Σίγουρα έχεις ακούσει πολλές φορές ότι τα λαχανικά είναι "βόμβες" θρεπτικών συστατικών – γεμάτα βιταμίνες, φυτοχημικά και φυτικές ίνες, που κάνουν καλό στην υγεία σου. Όμως, τι συμβαίνει όταν τα μαγειρεύεις; Είναι καλύτερο να τρως τα λαχανικά ωμά ή μαγειρεμένα; Το θέμα είναι πιο περίπλοκο απ' ό,τι ίσως νομίζεις, και η απάντηση εξαρτάται από το είδος του λαχανικού και το πώς το μαγειρεύεις. Σύμφωνα με ειδικούς του Tufts University, υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα ανάλογα με τη μέθοδο μαγειρέματος.
Δείτε περισσότερα στο shape.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr