Μπαρμπούνι και γαρίδα στο τηγάνι, ντοματοσαλάτα, φέτα και τέλος! Δεν πρέπει να υπάρχει ταβέρνα με πιο λιτό μενού στην επικράτεια. Στη Μαργαρώ ξέρεις ακριβώς τι θα φας κάθε φορά, και πηγαίνεις ακριβώς γι αυτό. Χρόνια τώρα, δεν αλλάζει την εικόνα της απλής ψαροταβέρνας μιας εργατικής γειτονιάς, όταν ο πελάτης δε ζήταγε ωμά, γαριδομακαρονάδα και ψάρι καθαρισμένο στο πιάτο. Πού οφείλεται η διαχρονική επιτυχία της; Nόστιμη πρώτη ύλη, ένα τηγάνι-υπόδειγμα, χαμηλές τιμές και απλό, ανεπιτήδευτο περιβάλλον σε προνομιακή θέση, με μακρινό ορίζοντα τη θάλασσα.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr