Νέο compact SUV από τη Skoda

Η εταιρεία πηγαίνει τόσο καλά στη συγκεκριμένη αγορά ώστε ετοίμασε και τρίτο μοντέλο!

neo-compact-suv-apo-ti-skoda
|
SHARE THIS
0
SHARES

H Skoda είναι αλήθεια ότι μετά την επιτυχία Yeti, επένδυσε πολλά στην κατηγορία των crossover SUV. Ετσι ξεκίνησε την επίθεση με το Kodiaq και το Karoq και φαίνεται ότι δεν έχει καμία διάθεση να σταματήσει.

 

Το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα», KAROQ λοιπόν θα αποκτήσει ένα ακόμα αδερφάκι που θα «γεννηθεί» και θα αποκαλυφθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης (5-17 Μαρτίου) με τις ανάλογες τιμές…

Η SKODA έδωσε στη δημοσιότητα μια πρώτη εικόνα που δείχνει τη σιλουέτα του νέου της μοντέλου, ως πρώτη ένδειξη για το design του μελλοντικού crossover.

Στην εικόνα διαφαίνεται το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου με τον ελκυστικό σχεδιασμό των νέων προβολέων LED, με τα πρωτότυπα φώτα ημέρας, καθώς και τα ενσωματωμένα φώτα προειδοποίησης αλλαγής πορείας.

Το νέο SKODA θα προσφέρει πλεονεκτήματα από δύο διαφορετικούς κόσμους. Συνδυάζει τα χαρακτηριστικά που προσφέρει μόνο ένα SUV – όπως υπερυψωμένες θέσεις καθισμάτων, καλύτερη θέα προς τα έξω, πιο άνετη είσοδος και έξοδος,  αυξημένη απόσταση από το έδαφος – με την ευελιξία και την ευκολία οδήγησης που απαντάται σε ένα αυτοκίνητο με compact διαστάσεις.

Το urban crossover της SKODA είναι ένα ιδανικό αυτοκίνητο για κίνηση στην πόλη αλλά και μακριά από αυτή! Βασίζεται στη σπονδυλωτή πλατφόρμα MQB (Modular Transverse Matrix) του Volkswagen Group, ενώ προσφέρει όλα τα νέα συστήματα υποβοήθησης οδηγού, μαζί με ένα πολύ ευρύχωρο εσωτερικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook