«Όλα για το βιβλίο» στο Public: Αφιέρωμα στη Ρώσικη Λογοτεχνία

Καλωσορίστε το νέο θεσμό των Public για το βιβλίο και ταξιδέψτε την Τρίτη 19/1 στη Ρωσία με «ξεναγούς» Χωμενίδη, Αγγελάκη - Ρουκ και άλλους.

ola-gia-to-biblio-sto-public-afierwma-sti-rwsiki-logotexnia
SHARE THIS
0
SHARES

Από τον Τσέχωφ μέχρι τον Μπουλγκάκοβ και από τον Πούσκιν μέχρι την Αχμάτοβα, η Ρώσικη Λογοτεχνία προσφέρει, αιώνες τώρα ένα όραμα μεταφυσικό, πολιτικό και αισθητικό. Τα Public, το μεγαλύτερο βιβλιοπωλείο, συνεχίζουν και το 2016 τον θεσμό «Όλα για το βιβλίο» για όσους αγαπούν να διαβάζουν.

Η νέα σειρά θεματικών εκδηλώσεων, που ξεκίνησε  την προηγούμενη χρονιά, αφορά σε συναντήσεις συγγραφέων και σε συζητήσεις για διαφορετικά θέματα σχετικά με το χώρο του βιβλίου. Στις αρχές του νέου έτους ο θεσμός «Όλα για το βιβλίο» επιφυλάσσει μία συναρπαστική γνωριμία με τη Ρώσικη Λογοτεχνία, κλασική και σύγχρονη, σε μια βραδιά που θα έχει κάτι από την ατμόσφαιρα του Τσέχωφ, τον πυρετό του Μαγιακόβσκι, την ανατρεπτική ειρωνεία των Ιλφ και Πετρόβ στο Public Συντάγματος.

Οι δύο γνωστοί οικοδεσπότες, ο δημοσιογράφος Μάκης Προβατάς και ο βραβευμένος συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης, θα υποδεχτούν την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016 στις 19.00 την ποιήτρια, μεταφράστρια Κατερίνα Αγγελάκη- Ρουκ και τον μεταφραστή και δημοσιογράφο Δημήτρη Τριανταφυλλίδη σε μια συζήτηση για τη Ρώσικη Λογοτεχνία, μία από τις μεγαλύτερες εθνικές σχολές λογοτεχνίας.

Θα ακολουθήσει συζήτηση για τα βιβλία και τους συγγραφείς που έχουν επηρεάσει περισσότερο τον καθένα ανταλλάσσοντας ιδέες και απαντώντας στις ερωτήσεις του κοινού σχετικά με τη Ρώσικη Λογοτεχνία, τους κορυφαίους Ρώσους συγγραφείς και ποιητές και την επιρροή τους στον παγκόσμιο πολιτισμό.

Μπείτε εδώ για περισσότερες πληροφορίες και ανακαλύψτε εκδηλώσεις για τα αγαπημένα σας βιβλία!

info

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016 στις 19:00 | Public Συντάγματος

«Όλα για το βιβλίο»: Αφιέρωμα στη Ρώσικη λογοτεχνία

Οικοδεσπότες: Μάκης Προβατάς & Χρήστος Χωμενίδης

Είσοδος ελεύθερη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook