Α.Βαρδής: Η τελευταία επιθυμία-Την Πέμπτη η κηδεία

Το τελευταίο «αντίο» στον Αντώνη Βαρδή θα ειπωθεί την Πέμπτη. Ο γιος του μεταφέρει την επιθυμία του να δοθεί βοήθεια στους άστεγους και έχοντες ανάγκη.

abardis-i-teleutaia-epithumia-tin-pempti-i-kideia
|
SHARE THIS
0
SHARES

Tην Πέμπτη τελικά θα γίνει η κηδεία του Αντώνη Βαρδή, ο οποίος «έφυγε» χθες τα ξημερώματα, μετά από τη μάχη με τον καρκίνο.

Ο γιος του Γιάννης Βαρδής, ενημέρωσε μέσω των social media για την αλλαγή της ημέρας της κηδείας και ανακοίνωσε την τελευταία επιθυμία του πατέρα του: «Είναι επιθυμία του Αντώνη Βαρδή, αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν προς ενίσχυση των σκοπών της οργάνωσης «Ο Άλλος Άνθρωπος» , που φροντίζει να παρέχει γεύματα σε ανθρώπους άστεγους. Ο αριθμός λογαριασμού της Οργάνωσης είναι: Τράπεζα Εurobank αρ. 0026.0294.88.0200608548.Η κηδεία του Αντώνη Βαρδή θα γίνει στις 4/9, θα υπάρξει αντίστοιχη ενημέρωση. Σας ευχαριστούμε για την συμπαράσταση και την κατανόηση»

 

Οι πληροφορίες από το περιβάλλον αναφέρουν ότι η επιθυμία του ίδιου και της οικογένειας ήταν να ψαλλεί η εξόδιος ακολουθία στο εκκλησάκι που βρίσκεται μέσα στο κτήμα του Αντώνη Βαρδή στην Παιανία και έπειτα να ακολουθήσει η ταφή του εκεί. Η άδεια , όμως, για να συμβεί κάτι τέτοιο-η ταφή δηλαδή εκτός νεκροταφείου- πρέπει να δοθεί από τον δήμο, κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook