
Το τετραήμερο του Πάσχα σηματοδοτεί για τους Άγγλους την πρώτη ευκαιρία πριν τις καλοκαιρινές διακοπές για να βγουν, να διασκεδάσουν και να πιουν μέχρι τελικής πτώσης.
Τόσο τα βρετανικά ΜΜΕ όσο και τα κοινωνικά δίκτυα, είναι γεμάτα από στιγμιότυπα νέων ανθρώπων που δεν άφησαν καμιά νύχτα ανεκμετάλλευτη. Επί τρία βράδια στη σειρά γλέντησαν, φτάνοντας σε σημείο να μην μπορούν να σταθούν στα πόδια τους.

Πολλοί από αυτούς, για να είναι στο πνεύμα των γιορτών, ντύθηκαν λαγουδάκια και ξεκίνησαν την παραδοσιακή αγγλική μπαρότσαρκα.

Για παράδειγμα στο Νιούκαστλ και το Μπέρμιγχαμ, από όπου και οι εικόνες, το γλέντι στους δρόμους κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Και ένα "βρώμικο" μετά το γλέντι είναι ενδεδειγμένο.

Ο βροχερός καιρός δεν στάθηκε εμπόδιο.

Κάποιοι μπορεί να το παράκαναν.

Ό,τι κι αν έγινε το βράδυ, η σημερινή ημέρα είναι αργία, οπότε για τους γλεντζέδες του τετραήμερου υπάρχει χρόνος για να ανασυνταχθούν.

Boozy Brits headed out on the town dressed as PVC-clad bunnies as they celebrated the four-day Easter weekend.https://t.co/HvXR8km7iG
— The Mirror (@DailyMirror) April 9, 2023
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr