Ο κυνισμός α του 33χρονου συζυγοκτόνου στα Γλυκά Νερά, μετά τη δολοφονία της Καρολάιν, γίνεται κάθε μέρα και πιο εμφανής σοκάροντας συνεχώς όσους παρακολουθούν τις εξέλιξεςι για το έγκλημα που συγκλόνισε την Ελλάδα.
Μετά την αποκάλυψη του δικηγόρου της οικογένειας της Καρολάιν ότι ο πιλότος και καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της συζύγου του ζήτησε από τη μητέρα της να πληρώσει το φέρετρο για την κηδεία της, τώρα έγινε γνωστό ότι σχεδίαζε κανονικά το χτίσιμο του σπιτιού στο οικόπεδο που είχε αγοράσει το ζευγάρι στο Πικέρμι.
Πρόκειται για ένα οικόπεδο 500 τ.μ. στον δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, το οποίο είχε αγοραστεί εξ αδιαιρέτου. Ο σχεδιασμός προέβλεπε την κατασκευή ενός προκάτ σπιτιού, περίπου 120 τ.μ., με τρία υπνοδωμάτια, ενώ ο 33χρονος πιλότος είχε ζητήσει να υπάρχει και μια πισίνα. Λίγες ημέρες μετά την κηδεία της 20χρονης Καρολάιν, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος συνέχισε τα ραντεβού με τους ανθρώπους, στους οποίους είχε αναθέσει την κατασκευή του σπιτιού προκειμένου να προχωρήσουν κανονικά οι εργασίες. Μάλιστα, σε ένα από τα ραντεβού είχε πάει μαζί με τον πατέρα του, ο οποίος είναι αρχιτέκτονας.
Δεν μπορούν να το πιστέψουν οι εργάτες
Οι άνθρωποι που τον συνάντησαν μετά τη δολοφονία της Καρολάιν είχαν πάθει σοκ, καθώς το πρώτο πράγμα που σκέφτηκαν ήταν πώς ήταν δυνατόν να έχει βιώσει μια τέτοια τραγωδία και να έχει στο μυαλό του να συνεχίσει τις εργασίες για το νέο σπίτι στο Πικέρμι. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, κάποια στιγμή, ένας από τους ανθρώπους που τον συνάντησε, συγκλονισμένος από την ψυχραιμία του, τον ρώτησε για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά και εκείνος απάντησε ότι "ήταν επιθυμία της Καρολάιν".
Ξαφνικά, προέκυψε ότι δεν μπορεί να προχωρήσει η κατασκευή του σπιτιού, γιατί στο συγκεκριμένο σημείο του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου δεν έχουν διευθετηθεί τα ρέματα και δεν μπορούν να δοθούν υψόμετρα, ώστε να φανεί πού ακριβώς θα γίνει η πλατφόρμα για να στηθεί το σπίτι. Τότε, ο 33χρονος πιλότος, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ζήτησε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες και να κάνουν οι υπεύθυνοι του έργου ό,τι μπορούν γιατί θέλει να μετακομίσει σύντομα στο νέο σπίτι και να φύγει από το ενοίκιο. Επίσης, είναι χαρακτηριστικό ότι κάθε τόσο ο 33χρονος δολοφόνος έλεγε στους συνομιλητές του, σαν να ήθελε να τους πείσει: "Είμαι καλός άνθρωπος…".
Ο δολοφόνος απαίτησε από τη μητέρα της Καρολάιν να πληρώσει το φέρετρο
Σε μια συγκλονιστική δήλωση προχώρησε ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αποκάλυψε ότι ο δολοφόνος και σύζυγός της 20χρονης απαίτησε από τη μητέρα να πληρώσει για το φέρετρο του παιδιού της.
"Εγώ εκείνο που θέλω να σας πω και να κλείσω, γιατί δεν θέλω να το σχολιάσω, φοβάμαι ότι θα παρεκτραπώ, είναι ένα. Και φαντάζομαι θα μείνετε κι εσείς άναυδοι όπως έμεινα κι εγώ χθες. Το φέρετρο της Καρολάιν απαίτησε ο δράστης να το πληρώσει η μητέρα της και το πλήρωσε. Καλή σας ημέρα", είπε ο κ. Χαρμάνης, ο οποίος είχε μεταβεί στην Αλόννησο για να συναντήσει τη μητέρα του θύματος και έριξε τη "βόμβα".
"Το φέρετρο της Καρολάιν απαίτησε ο δράστης να το πληρώσει η μητέρα της, και το πλοίο" ανέφερε ο κ. Χαρμάνης και όσοι βρίσκονταν στην εκπομπή σοκαρίστηκαν.
Όσον αφορά στα δημοσιεύματα που θέλουν τη μητέρα της άτυχης 20χρονης να βοηθούσε οικονομικά το ζευγάρι, ο δικηγόρος απάντησε χαρακτηριστικά: "Λέτε να μην το ξέρω;"
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr