Αφού υπολείπεται στις δημοσκοπήσεις με μεγάλη διαφορά έναντι του Δημοκρατικού αντιπάλου του, λιγότερο από ένα μήνα πριν τις προεδρικές εκλογές, ο Αμερικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αποκάλεσε σήμερα τον Τζο Μπάιντεν "θεόμουρλο".
"Για χρόνια είναι θεόμουρλος και όλοι το γνωρίζουν", είπε σε tweet του ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ. "Τα μέσα ενημέρωσης είναι προσκολλημένα σε αυτόν και απλά προσπαθούν να τον προστατεύσουν", συνέχισε.
"Παρατηρήσατε πώς όλα τα αρνητικά πράγματα, όπως ο πολύς χαμηλός δείκτης νοημοσύνης του (IQ) του, δεν αναφέρονται πλέον; Ψευδείς ειδήσεις (Fake News)", πρόσθεσε σε μια ακόμη από τις προσβολές της καθημερινής ρουτίνας του .
Αντικρουόμενες πληροφορίες για το αν εργάζεται από το Οβάλ Γραφείο
Στο μεταξύ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν πήγε την Τρίτη στο Οβάλ Γραφείο, αφού επέστρεψε από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε για τρεις ημέρες, διαβεβαίωσε ένας εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, διαψεύδοντας έναν υψηλόβαθμο σύμβουλό του.
Οι κινήσεις του Τραμπ παρακολουθούνται με εντεινόμενη προσοχή καθώς αυξάνεται ο αριθμός των ανθρώπων που εργάζονται στον Λευκό Οίκο, συμπεριλαμβανομένων των διαπιστευμένων δημοσιογράφων, που διαγιγνώσκονται θετικοί στην Covid-19.
"Ο πρόεδρος ήθελε να βρίσκεται στο Οβάλ Γραφείο χθες, αλλά δεν πήγε και εργάστηκε από την κατοικία του", ανέφερε ο Μπεν Ουίλιαμσον.
Ωστόσο, λίγα λεπτά νωρίτερα, ο οικονομικός σύμβουλος του Τραμπ, Λάρι Κούντλοου είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNBC ότι ο Αμερικανός πρόεδρος βρέθηκε χθες στο Οβάλ Γραφείο "λαμβάνοντας τις μέγιστες προφυλάξεις". Ο Λευκός Οίκος διευκρίνισε ότι συνεχίζονται οι προετοιμασίες ώστε ο Τραμπ να μπορέσει να ξαναμπεί στο προεδρικό γραφείο εντός των επόμενων ημερών.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr