
Σε απόγνωση βρίσκονται οι εργαζόμενοι στο Μέγαρο Μουσικής οι οποίοι - ως συνέπεια των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Οργανισμός - διανύουν τον 6ο μήνα με πολύ σοβαρά προβλήματα στην καταβολή των δεδουλευμένων τους και προειδοποιούν ότι το Μέγαρο κινδυνεύει να κλείσει οριστικά στο τέλος του 2015.
Αποτέλεσμα, να αποφασίσουν να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους «μέχρις ότου γίνουν πράξη οι υποσχέσεις που δόθηκαν απο την παρούσα αλλά και τις προηγούμενες ηγεσίες του ΥΠ.ΠΟ».
«Βροντοφωνάζουμε ότι το πρόβλημα (του Μεγάρου) δεν έχει λυθεί», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι εργαζόμενοι στο Μέγαρο.
Η ανακοίνωση των εργαζομένων
Μετά τις δύο τρίωρες στάσεις εργασίας που έγιναν την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου προκειμένου να γνωστοποιήσουμε στο ευρύ κοινό το απόλυτο αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει οι εργαζόμενοι του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, η Γενική Συνέλευση του ΣΕΟΜΜΑ αποφάσισε να κλιμακώσει τις κινητοποιήσεις μέχρις ότου γίνουν πράξη οι υποσχέσεις που δόθηκαν απο την παρούσα αλλά και τις προηγούμενες ηγεσίες του ΥΠ.ΠΟ.
Μας προβληματίζει έντονα το γεγονός ότι, τον τελευταίο καιρό, σε συζητήσεις που έχουμε κάνει με αρκετούς πολιτικούς από διάφορες πτέρυγες του κοινοβουλίου, σχεδόν όλοι θεωρούν ότι το πρόβλημα του Μεγάρου έχει… λυθεί !!!
Βροντοφωνάζουμε λοιπόν ότι το πρόβλημα παραμένει, ότι διανύουμε τον έκτο μήνα με πολύ σοβαρά προβλήματα στην καταβολή των δεδουλευμένων μας και ότι πλέον το Μέγαρο κινδυνεύει να κλείσει ΟΡΙΣΤΙΚΑ στο τέλος του χρόνου.
Δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα, γι' αυτό συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις
Οι κινητοποιήσεις
Τετάρτη 21 Οκτωβρίου, στάση εργασίας 12:00-15:00 και παράσταση διαμαρτυρίας στην κεντρική είσοδο του Μεγάρου
Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, στάσεις εργασίας 12:00-15:00 και 18:00-21:00
Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, 24ωρη απεργία
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr