
Σε εκδήλωση της UNICEF όπου βραβεύτηκαν παιδιά απο σχολεία και ιδιωτικά εκπαιδευτήρια που μετείχαν σε καμπάνια, τιμήθηκε με το βραβείο UNICEF 2014 και ο διευθυντής Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης για τη σημαντική του συμβολή στην προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών στην Ελλάδα.
Ο Μ. Σφακιανάκης, ευχαριστώντας για το βραβείο, μίλησε για το πόσο σημαντική είναι η ασφάλεια των παιδιών κατά την πλοήγηση στο διαδίκτυο.

Στην εκδήλωση εκ μέρους του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού που έχει συνάψει ειδική συμφωνία με τη Unicef, παρέστησαν ο προπονητής της ομάδας κ. Μίτσελ και οι ποδοσφαιριστές Αλ. Ντομίγκεζ και Μ. Μέγιερι, που βράβευσαν κάποια από τα παιδιά που διακρίθηκαν.

Βραβεία έδωσαν επίσης η υφυπουργός Υγείας, Κ. Παπακώστα και ο δήμαρχος Πειραιά, Ιω. Μώραλης.

Ο πρόεδρος της UNICEF Eλλάδας, Λ. Κανελλόπουλος, σε ομιλία του, υπογράμμισε πως «όλοι οι άνθρωποι ανεξαρτήτως γλώσσας και καταγωγής έχουν τα ίδια δικαιώματα, έτσι και τα παιδιά, μέσα από αυτήν τη σύμβαση έχουν ίδια δικαιώματα, σε όλο τον κόσμο» ενώ ανέφερε ότι «οι συνθήκες διαβίωσης των παιδιών σε όλο τον κόσμο έχουν βελτιωθεί».
Τα έργα των παιδιών εκτίθενται στη Στοά του Βιβλίου (Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου), από Πέμπτη 20 Νοεμβρίου έως την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου. Η είσοδος είναι ελεύθερη.























Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr