Ένταση επικράτησε στις εκδηλώσεις της ΑΔΕΔΥ και του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας για τον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς.
Μετά τη συγκέντρωση ακολούθησε πορεία και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των πεσόντων από τα στρατεύματα της γερμανικής κατοχής την Πρωτομαγιά του 1944, στον Άγιο Αθανάσιο. Εκεί, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας, Αριστείδης Μπρουμάς θέλησε να εμποδίσει την εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Σταθοπούλου να καταθέσει στεφάνι, λέγοντας ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει δικαίωμα να πάει να καταθέσει στεφάνι, είναι δική μας εκδήλωση, δεν είναι δική σας”.
Ακολούθησε μεγάλη ένταση μεταξύ του κ. Μπρουμά και του μέλους του ΣΥΡΙΖΑ, Τάκη Κόντου, με εκατέρωθεν χαρακτηρισμούς και σπρωξίματα. Το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση παρευρισκόμενων.
Πηγή: drt915.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr