Στις τέσσερις το απόγευμα ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε την πύλη του στρατοπέδου στη Θήβα όπου θα εκτίσει τη θητεία του.
O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάστηκε ευδιάθετος στο κέντρο εκπαίδευσης πυροβολικού, όπου θα υπηρετήσει για 15 ημέρες, συνοδευόμενος από τον πατέρα του, Θεόδωρο. Όπως ήταν αναμενόμενο, εκεί βρέθηκαν και οι τηλεοπτικές κάμερες προκειμένου να καταγράψουν τις στιγμές.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega και της εκπομπής "Live News", ο Στέφανος Κασσελάκης θα υπηρετήσει κανονικά τη θητεία του μέχρι τις 29 Μαρτίου, ημέρα των γενεθλίων του και δεν θα κάνει χρήση της άδειας την Καθαρά Δευτέρα. Όταν γίνει η ορκωμοσία, θα πάρει άδεια πέντε ημερών και στη συνέχεια θα μεταβεί εκ νέου στο στρατόπεδο προκειμένου να παραλάβει το χαρτί της απόλυσης.
Κατά τις ίδιες πηγές, αυτό το Σαββατοκύριακο οι νεοσύλλεκτοι θα έχουν επισκεπτήριο, χωρίς να έχει γίνει γνωστό εάν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα δεχτεί επισκέψεις.
Ο Στέφανος Κασσελάκης αναμένεται να δει και τον διοικητή της μονάδας, ενώ το ρεπορτάζ της εκπομπής αποκάλυψε και το μενού του στρατοπέδου για το επόμενο τριήμερο. Συγκεκριμένα, το βράδυ οι φαντάροι θα φάνει καλαμαράκια και το Σαββατοκύριακο κρέας.
Δείτε τις εικόνες:







Ο Θεόδωρος Κασσελάκης δήλωσε συγκινημένος καθώς και ο ίδιος υπηρέτησε ως φαντάρος στο ίδιο στρατόπεδο.
Τον κ. Κασσελάκη υποδέχθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στη Θήβα η βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώτα Πούλου, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να πηγαίνει, κατ’ αρχήν, σε μαγαζί με οπτικά για να αγοράσει φακούς επαφής, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε φαρμακείο για να πάρει τα απαραίτητα που θα χρειαστεί στο στρατόπεδο.

Στην κεντρική πλατεία της πόλης, τον υποδέχθηκαν θερμά κάτοικοι της περιοχής και σύλλογοι, που του προσέφεραν δώρα.
Ανάμεσα στον κόσμο που βρέθηκε για να υποδεχθεί τον κ. Κασσελάκη βρέθηκε και ένα μικρό κορίτσι έξι ετών, που έκλαιγε στα χέρια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε στη μικρή να συναντηθούν ξανά στο πρώτο του επισκεπτήριο.

"Ευχαριστώ για την θερμή υποδοχή. Είναι τιμή μου να είμαι εδώ, να υπηρετήσω την πατρίδα μου ως ένας απόδημος που έχει επιστρέψει να προσφέρει στον τόπο του. Εδώ, στην Θήβα έζησε και η μητέρα μου ένα μικρό χρονικό διάστημα", δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr