Τι ελαστικά επέλεξε η Porsche για τη νέα 911 GT3 RS;

Μετά από εντατικές δοκιμές στο Nürburgring Nordschleife στη Γερμανία και στο χώρο δοκιμών της Porsche στο Nardo της Ιταλίας, η Porsche αποφάσισε

ti-elastika-epelekse-i-porsche-gia-ti-nea-911-gt3-rs
|
SHARE THIS
0
SHARES

Η Dunlop ανακοίνωσε ότι τα νέα ελαστικά Sport Maxx Race 2 έχουν εγκριθεί από την Porsche ως αρχικός εξοπλισμός για το νέο 911 GT3 RS στα μεγέθη 265/35ZR20 (99Y) XL και 325/30ZR21 (108Y) XL.

Ο διάδοχος του Sport Maxx Race δημιουργήθηκε μαζί με την Porsche για να ανταποκριθεί στις εξαιρετικές απαιτήσεις επιδόσεων για το νέο μοντέλο 911 GT3 RS: εξαιρετικές επιδόσεις σε στεγνό οδόστρωμα και εξαιρετικό χρόνο σε κάθε γύρο της πίστας αποκλειστικά για οδηγούς επιδόσεων.

Για να γίνει δυνατή η παροχή αυτών των χαρακτηριστικών, οι μηχανικοί της Dunlop εργάστηκαν με βάση την εξέλιξη σχεδιασμού και σύνθεσης, για να προσφέρουν εξαιρετική πρόσφυση και απόδοση.

 

 

Μετά από εντατικές δοκιμές στο Nürburgring Nordschleife στη Γερμανία και στο χώρο δοκιμών της Porsche στο Nardò της Ιταλίας, τα Sport Maxx Race 2 εγκρίθηκαν ως Πρώτη τοποθέτηση για το 911 GT3 RS.

Τα Sport Maxx Race 2 διαθέτουν γέφυρες μεταξύ των αυλακώσεων, οι οποίες ενισχύουν την ακαμψία του ελαστικού.

Είναι κατασκευασμένα από ένα μοναδικό μείγμα γόμας προερχόμενο από τους αγώνες, ένα σημαντικό στοιχείο για τη βελτίωση της οδήγησης υψηλής απόδοσης.

Η συγκεκριμένη σύνθεση μείγματος του ελαστικού θερμαίνεται ταχύτερα σε σχέση με τις υπόλοιπες. Αυτό βελτιώνει την τριβή ανάμεσα στο ελαστικό και το δρόμο, με αποτέλεσμα την εξαιρετική πρόσφυση και μεγαλύτερη σταθερότητα απόδοσης όταν κάποιος οδηγεί αυτοκίνητα υψηλής απόδοσης.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook