Η Ελλάδα στο πιάτο-Η Μπαρμπαρίγου ταξιδεύει τις γεύσεις

Η νέα εκπομπή που έρχεται τον Μάϊο να προβάλει τα Ελληνικά προϊόντα στο εξωτερικό είναι το νέο βήμα της μαγείρισσας

i-ellada-sto-piato-i-mparmparigou-taksideuei-tis-geuseis
|
SHARE THIS
0
SHARES

Η νέα εβδομαδιαία ψυχαγωγική εκπομπή των Δορυφορικών Καναλιών του ANT1 με τίτλο  “Η Ελλάδα στο πιάτο” με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου  έρχεται για να παρουσιάσει στους Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό νόστιμες ελληνικές συνταγές από τα καλύτερα και τα πιο αγνά προϊόντα που παράγονται στην πατρίδα μας και εξάγονται εκτός ελληνικών συνόρων.

 

Η εκπομπή «Η Ελλάδα στο πιάτο» θα ταξιδέψει όσους ζουν στο εξωτερικό σε πανέμορφα μέρη της Ελλάδας, με προτάσεις για ένα γνήσιο και απολαυστικό ελληνικό κυριακάτικο τραπέζι, με ελληνικά προϊόντα που μπορούν να προμηθευτούν στην Αμερική, τον Καναδά, την Αυστραλία και την Ευρώπη.

 

«Στόχος μας είναι να σας μεταφέρουμε πολλές από τις νοστιμιές της πατρίδας μας στα σπίτια σας. Θα το κάνουμε με αγάπη, μεράκι και κυρίως με τα καλύτερα και τα πιο αγνά προϊόντα που παράγονται στην Ελλάδα και που μπορείτε να βρίσκετε στο μέρος που ζείτε», τονίζει η Αργυτώ Μπαρμπαρίγου.

Η εβδομαδιαία εκπομπή κάνει πρεμιέρα prime time τον Μάιο, στον ΑΝT1 SATELLITE στην Αμερική και τον Καναδά, στον ΑΝΤ1 PACIFIC στην Αυστραλία και στον ANT1 EUROPE σε περισσότερες από 44 χώρες στην Ευρώπη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook