
Μία εξοργιστική ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος, έκανε στα social media ο 55χρονος δράστης της γυναικοκτονίας στην Καβάλα.
Ο 55χρονος την ώρα της κηδείας της φαρμακοποιού συζύγου του, την οποία στραγγάλισε ο ίδιος με τα ίδια του τα χέρια, αφήνοντας πίσω τα δύο ανήλικα παιδιά τους, 10 και 6 ετών, ο δράστης ανήρτησε ως εικόνα προφίλ του στο facebook μία φωτογραφία από την ημέρα του γάμου του με την άτυχη Αΐντα, την οποία έχει σηκώσει στα χέρια του και την κρατά αγκαλιά, ενώ αυτή ποζάρει χαμογελαστή φορώντας το νυφικό της.
Ο ίδιος γράφει στην ανάρτηση του: "Φεύγεις για πάντα εκεί ψηλά, με συννεφα στολισμένη, ντυμένη νύφη στους θεούς...". Βέβαια το ερώτημα που τίθεται είναι το πώς βρέθηκε με κινητό στα χέρια του ο δράστης, αφού κρατείται από την αστυνομία.
Σημειώνεται ότι ο άνδρας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ αναμένεται να απολογηθεί την Τρίτη στον ανακριτή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr