
Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Παύλος Γερουλάνος βρέθηκε στην Κυπαρρισία όπου είχε μια άτυπη φιλική συνάντηση που εξελίχθηκε σε κανονική προεκλογική εκδήλωση.
Από όσα έλαβαν χώρα στη μάζωξη του Παύλου Γερουλάνου στην Κυπαρισσία ξεχώρισε ένας τρομερός πιτσιρικάς, εγγονός μεγαλοστελέχους της Μεσσηνίας. Ο μικρός σηκώθηκε να απαγγείλει ένα ποίημα για την υποψηφιότητα Γερουλάνου.
"Ο Παύλος έχει σχέδιο και όραμα για τη χώρα, θέλει την αναγέννηση, τέλος στην κατηφόρα!" είπε ο μικρός, με τον υποψήφιο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να μην μπορεί να κρύψει την έκπληξή του. "Είναι στο χέρι μας λοιπόν ψηλά να σηκωθούμε και με τον Παύλο αρχηγό Πρωθυπουργό να δούμε!", συνέχισε ο μικρός οπαδός του ΠΑΣΟΚ για τον Παύλο Γερουλάνο.
Δείτε το βίντεο:
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr