Η πρωτεΐνη έχει γίνει σχεδόν συνώνυμη με την έννοια της "σωστής διατροφής" όταν μιλάμε για απώλεια βάρους. Από ένα κλασικό πρωινό με αυγά, μέχρι ένα βραδινό γιαούρτι με ξηρούς καρπούς, το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: περισσότερη πρωτεΐνη, λιγότερη πείνα. Κι όμως, πίσω από αυτή την επιτυχημένη διατροφική αφήγηση, κρύβεται ένα δεύτερο, πιο διακριτικό αλλά καθοριστικό "συστατικό". Ένα θρεπτικό στοιχείο που δεν κάνει τόσο "θόρυβο" στα social media, αλλά προσφέρει διάρκεια, σταθερότητα και πραγματικό κορεσμό και μάλιστα, ενισχύει τη δράση της πρωτεΐνης χωρίς να την ανταγωνίζεται.
Δείτε περισσότερα στο shape.gr