνη.

ΣΤΑ SOCIAL MEDIA 10 Αυγ 2025 | 17:42

Ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για το νέο δρόμο Βόνιτσα - Λευκάδα: "Υπάρχουν και καλές ειδήσεις τον Αύγουστο"

"Κι όμως, τον Αύγουστο υπάρχουν ειδήσεις και μάλιστα καλές. Έτσι, σήμερα το μεσημέρι τα πρώτα αυτοκίνητα ταξίδεψαν στη νέα παράκαμψη του Αγίου Νικολάου στον οδικό άξονα Βόνιτσα - Λευκάδα", έγραψε

ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ 10 Αυγ 2025 | 16:45

ΣΥΡΙΖΑ: Nα αποσυρθεί η εθνική ομάδα μπάσκετ από τον φιλικό αγώνα με το Ισραήλ

"Είναι η ώρα για άμεσες κυρώσεις, σε όλα τα επίπεδα, για κατάπαυση του πυρός, ειρήνη και αναγνώριση του Ανεξάρτητου Παλαιστινιακού κράτους", αναφέρει

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟ ΦΕΓΓΑΡΙ 10 Αυγ 2025 | 15:32

Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη σε λαμπερό πάρτι γενεθλίων στα Χανιά με την κόρη τους

Βραδινή έξοδος για τον Κυριάκο Μητσοτάκη που συνοδευόταν από τη σύζυγο και τη μικρότερη κόρη του

ΣΤΗΝ «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» 10 Αυγ 2025 | 11:30

Άρθρο Ν. Ανδρουλάκη: "Η κυβέρνηση Μητσοτάκη διέβη τον Ρουβίκωνα της θεσμικής αυθαιρεσίας"

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ασκεί έντονη κριτική στον πρωθυπουργό

ΥΨΟΥΣ 1,5 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ 10 Αυγ 2025 | 08:56

Κρίσιμο 20ημερο αποφάσεων για την οικονομία και το πακέτο της ΔΕΘ - Τα μέτρα που εξετάζονται

Μέσα στο επόμενο 20ήμερο η κυβέρνηση θα λάβει αποφάσεις για τις ελαφρύνσεις προς τη μεσαία τάξη και τα χαμηλότερα εισοδήματα

09 Αυγ 2025 | 15:27

Δύο αεροσκάφη της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας έριξαν 8,5 τόνους τροφίμων στη Γάζα - Η ανάρτηση του Κυρ. Μητσοτάκη

Είναι χρέος όλων μας να σταματήσει αμέσως ο ανθρώπινος πόνος" ανέφερε σε ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΖΑ 08 Αυγ 2025 | 19:52

Επικοινωνία Μητσοτάκη - Αμπάς: Στο επίκεντρο η ανθρωπιστική κρίση στη Γάζα

Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας ο πρωθυπουργός μετέφερε τη θέση της Ελλάδας για την ανάγκη απρόσκοπτης ροής ανθρωπιστικής βοήθειας, άμεσης κατάπαυσης του πυρός και άνευ όρων απελευθέρωσης όλων των ομήρων στη Γάζα.

ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ 08 Αυγ 2025 | 17:48

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη-Ρούμπιο για Γάζα, Λιβύη και Ουκρανία

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν, οι διεθνείς εξελίξεις, ιδίως στη Μέση Ανατολή και στην Ουκρανία

ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 08 Αυγ 2025 | 10:10

Άρθρο Νίκου Ανδρουλάκη: "Γάζα: Εθνοκάθαρση σε απευθείας μετάδοση"

"Η Γάζα αιμορραγεί. Δεκάδες χιλιάδες άμαχοι - ανάμεσά τους χιλιάδες παιδιά - έχουν χάσει τη ζωή τους", σημειώνει ο Νίκος Ανδρουλάκης στο άρθρο του.

ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ 07 Αυγ 2025 | 19:48

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη - Χέρτζογκ: Απελευθέρωση των ομήρων και κατάπαυση του πυρός στο επίκεντρο

Ο κ.Μητσοτάκης υπογράμμισε την εξαιρετικά σοβαρή ανθρωπιστική κατάσταση στη Γάζα.

"Η ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ" 07 Αυγ 2025 | 11:45

Μητσοτάκης: Το φθινόπωρο θα παρουσιαστούν τα τοπικά σχέδια ανάπτυξης της Δυτικής Ελλάδας που περιλαμβάνουν 420 παρεμβάσεις

Η κυβέρνηση στρέφει την προσοχή της στους τρεις νομούς της περιοχής -Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία αναφέρει ο πρωθυπουργός.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΣΟΚ 07 Αυγ 2025 | 10:44

Ανδρουλάκης: Πολιτική αλλαγή, για να τελειώσουμε με την ηθική και πολιτική παρακμή

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση για πολυήμερη αφωνία, με αφορμή τις τελευταίες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο στον ΟΠΕΚΕΠΕ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 06 Αυγ 2025 | 23:51

ΚΚΕ για την επικοινωνία Μητσοτάκη-Ζελένσκι: Ζητά εξηγήσεις για τη "συνεργασία στην αεράμυνα"

"Η κυβέρνηση της ΝΔ τηρεί 'σιγή ασυρμάτου' αντί να δώσει συγκεκριμένες εξηγήσεις για το τι εννοεί ο Ζελένσκι όταν λέει ότι συζητήθηκαν με τον πρωθυπουργό θέματα συνεργασίας στην αεράμυνα"

ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 06 Αυγ 2025 | 17:33

Η Ακρίτα θέλει να κλείσει το θέμα μετά τον σάλο με την επίθεση σε δημοσιογράφο: "Κουράσαμε"

Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκλήθηκαν, η βουλευτής προσπαθεί να κατεβάσει τους τόνους με νέα της ανάρτηση