Ο Σον Πεν περνά πολύ χρόνο στην Ουκρανία τον τελευταίο καιρό και έδειξε την αγάπη του για τη χώρα χαρίζοντας ένα από τα δύο του Όσκαρ στον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, αναφέρει το Deadline.
"Είναι απλώς ένα συμβολικό ανόητο πράγμα, αλλά αν ξέρω ότι είναι εδώ, τότε θα νιώθω καλύτερα και αρκετά δυνατός για τις μάχες" είπε ο διάσημος ηθοποιός σε στιγμιότυπο που ανάρτησε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας με ανάρτησή του στα social media εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τη στήριξη του σταρ, ο οποίος έχει επισκεφθεί τρεις φορές την εμπόλεμη χώρα.
"Ο Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης Σον Πεν επισκέπτεται την Ουκρανία για τρίτη φορά κατά τη διάρκεια του πολέμου. Αυτή τη φορά η συνάντησή μας ήταν ξεχωριστή. Ο Σον έφερε το αγαλματίδιο των Όσκαρ ως σύμβολο πίστης στη νίκη της χώρας μας. Θα μείνει στην Ουκρανία μέχρι να τελειώσει ο πόλεμος. Σας ευχαριστούμε για την τόσο ειλικρινή υποστήριξη" έγραψε μεταξύ άλλων ο Ζελένσκι στο Facebook.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr