Το βράδυ της Ανάστασης στα Κανάλια Μαγνησίας ο ιερέας διέκοψε τη λειτουργία λίγο πριν ακουστεί το "Χριστός Ανέστη", προκειμένου να απευθυνθεί σε ομάδα νεαρών στον προαύλιο χώρο του ναού για τις κροτίδες που είχαν σκοπό να ανάψουν.
Ο ιερέας όπως εξήγησε, σε πολύ κοντινή απόσταση λειτουργεί γηροκομείο, και οι δυνατοί θόρυβοι προκαλούν αναστάτωση και φόβο στους ηλικιωμένους φιλοξενούμενους.
"Δεν έχει κανένα Χριστός Ανέστη, όλοι φύγετε. Είναι 60 άνθρωποι εκεί μέσα και κάνουνε Ανάσταση", είπε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος σε εκείνους που ετοιμάζονταν να ρίξουν κροτίδες.
Λίγο αργότερα, η λειτουργία συνεχίστηκε κανονικά και το "Χριστός Ανέστη" ακούστηκε μέσα σε πιο ήρεμο και συγκρατημένο κλίμα.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
!["Δεν έχει κανένα Χριστός Ανέστη": Ιερέας στη Μαγνησία διέκοψε την Ανάσταση αντιδρώντας για τις κροτίδες [βίντεο]](https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/fbc/1200x630/crop/both/86/8614cb9238bb462a8f3d072cceb6dbcb.jpg?width=300&height=200&mode=crop&anchor=topcenter)