Follow us

Γηροκομείο "κολαστήριο" στα Χανιά: Πήραν προθεσμία οι 7 συλληφθέντες - Έτσι έστελναν τους ηλικιωμένους στον θάνατο

Τουλάχιστον 30 είναι οι ύποπτοι θάνατοι ηλικιωμένων στο γηροκομείο στα Χανιά, ενώ παράλληλα οι αναφορές επιβεβαιώνουν κακοποιητικές συμπεριφορές.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Ξεπερνούν κάθε νοσηρή φαντασία τα όσα φαίνεται να συνέβαιναν στο γηροκομείο στα Χανιά, γηροκομείο που όχι άδικα, έχει χαρακτηρισθεί της φρίκης. Οι αποκαλύψεις είναι συνταρακτικές. Αυτή τη στιγμή οι αρχές ερευνούν τουλάχιστον 30 "περίεργες" υποθέσεις θανάτων ηλικιωμένων στον ιδιωτικό οίκο ευγηρίας.

Ο εισαγγελέας Χανίων έχει παραγγείλει βαρύτατες διώξεις και υπάρχει δικογραφία χιλιάδων σελίδων και για κακοποιητικές συμπεριφορές σε βάρος των ηλικιωμένων, πλαστά πιστοποιητικά θανάτων και παράνομες συνταγογραφήσεις.

Στον ανακριτή παραπέμπονται επτά άτομα οι οποίοι συνελήφθησαν χτες Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου από στελέχη της Ασφάλειας Χανίων.

Όπως γράφει το neakriti.gr, το μεσημέρι, οι επτά συλληφθέντες πέρασαν το κατώφλι του εισαγγελέα Χανίων, από τον οποίο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν αύριο, Παρασκευή και το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου, στον ανακριτή.

Το κουβάρι της απίστευτης υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται τον Απρίλιο του 2021, όταν ήρθαν στο φως καταγγελίες που σόκαραν το πανελλήνιο. Συνθήκες και συμπεριφορές που παραπέμπουν σε κολαστήριο, που δεν τις χωρά ο ανθρώπινος νους, βίωναν οι ηλικιωμένοι που είχαν την ατυχία να φιλοξενηθούν στα τελευταία χρόνια της ζωής τους στον οίκο ευγηρίας που για χρόνια λειτουργεί στα Χανιά με επίσημες σφραγίδες και αδειοδοτήσεις υπηρεσιών του Δημοσίου, χωρίς ουδείς μέχρι πρότινος να γνωρίζει το παραμικρό και κυρίως χωρίς να παρεμβαίνει.

Γηροκομείο "κολαστήριο" στα Χανιά: Πήραν προθεσμία οι 7 συλληφθέντες -  Έτσι έστελναν τους ηλικιωμένους στον θάνατο

Ηλικιωμένοι που υποσιτίζονταν, έμπαιναν υγιείς και απεβίωναν ή έφευγαν σκελετωμένοι

Το ψηφιδωτό της μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων συνθέτουν αμέτρητες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που αποκαλύφθηκαν στην πορεία της μακράς έρευνας των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων. Χαρακτηριστική είναι η περιγραφή ηλικιωμένου που επέστρεψε εγκαίρως στο οικογενειακό του περιβάλλον: "Οι συνθήκες πείνας μού θύμισαν την περίοδο της Κατοχής".

Άνθρωποι που λάμβαναν χωρίς τη θέλησή τους και χωρίς να υπάρχει λόγος φάρμακα που χορηγούνται σε βαριές ψυχασθένειες, ώστε να μην έχουν επαφή με το περιβάλλον. Παππούδες και γιαγιάδες που σιτίζονταν μέσω σύριγγας με ειδικό σύστημα από τη μύτη, για εξοικονόμηση χρόνου και λόγω έλλειψης προσωπικού.

Πλημμελής καθαριότητα και συνθήκες ατομικής υγιεινής για τους φιλοξενούμενους, που έκαναν μπάνιο μία φορά ανά δεκαπενθήμερο, κι αυτή με κρύο νερό.

Αυτή η "Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων" είχε τη φήμη της ιδανικής δομής στα Χανιά, γι’ αυτό και σύμφωνα με πηγές ήταν η ακριβότερη.

Μάλιστα, οι ιδιοκτήτριες δέχονταν ακόμη και βαριές περιπτώσεις ηλικιωμένων με κινητικά προβλήματα και υπόσχονταν στους οικείους τους ότι υπάρχει μέριμνα ακόμη και για αποκατάσταση.

Διαβάστε Επίσης

Καθηλωμένοι και υποσιτισμένοι

Καθετήρες έβαζαν οι νοσηλευτές και νοσηλεύτριες σε όλους ανεξαιρέτως τους τροφίμους, για να μη χρειάζεται να πηγαίνουν στην τουαλέτα. Σε πολλές περιπτώσεις οι τρόφιμοι δένονταν σε καρέκλες! Τα σημάδια στο σώμα τους από τους ιμάντες καλύπτονταν με μακριά ρούχα, ενώ σε κάθε πιθανή επίσκεψη συγγενούς υπήρχε ο χρόνος παρέμβασης από νοσηλευτή για ωραιοποίηση μιας εικόνας, που όπως αποδείχτηκε δε γινόταν αντιληπτή!

Γηροκομείο Χανιά

300 θάνατοι από το 2015

Σύμφωνα με το Neakriti.gr, οι έρευνες, που είναι ενδελεχείς επεκτείνονται σε υπηρεσίες του Δημοσίου που είναι αρμόδιες για τις άδειες λειτουργίας προνοιακών δομών, στο νοσοκομείο, σε ληξιαρχεία και σε κάθε εμπλεκόμενη Αρχή, ενώ αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η "βεντάλια” των εμπλεκομένων θα ανοίγει συνεχώς. Οι δε θάνατοι ηλικιωμένων που φιλοξενήθηκαν στη συγκεκριμένη δομή από το 2015 μέχρι το 2021 ανέρχονται σε 300.

Οι καταγγελίες συσσωρεύτηκαν την περασμένη άνοιξη και το ίδιο διάστημα δόθηκε εισαγγελική παραγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων να ξεκινήσει την έρευνα. Στον πρώτο έλεγχο - που δεν αιφνιδίασε τις ιδιοκτήτριες, μιας και ήδη γνώριζαν για τις καταγγελίες - δε διαπιστώθηκαν παραβάσεις. Πλην όμως εκφράστηκαν παράπονα από ηλικιωμένους ότι δεν περνάνε καλά. Στην πορεία, όσα άρχισαν να αποκαλύπτονται από καταγγελίες που δε σχετίζονται μεταξύ τους άφησαν έκπληκτους ακόμη και τους αστυνομικούς.

Μια 60χρονη χωρίς παθολογικά προβλήματα, που εισήλθε στον οίκο ευγηρίας για προβλήματα ψυχικής φύσεως, μπήκε 90 κιλά και μέσα σε λίγο διάστημα πέθανε έχοντας μείνει 50 κιλά. Επίσης χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα ηλικιωμένου ο οποίος ήταν σε καλή κατάσταση, αυτοεξυπηρετείτο και έχαιρε άκρας υγείας όταν μπήκε στη μονάδα. Μέσα σε δύο εβδομάδες δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει.

Ηλικιωμένοι που υποσιτίζονταν, που έμπαιναν υγιείς και απεβίωναν ή έφευγαν σκελετωμένοι

Άνθρωποι που λάμβαναν χωρίς τη θέλησή τους και χωρίς να υπάρχει λόγος φάρμακα που χορηγούνται σε βαριές ψυχασθένειες, ώστε να μην έχουν επαφή με το περιβάλλον. Παππούδες και γιαγιάδες που σιτίζονταν μέσω σύριγγας με ειδικό σύστημα από τη μύτη, για εξοικονόμηση χρόνου και λόγω έλλειψης προσωπικού.

Πλημμελής καθαριότητα και συνθήκες ατομικής υγιεινής για τους φιλοξενούμενους, που έκαναν μπάνιο μία φορά ανά δεκαπενθήμερο, κι αυτή με κρύο νερό.

Γηροκομείο Χανιά

Διαβάστε Επίσης

Βαρύτατες οι διώξεις

Τα επτά άτομα επτά κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, της ανθρωποκτονίας, για παραβάσεις του νόμου "περί προϋποθέσεων ίδρυσης και λειτουργίας Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων", πλαστογραφίας και περιπτώσεων χορηγήσεων και χρήσεων ψευδών ιατρικών πιστοποιητικών.

Πρόκειται για

την 67χρονη ιδιοκτήτρια της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων,

τη 43χρονη κόρη της και συνδιαχειρίστρια,

έναν 50χρονο γενικό γιατρό-υπεύθυνο της μονάδας,

έναν 70χρονο ψυχίατρο,

δύο νοσηλεύτριες 44 και 47 ετών και

έναν 42χρονο νοσηλευτή.

Σε βάρος τους είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή με ενδεχόμενο δόλο, και απόπειρα κατά συρροή, πλαστογραφία και ψευδή πιστοποιητικά. Η δε δικογραφία αφορά συνολικά σε 36 άτομα που φέρονται να εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα με την υπόθεση, οι λεπτομέρειες της οποίας προκαλούν ανατριχίλα.

Επιπλέον, βρέθηκε το χρηματικό ποσό 105.000 ευρώ και κοσμήματα, ως προερχόμενα από παράνομη δραστηριότητα, τα οποία κατασχέθηκαν από τις αστυνομικές αρχές.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

"Συνελήφθησαν, σήμερα (09.02.2022) το πρωί στα Χανιά, κατόπιν ενταλμάτων σύλληψης κ. Ανακριτή Χανίων που εκδόθηκαν την 04.02.2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, επτά (7) ημεδαποί (4 γυναίκες και 3 άνδρες) κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, ανθρωποκτονίας, Νόμου "περί προϋποθέσεων ίδρυσης και λειτουργίας Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων", πλαστογραφίας και περιπτώσεων χορηγήσεων και χρήσεων ψευδών ιατρικών πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, κατόπιν πολύμηνης ,πολυσχιδούς και εμπεριστατωμένης αστυνομικής προανάκρισης που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, η οποία αφορούσε στη διερεύνηση ύποπτων θανάτων ηλικιωμένων ατόμων που φιλοξενούνταν σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων σε περιοχή του Δήμου Χανίων, κατά το χρονικό διάστημα από 05-05-2009 έως 05-05-2021, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 36 ημεδαπών και αλλοδαπού η οποία υπεβλήθη στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Εν συνεχεία την 04.02.2022 εκδόθηκαν από κ. Ανακριτή Χανίων τα σχετικά εντάλματα σύλληψης σε εκτέλεση των οποίων αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας συνέλαβαν σήμερα (09.02.2022) 7 ημεδαπούς (3 άνδρες και 4 γυναίκες).
Σε νομότυπες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες και οχήματα των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχεθήκαν συνολικά ως προερχόμενα από παράνομη δραστηριότητα, το χρηματικό ποσό των 105.855 ευρώ και κοσμήματα.
Συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ Ανακριτή Χανίων".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Στη Νέα Ερυθραία για μια από τις ομορφότερες αυλές των βορείων προαστίων

Το all-day στέκι με κοσμοπολίτικο αέρα και ανεμελιά έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και συνεχίζει να το κάνει και το φθινόπωρο.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ 06 Σεπ 2025 | 08:34

Αστακός το κέντρο της Θεσσαλονίκης για τη ΔΕΘ - "Αίαντας", 2.500 αστυνομικοί, drones και κάμερες

Θα βρίσκονται επί ποδός όλες οι διαθέσιμες δυνάμεις της Θεσσαλονίκης, ενώ διμοιρίες μετακινήθηκαν από γειτονικούς νομούς, αλλά κι από υπηρεσίες της Αττικής.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ 05 Σεπ 2025 | 19:14

Μαφία Κρήτης: Πρώτα αφέθηκαν ελεύθεροι και μετά προφυλακίστηκαν τα δύο αδέρφια-αρχηγοί της οργάνωσης

Αρχικά τα δύο αδέρφια αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους για την πρώτη δικογραφία σχετικά με ναρκωτικά, όπλα και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, όμως προφυλακίστηκαν για την υπόθεση της απόκτησης εκκλησιαστικής περιουσίας

«ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ» 05 Σεπ 2025 | 12:44

Ο Καμμένος για τους νέους διαλόγους με τον αρχιμαφιόζο της Κρήτης: "Εκανα πλάκα - Αν συνεχίσουν θα κατέβω στην πολιτική"

Ο Πάνος Καμμένος κάνει λόγο για δολοφονία χαρακτήρα και "επιλεκτική διαρροή" συνομιλιών από την δικογραφία της υπόθεσης της μαφίας της Κρήτης.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 05 Σεπ 2025 | 06:45

Κρήτη: Και δεύτερη αποκαλυπτική συνομιλία του μαφιόζου με τον Καμμένο - Τον παρακολουθούσαν με κοριούς επί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Παρά το γεγονός ότι ο Πάνος Καμμένος ανέφερε ότι "δεν βοήθησε" και "δεν σήκωσε ξανά τηλέφωνο", η επικοινωνία με τον 57χρονο φαίνεται να επιβεβαιώνει το αντίθετο.

ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 04 Σεπ 2025 | 14:38

Κρητικοί μαφιόζοι: Ελεύθερος ο αστυνομικός που συνελήφθη - Ο όρος που του επιβλήθηκε

Με περιοριστικό όρο την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, αφέθηκε ελεύθερος ο αστυνομικός από τη Ρέθυμνο που συνελήφθη για την εμπλοκή του στην εγκληματική οργάνωση της Κρήτης.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΕΛΑΣ 04 Σεπ 2025 | 09:11

Δημογλίδου για του Κρητικούς μαφιόζους: "Έρχονται και άλλες συλλήψεις" - Πότε ξεκίνησαν οι έρευνες

Σήμερα απολογούνται οι πρώτοι κατηγορούμενοι για συμμετοχή στη μεγάλη εγκληματική οργάνωση της Κρήτης.

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ 04 Σεπ 2025 | 07:44

Κρητική μαφία: "Η προεδρίνα Εφετών μου ζήτησε μια χάρη και της την έφτιαξα", έλεγε ο 57χρονος αρχηγός

Σήμερα οι 48 συλληφθέντες της κρητικής μαφίας, αναμένεται να περάσουν σταδιακά το κατώφλι του ανακριτή, με τις απολογίες να ολοκληρώνονται πιθανότατα την Παρασκευή.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΗΜΑΝΔΗΡΑΚΗΣ 04 Σεπ 2025 | 07:00

Δήμαρχος Χανίων: "Δεν υπέκυψα ποτέ σε πιέσεις και ούτε πρόκειται" - Αρνείται κάθε εμπλοκή με τη μαφία της Κρήτης

Απαντά σε δημοσιεύματα, τα οποία τον εμφανίζουν να έχει επικοινωνία με άτομα της εγκληματικής οργάνωσης που εξαρθρώθηκε στην Κρήτη.

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ 17 04 Σεπ 2025 | 06:33

Κρητική μαφία: Η ώρα των απολογιών για τους εμπλεκόμενους στην εγκληματική οργάνωση

Ενώπιων του Εισαγγελέα οδηγούνται σήμερα το πρωί, οι συλληφθέντες για την συμμετοχή τους στη φερόμενη "μαφία των Χανίων".

Κ. ΔΗΜΟΓΛΙΔΟΥ 03 Σεπ 2025 | 11:27

Κρητική μαφία: Έρχονται νέες διώξεις και συλλήψεις - Τι είπε για τον Πάνο Καμμένο η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

Την άσκηση ποινικών διώξεων καθώς και πιθανές συλλήψεις για τη μαφία που αποκαλύφθηκε στην Κρήτη σχετικά με την δεύτερη δικογραφία που δημιουργήθηκε σε βάρος τους.

03 Σεπ 2025 | 10:54
ΑΔΕΛΦΙΚΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣ 03 Σεπ 2025 | 09:43

Στράτος Τζώρτζογλου: Κουμπάρος του ο "αρχιμαφιόζος της Κρήτης" - Τον πάντρεψε με τη Μαριόλα

Αδελφικός φίλος και κουμπάρος του ηθοποιού Στράτου Τζώρτζογλου, είναι ο ένας από τους "πρωταγωνιστές" της μαφίας της Κρήτης.

ΚΡΗΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ 03 Σεπ 2025 | 07:33

Κρητική μαφία: Πώς εκβίαζαν τον ηγούμενο για το φιλέτο του 1,5 εκατ. ευρώ - Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι με τον Καμμένο

Μέσα από το κελί των φυλακών, ο "Πατομπούκαλος", ένας από τους κρητικούς μαφιόζους ομολογεί ότι έβαλε βόμβα στο σπίτι του αστυνομικού που τον είχε συλλάβει. Πώς αποκαλύφθηκε η δράστη της μαφίας των Χανίων.

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ 02 Σεπ 2025 | 11:02

Μαφία στην Κρήτη - Απίστευτοι διάλογοι: "Δεν είμαστε εστιατόριο, ναρκωτικά πουλάμε" - Οι πελάτες πλήρωναν και με... POS

Επική ατάκα στο συνθηματικό πελάτη που ζήτησε… ομελέτα. "Δεν είμαστε εστιατόριο, ναρκωτικά πουλάμε εδώ", του απάντησαν.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 02 Σεπ 2025 | 07:40

Μαφία της Κρήτης: Τρεις επιχειρηματίες κι ένας παπάς οι αρχηγοί - Εκβίαζαν ηγούμενο με ροζ βίντεο - 3 εκατ. ο τζίρος τους

Ηγετικό ρόλο στην εγκληματική ομάδα, φέρονται να έχουν δυο αδέλφια που διατηρούν ξενοδοχείο και beach bar στα Χανιά. Ένας ιερέας και ένας ιδιοκτήτης γυμναστηρίου.

ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ 01 Σεπ 2025 | 13:42

Πώς οι δύο μυστικοί αστυνομικοί αποκάλυψαν την εγκληματική οργάνωση στην Κρήτη - Οπλα, ναρκωτικά και "ξέπλυμα"

Συνολικά συνελήφθησαν 48 άτομα εκ των οποίων οι 12 είναι ήδη έγκλειστοι σε φυλακές καθώς εκτίουν ποινές για υποθέσεις ναρκωτικών και όπλων

ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ 01 Σεπ 2025 | 10:50

Τρόμος για 23χρονη στα Χανιά: Την πήγε σε χωράφι, προσπάθησε να την πνίξει και να τη χτυπήσει με το αυτοκίνητο

Τον απόλυτο τρόμο στα χέρια του συντρόφου της βίωσε μια 23χρονη κοπέλα, στον Πλατανιά Χανίων, όταν έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 01 Σεπ 2025 | 07:02

Πώς εξάρθρωσε η ΕΛΑΣ το μεγάλο κύκλωμα εκβιαστών στην Κρήτη - Ανάμεσά τους αστυνομικοί, στρατιωτικοί και παπάδες

Ένας αστυνομικός, ένα στέλεχος της πολεμικής αεροπορίας και στέλεχος του πολεμικού ναυτικού, βρίσκονται μεταξύ των 48 συλληφθέντων από την μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε Χανιά και Ρέθυμνο.

ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΑΜΕΣΑ 31 Αυγ 2025 | 22:59
ΑΓΝΟΙΑ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ 29 Αυγ 2025 | 16:08

Χανιά: Γυναίκα έκανε ηλιοθεραπεία μέσα σε προστατευόμενο χώρο για χελώνες [εικόνες]

Η γυναίκα καταγράφηκε να απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία της μέσα σε προστατευόμενο χώρο ωοτοκίας για θαλάσσιες χελώνες στα Χανιά

ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ 28 Αυγ 2025 | 17:16

Σοβαρό τροχαίο στα Χανιά: Αυτοκίνητο τούμπαρε και σφήνωσε σε δέντρο – Ένας τραυματίας [βίντεο]

Στο τροχαίο τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός του αυτοκινήτου και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 27 Αυγ 2025 | 19:34

Καμίνια: Αστυνομικός μητέρα 3 παιδιών διέσωσε τον 5χρονο - Η 19χρονη αδερφή του τον κλείδωσε στο σπίτι για να βγει ραντεβού [βίντεο]

Όπως ανέφεραν γείτονες της οικογένειας στα Καμίνια, το παιδί τις τελευταίες μέρες έμενε με τη μεγάλη αδερφή του καθώς οι γονείς τους απουσίαζαν εκτός Αθηνών

ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ 26 Αυγ 2025 | 12:04

Τραγικό τέλος στα Χανιά: Νεκρή βρέθηκε η 95χρονη που αναζητούνταν

Η 95χρονη χάθηκε από την περιοχή Νεροκούρουστα Χανιά, με το οικείο περιβάλλον της να εκτιμά ότι θα πήγαινε στις Καλύβες σε ένα μνημόσυνο

ΕΣΤΗΝΑΝ ΕΝΕΔΡΑ 22 Αυγ 2025 | 19:52

Θεσσαλονίκη: Ανήλικοι λήστευαν οδηγούς ταξί

Οι ανήλικοι προσποιούμενοι τους πελάτες αναζητούσαν ταξί που έβρισκαν διαθέσιμα και ζητούσαν μεταφορά σε απομονωμένες περιοχές στον οικισμό των Διαβατών.

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ 22 Αυγ 2025 | 13:16

Γυναικοκτονία στον Βόλο: "Είδα τον μπαμπά να καρφώνει τη μαμά με μαχαίρι" - Σοκάρει η περιγραφή της κόρης

Τα παιδιά μεταφέρθηκαν σε ασφαλές περιβάλλον, ενώ η οικογένεια δέχεται ψυχολογική υποστήριξη.

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ 22 Αυγ 2025 | 11:55

Γυναικοκτονία στον Βόλο: Σκότωσε την 36χρονη σύζυγό του και τράπηκε σε φυγή - Μητέρα 4 παιδιών το θύμα, μπροστά στο έγκλημα η μία κόρη

Ο δράστης της γυναικοκτονίας βγήκε τρέχοντας από το διαμέρισμα και διέφυγε προς την οδό Γλάδστωνος. Ανθρωποκυνηγητό για την εύρεσή του από τις αρχές.

ΜΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙ 22 Αυγ 2025 | 11:33

Ο κλέφτης στη Θεσσαλονίκη βρήκε τον μάστορά του: Άρπαξε το φορτηγό αλλά ο ιδιοκτήτης τον καταδίωξε και τον έπιασε

Απίστευτο σκηνικό στη Θεσσαλονίκη. Κλέφτης άρπαξε φορτηγό αλλά τον πρόλαβε ο ιδιοκτήτης που τον καταδίωξε.

ΣΤΟ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ 22 Αυγ 2025 | 10:26

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 43χρονος για βιασμό 14χρονης με νοητική στέρηση

Ο άνδρας εντοπίστηκε μετά από αναζητήσεις στην περιοχή του Ασβεστοχωρίου, προσήχθη και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία.

ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ 22 Αυγ 2025 | 09:00

Σπείρα ανηλίκων είχε "γδύσει" ολόκληρο σχολείο στη Φωκίδα – Με λάπτοπ και tablet στα σπίτια τους

Οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο από τους ανήλικους δράστες επ’ αυτοφώρω, την ώρα που προκαλούσαν νέες φθορές στο κτίριο.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 21 Αυγ 2025 | 21:04

Τούρκοι μαφιόζοι: Ο 29χρονος αρχηγός "Ρέιζ" και η δράση της συμμορίας του - "Αγαπάω την Ελλάδα, θέλω να ζήσω εδώ"

Οι Τούρκοι μαφιόζοι βρίσκονται στην Ελλάδα με Golden Visa, δηλώνουν γκιουλενιστές - Πώς ξέπλεναν χρήματα με πολυτελείς βίλες και πανάκριβα αυτοκίνητα από τη Βουλγαρία -

ΤΟ ΘΗΡΙΩΔΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΤΖΙΠ 21 Αυγ 2025 | 12:05

Τούρκοι μαφιόζοι στην Ελλάδα: Η χλιδάτη ζωή σε μισθωμένες βίλες και η αδυναμία στα πανάκριβα αυτοκίνητα

Στην τελευταία επιχείρηση της ΕΛΑΣ συνελήφθησαν έξι Τούρκοι υπήκοοι - αιτούντες άσυλο και τα ευρήματα ήταν εντυπωσιακά.

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 21 Αυγ 2025 | 10:35

Τρόμος σε κλαμπ της Αθήνας: 19χρονη αισθητικός κατήγγειλε απόπειρα βιασμού με αστυνομικό παρόντα - Σοκάρει η κατάθεσή της

Στιγμές τρόμου για 19χρονη κοπέλα σε κεντρικό κλαμπ της Αθήνας, σύμφωνα με την καταγγελία της.

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΕΛΑΦΡΑ ΔΥΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ 21 Αυγ 2025 | 09:55
ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ 21 Αυγ 2025 | 09:43

Ρόδος: 21χρονη από τη Δανία κατήγγειλε βιασμό από Γερμανό σε πλατεία

Σύμφωνα με την καταγγελία της 21χρονης όλα συνέβησαν στις 5 τα ξημερώματα της Τρίτης.

ΕΓΙΝΕ ΑΙΣΘΗΤΟΣ 20 Αυγ 2025 | 18:59

Κρήτη: Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ανοιχτά των Χανίων

Ο σεισμός έγινε αισθητός και στην πόλη των Χανίων, ωστόσο δεν υπήρξαν αναφορές για ζημιές

ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 20 Αυγ 2025 | 14:00

Λάρισα: Παρέα νεαρών χούλιγκαν "έσπασε" αυτοκίνητα για… πλάκα

Νεαροί έσπαγαν αυτοκίνητα για πλάκα στη Νέα Σμύρνη Λάρισας.

ΔΥΟ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ 20 Αυγ 2025 | 10:49

Έφοδος της αστυνομίας σε σπίτι στο Μενίδι: Εντοπίστηκαν ρόπαλα και μετρητά [βίντεο]

Δύο άτομα συνελήφθησαν σε έφοδο της αστυνομίας στο Μενίδι.

ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 20 Αυγ 2025 | 09:50

Τραγωδία στο Ρέθυμνο: 34χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του

Ένας 34χρονος εντοπίστηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του στο Ρέθυμνο.

ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ 20 Αυγ 2025 | 09:40

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη δύο ανδρών για ενδοοικογενειακή βία – Ο ένας είχε "οπλοστάσιο" στο σπίτι του

Σε μία περίπτωση, στην περιοχή του Δενδροποτάμου στη δυτική Θεσσαλονίκη, αλλά και σε αποθήκη που χρησιμοποιούσαν, εντοπίστηκε πλήθος όπλων.

ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ 19 Αυγ 2025 | 16:00

Χανιά: Προφυλακίστηκε ο 56χρονος που μαχαίρωσε τη σύντροφό του - Ισχυρίστηκε ότι… "ήταν η κακιά στιγμή"

Ο 56χρονος κατηγορούμενος απολογήθηκε σήμερα για την κατηγορία κακουργηματικού χαρακτήρα που τον βαραίνει - Κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 19 Αυγ 2025 | 14:54

Χανιά: Και η ζωή συνεχίζεται… όχι όμως για τον Παναγιώτη" - Συγκλονίζει η οικογένεια του 22χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Οκτώ μήνες μετά, η οικογένεια του αδικοχαμένου νεαρού προέβη σε μια συγκλονιστική ανακοίνωση με αφορμή το γεγονός της επανόδου στη δουλειά των αστυνομικών που είχαν βγει σε διαθεσιμότητα

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ 19 Αυγ 2025 | 12:31

Άκαρπες οι έρευνες για τον δραπέτη κρατούμενο στην Καστοριά

Ο κρατούμενος εκμεταλλεύτηκε την απροσεξία των δύο αστυνομικών που τον συνόδευαν και κατάφερε να διαφύγει.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 18 Αυγ 2025 | 14:33

Γυναικοκτονία στο Χαλάνδρι: Εμμονικός με το θύμα ο 28χρονος - Δεν προκύπτει να είχαν σχέση

"Με εξέθεσε στους φίλους μου", φέρεται να είπε ο 28χρονος επιχειρώντας να πει γιατί σκότωσε την 47χρονη στο Χαλάνδρι.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΕΝΑΣ 28ΧΡΟΝΟΣ 18 Αυγ 2025 | 12:08

Γυναικοκτονία στο Χαλάνδρι: 28χρονος σκότωσε 47χρονη στην είσοδο πολυκατοικίας [εικόνες-βίντεο]

Άγρια δολοφονία 47χρονης γυναίκας, εκτυλίχθηκε το πρωί της Δευτέρας 18 Αυγούστου στο Χαλάνδρι. Συνελήφθη ο 28χρονος σύντροφός της.

ΜΕΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΑΥΤΟΤΡΑΥΜΑΤΙΣΘΕΙ 18 Αυγ 2025 | 10:49

Γυναικοκτονία στην Κύπρο: 53χρονος σκότωσε την 34χρονη Ελληνίδα σύντροφό του και τραυμάτισε τον γιο της

Ενας 53χρονος στην Κύπρο δολοφόνησε την 34χρονη Ελληνίδα σύντροφό του μπροστά στον γιο της.

ΕΙΧΕ 1 ΚΙΛΟ ΚΑΝΝΑΒΗΣ 18 Αυγ 2025 | 10:41

Ο ντελιβεράς παρέδιδε και ναρκωτικά: Σύλληψη 54χρονου διανομέα για διακίνηση σε Νέα Φιλαδέλφεια και Μενίδι

Ένας 54χρονος ντελιβεράς συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε Νέα Φιλαδέλφεια και Μενίδι.

ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Ο ΚΑΒΓΑΣ 18 Αυγ 2025 | 09:06

Σε κρίσιμη κατάσταση η 45χρονη που τη μαχαίρωσε ο σύντροφός της στην Κρήτη

Φρίκη έχει προκαλέσει το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που σημειώθηκε στα Χανιά με πρωταγωνιστή έναν 56χρονο ο οποίος μαχαίρωσε τη σύντροφό του.

ΣΤΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ 18 Αυγ 2025 | 08:43
ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΩΜΑΤΙΚΩΝ ΒΛΑΒΩΝ 16 Αυγ 2025 | 22:37

Χειροπέδες σε 26χρονο στην Πάτρα για ξυλοδαρμό - Επιτέθηκε και σε αστυνομικό

Ένας 26χρονος στην Πάτρα συνελήφθη για ξυλοδαρμό, ενώ επιτέθηκε και σε αστυνομικό.

ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΡΕΥΜΑΤΑ 16 Αυγ 2025 | 22:05

Χανιά: Ναυαγοσώστης εκτός υπηρεσίας έσωσε πέντε άτομα που κινδύνευαν

Το περιστατικό σημειώθηκε σε παραλία στα όρια Σταλού και Αγίας Μαρίνας όταν τα πέντε άτομα παρασύρθηκαν από ρεύματα.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΚΟΡΩΝΑ 16 Αυγ 2025 | 19:40

Σοβαρό ενδοικογενειακό επεισόδιο στα Χανιά: Με μαχαιριές στο σώμα μεταφερθηκε στο νοσοκομείο 45χρονη

Χτυπημένη με αιχμηρό αντικείμενο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων μία γυναίκα.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ 15 Αυγ 2025 | 23:05

Χανιά: Στο Νοσοκομείο 14χρονος με συμπτώματα οξείας μέθης

Ο ανήλικος σύμφωνα με πληροφορίες παρουσίασε συμπτώματα οξείας μέθης, μετά από κατανάλωση αλκοόλ στη διάρκεια του πανηγυριού

ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ 15 Αυγ 2025 | 14:01

Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρός σε τροχαίο 27χρονος παραμονή Δεκαπενταύγουστου- Πήγαινε να πάρει τους γονείς του από το καράβι

Ο 27χρονος πήγαινε στο λιμάνι της Σούδας για να παραλάβει τους γονείς του, οι οποίοι είχαν έρθει στο νησί για να περάσουν μαζί τον Δεκαπενταύγουστο.

ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΚΙΕΣ 15 Αυγ 2025 | 10:19
ΕΙΧΕ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ 14 Αυγ 2025 | 13:53

Συνελήφθη στην Αθήνα 41χρονος δραπέτης φυλακών

Ο 41χρονος εξέτιε ποινή κάθειρξης 21 ετών και 11 μηνών, για σύσταση συμμορίας, ληστεία κατά συρροή και συναυτουργία και διακεκριμένες κλοπές.

ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΣΥΧΑΙΝΑ 14 Αυγ 2025 | 10:07

Δύο συλλήψεις για τη φωτιά στην Αχαΐα: Ομολόγησε ένας 19χρονος - Έβαλε τη φωτιά με αναπτήρα

Ένας 19χρονος ομολόγησε την πράξη του και υπέδειξε το σημείο στο οποίο έβαλε φωτιά το οποίο είναι το σημείο έναρξης της πυρκαγιάς.

13 Αυγ 2025 | 09:28

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Η αντίδραση του δημάρχου Χανίων μετά το άγριο ξέσπασμα του ηθοποιού

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, απευθυνόμενος στους θεατές, εξέφρασε την ενόχληση τόσο του ιδίου όσο και των άλλων ηθοποιών, μετά τις κραυγές νεαρών έξω από το θέατρο.

ΣΤΑ ΡΗΧΑ 12 Αυγ 2025 | 12:54

Χανιά: Θαλάσσια χελώνα δάγκωσε λουόμενη

Θαλάσσια χελώνα στο Μαράθι Χανίων δάγκωσε λουόμενη.

ΤΟ ΔΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΚΛΑΧΟΜΑ 12 Αυγ 2025 | 12:12

Γνωστός τράπερ εμπλέκεται σε υπόθεση ναρκωτικών: Συνελήφθη ο συνεργός του - Τι έδειξε η έρευνα στο σπίτι του

Συνελήφθη συνεργός γνωστού τράπερ. Αμφότεροι εμπλέκονται σε διακίνηση ναρκωτικών.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 12 Αυγ 2025 | 11:14
ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ FBI 12 Αυγ 2025 | 10:05

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη Τούρκος που αναζητούσε η Ιντερπόλ - Είχε καταδικαστεί για εμπόριο ναρκωτικών

Τον αναζητούσε η Ιντερπόλ, τον συνέλαβε το ελληνικό FBI στη Θεσσαλονίκη.

6 ΕΤΩΝ 11 Αυγ 2025 | 13:43
ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 11 Αυγ 2025 | 10:41
ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 11 Αυγ 2025 | 08:41

Χανιά: Λαμπερές σε πάρτι γενεθλίων Μαρέβα και Δάφνη Μητσοτάκη - Το εκλεκτό μενού και ο Νίκος Βέρτης [εικόνες]

Σε πάρτι για τα 62α γενέθλια του διακεκριμένου Χανιώτη νομικού Γιώργου Μυλωνογιάννη παρευρέθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με τη σύζυγό του Μαρέβα και την κόρη τους Δάφνη.

ΣΕ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ 10 Αυγ 2025 | 16:26

Θεσσαλονίκη: Φορτίο κοκαΐνης αξίας 5,5 εκατομμυρίων ευρώ ξετρύπωσε η αστυνομία - Για πού προοριζόταν [εικόνες - βίντεο]

Το κοντέινερ με τα ναρκωτικά είχε εντοπιστεί στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 6 Αυγούστου και οι συλλήψεις στον Ασπρόπυργο έγιναν χθες

ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ 08 Αυγ 2025 | 16:28

Χανιά: Tουρίστες εκβίαζαν ιδιοκτήτη καταλύματος για να μην γράψουν αρνητική κριτική - Ζητούσαν 700 ευρώ

Κατά τη σύλληψή τους αρνήθηκαν να γνωστοποιήσουν τα στοιχεία ταυτότητάς τους

ΠΑΓΝΗ 08 Αυγ 2025 | 11:50

Χανιά: Πτώση παιδιού ενός έτους από μπαλκόνι – Νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ

Το παιδάκι μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Χανίων, αλλά κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ 08 Αυγ 2025 | 11:44

Σοκ στη Βόρεια Ελλάδα: Συνελήφθη ανήλικος με 1.000 αρχεία σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας

Ανήλικος συνελήφθη στη Βόρεια Ελλάδα με 1.000 αρχεία σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας.

«ΜΕ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΕΠΙ 40 ΛΕΠΤΑ» 07 Αυγ 2025 | 12:51

"Μου τρύπησαν τον πνεύμονα": Ο 61χρονος φούρναρης μιλά για την επίθεση στη Μάνδρα

Πώς περιγράφει ο 61χρονος φούρναρης στη Μάνδρα Αττικής την άγρια επίθεση από τους ληστές.

ΔΙΩΞΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ "FBI" 07 Αυγ 2025 | 10:42

Εντοπίστηκαν πάνω από 560 κιλά κάνναβης σε κοντέινερ στον Πειραιά - Τρεις συλλήψεις στη Βουλγαρία

Περισσότερα από 560 κιλά κάνναβης εντοπίστηκαν σε κοντέινερ στον Πειραιά.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΖΕΥΓΑΡΙ 07 Αυγ 2025 | 09:43

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Ακινητοποιούσε τη 10χρονη κόρη της για να τη βιάζει ο σύντροφός της

Οι αρχές στη Θεσσαλονίκη συνέλαβαν ζευγάρι για τη σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης κόρης.

ΗΜΕΔΑΠΟΣ 06 Σεπ 2025 | 20:19

Συνελήφθη ύποπτος για εμπρησμό 11 πυρκαγιών στην Γενισέα Ξάνθης

Η σύλληψη αφορούσε μία πυρκαγιά στις 2 Σεπτεμβρίου, μία πυρκαγιά στις 4 Σεπτεμβρίου και 9 πυρκαγιές στις 5 Σεπτεμβρίου

ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ 06 Σεπ 2025 | 19:49

Φρίκη στη Λάρισα: Δύο γυναίκες εξέδιδαν και απειλούσαν 20χρονη - Συνελήφθησαν για εμπορία ανθρώπων

Όταν η 20χρονη δήλωσε ότι ήθελε να σταματήσει, οι δύο γυναίκες φέρονται να την απείλησαν ότι δεν θα την αφήσουν να φύγει αν δεν τους δώσει συγκεκριμένο χρηματικό ποσό

ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ 06 Σεπ 2025 | 19:12

Συγκέντρωση στο Σύνταγμα για την τραγωδία των Τεμπών - Το κάλεσμα της Μαρίας Καρυστιανού [εικόνες - βίντεο]

Το κάλεσμα της κ. Καρυστιανού ήρθε με αφορμή την ολοκλήρωση της ανακριτικής διαδικασίας από τον εφέτη ανακριτή Σωτήρη Μπακαϊμη, την περασμένη εβδομάδα

ΠΟΙΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ 06 Σεπ 2025 | 18:37

Διαδηλώσεις έξω από τη ΔΕΘ: Ακρίβεια, στεγαστικό και Γάζα στην "πρώτη γραμμή" - "Αστακός" η Θεσσαλονίκη [εικόνες - βίντεο]

Τα κύρια αιτήματα των φετινών κινητοποιήσεων αφορούσαν στην ακρίβεια και τη στεγαστική κρίση, αλλά και ζητήματα όπως την τραγωδία στα Τέμπη και τον πόλεμο που μαίνεται στη Γάζα

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ 06 Σεπ 2025 | 18:18

Αργος Ορεστικό: Κακοποιοί ξάφρισαν κοσμήματα μεγάλης αξίας από ηλικιωμένη

Το κουβάρι της απάτης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η ανυποψίαστη γυναίκα, η οποία διαμένει μόνη της, δέχθηκε ένα τηλεφώνημα

06 Σεπ 2025 | 17:14

Κέρκυρα: Νέα καταγγελία παρενόχλησης κατά του 59χρονου γιατρού

Ο 59χρονος μετά την απολογία του χθες Παρασκευή, αφέθη ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

ΤΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ 06 Σεπ 2025 | 17:06

Ευρήματα σοκ σε παράνομα καπνικά: Περιείχαν περιττώματα ζώων, νύχια και μούχλα

"Το παράνομο τσιγάρο, πέρα από την απώλεια εσόδων, είναι καταστροφικό για τη δημόσια υγεία", δήλωσε ο ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής

ΥΨΗΛΑ Ο ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ 06 Σεπ 2025 | 16:53

Καιρός: Εβδομάδα με καλοκαιρινές θερμοκρασίες και ισχυρά μελτέμια στο Αιγαίο [βίντεο]

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ, Παναγιώτη Γιαννόπουλο, η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 32 με 34 βαθμούς Κελσίου, ενώ μόνο την Παρασκευή αναμένονται τοπικές βροχές στα βόρεια

ΑΥΤΟΦΩΡΟ 06 Σεπ 2025 | 16:42

Χειροπέδες σε 20χρονο για πρόκληση πυρκαγιάς στη νότια Λέσβο

Τη σύλληψη πραγματοποίησαν ανακριτικοί υπάλληλοι της Διεύθυνσης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού και σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος εκτελούσε εργασίες στην περιοχή

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 06 Σεπ 2025 | 15:59

"Περιστατικό ομηρίας" στη ΔΕΘ: Η εντυπωσιακή άσκηση των ΕΚΑΜ [βίντεο]

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τα "κομάντος" της ΕΛ.ΑΣ. συλλαμβάνουν τον κακοποιό και απελευθερώνουν την όμηρο, την οποία οδηγούν με ασφάλεια σε υπηρεσιακό βανάκι.

ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΡΓΙΑΛΙ 06 Σεπ 2025 | 15:34

Λευκάδα: Στο νοσοκομείο κατέληξαν δύο αθλητές, λόγω έντονης αδιαθεσίας σε προπόνηση

Στο νοσοκομείο Λευκάδας μεταφέρθηκαν δύο αθλητές οι οποίοι αισθάνθηκαν αδιαθεσία κατά την διάρκεια προπόνησής τους στην ελεύθερη κατάδυση.

06 Σεπ 2025 | 14:16

Κλειστός ο σταθμός του Μετρό "Σύνταγμα" από τις 16:00 - Νέα συγκέντρωση για τα Τέμπη

Με εντολή της ΕΛΑΣ ο σταθμός του Μετρό Σύνταγμα θα κλείσει σήμερα Σάββατο 6 Ιουλίου στις 4 το απόγευμα.

06 Σεπ 2025 | 13:26

Πυρκαγιά στο Αρχοντικό της Ανατολικής Μάνης

Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν 64 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 9ης ΕΜΟΔΕ, 20 οχήματα, 6 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 06 Σεπ 2025 | 13:22

Τροχαίο στη λεωφόρο Συγγρού: Λεωφορείο συγκρούστηκε με γερανό [βίντεο]

Η σύγκρουση, που έγινε στο ύψος της οδού Κράτητος στον Νέο Κόσμο, δεν προκάλεσε τραυματισμούς ή σοβαρές υλικές ζημιές.

ΣΤΗΝ ΤΑΝΑΓΡΑ 06 Σεπ 2025 | 12:15

Γεμάτη εκπλήξεις η Athens Flying Week - Εντυπωσιακές εικόνες από το μεγαλύτερο αεροπορικό show στην Ανατολική Μεσόγειο

Η φετινή Athens Flying Week, το μεγαλύτερο αεροπορικό show στην Ανατολική Μεσόγειο, ανοίγει τα "φτερά" της σήμερα, στην αεροπορική βάση Τανάγρας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΟΜ 06 Σεπ 2025 | 10:17

Σπουδαία πράξη ζωής: Δωρεά οργάνων από 37χρονο που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Ηρακλείου

Ένας 37χρονος άνδρας που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, χάρισε ζωή με τον θάνατο του.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ 06 Σεπ 2025 | 09:48
ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ 06 Σεπ 2025 | 09:18

Φωτιά σε διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή

Φωτιά ξέσπασε νωρίς το πρωί σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Δερβενακίων στην Αγία Παρασκευή.

ΠΩΣ ΔΡΟΥΣΕ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ 06 Σεπ 2025 | 09:00

Λαθρεμπόριο καυσίμων: "Πάλι μάπα πετρέλαιο μου έβαλες" - Ο "Ταρζάν", οι μάνικες και οι αποκαλυπτικές συνομιλίες του κυκλώματος

Οι συνομιλίες που "έκαψαν" τα μέλη του κυκλώματος με το λαθρεμπόριο καυσίμων, οδηγώντας στον τερματισμό της παράνομης δραστηριότητας από το Ελληνικό FBI.

ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΕΖΟΝ 06 Σεπ 2025 | 08:58

Πότε ανοίγουν τα σχολεία - Η ώρα του αγιασμού για τη νέα χρονιά και οι πρώτες αργίες

Οι εκπαιδευτικοί έχουν ήδη επιστρέψει στις σχολικές μονάδες από την περασμένη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά τους και ξεκινώντας τις προετοιμασίες.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ 06 Σεπ 2025 | 08:34

Αστακός το κέντρο της Θεσσαλονίκης για τη ΔΕΘ - "Αίαντας", 2.500 αστυνομικοί, drones και κάμερες

Θα βρίσκονται επί ποδός όλες οι διαθέσιμες δυνάμεις της Θεσσαλονίκης, ενώ διμοιρίες μετακινήθηκαν από γειτονικούς νομούς, αλλά κι από υπηρεσίες της Αττικής.

ΕΙΧΕ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΜΚΟ 06 Σεπ 2025 | 08:25

Γνωστός τράπερ στα δίχτυα της ΑΑΔΕ - Αγόραζε πολυτελή αυτοκίνητα και πανάκριβα ρολόγια μέσω μη κερδοσκοπικής εταιρείας

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία φρόντιζε να καλύπτει και τις πολυτελείς ανάγκες του τράπερ, όπως την αγορά και διάθεση σε αυτόν supercar, ρολογιών, ακριβών τσαντών και ρούχων.

Η ΠΡΟΓΝΩΣΗ 06 Σεπ 2025 | 06:27

Καιρός: Συνεχίζεται το καλοκαιρινό σκηνικό με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες - Εως 5 μποφόρ οι άνεμοι

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα Σάββατο - Πού προβλέπεται μικρή πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ 06 Σεπ 2025 | 06:07

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου

Ποια ονόματα γιορτάζουν σήμερα, σύμφωνα με το εορτολόγιο

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ 05 Σεπ 2025 | 21:58

Κρήτη: "Έσπασε" τη σιωπή του ο εμπλεκόμενος με την μαφία κληρικός - "Αυτοί οι άνθρωποι εμένα μου έκαναν μαρτυρική τη ζωή"

Εμφανίζεται να έβαλε την υπογραφή του για να περάσει εκκλησιαστική περιουσία αξίας 1,5 εκατομμύριο ευρώ στα δύο αδέρφια που ηγούνται του κυκλώματος

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ 05 Σεπ 2025 | 21:12

Θρίλερ στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ: Άνδρας απειλούσε να αυτοκτονήσει - Τον μετέπεισε διαπραγματευτής

Ο άνδρας, ο οποίος έφθασε αρχικά στο νοσοκομείο για νοσηλεία, είχει ανέβει σε μπαλκόνι του τρίτου ορόφου, απειλώντας να πέσει στο κενό