Καθολική καλόγρια προκαλεί: Η Παναγία είχε ερωτική σχέση με τον Ιωσήφ

Ισπανίδα καλόγρια υποστήριξε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι η Παναγία, όχι μόνον δεν ήταν αειπάρθενος, αλλά είχε ερωτικές σχέσεις με το σύζυγό της, τον Ιωσήφ.

katholiki-kalogria-prokalei-i-panagia-eixe-erwtiki-sxesi-me-ton-iwsif
SHARE THIS
0
SHARES

Ισπανίδα καλόγρια προκάλεσε την έντονη αντίδραση της καθολικής εκκλησίας όταν υποστήριξε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι η Παναγία, όχι μόνον δεν ήταν αειπάρθενος, αλλά είχε ερωτικές σχέσεις με το σύζυγό της, τον Ιωσήφ.

«Πιστεύω ότι η Μαρία ήταν ερωτευμένη με τον Ιωσήφ και ότι ήταν ένα κανονικό ζευγάρι και ότι, ως κανονικό ζευγάρι, έκαναν και σεξ» είπε χαρακτηριστικά η αδελφή Λουθία Καράμ.

Η αδελφή προχώρησε ακόμη στην αμφισβήτηση της θεωρίας της άσπιλης σύλληψης του Ιησού. «Είναι δύσκολο να γίνει κατανοητή. Έχουμε “κολλήσει” σε κανόνες που έχουμε εφεύρει, χωρίς να αγγίζουμε το πραγματικό μήνυμα (σ.σ. της πίστης)» τόνισε.

Άμεση ήταν η αντίδραση της Καθολικής εκκλησίας. Ο καρδινάλιος του Βικ εξέδωσε ανακοίνωση, βάση της οποίας η παρθενία της Παναγίας και η άσπιλη σύλληψη του Ιησού αποτελούν δόγμα για την Εκκλησία, Καθολική και Ορθόδοξη, και δεν τίθενται υπό συζήτηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αδελφή Καράμ έχει εκφράσει αντιρρήσεις και για τον τρόπο με τον οποίο η Καθολική Εκκλησία αντιμετωπίζει το σεξ, ενώ φαίνεται ότι είναι και πολύ δημοφιλής και διαδικτυακώς. Αρκεί να σημειωθεί ότι τον λογαριασμό της στο Twitter ακολουθούν 184.000 άτομα.

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook