Στο καταφύγιο του Δήμου Αθηναίων φιλοξενείται πλέον ο σκύλος του 25χρονου Τούρκου που δολοφονήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στα Εξάρχεια.
Ο νεαρός είχε βγει για τη συνηθισμένη βόλτα με τον σκύλο του στα Εξάρχεια, όταν δέχθηκε τους πυροβολισμούς που του στοίχισαν τη ζωή.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, το μικρό ζώο παρέμεινε δίπλα του μετά το αιματηρό περιστατικό, βρίσκοντας καταφύγιο κάτω από το χέρι του ιδιοκτήτη του.
Παρά τις προσπάθειες αστυνομικών και κατοίκων της περιοχής να το απομακρύνουν, εκείνο δεν απομακρυνόταν από το σημείο. Μάλιστα, κάτοικοι εξέφρασαν ενδιαφέρον να το υιοθετήσουν και να αναλάβουν τη φροντίδα του.
Μετά από εισαγγελική εντολή, ο σκύλος παραδόθηκε στον Δήμο Αθηναίων και μεταφέρθηκε στο δημοτικό καταφύγιο, όπου θα ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.
Μιλώντας στον ANT1, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αστικής Πανίδας και Ζωοφιλίας του Δήμου Αθηναίων, η Μίνα Φούντζουλα, ανέφερε ότι το ζώο δεν έφερε ηλεκτρονική σήμανση και πρόκειται να υποβληθεί σε κτηνιατρικό έλεγχο.
"Θα εξεταστεί από τους κτηνιάτρους μας, θα πάει στο ΔΙΚΕΠΑΖ, θα τσιπαριστεί, θα κάνει εμβόλια. Είναι περίπου έξι ετών. Θα επιστρέψει εδώ, όπου θα περιμένουμε την εντολή εισαγγελέα για το τι θα κάνουμε", είπε.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
