Ούτε ο Κριστιάνο Ρονάλντο την γλίτωσε από τον κορονοϊό αφού βρέθηκε θετικός σε τεστ που έκαναν οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Πορτογαλίας πριν τον αγώνα με την Σουηδία για το Nations League.
Όπως αναμενόταν ο Ρονάλντο τέθηκε σε καραντίνα ενώ όπως ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας υπεβλήθησαν σε τεστ και βγήκαν όλοι αρνητικοί.
Η αναμέτρηση με την Σουηδία είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου για το Nations League και ο Ρονάλντο θα είναι εκτός αποστολής. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας, είναι στην διάθεση του Φερνάντο Σάντος.
Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, ο Ρονάλντο ανήρτησε την Δευτέρα μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να τρώει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της Πορτογαλίας. Τα τεστ έδειξαν ότι είναι ο μόνος που βρέθηκε θετικός.
Τέλος η καραντίνα για τον Ιμπραίμοβιτς
Ένας άλλος σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς που είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό, βγήκε από την καραντίνα και επέστρεψε στις προπονήσεις όπως ανακοίνωσε η Μίλαν.
Βέβαια ο Ζλάταν όπως είχε φανεί δεν είχε πτοηθεί ιδιαίτερα αφού όταν του ανακοίνωσαν ότι βρέθηκε θετικός το αντιμετώπισε όπως μόνο ο ίδιος θα μπορούσε.
"Στο τεστ που έκανα χθες βγήκα αρνητικός και στο σημερινό θετικός. Δεν έχω καθόλου συμπτώματα. Ο κορονοϊός είχε το θάρρος να με προκαλέσει. Κακή ιδέα", έγραψε στο Twitter ο εκκεντρικός σούπερ σταρ της Μίλαν.
Ο Ιμπραίμοβιτς είχε χάσει τον αγώνα που έδωσαν οι "Ροσονέρι" για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, αφού έχει μπει σε καραντίνα και στο οποίο κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση για τους ομίλους από την Ρίο Άβε σε ένα δραματικό παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι.
Στην ανακοίνωσή τους οι Μιλανέζοι, είχαν ανακοινώσει ότι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ήταν ο μόνος ποδοσφαιριστής της ομάδας που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό στο πλαίσιο του δεύτερου κύκλου τεστ που είχε γίνει ενόψει της αναμέτρησης. Τελικά η απουσία του δεν κόστισε αφού πέρασαν στους ομίλους της διοργάνωσης.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr