Follow us

Εγκλημα στη Ρόδο: "Ετεροχρονισμένη" η συγγνώμη, λένε συγγενείς της Δώρας- Εξοργισμένος ο αδελφός της: "Ρε κάθαρμα"

Εξοργισμένος ο αδελφός της άτυχης Δώρας που δεν πρόλαβε να σώσει την αδελφή του από τον σύζυγο και δολοφόνο της.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Δώρα Ζαχαριά

"Ετεροχρονισμένη" χαρακτηρίζει τη συγγνώμη από την οικογένεια του δράστη, η οικογένεια της 32χρονης Δώρας που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τον πρώην σύντροφό της στη Ρόδο.

Μέλη της οικογένειας της 32χρονης Δώρας με τα οποία επικοινώνησε ο ΑΝΤ1 είπαν πως η "συγγνώμη" της οικογένειας του δράστη δεν την θα φέρει πίσω, απαντώντας στην επιστολή της οικογένεια του 40χρονου.

Επισημαίνουν πως θα έπρεπε η ίδια η οικογένεια να είχε φροντίσει μετά τις προτροπές της νεαρής εκπαιδευτικού να αντιμετωπίσει τις κακαποιητικές πράξεις του 40χρονου και όχι να υποστηρίζουν πως δεν συμβαίνει τίποτα. Οι συγγενείς της κοπέλας, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, θεωρούν πως η δήλωση αυτή είναι ετεροχρονισμένη και δεν έχει καμία σημασία.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Εξοργισμένος ο αδερφός της, ξεσπά: "Ρε κάθαρμα..."

Ο αδελφός της Ντόρας, Ζαχαρίας, από την πλευρά του, ξέσπασε μέσω του ΑΝΤ1 για τη δολοφονία της. "Όταν συγκατοίκησε μαζί του, τότε άρχισε να βλέπει. Ο ψυχοπαθής δολοφόνος της, της τα παρουσίαζε όλα σαν θύμα. Ο συγκεκριμένος το έπαιζε θύμα στην αδελφή μου. Προσπαθούσε να πατήσει πάνω στις ευαισθησίες της αδελφής μου. Η αδελφή μου όμως δεν ήταν ούτε κανένα κοριτσάκι αγαθό. Η αδελφή μου ήταν … τι να σας πω … ήταν αρσενικό σε πολλά θέματα. Ήταν αντράκι η Ντόρα", σχολίασε, υποστηρίζοντας πως "οι άντρες που αγαπούν δεν αντιδρούν με τέτοιο τρόπο".

"Ποιος κάνει τέτοια πράγματα; Πόσο δειλός μπορεί να είναι κάποιος για να κάνει τέτοια πράγματα; Αυτός είχε έρθει εδώ με σκοπό να κάνει τους γονείς μου να πείσουν την Ντόρα να γυρίσει στο σπίτι που μένανε, λέγοντάς τους πως το σπίτι της Ντόρας ήταν εκεί μαζί του και όχι εδώ. Ο πατέρας μου ήταν αυτονόητο να του πει:

‘Κοίταξε φίλε, το σπίτι της Ντόρας είναι εδώ. Εδώ είναι η οικογένειά της, και μπορεί να έρθει όποια στιγμή θέλει εκείνη’. Εκεί καταλάβαμε πια ότι το παιδί, κάτι υπάρχει. Εκείνο το βράδυ αντί να θες να την κάνεις να γυρίσει κάνοντας καλές πράξεις, μπήκε και διέγραψε όλες τις φωτογραφίες που είχε η αδελφή μου στο Google. Φωτογραφίες, βίντεο με τον παππού μου. Που η αδελφή μου προσευχόταν κάθε βράδυ για τον παππού μου", συνέχισε ο Ζαχαρίας.

Με λόγια που προκαλούν αίσθηση επισημαίνει πως δεν θα άφηνε την αδελφή του μόνη της εάν γνώριζε.

"Αν γνώριζα, την αδελφή μου θα την είχα μαζί μου στη δουλειά. Θα την έπαιρνα μαζί μου. Δεν θα την άφηνα να βγει ούτε έξω από το σπίτι μόνη της. Η αδελφούλα μου ήθελε απλά να χωρίσουν. Δεν ήθελε να χάσει την ιδιοκτησία του, όπως καταλαβαίνετε. Και δεν αυτοκτόνησε … τέτοιοι άνθρωποι δεν αυτοκτονούν από τύψεις. Αν είχε τύψεις από το προηγούμενο βράδυ που την παρακολουθούσε και δεν του βγήκε, και λέω ‘Ρε κάθαρμα, έχεις τόσες ώρες να πεις, τι πάω να κάνω;"’. Σκεφτείτε πόσο αποφασισμένος ήταν, με όπλο που σε περίπτωση που του πει όχι να την εκτελέσει.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΝΕΚΡΗ Η 40ΧΡΟΝΗ 17 Μαϊ 2024 | 08:10

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Κυνικός και αμετανόητος ο δράστης μετά το καρτέρι θανάτου - "Της είχα πει ότι θα τη σκότωνα"

Αμετανόητος παραμένει ο 50χρονος γυναικοκτόνος που σκότωσε τη 40χρονη πρώην σύζυγό του σε κεντρικό σημείο του Μενιδίου, τα ξημερώματα της Πέμπτης.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 16 Μαϊ 2024 | 23:11

Ξέσπασε ο πατέρας της Κυριακής μετά τη νέα γυναικοκτονία στο Μενίδι: "Αποθρασύνονται και ο ένας εμπνέεται από τον άλλο"

"Ο φονιάς της κόρης μου κρατείται στο ψυχιατρείο και τον προστατεύουν χωρίς να είναι άρρωστος ψυχικά" είπε ο Θανάσης Γρίβας.

ΦΡΙΚΗ 16 Μαϊ 2024 | 21:28

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Προκλητικός ο δολοφόνος της 40χρονης- "Τη σκότωσα και δεν μετανιώνω"- Δεν είχε σκοπό να παραδοθεί

Στις πρώτες του κουβέντες προς τις Αρχές, δήλωσε αμετανόητος, λέγοντας μάλιστα ότι η πρώην σύζυγός του τον απατούσε.

ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ 16 Μαϊ 2024 | 13:02

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: "Ο μπαμπάς σκότωσε τη μαμά", είπε η κόρη της 40χρονης που δολοφονήθηκε στη μέση του δρόμου

Για τις πρώτες στιγμές μετά τη νέα γυναικοκτονία στο Μενίδι, μίλησε κάτοικος της περιοχής, η οποία μόλις έφτασε στο σημείο είδε την κόρη του θύματος σε κατάσταση σοκ να μιλάει στο τηλέφωνο.

ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ 16 Μαϊ 2024 | 10:59

Μάρτυρας της γυναικοκτονίας στο Μενίδι: "Κλείσε την πόρτα, σκότωσαν την κοπέλα - Φώναζε βοήθεια" [βίντεο]

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με το έγκλημα στο Μενίδι, με θύμα μία 40χρονη γυναίκα.

ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ 16 Μαϊ 2024 | 09:12

Μενίδι: Η 40χρονη είχε καταγγείλει τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία - Μάρτυρας άκουσε φωνές και εκκλήσεις για βοήθεια

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ για την υπόθεση με τη νεκρή 40χρονη γυναίκα, η οποία βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένη στη μέση του δρόμου, στο Μενίδι.

ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 16 Μαϊ 2024 | 07:15

Σοκ στο Μενίδι: 40χρονη βρέθηκε νεκρή στη μέση του δρόμου - Είχε μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά

Συναγερμός σήμανε νωρίς το πρωί της Πέμπτης στην ΕΛΑΣ, καθώς βρέθηκε νεκρή 40χρονη γυναίκα στη μέση του δρόμου, στο Μενίδι.

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΓΡΙΒΑ 16 Μαϊ 2024 | 07:10

Γυναικοκτονία στους Αγ. Αναργύρους: Σε διαθεσιμότητα οι τρεις "άπραγοι" αστυνομικοί - Βαριές καμπάνες μετά το πόρισμα της ΕΔΕ

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν οι "άπραγοι" αστυνομικοί που δεν απέτρεψαν την δολοφονία της 28χρονης Κυριακής Γρίβα, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.

ΘΡΙΛΕΡ 15 Μαϊ 2024 | 18:43

Χαλκίδα: Αναζητούν 40χρονο από τον κύκλο της 63χρονης για το έγκλημα- "Πήγαν ακριβώς εκεί που είχε τα λεφτά"

Με αιχμηρό αντικείμενο κόπηκε το νήμα της ζωής της, χωρίς στο σπίτι να έχουν βρεθεί ίχνη παραβίασης. Έλειπαν τα χρήματα που είχε η ανήμπορη γυναίκα και για τα οποία γνώριζαν ελάχιστοι.

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ 15 Μαϊ 2024 | 12:05

Μύκονος: Συνελήφθη 27χρονος για την αιματηρή συμπλοκή με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία

Συνελήφθη ένας 27χρονος Πακιστανός μετά από ένταλμα του ανακριτή Σύρου για το μακελειό στη Μύκονο, μεταξύ Ινδών και Πακιστανών.

ΕΔΕ 14 Μαϊ 2024 | 22:16

Άγιοι Ανάργυροι: "Ξηλώνουν" τους τρεις αστυνομικούς του Α.Τ.- Σπίτι τους η Επόπτρια, η Αξιωματικός Υπηρεσίας και ο σκοπός

Ο τηλεφωνητής της Άμεσης Δράσης που χρησιμοποίησε την έκφραση "το περιπολικό δεν είναι ταξί" και άκουσε ζωντανά τη δολοφονία της θα λάβει την πιο ελαφριά ποινή¨.

ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ 14 Μαϊ 2024 | 15:51

Δολοφονία Κυριακής: Οι δικηγόροι της μητέρας και της αδελφής της ζητούν να δουν προσωπικά την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Αναφορά στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου προανήγγειλαν οι δικηγόροι της μητέρας και της αδελφής του θύματος για την ΕΔΕ κατά αστυνομικών

ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ 14 Μαϊ 2024 | 07:38

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ποιος είναι ο 36χρονος "Ρουμάνος" - Είχε μόνιμη διαπίστευση για τους αγώνες του Ολυμπιακού

Ορκισμένος υπερασπιστής του αρχηγού της θύρας 7, ο 36χρονος "Ρουμάνος" ξυλοφόρτωνε τους διεκδικητές των "σκήπτρων". Δούλευε στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό και βρισκόταν μέσα σε όλους του αγώνες της ομάδας.